Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#201) asimov válasza oyko (#195) üzenetére

asimov
(fanatikus tag)

Ilyet hol láttál?
Mármint eladót Mo.-n. Bár amiket olvastam a teljesítményéről, nem vagyok elájulva...
De hátha meg lehet kapni 10k-ból! :DDD

[Szerkesztve]

Na, máshol meg azt írták, hogy jól teljesít, de mennyi is az ára??

[Szerkesztve]

''Two intelligent species live on Earth: Humans and Hungarians.'' (Isaac Asimov); -=SoG=-Khabbas

(#202) oyko válasza asimov (#201) üzenetére

oyko
(tag)

Hát ezaz M.on még én sem talátam ilyen boltot, most várok egy pécsi bolt ajánlatára, hogy mit és mennyiért tudnak hozni!
Az a gond hogy én is több cikket olvastam az Evercool wc 202 ről, valaki azt irta, hogy király, egy külfödi cikkben pedig az állt, hogy 3.0 Ghz prescott-ot hajtott 3.8Ghz-en léghűtéssel minden oké volt,de a vizhűtéssel 3.8-on nem töltötte be a windows-t!
Most hivott a bolt megkapom az Aquarius III-at 30e. + áfá-ért, mert csak áll bent a pénzük!

(#203) asimov válasza oyko (#202) üzenetére

asimov
(fanatikus tag)

Te szemét mázlista!!! :Y :C
Ha van még egy elfekvő, szólj! :DDD
Ha van info az Evercoolról írd le mindenképp!!

''Two intelligent species live on Earth: Humans and Hungarians.'' (Isaac Asimov); -=SoG=-Khabbas

(#204) knajf

knajf
(senior tag)

up!

és kérésem a kövi lenne: konkrét athlon64 hütési értékeket adnátok? (s939 3200+)mert az csak 1 ember és hogy esetleg lehessen hasonlítgatni mert éntényleg nagyon szemezek vele az ára miatt nahmeg a gpu bővítés lehetősége miatt

notebook cuccok érdekelhetnek

(#205) asimov válasza knajf (#204) üzenetére

asimov
(fanatikus tag)

Hali!
A #62-es hsz.-ben vannak értékek!

(#206) Napster

Napster
(tag)

Tudom hogy itt már irtek 1-2 ''eszt'' eredményt de még érdekelne ,főleg azoktól akiknek van/volt ilyen és hogy serintük megér -e ~21k -t ?
3ghz -s p4 re kellene NW magos
THX ! :DD

...N@PsTeR***

(#207) Hunterevil

Hunterevil
(kvázi-tag)

engem az érdekelne hogy elvinne e egy ilyen BW egy 3.0 Prescottot kis tuningal (max 3.4) vagy ahhoz má komolyabb cucc kell???

Burn the Heretic - KIll the mutant - Purge the unclean

(#208) yetee válasza Hunterevil (#207) üzenetére

yetee
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

A haveromank is hoztunk egyet, neki egy 3.2Prescot van , felhúztuk 3,8-ig és elbírta semmi gond nem volt vele.. Alapon (3,2GHz-n) 55 fok volt terhelve.

(#209) asimov

asimov
(fanatikus tag)

Na, végre klubtag lettem én is! :D
Mondjuk csak hétvégén rakom össze, ugyhogy majd akkor írok eredményeket!
Thx Angelo69

(#210) somodisoma válasza yetee (#208) üzenetére

somodisoma
(senior tag)

Es hanyfokos igy huzva a proci?

A Világ IQ-ja állandó, csak egyre többen vagyunk rá!

(#211) somodisoma válasza asimov (#209) üzenetére

somodisoma
(senior tag)

Hogy birsz varni a hetvegeig ?!?!? :F :F

Ha veszek valami ujdonsagot, legszivesebben mar hazafele kiprobalanam, de otthon tuti az elso dolgom az osszerakas! (Kaja, meg ilyenek mindig hatterbe szorulnak...)

(#212) asimov válasza somodisoma (#211) üzenetére

asimov
(fanatikus tag)

Viszonylag egyszerű...
Reggel korán kelsz, este későn érsz haza. :D
Na, meg akarok venni egy TT sharkot, és akkor meg már minek rakjam össze kétszer? ;)

(#213) yetee válasza somodisoma (#210) üzenetére

yetee
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

Hát ha jól emléxem 60 fokos volt 1,4 V-on 3,8 -on...

(#214) somodisoma válasza asimov (#212) üzenetére

somodisoma
(senior tag)

Az osszerakas a legjobb a dologban... :))

(#215) asimov válasza somodisoma (#214) üzenetére

asimov
(fanatikus tag)

Az lehet, de én félek, hogy szépen eláztatok mindent... :))

(#216) somodisoma válasza asimov (#215) üzenetére

somodisoma
(senior tag)

Ennyi varakozas utan biztos nem fogod! Lesz idod attanulmanyozni a kezikonyvet, az tuti!

(#217) asimov válasza somodisoma (#216) üzenetére

asimov
(fanatikus tag)

BIGWATER POWA! :DDD :R

(#218) somodisoma

somodisoma
(senior tag)

Valaki megnezne nekem puszta kivancsisagbol, hogy mekkora a nevleges aramfelvetele a pumpanak, amit a BigWaterhez adnak?

(#219) Napster válasza yetee (#213) üzenetére

Napster
(tag)

Sztem ez nagyon sok... 60°C áhh !
azt hittem hogy jobban nyomja a BW.. pedig most akarok venni énis...
Esetlen vki még teszteredményeket..
Ja és akinek van az hogy szerelte be mit hova rakott ,mert most láttam hogy van hozzá egy külön kis tartájocska is...
(képet plz ! ) :))

[Szerkesztve]

...N@PsTeR***

(#220) plömplöm válasza Napster (#219) üzenetére

plömplöm
(senior tag)
LOGOUT blog

#42, szerintem...

All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!

(#221) Napster válasza plömplöm (#42) üzenetére

Napster
(tag)

Nekem csak az első link megy a másodikat nemtom letölteni.... :(

...N@PsTeR***

(#222) yetee válasza Napster (#219) üzenetére

yetee
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

Mondjuk egy prescot alapból simán 60 fok fölött ketyeg. (De ez az én véleményem).

Képeket találsz az én rendszeremről itt: Bővebben: link

(#223) somodisoma válasza yetee (#222) üzenetére

somodisoma
(senior tag)

''kicsit'' lassan jonnek be a kepek...

Neked hany fokon megy a milyen procid hany megaherzen?

(#224) Napster

Napster
(tag)

pölömpölöm képeit már sikerült leszedni ...
de most meg yetee oldala nemjön be... :(

...N@PsTeR***

(#225) somodisoma válasza Napster (#224) üzenetére

somodisoma
(senior tag)

Bejonaz, csak kb 0.5 Kbyte/s a sebesseg....

(#226) yetee válasza somodisoma (#223) üzenetére

yetee
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

Nem tudom miért jön be lassan, majd megnézem.
Nekem egy AMD 2500+ Barton van felhúzva 2200Mhz-ig(3200+). Igy a hőfok 51 fok volt terhelve. Alapállásban olyan 42-45 fok.

(#227) DewiL

DewiL
(senior tag)

ennyire rosz lenne a BW? mert nekem 2300Mhz barton léghűtéssel 5óra CS:S után is 45fok amugy 40

"I am the beginning... the end. The one who is many. I am the Borg."

(#228) somodisoma válasza DewiL (#227) üzenetére

somodisoma
(senior tag)

Szerintem yetee-nel nem igazan tud szellozni a radiator...

(#229) Napster

Napster
(tag)

Ok ! minden bejött /letöltöttem...
már csak 1 gáz van mégpedig az hogy nemtom hogy fogom elhelyezni
(ha egyáltalán veszek) a tartályt mert ugy akarom hogy a gépház tetejére teszem a radit és kivágok egy lyukat a ventinek csak akkor nemtom hol lesz a tartály mert már csak lent férne el v nemtom...
szal gondolom annak mindenféleképpen legfelül kell lennie ???

...N@PsTeR***

(#230) yetee válasza somodisoma (#228) üzenetére

yetee
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

Nálam a fő szempomt az volt hogy csend legyen. Az hogy most hány fok, nem különösebben érdekes (számomra), az tény hogy nem egy tunning hűtő a BW. De arra megfelel hogy csend legyen, és ne főzze meg a procit. Nem akartam venni 40e innovatek-et.

De ha már így érdeklődtök akkor majd csinálok egy részletes tesztet. Mert lehet még rajta módosítani (szellőzés).

(#231) yetee válasza Napster (#229) üzenetére

yetee
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

igen a tartályt jó ha felülre rakja az ember mert egyben az a légtelenítő is.

(#232) Napster válasza yetee (#231) üzenetére

Napster
(tag)

Ugyláttam, a képeken hogy neked nem is volt bekötve a tartály...?!
anélkül is jó..? vagy már bekötötted mert anélkül nemvolt jó ?

...N@PsTeR***

(#233) yetee válasza Napster (#232) üzenetére

yetee
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

jó láttad, nem volt bekötve. Teljesen jó anélük is. Mint emlitettem igazából az a kis tartály feltöltésre és légtelenítésre szolgál.

(#234) Napster válasza yetee (#233) üzenetére

Napster
(tag)

aham!
most bevan köve ,vagy nemis használod...és akkor hogy töltötted fel ?
a pumpán keresztül is lehet ...? ugylátom hogy a pumpának is van ''tartája'' végülis azis jó légtelenítésre nem ? vagy abban mindig totál tele van ,mert a képeken ugylátszik hogy van még benne levegő !

...N@PsTeR***

(#235) yetee válasza Napster (#234) üzenetére

yetee
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

Nincs bekötve. A pumpán az alap feltöltőnyíláson kívül van még 2db plusz kis csonk, amire tudod csatlakoztatni a a bizonyos tartályt, amibe beleöntöd a folyadékot, és onnan szépen beáramlik a pumpába..

(#236) Napster válasza yetee (#235) üzenetére

Napster
(tag)

Aha.. akkor anélkül is tökéletesen mükszik.. ! ennek örülök és végülis akkor maga a pumpa is jó légtelenítönek.. és feltölteni is lehet rajta keresztül..!
Láttam rajta azt a két kis csonlot , azok csak simán oda vannak a pumpa tartályába bekötve igaz... végülis ha oda bekötném a tartályt akkor annyit érne hogy több folyadék lenne a rendszerben.
:DD

...N@PsTeR***

(#237) Valakivagyok

Valakivagyok
(újonc)

Helló!

Érdeklődnék, hogy mi hűt jobban, egy PRIMECOOLER HYPERCOOL 4+ CU vagy egy ZALMAN CNPS7000B-CU vagy a THERMALTAKE BIGWATER? Szóval a háromból melyiket érdemes megvenni, ha azt szeretném, hogy a hűtéssel ne legyen gondom egy ideig?
Ja amúgy egy amd 3200+ procira kéne.
Előre is köszi!

(#238) -Jackson- válasza Valakivagyok (#237) üzenetére

-Jackson-
(őstag)

nekem a BW előtt 7000B-s zalmanom volt, igaz csak az alcu változat (cu-hoz képest úgytudom plusz 2-3fok max). konfig adataimnál, zalman hőfok minimum fordulaton 37/56 idle/full, TT BW 30/43 fok. a fordulatszám kb középállásban valahol.

الله أكبر | [J][A][K] [10][Q]

(#239) yetee válasza Napster (#236) üzenetére

yetee
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

Pontosan, jól látod.

(#240) Valakivagyok

Valakivagyok
(újonc)

Szóval akkor, ha nekem a hűtés a fontos, akkor arra a bigwater az jobb, mint egy léghűtés?

(#241) somodisoma válasza Valakivagyok (#240) üzenetére

somodisoma
(senior tag)

nembiztos, attol fugg milyen leghutest allitasz szembe ezzel a megoldassal. Viszont ha lecsereled a radiatort (bontobol szerzel valami nagyobbat), akkor mar rogton megugrik a hutesteljesitmeny is. Igy alapbol szerintem kb egyszinten van egy jobb leghutessel.

(#242) yetee

yetee
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

somodisoma-nak igaza van. Mert igazából a BW nem tunnig hűtő, de ezt már említettem. Igazából egy belépő szintű vízhűtés, ettől vannak sokkal-sokkal komolyabbak, de sajnos azoknak az ára is jóval több (csak nézd meg egy innovatek hűtést 40e), igaz az jobban is hűt. Szóval annyit tud a BW mint egy léghűtés, ráadásul attól jóval csendesebb. Nekem ez volt a mérvadó.

(#243) Valakivagyok válasza somodisoma (#241) üzenetére

Valakivagyok
(újonc)

Helló!

Akkor most egy amd 3200+ barthon magos cpu-hoz mit vegyek?
Bigwater vagy mit ajánlanál?

(#244) somodisoma válasza Valakivagyok (#243) üzenetére

somodisoma
(senior tag)

Szerintem, ha veszel egy BigWater-t, azt olcson meguszod, es a radiatort lecsereled 2-4 ezer forintbol egy Réz radiatorra, valamilyen kocsibol kiszerelve. (vagy legkondibol, vagy ilyesmibol), igy olcson megvagy, komplett a szerkezet, fasza szabalyozhato ventillatorod is van, meg jol is hut.:))

(#245) Hunterevil válasza somodisoma (#244) üzenetére

Hunterevil
(kvázi-tag)

de ha már radit veszel külön (bontotat) akkor az egészet veheted alkatrészből sztem és kb ugyanott tartasz csak nem világít.....
(pl hunfrost alkatrészből...)

Burn the Heretic - KIll the mutant - Purge the unclean

(#246) -Jackson-

-Jackson-
(őstag)

azér' az kicsit erős hogy egy jobb léghűtés partiban van ezzel a cuccal. nemtudom hogy melyik léghűtés ver rá 12-14fokot egy zalmanra. (persze 60dB-es ventivel lehet megoldható, de normális keretek között)

(#247) somodisoma válasza -Jackson- (#246) üzenetére

somodisoma
(senior tag)

nem mindegy, melyik zalmanra, pl.: ha megnezed a tesztet, ami itt is elerheto a prohardwaren, akkor latod, hogy a Zalmanak is van olyan hutije, ami igencsak gyengecske lett. Ha Te mondjukegy olyat csereltel le, akkor nyilvan raver sokat arra Zalmanra.

(#248) somodisoma válasza Hunterevil (#245) üzenetére

somodisoma
(senior tag)

Igen csak igy egyszerubb,(szerintem) mert nem kell utanaszaladgalni a dolgoknak, (nem biztos, hogy mindent egy helyrol akarsz megvenni) Meg nem biztos, hogy olcsobb ugy, meg igenyes kialakitast kapsz. (Nem akarom leszolni masok sajat cuccait, mert nincs veluk bajom). Mindenki eleg nagy ahoz, hogy el tudja donteni, hogy mi a jobb neki.

(#249) -Jackson- válasza somodisoma (#247) üzenetére

-Jackson-
(őstag)

hát megnéztem a tesztet, az ott legjobbnak titulált coolermaster hyper 6-os hűtőre is simán ráver egy tizest a BW. és persze ez hangtalan, a coolermaster meg 1 méterről is 32dB felett van. jelenleg a piacon nincs olyan léghűtés ami akár megközelítené ennek a teljesítményét, ezt nyugodtan elhiheted, vagy mutass egyet ha létezik;]

(#250) P4Laca22

P4Laca22
(tag)

Thermalright XP-120 meg egy jó venti felveszi a versenyt a BigWaterrel,ez tuti;):P

[Szerkesztve]

Én egy Hűtő-Elvetemült-GigaHajszoló-Hőmérséklet-Őrült, Delta ventillátor-gyüjtő Hardcore-PC-user vagyok!!! Delta ventillátor rulez! :P

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.