Nekem anno volt egy ilyen hutesem a regi lapomhoz (ASUS P4P800-E Deluxe), es tapasztalat szerint egyaltalan nem volt rossz. A dual fan setup egy jo opcio, bar van aki lenyegtelennek tartja (mint pl. hogy ha van egy 12cm-es venti a gep vegeben es az meg mindig jobban produkal mint egy 9.2centis).
Nalam kb. 4 honapig dolgozott, meg voltam vele elegedve. Amivel viszont nem voltam, az a szereles (ha nem tapasztalt a vevo, akkor konnyen egy rossz mozdulattal megmurdelheti az alaplapot, tulhuzas miatt vagy barmi mas), es nemelyik alaplapra nem pontosan abban az iranyban szerelheto fel mint ahogy az eloirasban meg van irva (a ventinek a gep eleje fele kene figyelnie, hogy meg a memoriat is tudja huteni reszben), meg a suly...hat enyheny tulszarnyalja pl. az Intel altal eloirt max. terhelest...de ha jol van felcsavarozva akkor a sulyelosztas nem annyira veszes. En socket 478-ason hasznaltam, es egyaltalan nem gorbult a lap, meg egy hajszalnyit sem.
Nalam a csavarok meghuzasa volt a legigenyesebb, mondvan hogy a Northbridge oldal felol nehezkes a hozzaferes.
A Zalmannal ellenszenben meg annyit, hogy a Zalmann pl. a socket 478-as felszereleshez egyaltalan nem igenyel semmi alaplap kiszerelest, es a ThermalTake viszont maskepp egyaltalan nem szerelheto be. Bar mondjuk ez mar reszlet kerdes hogy ez kit mennyire zavar.
Vegszokent mondanam hogy a Silent Tower egy nagyon jo huto, nagyon megvoltam vele elegedve, es mindenkinek aki ugy erzi hogy eleg ugyes ra hogy helyesen felszerelje barmi karcsinalas nelkul, az vegye meg. Megeri az arat, tenyleg jol teljesit es mindemelle jol is nez ki. 
| Apple iPad 32GB WiFi | Apple iPhone 3GS 16GB | Apple iPod Shuffle 4th Gen |