Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#251) -Jackson- válasza P4Laca22 (#250) üzenetére

-Jackson-
(őstag)

na igen, elképzelhető hogy megközelíti, akár egész szorosan is. de xp-120 16ezer, rá egy jófajta 12-es meg egy 5-ös ha nem több. ennyiért simán marad a víz:DDD

[Szerkesztve]

الله أكبر | [J][A][K] [10][Q]

(#252) P4Laca22

P4Laca22
(tag)

[kép]

Ez félkézzel lever bármien vízhűtést, amit melléraknak, csak el kell viselni a hangját (59dBA):DDD:DDD:DDD:R:R:R

Én egy Hűtő-Elvetemült-GigaHajszoló-Hőmérséklet-Őrült, Delta ventillátor-gyüjtő Hardcore-PC-user vagyok!!! Delta ventillátor rulez! :P

(#253) Hunterevil

Hunterevil
(kvázi-tag)

sztem azé nem biztos h lever pláne ha a bigwater ventije helett arra is deltát raknánk csak akko hang is detto
(amugy má ha dupla 12-es a radi akko nemhiszem hogy ellehet érni levegővel)

Burn the Heretic - KIll the mutant - Purge the unclean

(#254) P4Laca22 válasza Hunterevil (#253) üzenetére

P4Laca22
(tag)

Kipróbáljuk?:B

Én egy Hűtő-Elvetemült-GigaHajszoló-Hőmérséklet-Őrült, Delta ventillátor-gyüjtő Hardcore-PC-user vagyok!!! Delta ventillátor rulez! :P

(#255) Napster válasza P4Laca22 (#254) üzenetére

Napster
(tag)

NA..!
Neked olyanod van (az a brutál léghűtő közel 60db zajszintel) TE azt eltudod viselni... :F
:DD

...N@PsTeR***

(#256) P4Laca22 válasza Napster (#255) üzenetére

P4Laca22
(tag)

Csak akkor ien hangos,ha tuning alatt van a gép,amúgy a hangát se hallani,olyan csendes. Hogy mi a titok? a potméter...;)

(#257) Achill3uS válasza P4Laca22 (#254) üzenetére

Achill3uS
(PH! nagyúr)

lol :D
Max a Bigwater-t vered meg vele de egy 2*12-es radi szépen ráver..
bocs de már nm bírom h minden topicban ezt állítod :C

••• OCTeamHungary™ & Team OCX™ OC Godfather 3DMark2001 Addict •••

(#258) P4Laca22 válasza Achill3uS (#257) üzenetére

P4Laca22
(tag)

hozzunk össze egy tesztet,és akkor mindenre fény derül;)

(#259) -Jackson- válasza P4Laca22 (#258) üzenetére

-Jackson-
(őstag)

esküszöm kerítek itt kecskeméten egy xp-120-at tesztelni...;]

(#260) P4Laca22 válasza -Jackson- (#259) üzenetére

P4Laca22
(tag)

Végre egy vállalkozó szellemű user:R
A per tárgya: Léghűtés kontra vízhűtés
A tárgyalást ezennel megnyitom!:DD

(#261) -Jackson- válasza P4Laca22 (#260) üzenetére

-Jackson-
(őstag)

csak találjak valakit akinek ilyenje van:)

(#262) P4Laca22 válasza -Jackson- (#261) üzenetére

P4Laca22
(tag)

A ventit én állom hozzá:C

(#263) -Jackson- válasza P4Laca22 (#262) üzenetére

-Jackson-
(őstag)

alanyt már találtam, de eszembejutott egy lehetséges probléma. az xp-120-hoz remélem nemkell a keret a proc körül, mert az már nekem nincsott:B

(#264) P4Laca22

P4Laca22
(tag)

Azt még hozzátenném: semmifajta rosszindulat kifejezése nem állt és nem áll szándékomban, de ilyen teszt nem nagyon van, és érdekes is;)

(#265) P4Laca22 válasza -Jackson- (#263) üzenetére

P4Laca22
(tag)

A64 vagy P4 az áldozat?

(#266) -Jackson- válasza P4Laca22 (#265) üzenetére

-Jackson-
(őstag)

p4. rosszindulat ittsincs, nehogy azthidd! csak nemtudom elképzelni hogy egy légcucc jobblegyen, ezértis akarnám a tesztet, hogy fényderüljön a száraz (de inkább a vizes;]) tényekre:D

(#267) P4Laca22 válasza -Jackson- (#266) üzenetére

P4Laca22
(tag)

Pedig a haver vizes cuccát,még ha 2 fokkal is,de lenyomtam:B
Sajnos a gyári keretet használja:(

(#268) -Jackson- válasza P4Laca22 (#267) üzenetére

-Jackson-
(őstag)

igazából megvan még a keret, és a pöcköket is sikerült szinte sértetlen állapotban kiszednem, csak felrakni-újra le, kicsit macerás. de ha a kiszemelt áldozat párnapra tudja nélkülözni a hűtőjét akkor meglesz oldva a dolog;)

[Szerkesztve]

(#269) P4Laca22 válasza -Jackson- (#268) üzenetére

P4Laca22
(tag)

Kíváncsian várom az eredményeket.

(#270) -Jackson- válasza P4Laca22 (#269) üzenetére

-Jackson-
(őstag)

nah már írtam is mélt Rez_Grof fórumtársnak, várom a válaszát és jelzem itt a fejleményeket

(#271) P4Laca22

P4Laca22
(tag)

sztem nyissunk új totyikot ''Léghűtés kontra vízhűtés'' néven,mit szólsz hozzá?
Meg aztán nem kell akkor teleoffolni ezt a topikot;)

(#272) -Jackson- válasza P4Laca22 (#271) üzenetére

-Jackson-
(őstag)

felesleges lenne, high-end léghűtés vs low-end vizet megcsinálom, az elég képet fog festeni a helyzetről.

(#273) P4Laca22 válasza -Jackson- (#272) üzenetére

P4Laca22
(tag)

Én legszivesebben egy Innovatek ellen mozgósítanám a cuccomat, de sajnos az ismeretségemben nincs ilyen senkinek:((

(#274) P4Laca22 válasza -Jackson- (#272) üzenetére

P4Laca22
(tag)

Na,hogy áll a teszt?:B

(#275) Ruban válasza P4Laca22 (#274) üzenetére

Ruban
(kvázi-tag)

Háááát mit is mondjak.. nekem épp tegnap sikerült beszereznem első léghütéses rendszerem ami a TT big water lett, hosszú válogtás után. Nekem jelenleg egy CM Wave master házam van 2 8-as venti elöl, egy hátul egy elöl. A 3500-as Athlon 64 10% os tuning melett full terheles alatt 72 fok fölé melegitette a CPU-t. A hűtő egy CM Hyper 48-as, ezek az értekek persze zárt házzal értendők. A hanggal nem igazán volt problémám főleg a 36G-s WD Raptor melett.. :) A 12-es hűtőt házon kivűlre kelett szerelnem hely hiány miatt, nem tudom mennyiben változott volna a dolog ha házon bellűl marad az egész bár nem hiszem hogy alacsonyabb hőfokértékeket kaptam volna. Az egész házat átrendeztem a vizet beszereltem 55 fok fölé még nem ment a hőmérő...nem teljes fordulaton (nem tudom a pontos ford számot) .. ez bizony nem kis különbség .. a másik ami tanulság meg cseszheted a hiper szuper ventidet a CPU-n ha nem tudod azt a hőt a házon kivül mielöbb.. a ház oldlát levéve is mindössze 65-67 fokra csökkent a léghűtéssel, zárt házzal nem vártam meg hogy a hőmérséklet feljebb menjen (72) ... véleményeket egyeb BigWater tapasztalatokat szivesen veszek.. és érdekelne.:R

....

(#276) Napster

Napster
(tag)

Én is vettem tegnap egy BW -et 3ghz pentium alapon 25°C terhelve max 35°C a radi a ház tetején van ki van vágva és kivülröl fujja a friss levegőt rá a venti (ALAP FORDULATON 1200-1500RPM-en)
[kép]

...N@PsTeR***

(#277) Ruban válasza Napster (#276) üzenetére

Ruban
(kvázi-tag)

Látom .. nagyon király lett..:C gratula...és különösen jól néz ki a sok kék leddekel, etc.. jó neked mivel neked befért a házba nekem sajna nem .. és egyenlőre meg kell oldanom a házhoz való felfogatását a ventinek, nem lesz egyszerű de meg kell majd csinálnom mert jelenleg csak egy darab vezetéken lóg...:P elég keskeny a ház és teljesen tele van. Most nézem csak, hogy-hogy ennyi csőved van .. látom a pumpán van 4.. a vidkarit pedig nem hűtöd vele?!...:F

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

....

(#278) Hunterevil válasza Ruban (#277) üzenetére

Hunterevil
(kvázi-tag)

nekem nincs BW-m de sztem bekötötte a kis tartályt is és az a házon kívül van

Burn the Heretic - KIll the mutant - Purge the unclean

(#279) Ruban válasza Hunterevil (#278) üzenetére

Ruban
(kvázi-tag)

Aha.. látom már! A nagy siettségben nem vettem észre a ház hátuljan a kis flakont.. Bár nem értem erre szerintem nem igazán van szükség, mert a rendszer zárt, és a viz nem megy az extra flakonon is keresztül, bár lehet .. több viz, valamimevel hidegebb. Nekem mindössze 2,5 dl folyadék ment az egészbe. Ahhoz képest nagyon jól hűt!

....

(#280) Napster válasza Ruban (#279) üzenetére

Napster
(tag)

A tartályt kötötem be ,de végülis anélkül is jó ,de ha már van akkor miért ne... :D
csövem igyis maradt kb 1 méter vagy több.... folyadék is..
Nekem is csak ugy fért be hogya ház tetejét kivágtam és oda...
lemértam ujra alap 25°C terhelve (Prime95 futtatása közben ,kettöt egyszerre hogy 100% legyen a terhelés 35°C ,nemtom mennyi lehet itt a szobahőmérséklet de nemsok)
:DD

...N@PsTeR***

(#281) Ruban

Ruban
(kvázi-tag)

Nincs senki aki esetleg kipróbálta GPU hűtéssel együtt???:U

....

(#282) Napster válasza Ruban (#281) üzenetére

Napster
(tag)

Szerintem simán elvinné ,legalábbis nekem ,csak nemtom hol lehet olyan GPU blokkot venni mint ami a TT oldalán is fennvan.. ha vesztek nekem egyet kipróbálom :DD

...N@PsTeR***

(#283) Ruban válasza Napster (#282) üzenetére

Ruban
(kvázi-tag)

Jó! Én veszek neked egyet .. :) ... és akkor kitudod próbálni..;)

....

(#284) Napster válasza Ruban (#283) üzenetére

Napster
(tag)

Ok !
küld el ide nekem.... és majd leírom hogy jó -e !
(MOST KOMOLYAN :DD ha kell küld e-mail-t) :DDD :DDD

...N@PsTeR***

(#285) CheeseE

CheeseE
(kvázi-tag)

Megtudnatok mondani h hol lehet BWt venni?
En mar marcius ota varok deicidera, de semmi....:O:O:O

Autodiagnosztikai interfészek és szoftverek, DMX controllerek! :)

(#286) yetee válasza CheeseE (#285) üzenetére

yetee
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

Hi CheeseE!

nézd meg itt: Bővebben: link

Az ára is korrekt!

Üdv.

[Szerkesztve]

(#287) CheeseE válasza yetee (#286) üzenetére

CheeseE
(kvázi-tag)

Koszi szepen, ez telleg korrekt, es meg Szegeden is van belole....
Ha elballagtam az lesz az elso dolgom h veszek 1et:DD:DD:DD

(#288) Ruban

Ruban
(kvázi-tag)

Na kerem szepen, cirka 3 het folyamatos hasznalat utan a Bigwater vizpumpam bedobta a torolkozot, nem mukodik tobbe, es persze otthon sem voltam ugyhogy csak azt lattam hogy a gep indulo monitoran kiirja hoyg a CPU overheated.. crap. Egesz egyszeruen fogta magat es megallt neha megrandul a kiskerek de nem megy meg finom kocogtatasra sem. Vizet leengettem ujraproba uresen .. semmi. Vihetem vissza. Oszinten szolva cslodtam, de hat ez van. Palyafutasom soran mindossze egyszer volt problemam egy 250-es WD -vel, na meg ezzel, bocs csak meg nincs magyar bill kodlap a gepen, egyberaktam a laptopom, net azert kell.:O:O:(

....

(#289) baresz válasza Ruban (#288) üzenetére

baresz
(tag)

Hát ilyen az ígyjárás tipikus esete pont egy gyárihibásat fogtál ki,de ettől még jó a cucc.

-no money no problem-

(#290) asimov

asimov
(fanatikus tag)

Sziasztok!
Már egy ideje összeraktam a cuccot, és mondhatni nagyon meg vagyok elégedve!
Egy TT shark házba raktam, hangja nuku, és az elözö hütömre 18 fokot vert rá...
(Spire Falconrock II) Egyálatlán nem bántam meg a vételt, és tuningba is nyertem 200 Mhz-et! :C

Bigwater rulez! :R

[Szerkesztve]

''Two intelligent species live on Earth: Humans and Hungarians.'' (Isaac Asimov); -=SoG=-Khabbas

(#291) mh197 válasza Napster (#276) üzenetére

mh197
(őstag)

Egy kicsit másképp kötötted a csöveket, mint a leírásban van! Miért?
Így lehet látni a kis tartályban, hogy megy a pumpa? Legalább is ahogy nézem az elrendezést, a tartályon keresztül keringeti a vizet!
?:F

(#292) Ruban válasza mh197 (#291) üzenetére

Ruban
(kvázi-tag)

Elöször is, mint már pár hozzászólással korábban már szó volt róla, ő bekötötte az extra feltöltö tartályt is, amire nincs feltétlenül szükség, bár ki tudja több viz... a pumpán sajna nem igazán látni hogy megy e vagy sem inkább csak érezni a finom rezgést ha megfogod, meg max valami kis viz fodrozódást a tartály vizfelszinén. Végre ma nekem is sikerült kicserélni a pumpát, egyenlőre ez még megy, betettem egy flow indikátort is a biztonság kedvéért lehessen látni a viz áramlását, meg akkor már gyorsan cseréltem a vidkarit is.. :)

....

(#293) baresz válasza Saar (#30) üzenetére

baresz
(tag)

:R

[Szerkesztve]

-no money no problem-

(#294) CheeseE

CheeseE
(kvázi-tag)

Van valami uj fejlemeny, hogy hol es mennyiert lehet venni BWt? Mostmar nagyon aktualis.
Szerdan megyek Szegedre, es ha olcsobban nem talalok akkor veszem a Mis***-ban 21e-je..
Ha esetleg tud vlki olcsobban az szoljon..
Koszi!!:))

(#295) flacika válasza CheeseE (#294) üzenetére

flacika
(tag)

Én most vettem 1 hete szegeden a Mis***-ban sztem nagyon sirály. :C

(#296) Hugo85

Hugo85
(fanatikus tag)

Deicide anno 19,500-ért árulta.
Át is ment egy a kezemen, de csak kibontottam belenéztem, mert pont anyagi nehézség következett, így iziben továbbadtam :O most meg itt rohadok a melegben ezzel a rohadt szélmalommal :DD

VISTA = Very Insane Step Towards Armageddon

(#297) CheeseE

CheeseE
(kvázi-tag)

Deicide-ra mar marcius ota varok, es mar rauntam...meg Pesten van, ami Szegedtol eleg messze van...
flacika:es jol szolgal? ugy latom enis ott fogom venni...remelm nem veszik meg az oszeset addig:O
Probalta mar valaki GPU blokkal?

(#298) flacika válasza CheeseE (#297) üzenetére

flacika
(tag)

Jaja sztem az árához képest elég jó, most csinálom hozzá a radiátor venti fordulatszám szabályzót amit a vízhőmérséklettől függően kapcsolgat majd. ;]
Olvastam hogy egy két embernek besz@rt a pumpája ezért járattam egy pár napot csak simán vízzel mielőtt beraktam, első nap el is kezdett vmi furcsa hangot adni aztán abbahagyta, azóta király.
Nekem most fix 1200-as ford.-on 3200-re húzott barcit 40-41°C-on tartja 26°C-os környezetben. Jó biztos vannak nagyobb teljesítményű vizes cuccok de azt ennyiért nem kapod meg az tuti.
Vga blokkot én is tervezem sztem lazán elbírja, max. nagyobb fordulaton kell járatni.

(#299) CheeseE válasza flacika (#298) üzenetére

CheeseE
(kvázi-tag)

Es hogy csinalod a szabalyozot? Peldaul mivel mered a viz homersekletet?
Nekem majd az Athlon 64-et kell, hogy hidegre tegye=]
Ha meg lesz, majd irok eredmenyeket...:DD

(#300) flacika válasza CheeseE (#299) üzenetére

flacika
(tag)

Termisztorral ;)
Már üzemel de még finomítom :))
Várom az eredményeket.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.