nekem kb 1 órás basztatás után cserélték ki, holott szerintem fél perc alatt rá lehetett volna jönni, hogy tényleg nem megy a pumpám.... de minden szó nélkül cserélték.. Azért egy bocs vagy valami jólesett volna, hamár majdnem bepusztult a szaruk miatt a procim. Akkor jött volna a nem szakszervízben tetettem föl duma? Bocs hogy informatikus vagyok és még hardwer szerelői vizsgám is van. Én aszondom, a mistrálban csak akkor vásároljatok, ha minden kötél szakad. Ha mindez úgy történik, hogy egy kis üzéetben veszem a cuccot, szerintem min 20 elézést kérünk közepette megkértek volna, hogy vigyem be a gépet és ők ingyen és bérmentve fölteszik nekem a másikat, hogy biztosan működjön, és hogy ne forduljon vele véletlül sem elő ilyesmi.... Ez akülömbség a mistrál meg a kisebb boltok közt, hogy míg a mustár megteheti, hogy szarik a kedves vevők fejére, hiszen ők az egyik legnagyobb cég és én csak 1 vagyok az évi 3.000.000 vevőből, addig egy kisebb üzlet fényesre nyalják a seggem, és igyekeznek maximális udvariassággal, és hozzáértéssel kiszolgálni, hogy a legközelebb is náliuk vásároljak. Ja és ezen kívül nem tudom jártatok-e már úgy (én még nem, de be is baszna), hogy akartatok venni valamit a gépbe amiről nem tudtátok 100%-ig hogy működne-e vele. Ilyenkor a musrtárban még le is néznek, hogy ''haggyámá, kit érdekelsz hülye vagy és kész'' arckifejezéssel, míg egy kisebb üzletben ( ha éppen nem 30an toporognak a sorban ) 10 perces kiselőadást tartanak neked hogy mi a helyzet, és talán még azt is fölkínálják, hogy vidd be és megnézik, hogy jó-e aztán ha nem akkor majd kitaláltok valamit.
Üdvözlettel: Rendszergazda