Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#51) Gorneck23 válasza firewolf (#50) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Azt nemtom...még sose volt rá szükségem, hogy feltekerjem...de biztos van, mint minden 1600-at pörgő 12es ventinek...7V-on csendes nagyon.

(#52) firewolf válasza Gorneck23 (#51) üzenetére

firewolf
(tag)

Az jó, ha nem volt még rá szükséged:D Ha beköszönt az újév lehet én is rendelek 1 ilyet:)

Érdekel Magyarország legjobb publikus mobil díjcsomagja? www.mentorklub.hu

(#53) whitehand válasza firewolf (#52) üzenetére

whitehand
(senior tag)

szia erösen hajlok én is e felé ha az ujabb tipust veszed VX azon lehet állitani a ford szabit a hütöhöz van egy kis poti minimumon csak egy fokkal(1°C) hüt rosszabul mint maxon az ujhoz nem kell kiszedni az alaplapot bár lehet hogy az nem megy fel 478ra de nem tudok dönteni a ninja 10 fokkal szerepelt rosszabul egy tesztben x-bitlabs oldalán megtalálod a tesztet

(#54) firewolf válasza whitehand (#53) üzenetére

firewolf
(tag)

Ha jól emlékszem, akkor a VX nem megy föl 478-ra, úgy rémlik, hogy ezt olvastam valahol... De a ''régebbi''-hez is van szabályzó nem?

Be tudnád linkelni azt a tesztet?

[Szerkesztve]

(#55) Gorneck23 válasza firewolf (#54) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Jól tudod: [link]
A régihez nincs.

(#56) Gorneck23 válasza whitehand (#53) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

A ninja ott nem passzív volt? Kicsit erősnek tartom azt a 10 fokot...elvileg jobb hűtő, mint a typhoon.

(#57) firewolf válasza Gorneck23 (#55) üzenetére

firewolf
(tag)

Remélem akkor az alaplapom tudja szabályozni. Ha a gyári hűtőt tudja, akkor ezt is tudja?

(#58) Gorneck23 válasza firewolf (#57) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Nemtom...

Sztem igen.

(#59) Bibor válasza firewolf (#57) üzenetére

Bibor
(lelkes újonc)

Nekem Asrock lapom van és azon is tudom szabályozni a hütöt ;)
B,U,É,K mindenkinek

(#60) firewolf válasza Bibor (#59) üzenetére

firewolf
(tag)

Vett ilyet valaki az Edigital-nál? Ugye adnak hozzá hűtőzsírt???

(#61) Gorneck23 válasza firewolf (#60) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

A csomagba benne kell lennie...a simában tuti van trutyi...

(#62) slayer006 válasza firewolf (#60) üzenetére

slayer006
(PH! addikt)

adnak

Ti nevettek rajtam mert más vagyok? Én nevetek rajtatok, mert ti mind egyformák vagytok.

(#63) Bibor válasza firewolf (#60) üzenetére

Bibor
(lelkes újonc)

Igen én is innen vettem : http://edigital.hu/product.php?productid=21103&cat=403&page=1
és van hozzá paszta :D

(#64) firewolf

firewolf
(tag)

Tegnap megrendeltem de nincsen nekik raktáron :O :O Január 31-én lesz azt írták :(

(#65) xlaci válasza firewolf (#57) üzenetére

xlaci
(senior tag)

Ha meg tudna valaki mondani mivel lehet szabalyozni annak orulnek, bar nem mintha aztan ugy hasznalnam, csak kivancsisagbol :DDD , nekem eleg igy 1300 (1250 rpm-en is) :R

''valami nóném szar, pedig direkt nem a legolcsóbbat vettem hanem a 2. legolcsóbbat :)''

(#66) Gorneck23 válasza firewolf (#64) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

(#67) Gorneck23 válasza xlaci (#65) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Előlapi panel, zalman poti...

(#68) szélerőmű válasza Gorneck23 (#56) üzenetére

szélerőmű
(tag)

A sweclockers.com tesztje alapján kis légszállításnál (Papst) a Ninja, erős ventivel (Adda) a Big Typhoon jobb: [link]
Xbitlabs nem passzívan tesztelte a Ninját, de a házban a BT-nek volt 1 óriási előnye. Telibe kapta a ház oldalára szerelt 120-as venti friss és hűvös légárama. Nézd meg ezt a képet [link]. Ezt a tényt a szerző is elismeri az Athlon64 eredmények alatti első bekezdésben [link] Összevetve az open stand eredményeket (kitesszük a tesztrendszert az asztalra, hogy a ház kialakítása/szellőzése ne szóljon bele) azt mondom nem rosszabb a Big Typhoon a Ninjánál.

(#69) szélerőmű válasza Yushchenko (#39) üzenetére

szélerőmű
(tag)

Nippon kollega DS4 lapon használta Big Typhoon-ját, míg vízhűtésre váltás miatt el nem adta.

(#70) Gorneck23 válasza szélerőmű (#68) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

10 fokot tartottam kicsit erősnek...minimális különbséggel, de jobb a ninja...nekem megfelel, mert jobb, mint a xp-120.

(#71) firewolf válasza Gorneck23 (#66) üzenetére

firewolf
(tag)

Hát itt tényleg jó áron van :Y . Csak a házhozszállításról nem találtam semmit :O

(#72) Gorneck23 válasza firewolf (#71) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Van. Én TT Extreme Spirit 2-öt rendeltem és 1280-ért küldik...ez postai utánvétel.

(#73) firewolf válasza Gorneck23 (#72) üzenetére

firewolf
(tag)

Hát akkor már többe kerül mint edigitalnál... Végül is ha már eddig kibírtam gyári hűtővel, akkor ez már nem akadály...

(#74) Gorneck23 válasza firewolf (#73) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Azért dobj nekik egy mailt, mert nekik van raktáron ez szinte biztos...no meg nem biztos neked ennyi lesz...

(#75) Yushchenko

Yushchenko
(őstag)
LOGOUT blog

Beléptem a clubba. Hát a szerelés rész érdekes volt, nem vagyok benne biztos hogy jól csináltam, de megy minden és hűt szépen. :)

73 110 116 101 108 0 52 101 118 97

(#76) Yushchenko

Yushchenko
(őstag)
LOGOUT blog

2. tapasztalat. Tönkre basztam vele a lapomat :DDD Kicsit hiányos a szerelési útmutató

(#77) slayer006 válasza Yushchenko (#76) üzenetére

slayer006
(PH! addikt)

a szigetelő réteget is föltetted :F
nem az útmutató hiányos ... ;]

Ti nevettek rajtam mert más vagyok? Én nevetek rajtatok, mert ti mind egyformák vagytok.

(#78) Yushchenko válasza slayer006 (#77) üzenetére

Yushchenko
(őstag)
LOGOUT blog

feltettem :P

(#79) slayer006 válasza Yushchenko (#78) üzenetére

slayer006
(PH! addikt)

alulra ? :C

(#80) Yushchenko válasza slayer006 (#79) üzenetére

Yushchenko
(őstag)
LOGOUT blog

Ha most ez nem lenne egy rendes, cenzúrázott forum nagyon csúnyákat mondanék.

mod: amúgy neked könnyű ds3-mal

[Szerkesztve]

(#81) Yushchenko

Yushchenko
(őstag)
LOGOUT blog

Valaki tud linkelni 775 slothoz szerelési útmuatót, mert én nem találtam és mostmár érdekel :DDD

(#82) Yushchenko válasza Yushchenko (#81) üzenetére

Yushchenko
(őstag)
LOGOUT blog

Nemtom valamit elkurtam. Nem kicsit, nagyon. Egyre biztosabb vagyok benne, hogy a hűtőnál baxik be valami. Azt mondjátok meg hogy ti hogy szereltétek be 775-re ezt a szart?
Én az aljára tettem valami fekete netommit arra ezt a vast. Bele a hosszú valami és arra a védő lemezke, meg a réz valami. Akkor rá a BT és rászorítottam elég erősen.

(#83) szélerőmű válasza Yushchenko (#81) üzenetére

szélerőmű
(tag)

Letölthető innen [link]
Product category: Cooler
Product Sub-category: Retail Cooler
Product Model: BigTyp120
csak angol nyelvű verzió van

(#84) Yushchenko válasza szélerőmű (#83) üzenetére

Yushchenko
(őstag)
LOGOUT blog

thx. ff-el nem mükszik

(#85) slayer006 válasza Yushchenko (#84) üzenetére

slayer006
(PH! addikt)

IE Tab rulzzz :D [link]

(#86) Yushchenko válasza slayer006 (#85) üzenetére

Yushchenko
(őstag)
LOGOUT blog

LOL mik vannak

Amúgy most mükszik minden :)

(#87) szélerőmű válasza Yushchenko (#86) üzenetére

szélerőmű
(tag)

Meglett a manual?

(#88) Yushchenko válasza szélerőmű (#87) üzenetére

Yushchenko
(őstag)
LOGOUT blog

Megtaláltam jah thx. 4x-re összeraktam most úgy néz ki megy :DDD

(#89) szélerőmű

szélerőmű
(tag)

Nemsokára összeáll az új rendszer (A64 S939, mert 566 és 600 MHz-es DDR-I ramomat nem akartam cserélni) és végre-valahára munkára foghatom a Big Typhoont. Még egy hétig itt nyaral majd velem az albiban a régi Socket A-s cumó a Silent Towerrel. Ha lesz időm, keresztbe is letesztelem a cuccokat. A Barcihoz nem tudtam használni a Typhoont, mert az AN7 szélén van a Socket A :(( Az is érdekel, mit nyújtana a Tower A64-en. Csak 1 tápom van, így sokat kell majd vacakolni a TT hűtők háziversenyének összehozásához. Légszállításban nincs lényeges különbség (52,2 CFM@2500rpm vs. 54.4CFM@1300 rpm)

(#90) Gorneck23 válasza szélerőmű (#89) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Én is bővítettem a TT palettát. [link]

(#91) szélerőmű válasza Gorneck23 (#90) üzenetére

szélerőmű
(tag)

Ma jött meg az Abit AT8 32x. Még nem szereltem fel a Typhoont, csak ráültettem a procira megnézni mi újság. Visítva, de el fognak férni a hőcsövek az alaplap kondierdeje mellett. Remélem hétvégére kapok kölcsön valamelyik haveromtól digi fotópuskát és megörökítem jpg-ben, ha összeraktam a cuccot. Már csak a pci-express videókari hiányzik.

(#92) x.geo

x.geo
(fanatikus tag)

nekem a Big Typhoon a legjobb hütim volt
max 58 fok volt a 840es proci 3,2@3,8-on 2-3óra 100%-os terhelésnél

Bocs, ha nem vagyok hajlandó a várost végigutazni, egy 500-1000 forintos cucc eladása miatt...

(#93) Kalwa

Kalwa
(tag)

A mai nap én is megvettem ezt a szépséget :) Sajnos a gép darabokban, de majd talán a jövő hónapra összeáll majd és rakok fel én is képeket :C

Ritkán gondolunk arra, amink van, és túl gyakran arra, amink nincs; Ez a magatartás több nyomorúságot okozott már az emberiségnek, mint az összes háború és járvány együttvéve.

(#94) szélerőmű válasza Kalwa (#93) üzenetére

szélerőmű
(tag)

Volt szerencsém bő 1.5 hónapig bámulni a dobozában BT-t. Már a proci fölött terebélyesedik, de ma estig nincs PCI-Express csatis vga-m :W Alig várom, hogy életre keltsem az Athlon64 rendszert. Nagyon jól mutat a Typhoon a Magic3D-ben.
X-bit labs navigációs menüjében van egy kis ikon
[kép]
Mniden alkalommal, amikor használom a Typhoon-t juttatja eszembe. Használni elég sűrűn szoktam.

(#95) firewolf válasza szélerőmű (#94) üzenetére

firewolf
(tag)

Az X-bit labs mire jó?:)

(#96) Gorneck23 válasza firewolf (#95) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Pl erre: [link]

(#97) Oliverda

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Valaki vett mostanság ilyen hűtőt? Az érdekelne hogy már a fordulatszám szabályzóval felszerelt verziót árulják-e, vagy még a régebbit. :U

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#98) slayer006 válasza Oliverda (#97) üzenetére

slayer006
(PH! addikt)

a fordulatszám szabályzós neve: TT Big Typhoon™ 120VX CL-P0310-01
a régebbi: CL-P0114

(#99) szélerőmű válasza firewolf (#95) üzenetére

szélerőmű
(tag)

Angolul tájékozódni, hardveres teszteket olvasni. Amikor eljutottam oda, hogy volt saját gépem és nem a fateromén játszottam éjt napallá téve, szembesültem a fejlesztés problémájával. Jött a kérdés, hogy mit vegyek abból a kevés zséből amit hosszú hónapok alatt kuporgattam össze. Nem is emlékszem, hogy találtam rá az X-bit labs oldalra, talán beírtam az overclocking szót valamelyik keresőbe. Kidobta találatnak. Beleolvasgattam a cikkekbe és nagyon sirálynak találtam az oldalt. Ph-t is olvasgatom pár éve, de X-bitre korábban akadtam rá. Emlékszem azokra az időkre, amikor X-bit labs vagy Anandtech hetekkel hamarabb le tudott tesztelni új hardvereket mint Ph. Ez már elég régen volt, de akkortájt Ph-t alig-alig látogattam. Szerencsére ez már a múlt. Ha tehetem minden nap ellátogatok a legjobb magyar hardveres oldalra :R
Big Typhoont is 2 okból vettem:
1. olvastam X-bit labs tesztjét
2. megnéztem az egyes számú favorit Scythe Infinty rögzítését S939-re. Ahogy találtam 1 közeli képet, abban a pillanatban letettem róla. Typhoont szerencsére csavarozni kell, ami megbízhatóbb megoldás a Scythe VTMS rendszernél.

[Szerkesztve]

(#100) today05 válasza Oliverda (#97) üzenetére

today05
(lelkes újonc)

hali, nemtom hogy szükséged van e a fordulatszámszabályzásra:D szinte teljesen hangtalan, a videokártyád úgyis túlüvölti:D

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.