Azt nemtom...még sose volt rá szükségem, hogy feltekerjem...de biztos van, mint minden 1600-at pörgő 12es ventinek...7V-on csendes nagyon.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Milyen egeret válasszak? Kérdés előtt olvasd el az első hsz-t!
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
Milyen cserélhető objektíves gépet (DSLR, MILC, SLT)? Olvasd el az első hsz.-t !
Fotós táskák: minden, ami ide tartozik. Milyet? Miért? Minek?
[Re:] OCZ Agility 4 SSD-k akár 1 dollár/GB fajlagos költség alatt is
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Laptopba, Intel® Core™2 Duo Processor T7200 (4M Cache, 2.00 GHz, 667 MHz FSB, 64-bit)
CPU-t keresek notiba, lista: T2300, T2400, T2500, T2600, T2700
Új! Ventilátor fordulatszám szabályzó panel, fdd helyére 4 csatornás fekete, kék háttér világítás
Előlapi hang (sound) + USB kimenet, 1,44 ( floppy, 3,5" meghajtó helyére )
Tintapatron, tonerkazetta (lézernyomtató kazetta) Jó áron! áfás-számlával ha kell!
Hirdetés
firewolf
(tag)
Az jó, ha nem volt még rá szükséged
Ha beköszönt az újév lehet én is rendelek 1 ilyet
Érdekel Magyarország legjobb publikus mobil díjcsomagja? www.mentorklub.hu

whitehand
(senior tag)
szia erösen hajlok én is e felé ha az ujabb tipust veszed VX azon lehet állitani a ford szabit a hütöhöz van egy kis poti minimumon csak egy fokkal(1°C) hüt rosszabul mint maxon az ujhoz nem kell kiszedni az alaplapot bár lehet hogy az nem megy fel 478ra de nem tudok dönteni a ninja 10 fokkal szerepelt rosszabul egy tesztben x-bitlabs oldalán megtalálod a tesztet

firewolf
(tag)
Ha jól emlékszem, akkor a VX nem megy föl 478-ra, úgy rémlik, hogy ezt olvastam valahol... De a ''régebbi''-hez is van szabályzó nem?
Be tudnád linkelni azt a tesztet?
[Szerkesztve]
Jól tudod: [link]
A régihez nincs.
A ninja ott nem passzív volt? Kicsit erősnek tartom azt a 10 fokot...elvileg jobb hűtő, mint a typhoon.

firewolf
(tag)
Remélem akkor az alaplapom tudja szabályozni. Ha a gyári hűtőt tudja, akkor ezt is tudja?
Nemtom...
Sztem igen.

Bibor
(lelkes újonc)
Nekem Asrock lapom van és azon is tudom szabályozni a hütöt 
B,U,É,K mindenkinek

firewolf
(tag)
Vett ilyet valaki az Edigital-nál? Ugye adnak hozzá hűtőzsírt???
A csomagba benne kell lennie...a simában tuti van trutyi...

slayer006
(PH! addikt)
adnak
Ti nevettek rajtam mert más vagyok? Én nevetek rajtatok, mert ti mind egyformák vagytok.

Bibor
(lelkes újonc)
Igen én is innen vettem : http://edigital.hu/product.php?productid=21103&cat=403&page=1
és van hozzá paszta 

firewolf
(tag)
Tegnap megrendeltem de nincsen nekik raktáron
Január 31-én lesz azt írták 

xlaci
(senior tag)
Ha meg tudna valaki mondani mivel lehet szabalyozni annak orulnek, bar nem mintha aztan ugy hasznalnam, csak kivancsisagbol
, nekem eleg igy 1300 (1250 rpm-en is) 
''valami nóném szar, pedig direkt nem a legolcsóbbat vettem hanem a 2. legolcsóbbat :)''
Előlapi panel, zalman poti...

szélerőmű
(tag)
A sweclockers.com tesztje alapján kis légszállításnál (Papst) a Ninja, erős ventivel (Adda) a Big Typhoon jobb: [link]
Xbitlabs nem passzívan tesztelte a Ninját, de a házban a BT-nek volt 1 óriási előnye. Telibe kapta a ház oldalára szerelt 120-as venti friss és hűvös légárama. Nézd meg ezt a képet [link]. Ezt a tényt a szerző is elismeri az Athlon64 eredmények alatti első bekezdésben [link] Összevetve az open stand eredményeket (kitesszük a tesztrendszert az asztalra, hogy a ház kialakítása/szellőzése ne szóljon bele) azt mondom nem rosszabb a Big Typhoon a Ninjánál.

szélerőmű
(tag)
Nippon kollega DS4 lapon használta Big Typhoon-ját, míg vízhűtésre váltás miatt el nem adta.
10 fokot tartottam kicsit erősnek...minimális különbséggel, de jobb a ninja...nekem megfelel, mert jobb, mint a xp-120.

firewolf
(tag)
Hát itt tényleg jó áron van
. Csak a házhozszállításról nem találtam semmit 
Van. Én TT Extreme Spirit 2-öt rendeltem és 1280-ért küldik...ez postai utánvétel.

firewolf
(tag)
Hát akkor már többe kerül mint edigitalnál... Végül is ha már eddig kibírtam gyári hűtővel, akkor ez már nem akadály...
Azért dobj nekik egy mailt, mert nekik van raktáron ez szinte biztos...no meg nem biztos neked ennyi lesz...
Beléptem a clubba. Hát a szerelés rész érdekes volt, nem vagyok benne biztos hogy jól csináltam, de megy minden és hűt szépen. 
73 110 116 101 108 0 52 101 118 97
2. tapasztalat. Tönkre basztam vele a lapomat
Kicsit hiányos a szerelési útmutató

slayer006
(PH! addikt)
a szigetelő réteget is föltetted 
nem az útmutató hiányos ... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Ti nevettek rajtam mert más vagyok? Én nevetek rajtatok, mert ti mind egyformák vagytok.
feltettem 

slayer006
(PH! addikt)
alulra ? 
Ha most ez nem lenne egy rendes, cenzúrázott forum nagyon csúnyákat mondanék.
mod: amúgy neked könnyű ds3-mal
[Szerkesztve]
Valaki tud linkelni 775 slothoz szerelési útmuatót, mert én nem találtam és mostmár érdekel 
(#82) Yushchenko válasza Yushchenko (#81) üzenetére
Nemtom valamit elkurtam. Nem kicsit, nagyon. Egyre biztosabb vagyok benne, hogy a hűtőnál baxik be valami. Azt mondjátok meg hogy ti hogy szereltétek be 775-re ezt a szart?
Én az aljára tettem valami fekete netommit arra ezt a vast. Bele a hosszú valami és arra a védő lemezke, meg a réz valami. Akkor rá a BT és rászorítottam elég erősen.

szélerőmű
(tag)
Letölthető innen [link]
Product category: Cooler
Product Sub-category: Retail Cooler
Product Model: BigTyp120
csak angol nyelvű verzió van
thx. ff-el nem mükszik

slayer006
(PH! addikt)
IE Tab rulzzz
[link]
LOL mik vannak
Amúgy most mükszik minden 

szélerőmű
(tag)
Meglett a manual?
Megtaláltam jah thx. 4x-re összeraktam most úgy néz ki megy 

szélerőmű
(tag)
Nemsokára összeáll az új rendszer (A64 S939, mert 566 és 600 MHz-es DDR-I ramomat nem akartam cserélni) és végre-valahára munkára foghatom a Big Typhoont. Még egy hétig itt nyaral majd velem az albiban a régi Socket A-s cumó a Silent Towerrel. Ha lesz időm, keresztbe is letesztelem a cuccokat. A Barcihoz nem tudtam használni a Typhoont, mert az AN7 szélén van a Socket A
Az is érdekel, mit nyújtana a Tower A64-en. Csak 1 tápom van, így sokat kell majd vacakolni a TT hűtők háziversenyének összehozásához. Légszállításban nincs lényeges különbség (52,2 CFM@2500rpm vs. 54.4CFM@1300 rpm)
Én is bővítettem a TT palettát. [link]

szélerőmű
(tag)
Ma jött meg az Abit AT8 32x. Még nem szereltem fel a Typhoont, csak ráültettem a procira megnézni mi újság. Visítva, de el fognak férni a hőcsövek az alaplap kondierdeje mellett. Remélem hétvégére kapok kölcsön valamelyik haveromtól digi fotópuskát és megörökítem jpg-ben, ha összeraktam a cuccot. Már csak a pci-express videókari hiányzik.

x.geo
(fanatikus tag)
nekem a Big Typhoon a legjobb hütim volt
max 58 fok volt a 840es proci 3,2@3,8-on 2-3óra 100%-os terhelésnél
Bocs, ha nem vagyok hajlandó a várost végigutazni, egy 500-1000 forintos cucc eladása miatt...

Kalwa
(tag)
A mai nap én is megvettem ezt a szépséget
Sajnos a gép darabokban, de majd talán a jövő hónapra összeáll majd és rakok fel én is képeket 
Ritkán gondolunk arra, amink van, és túl gyakran arra, amink nincs; Ez a magatartás több nyomorúságot okozott már az emberiségnek, mint az összes háború és járvány együttvéve.

szélerőmű
(tag)
Volt szerencsém bő 1.5 hónapig bámulni a dobozában BT-t. Már a proci fölött terebélyesedik, de ma estig nincs PCI-Express csatis vga-m
Alig várom, hogy életre keltsem az Athlon64 rendszert. Nagyon jól mutat a Typhoon a Magic3D-ben.
X-bit labs navigációs menüjében van egy kis ikon![[kép] [kép]](http://www.xbitlabs.com/images/nav/cooler.gif)
Mniden alkalommal, amikor használom a Typhoon-t juttatja eszembe. Használni elég sűrűn szoktam.

firewolf
(tag)
Az X-bit labs mire jó?
Pl erre: [link]
Sziasztok!
Valaki vett mostanság ilyen hűtőt? Az érdekelne hogy már a fordulatszám szabályzóval felszerelt verziót árulják-e, vagy még a régebbit. 
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

slayer006
(PH! addikt)
a fordulatszám szabályzós neve: TT Big Typhoon™ 120VX CL-P0310-01
a régebbi: CL-P0114

szélerőmű
(tag)
Angolul tájékozódni, hardveres teszteket olvasni. Amikor eljutottam oda, hogy volt saját gépem és nem a fateromén játszottam éjt napallá téve, szembesültem a fejlesztés problémájával. Jött a kérdés, hogy mit vegyek abból a kevés zséből amit hosszú hónapok alatt kuporgattam össze. Nem is emlékszem, hogy találtam rá az X-bit labs oldalra, talán beírtam az overclocking szót valamelyik keresőbe. Kidobta találatnak. Beleolvasgattam a cikkekbe és nagyon sirálynak találtam az oldalt. Ph-t is olvasgatom pár éve, de X-bitre korábban akadtam rá. Emlékszem azokra az időkre, amikor X-bit labs vagy Anandtech hetekkel hamarabb le tudott tesztelni új hardvereket mint Ph. Ez már elég régen volt, de akkortájt Ph-t alig-alig látogattam. Szerencsére ez már a múlt. Ha tehetem minden nap ellátogatok a legjobb magyar hardveres oldalra 
Big Typhoont is 2 okból vettem:
1. olvastam X-bit labs tesztjét
2. megnéztem az egyes számú favorit Scythe Infinty rögzítését S939-re. Ahogy találtam 1 közeli képet, abban a pillanatban letettem róla. Typhoont szerencsére csavarozni kell, ami megbízhatóbb megoldás a Scythe VTMS rendszernél.
[Szerkesztve]