Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#251) akoska07 válasza Brumi˘ (#250) üzenetére

akoska07
(PH! kedvence)

nem rád gondoltam amikor a polirozásról beszéltem :)
általánosságban beszéltem.

sztem kicsit félreértettél.
arra próbáltam utalni,hogy a hütőtalpra is hézagosan fekszik fel a hőcső.
ugyanugy ,mint az ujfajta hütő hőcsövei a procira.

<***>-www.cpu-tuning.joruska.com-<***>-ÚJ AMD Tuning-lista:www.cpu-tuning.joruska.com/amd.htm-<***>-teszteredmény;beküldés: cpu.tuning@citromail.hu-<***>

(#252) Kroni1 válasza akoska07 (#251) üzenetére

Kroni1
(őstag)
LOGOUT blog

Én is ezt mondtam egyébként az előbb.. Sztem jó megoldás ez a közvetlen érintkezés. Nekem eléggé melegszik a chipset hűtőm, ha az alaplappal párhuzamosan szellőző CPU hűtőt teszek a gépbe, ezért mindenképp alaplapra fújó coolert akarok. A Xigmateknek van is ilyen 120mm ventis közvetlen heatpipe-os hűtője, a HDT D1284, kiváncsivagyok ez hogy hűthet..

(#253) Brumi˘ válasza akoska07 (#251) üzenetére

Brumi˘
(őstag)
LOGOUT blog

Jahogy jah. Akkor félre értettelek. :B Ebben egyet értünk. Sőt szerintem a hűtő talpára még hézagosabban. De ki tudja, még nem szedtem szét egyet se.

Elado cuccok --► http://href.hu/x/d7en

(#254) Brumi˘ válasza Kroni1 (#252) üzenetére

Brumi˘
(őstag)
LOGOUT blog

Nem valami fényes a teljesitménye sajna, pedig jónak tűnt így első ránézésre. Itt megnézheted mit is tud egy quadon.

(#255) akoska07 válasza Kroni1 (#252) üzenetére

akoska07
(PH! kedvence)

biztos lesz vagy már van is vhol összehasonlitó teszt.
még nem néztem igazából utána,de ma szétnézek rendesen.
biztos jól hütenek ezek is.
egyébként eléggé hajaz a TT Big Typ-ra

<***>-www.cpu-tuning.joruska.com-<***>-ÚJ AMD Tuning-lista:www.cpu-tuning.joruska.com/amd.htm-<***>-teszteredmény;beküldés: cpu.tuning@citromail.hu-<***>

(#256) akoska07 válasza Brumi˘ (#253) üzenetére

akoska07
(PH! kedvence)

... :K
aza baj hogy nincs kedvem leszedni most az infinity-t
másképp jól leféynképezném,van-e hézag vagy sem,
de sztem tuti van,még lehet nagyobb is mint gondolnánk.

(#257) Brumi˘ válasza akoska07 (#256) üzenetére

Brumi˘
(őstag)
LOGOUT blog

Ezzel lehet magyarázni miért jobbak a közvetlenül érintkező heatpipeos hűtők. Szerintem.

(#258) akoska07 válasza Brumi˘ (#257) üzenetére

akoska07
(PH! kedvence)

ha a vendettát nézzük,van ott egy hütőborda ami összefogja a hőcsöveket.
az a borda nem annyira hőcső és ott nincs hőszállitás
ill. nem olyan mintha a hőcső szállitaná.

(#259) Kroni1

Kroni1
(őstag)
LOGOUT blog

Valóban elég gyengén szerepel a Scythe Zipang ellen, de sikerült egy Zipang-ot találnom 8k-ért itt a PH-n, úgyhogy az lesz a köv. hűtőm.. ;)

(#260) akoska07 válasza Kroni1 (#259) üzenetére

akoska07
(PH! kedvence)

nem rossz ez a zipang
viszont ha már csere és nem big typhoonra akkor Titan Amanda
az megveri az infinity-t is.

nah találtam jó kis tesztet
az OCZ vendetta nem nagyon remekel :U
ja és a zipang sem

[ Szerkesztve ]

(#261) Kroni1

Kroni1
(őstag)
LOGOUT blog

Érdekes h ahány tesztet látok annyi eredmény.. De valóban nem mindegy h milyen környezetben használjuk a hűtőt, pl. az én házamban megfordult már Hyper TX2, G-Power Pro 2, Big Typ VX, Silent Knight II, és sok más hűtő, és állíthatom h a nálam a Silent Knight II hűtött a legjobban, ennek ellenére elhiszem h a tesztben egy teljesen más tesztkörnyezetben sehol sincs a Typhoon-hoz képest.. Az lenne a legjobb ha minden hűtőt elhozhatnék a boltból, és kipróbálhatnék itthon vásárlás előtt, és csak a legjobbat kéne kifizetnem.. ;)

(#262) akoska07 válasza Kroni1 (#261) üzenetére

akoska07
(PH! kedvence)

jól mondod nem mindegy milyen környezetben van a hütő.

ez a boltos minden kipróbálós... :D

[ Szerkesztve ]

(#263) Brumi˘ válasza akoska07 (#260) üzenetére

Brumi˘
(őstag)
LOGOUT blog

Nem akarok kotekedni de ez a teszt elegge felejtos. Majd a bigtyp megveri az orochit, hyper 212-t, noctua 12-eseit, vendettat, xigmatekeket... :U

[ Szerkesztve ]

(#264) akoska07 válasza Brumi˘ (#263) üzenetére

akoska07
(PH! kedvence)

nem én csináltam a tesztet. :)

(#265) Kroni1 válasza Brumi˘ (#263) üzenetére

Kroni1
(őstag)
LOGOUT blog

Úgy gondolod h a Typ gyengébb? De akkor saccra kb. hol lenne a helye?

(#266) akoska07 válasza Kroni1 (#265) üzenetére

akoska07
(PH! kedvence)

kár lenne saccolni :)
inkább vmi másik összehasonlitó teszt kellene

(#267) Brumi˘ válasza Kroni1 (#265) üzenetére

Brumi˘
(őstag)
LOGOUT blog

Biztos hogy gyengébb. Bár a noctuákban nem vagyok 100%-ba biztos, de talán egy kicsivel jobb mint a Noctua 9cm-ese. Tx2-t meg társai Tescos hűtőket mondjuk simán veri. De nem egy high-end dolog. 2 magos procihoz mondjuk teljesen elég szerintem.

(#268) Kroni1

Kroni1
(őstag)
LOGOUT blog

Van az a két nagy fémdarab amin 23 lyuk van, és amivel 775-re lehet lefogatni a BTyphoon-t, azzal lehet AM2-re is? V minek van az a sok lyuk?

(#269) Kroni1 válasza Kroni1 (#268) üzenetére

Kroni1
(őstag)
LOGOUT blog

nah közben megtaáltam a választ a techpowerup teszben, igen. Köszi magamnak. :) :R

(#270) xtmod

xtmod
(senior tag)

óriási csalódás ez a hűtő. (big typhoon 120 vx) nem elég, hogy legalább olyan hangos alapon mint a gyári, de ráadásul, csak 3!! fokkal (38) tarja hűvösebben a procit, mint a másik. azt is úgy, hogy a dcc 2ghz-n tartja alapon. :(((

(#271) Dare2Live

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

1366 ra vki már feltette? Hogy? Vagy ilyet tud vki?

Szerintem.... The things we make ... make us.  -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

(#272) Dare2Live válasza xtmod (#270) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Lehet 38C körül indul be a heatpipeben a körfolyamat. Azalá ugyse kell menni.

Ventit meg szabályozd le 4.0ghzen hajtott E5200 stabilan vitt 60C alatt 800as fordulatú ventivel, stock hütővel uez ordítás meleltt is 100C fölé ment....

Szerintem.... The things we make ... make us.  -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

(#273) Dare2Live válasza Kroni1 (#268) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

igen

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.