Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#751) egycsavo válasza Hack3er (#749) üzenetére

egycsavo
(újonc)

Hali Hack3er!

PÜ ment!

Ez a ló nem vak, csak bátor !!!

(#752) egycsavo válasza egycsavo (#751) üzenetére

egycsavo
(újonc)

Ja, lejárt - nem vettem észre a linket !

(#753) Hack3er

Hack3er
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem van egy eladó Big Water vizhűtésem 15K-ért. [link]

Ha valakit érdekel akkór irjon privit.

Powered by: Gigabyte GA-H67N-USB3-B3 --- Intel Core I3-2100 --- Asus ENGTX460 TOP ---Geil 1333MHZ 2X2gb in Silverstone Sugo SG05

(#754) lac1

lac1
(újonc)

Szia mindenki,

itt az én BigWaterem, ami eladósorba került.

[link]

A számítástechnika nem egy egzakt tudomány...

(#755) Jockey007

Jockey007
(senior tag)

én is ilyen hűtést veszek most elvileg holnap itt is van.

negatív és pozitív tapasztalatok ???

légyszi írjatok thx

GIGABYTE team

(#756) Jockey007

Jockey007
(senior tag)

na közben össze is dobtam a hűtés és meg spékeltem egy vga blokkal.

egyész jól hűt. bár a szivattyut kicsit gyengének talállom

GIGABYTE team

(#757) Mr.Grincs

Mr.Grincs
(PH! addikt)

Meséljetek róla valamit mert én is akarok egy Big Water hűtést ehhez a konfighoz--> Asus P5K, Core2Duo E6750, 2*1GB KINGMAX 800MHZ DDR2 RAM, 160GB Sata2, SeaGate, 320GB Sata2 Samsung. Megéri e megvenni, hűtési teljesítmény stb érdekel....Mert ha nagyon gyenge vagy valam akkor inkább veszek egy Asus Silent Knight 4in1 CPU hűtőt, vagy egy Asus Arctic Square CPU hűtőt. Előre is köszi. De az Aquában amúgy a

Thermaltake CL-W0075 BigWater belső vízhűtő 23880Ft

Hirtelen felindulásból elkövetett szerelmi aktusnak indult, de mostanra azért kemény szopás lett belőle. / Apple MacBook /

(#758) plömplöm válasza Mr.Grincs (#757) üzenetére

plömplöm
(senior tag)
LOGOUT blog

én soknak érzem a 24ezret érte, majdnem ennyiért már össze lehet válogatni egy jó kis készletet
én az én nagyvizemet annó valami 14-15ezerért vettem, amennyit azóta romlott a pééz annyit "köznapiasodott" a vízhűtés is szerintem
de hogy konkrétumot is mondjak: szerintem hangos ez a gyári tt venti, (mint minden nagy fordulatszámra (nagy légszállításra) képes venti ennek is van csapágyhangja (szerintem)), viszont pozitívum hogy a poti helyére valami ntc-t kötve könnyen hőfokfűggő automata ventiszabályzást lehet szépészkedni :)

All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!

(#759) Mr.Grincs válasza plömplöm (#758) üzenetére

Mr.Grincs
(PH! addikt)

A hang az biztos nem lehet annyira vészes. Persze mindennek van egy bizonyos csapágyhangaj de az annyira nem is szokott zavarni engem.

Hirtelen felindulásból elkövetett szerelmi aktusnak indult, de mostanra azért kemény szopás lett belőle. / Apple MacBook /

(#760) Jockey007 válasza Mr.Grincs (#759) üzenetére

Jockey007
(senior tag)

jelenleg a 3,6ghz p4661 @ 4,2ghz ^+ x850xt-pe+ msi 975x platinum chipsettet hűti és elég jól végzi a dolgát ahhoz képet hogy a + blokkokal sem volt 15k-ba

GIGABYTE team

(#761) Jockey007

Jockey007
(senior tag)

eléggé halott a topik :)

GIGABYTE team

(#762) hakos1987

hakos1987
(senior tag)
LOGOUT blog

Én most dobtam össze egy ilyen bigwater rendszert.
Amit hűt az egy amdx2 6000+ porci, amit komolyabb léghűtéssel max terhelésen 57 fok volt, az most 39...
alap használatnál (torrentezés, böngészés, msn) a cpu 22 fok....
no comment....

Semmi hangja nincs, az összeszereléssel akadt mondjuk gond, mivel nem volt jó a lefogató AM2-eshez, kicsit barkácsolni kellett... de meg lehetett oldani, és most tökéletesen műxik minden. Holnap meg hozzák a vga blokkot meg még 2 radit, és akkor aztán full-ra jó lesz minden!
Használtan vettem amúgy a rendszert, 1 hónapot volt használva, mintha új lenne. A sok olvasgatás után mondjuk nem mertem feltölteni zöld trutyival, így maradt a 80%víz, 20% alcohol. A ventillátor szabályozható, és úgy van állítva, hogy ne lehessen hallani még, és ilyen beállítás mellett 22 fok a cpu. De ha felpörgetem maxra (akkor azért van hangja) akkor viszont lemegy 18-ra! Pedig a procim 128W-os....

Hát ezek így nagyjából az én tapasztalataim. Szerintem érdemes megvenni, nyilván nem egy reserator2, de nekem tökéletesen bevállt, és mindennel együtt (bigwaci, vga blokk, 2 waterchill radi) 30-ba van az egész!

Bolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni! de próbáltátok már földdel?! :) - Fiber Power 120/10 mbit

(#763) wh1n válasza hakos1987 (#762) üzenetére

wh1n
(újonc)

Erre a configra mondjatok nekem 1 jó /ár/teljesítmény/ vízhűtést

E6750 c2d
asus p5ne-sli
inno3d 8800 gt
ram 2*1 gb 800 mhz ddr2
400 gb sata2 wd
chieftek 450 watt

előre is köszi...

http://3dmark.com/3dm11/1256312 

(#764) plömplöm válasza wh1n (#763) üzenetére

plömplöm
(senior tag)
LOGOUT blog

GOTO 10 :)

(#765) wh1n válasza plömplöm (#764) üzenetére

wh1n
(újonc)

pontosan melyikre gondoltál?:D

http://3dmark.com/3dm11/1256312 

(#766) plömplöm válasza wh1n (#765) üzenetére

plömplöm
(senior tag)
LOGOUT blog

parancsolsz?

(#767) egycsavo

egycsavo
(újonc)

Sziasztok!

Segítsetek légyszi! Thermaltake Bigwater vízhűtéshez keresek 775-ös lefogatót, mert elveszett. Sürgős lenne!! Tudtok vmi boltot, vagy webshopot, vagy nincs esetleg vkinek elfekvőben :) ?

Előre is köszönöm a segítséget!

egycsavo

(#768) FID

FID
(senior tag)
LOGOUT blog

Sziasztok vásárlás elött álok és erröl szeretnék véleményt kérni:
Thermaltake CL-W0075D BigWater735 vízhűtés

www.darkorbit.com A játék! Én korrekt vagyok az üzletekben, és ezt tőled is elvárom! Eladó!!!

(#769) FID válasza FID (#768) üzenetére

FID
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem akar nekem segiteni senki?

www.darkorbit.com A játék! Én korrekt vagyok az üzletekben, és ezt tőled is elvárom! Eladó!!!

(#770) Daemon09

Daemon09
(őstag)
LOGOUT blog

Sziasztok!
Van valakinek valamilyen tapasztalata a thermaltake bigwater 745-el? :F Mert már hallottam róla jót is meg rosszat is és már nem tudom, hogy érdemes-e megtartani... :(
Üdv!

Eladó cuccok : http://href.hu/x/9ech \_/ Megbízhatóságom : http://href.hu/x/efq0

(#771) OliverHXT

OliverHXT
(újonc)

Szépen jól működött amíg pumpa be nem adta a kulcsot...:)
Többi alkatrész hibátlan! Blokk szétszerelve sosem volt!

Elado: [link]

Rejtett számot nem veszek fel!

(#772) chesterboy

chesterboy
(kvázi-tag)

tud vki eladot most barati aron.

Motorola Defy CM7.2

(#773) T@cky

T@cky
(újonc)

Egy-két személyes tapasztalatot megosztanék az ide tévedőkkel. P5K alaplapoknál a probléma, ha beraksz egy 8800 vagy 9800 stb. karit, nehéz még egy Thermaltake Armor házba is beszerelni a pumpát, mert nem lehet lecsavarozni, hiába van kifúrva az alja több helyen is. Sajna barkácsolni kell. Mivel ennél az alaplapnál a PCI-e foglalat a 3. a sorban, így lejjebb kerül a kártya és nehezen fér el a pumpa. Min. kell egy torony, amibe bőven elfér. Azt mindenképp érdemes megnézni, hogy milyen az alaplap, hányadik sorban van a PCI-E slot.
Nekem 8800 GTX kártyám van, Thermaltake TMG ND4 vízhűtéssel a kártya alapban 29 C°-os szobahőmérsékleten 44-47C°. Terhelve sem kúszik fel 60C°-ra, olyan 54 fokon elketyereg. ASUS kártya régi hűtéssel volt, hogy 81 fokra is felment, pedig nem is volt a szobában meleg.
A proci egy Q6600, 3GHz-en járatva 44C° alapból. Everest teszt 100% CPU terheléssel max 54 fok.
Thermaltake-t tényleg csak a nagyon kezdőknek tanácsolom, akik nem tunningra szánják a gépüket, mert a BigWater 745-öt nem arra találták ki. A pumpa alá kell valami szivacsot rakni, vagy gumit, mert szép kis hangja lesz. A P400 pumpa annyira nem hangos, ellenben a Thermaltake P500 pumpájával. Ennél még a szomszéd pincéje mellett lévő szennyvíz pumpája is halkabb. Ezek a pumpák igen gyengére sikeredtek.
A P500 ráadásul csobog is, mint ha a csap nem lenne rendesen elzárva, tiszta Niagara.
Sajna én is kezdő voltam a témában, de a Thermaltake-től többet vártam azért. Most szép lassan cserélhetem le a pumpát és a CPU blokkot.
Radiátort nemrég vettem egy 3x120-ast, ez egészül ki a másik kettő Big Wateressel (1x120, 2x120).
Pumpának a Laing DDC 12V Ultrát néztem ki, a VGA blokkot hagyom, most már nem veszek rá másikat, majd talán ha lesz gtx 280-asom.
A zöld löttyöt is amit adnak hozzá érdemes lecserélni desztillált vízre, mert nem szeretném megvárni, amíg zöld trutymó lesz belőle. Elég sokat hallani erről, ezt nem várom meg.
Csak ennyit szerettem volna leírni.

(#774) Mynet válasza T@cky (#773) üzenetére

Mynet
(újonc)

Nekem van még olyan origi zöld trutymó, aki érte jön, annak nagyon olcsón odaadom. :)

Véleményem szerint a legjobb az előlre kevert fagyállós autóhűtő-folyadék. Én is azt használtam hozzá.

Érd.: privátban.

(#775) caledonia

caledonia
(újonc)

Az első szériás Bigwater CL-W0005 felszerelhető AM2-es foglalatra?

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.