Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) Apophis

Apophis
(őstag)

Új Thermaltake ház jelent meg: Bővebben: link
Szerintem nagyon eltalált, BTX-kompatibilis, jól néz ki, könnyen szerelhetőnek tűnik, elöl-hátul 12cm-es ventik. Mivel szeretnék előlapi panelt, előnyös, hogy nem teljesen csukható az előlapja (ahol esetleg nem férne el a panel), hanem csak kis ''fülei'' vannak. Szerintem nagyon hajaz a CM Stackerre, de jobbnak tűnik, és szebb.
Vajon mikortól kapható Magyarországon?

(ennek másik változata, a Kandalf is jó, csak szerintem nem néz ki olyan jól: Bővebben: link
[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

"... ami van, széthull darabokra."

(#2) Jim Tonic válasza Apophis (#1) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Házakkal nem szokott gyártási gond lenni, tehát elvileg hetek kérdése.

CM Stacker gyanús...

[Szerkesztve]

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#3) duracell89 válasza Apophis (#1) üzenetére

duracell89
(senior tag)
LOGOUT blog

szeep!
nekem kicsit kicsi, de amugy szvsz cm stacker koppintas

(#4) Apophis válasza Jim Tonic (#2) üzenetére

Apophis
(őstag)

Remélem, ez kell nekem.

Igen, oda is írtam utólag, hogy nagyon Stackeres. Csak nekem mindenképp plexi oldallap kell, ha már világít minden. :)

(#5) Jim Tonic

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Tök tetszik. Szép design. Vízhűtésre felkészítve. Ez mondjuk sugall valamit a várható áráról. ATX-BTX kérdés megoldása nagyon okos. Viszont opciónak írják. Ami azért cumi, mert ha akkor nem adják vele, beszerezni nem biztos, hogy egyszerű. Pláne egy évvel később.

Pici problémát találtam, ami nem is olyan kicsi probléma. Az oldalra fordított táp hazavágja a 12cm-es/2x8cm-es tápok előnyét.

[Szerkesztve]

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#6) Apophis válasza duracell89 (#3) üzenetére

Apophis
(őstag)

Kicsi? Majdnem akkora, mint a Xaser III Super Tower! Mekkora kell neked? Szvsz ez servernek is bőven elég.

Hát igen, az ára. Remélem azért 40-45 körül lesz, többet nem szándékozom rákölteni.

[Szerkesztve]

(#7) strike-force válasza Apophis (#1) üzenetére

strike-force
(őstag)

jól néz ki, bár nekem nem tetszik,hogy csak állítva lehet beletenni a tápot! a kép is nagyon csalóka,mert azt hinnéd hogy ez egy nagytorony , közben meg ''csak'' 53 centi magas (Dimension 530 x 220 x 560 mm (H*W*D)) azaz akkora, mint egy Dragon Midi torony. mélységre viszont több egy 10-essel.
mod: most nézem, a Stacker sem sokkal nagyobb (Dimension 584 mm x 227 mm x 536 mm (D x W x H))

[Szerkesztve]

Just realize it!

(#8) Apophis válasza strike-force (#7) üzenetére

Apophis
(őstag)

Én egy nagytornyot nem tudnék telepakolni. A mostani háznál a mélység a gond, alig férnek el a kábelek.
A két adat ugyanannyi. Elírtad, vagy tényleg akkora? MOD: már látom. Alig nagyobb.

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

(#9) strike-force válasza Apophis (#8) üzenetére

strike-force
(őstag)

közben én is javítottam...

Just realize it!

(#10) duracell89 válasza Apophis (#6) üzenetére

duracell89
(senior tag)
LOGOUT blog

ironia..bocsi de lemaradt a 60 smai-lee :)

[Szerkesztve]

(#11) Apophis válasza duracell89 (#10) üzenetére

Apophis
(őstag)

Hát, nekem nem esett le...:B, valahogy jelezhetted volna. Végülis egy kéttápos, munkaállomás PC-hez lehet, hogy kicsi...

(#12) -=Ghost=-

-=Ghost=-
(senior tag)

a kandalf ocsmány a másik egész jó de azok a félig (se) csukható ajtók
tokjó hogy odaírták h btx de az hol van?
megvan forgathato alaplaptalca... nagy otlet...

RANDAAAAA

[Szerkesztve]

Záróvonal mellett csak az egy nyomvonalon haladó járműveket szabad megelőzni. pl: bicikli, motorkerékpár, úthenger.

(#13) Jim Tonic válasza -=Ghost=- (#12) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Alig feltűnő a flash animáció az átalakíthatóságról. :U

(#14) Kain

Kain
(senior tag)

Nem rossz darab,de nem hiszem h miatta lecserélem a mostanit,majd esetleg 1-2 év múlva,de addigra meg megint lesz szebb/jobb.

(#15) Apophis válasza Kain (#14) üzenetére

Apophis
(őstag)

Én mindenképp veszek, mert a mostanit mikor vettem, a lehető legolcsóbb kellett, és hát olyan is: nulla szellőzés, kicsi, ronda. És ha már veszek, olyan kell, ami BTX-es, mert elvileg hamarosan az lesz.

(#16) tjhooker464

tjhooker464
(őstag)

Hát nem gyenge:)

A születés nem más mint a halál torz mosolya

(#17) Doviziozo válasza Apophis (#1) üzenetére

Doviziozo
(senior tag)

Király nagyon. :C

Forza Rossoneri!

(#18) Kain válasza Apophis (#15) üzenetére

Kain
(senior tag)

Persze úgy más,nekem előtte nem volt házam,csak ki voltak dobva az asztalra a cuccok,és összekébelezve és ennyi! :DD

Aztán 1xer csak meguntam és vettem 1 házat....

(#19) Apophis

Apophis
(őstag)

Vajon a 9/12 cm.-es ventiknél megadott, 1300/1800 RPM-en pörgő 17/19 dB hangerő reális, vagy TT féle nagyothallás? Elég így a szellőzés?

(#20) Mr.Skyline

Mr.Skyline
(senior tag)
LOGOUT blog

ránézésre szép! és tetszik is!
de az ára az biztos csúnya lesz:DDD

''Ami kocka azt gurítjuk, ami kerek azt visszük'' isten hozott Magyarországon

(#21) God Vazzeg

God Vazzeg
(PH! kedvence)

Gyönyörű! Álmaim háza! :C :C

[Szerkesztve]

Találmány gyártási joga eladó!

(#22) Doviziozo válasza God Vazzeg (#21) üzenetére

Doviziozo
(senior tag)

Ugye -ugye! + még jól szerelhető is.

Forza Rossoneri!

(#23) Jim Tonic válasza Apophis (#19) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Betartható. Kidobod a TT ventiket. :)

(#24) Flashback

Flashback
(őstag)
LOGOUT blog

Van hír az áráról?

"Optikai szolgáltatásaik sorában megtalálható a 10-szeres digitális zoom..." Antianyagot cserélnék Dilithiumra!

(#25) Apophis válasza Flashback (#24) üzenetére

Apophis
(őstag)

Én nem találtam semmit.

(#26) pappnet

pappnet
(újonc)

En talaltam arat rola Bővebben: link, de hogy itt mennyibe fog kerulni, az meg rejtely

(#27) Apophis

Apophis
(őstag)

Még mindíg semmi hír hazai szállítmányról? Rendelni nem akarom, pedig már sürgős lenne az új ház. Még a végén CM Stackerre ''kényszerülök''...;]

(#28) Apophis

Apophis
(őstag)

Valaki nem tud boltot mondani, ami TT kiemelt forgalmazó? Ahol eddig kíváncsiskodtam, a válasz:'' Nem várunk semmilyen TT terméket.'' Pedig érdeklődtem minden általam ismert üzletben (még a Mistralban is...:B). Szóval egy reklámmentes ajánlat?

(#29) Apophis válasza Apophis (#28) üzenetére

Apophis
(őstag)

Úgy tűnik, ma nem kapok választ semmire.. UP!:O

(#30) strike-force válasza Apophis (#29) üzenetére

strike-force
(őstag)

itt Mo-on senki nincs kiemelve jobban a másiknál, de ha vkinél lesz először, akkor az sztem Garmacor lesz. :D (www.blcomputer.hu)

ami ár be van linkelve dollárban, kb. annyi lesz itthon a netto kisker ára.

[Szerkesztve]

Just realize it!

(#31) Perjel

Perjel
(tag)

Csúnya szegénykém... (persze csak SZVSZ)

(#32) Apophis válasza strike-force (#30) üzenetére

Apophis
(őstag)

Ezer kösz a tippért, már úton is van a szállítmány, hát mégis lesz házam. THX.:C

(#33) gecz

gecz
(kvázi-tag)

nem tudjátok hogy hogy lehetne ilyen házat beszerezni???

egyébként meylik lehet a jobb a stacker vagy ez???

[Szerkesztve]

(#34) strike-force válasza gecz (#33) üzenetére

strike-force
(őstag)

#30-ban ott a megoldás problémáidra.
hogy melyik a jobb stacker vagy armor? ez már egyéni preferencia kérdése. döntsd el te,h neked mi a jó. :D

Just realize it!

(#35) Apophis válasza gecz (#33) üzenetére

Apophis
(őstag)

Szerintem tudásban és minőségben egy kategória, de egyesek szerint ez a ház bűn ronda.:U Szvsz válassz design alapján.

(#36) LKW

LKW
(fanatikus tag)

Szerintem ügyes kis kunyhó. De hát kinek ez, kinek az.:F

A sün egy makacs madár. Csak akkor hajlandó repülni, ha belerúgok..

(#37) Apophis

Apophis
(őstag)

Azt mondták, már úton van. Mennyi idő lehet ez max? Ha hajóval hozzák, egy hétnél akkor sem lehet több, gondolom.

(#38) gecz

gecz
(kvázi-tag)

Szerintetek érdemes venni egy ilyet ha lesz?mert kb mindenki mondja hogy felesleges, de nemtom én nagyon szeretnék egyet!

(#39) Apophis válasza gecz (#38) üzenetére

Apophis
(őstag)

Persze, hogy megéri, én is fogok! Ne hagyd magad félrevezetni, pláne ne CC Stacker tulaj által.;).
(Valójában nincs egészen összhangban a minőség és az ár, de ezt már megszokhattuk, meg kell fizetni a márkát.)

(#40) gecz

gecz
(kvázi-tag)

akkor azt mondod hogy inkább haggyam a francba a stackert?

(#41) Jim Tonic válasza Apophis (#39) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Hmmm. Ez szintén nem volt valami objektív.

(#42) Apophis válasza Jim Tonic (#41) üzenetére

Apophis
(őstag)

Nem hát.:B
De az tény, hogy a 20-ezres kategóriánál jobb. Nem ér annyit, amennyibe kerül, de mivel úgyis megveszik, van képük megfizettetni a márkát.

Gecz:Ha neked ez tetszik jobban, szvsz ezt vedd. De a Stacker is jól néz ki szigorúan plexis oldallappal. Én is azt akartam, (vagy Xaser III-at), de addigra kijött ez.:DDD

[Szerkesztve]

(#43) gecz

gecz
(kvázi-tag)

mondjuk nekem inkább a staker tetszik!lehet hogy az lesz!még gondolkodom!meglátjuk mennyibe lesz itthon az armor

(#44) Apophis

Apophis
(őstag)

Hát beszarok, ez nagyon aranyos: [kép]. /Radikalmod/. :DD

[Szerkesztve]

(#45) gecz

gecz
(kvázi-tag)

Hali!már előrendelhető a blcomputernél de nincs ott az ára!nem tudjátok kb mennyi?

(#46) Apophis válasza gecz (#45) üzenetére

Apophis
(őstag)

Szerintem olyan 40k körüli lesz, de pontosabbat nem tudni.

(#47) kiskubai

kiskubai
(tag)

garmacor-nál elő lehet rendelni!
Bővebben: link

a kör. a film topicban. valaki: de a fő hiba hogy nem akis csaj jön ki hanem az áldozatot huzza be Tv -be.| erre a válasz: Fő a változatosság. Elképzelem, ahogy rémisztő hangon a következőket mondja: ''Benne leszel a TV-ben!'' BY: Vigneau

(#48) Tibcsó válasza kiskubai (#47) üzenetére

Tibcsó
(tag)

Deicide-től is lehet MyCompból van az nagyker és az ára is gondolom kedvezőbb!

[Szerkesztve]

(#49) tom69

tom69
(tag)

Ennyi zsetonért nem jár hozzá a szokásos thermaltake fordulatszám szabályozó és kijelző :(

QRva jó hogy az egész eleje lukacsos, de mivel ezért az összegér egy fikarcnyi porszűrő sincs benne, adhatnának hozzá egy beépített porszívót. Vagy kicsi homokozó készletet vödörrel meg lapáttal :)

Az egész háznál a szimmetrikus elhelyezést is szemelőtt tartották, ennek ellenére az a gagyi bekapcsológombos panel undorító és asszimetrikus.

Az a kelléktartó tálca az legalább olyan okos dolog mint a thermaltake pohártartó meg szivargyújtó :(

Van rajta két semmire nem jó ajtó ami nem elég hogy nem becsukható, de kinyitva meg elég ronda.

Ezekről az ajtókról meg igazán leszokhatna a thermaltake, ha már az eddigi ajtajai is sz@rok és logikátlanok..
1. Ha kivágott plexi ablak van, akkor azért hogy villogj, nézd stb hogy mi van benne, emiatt a gépet az esetek 90%-ában az asztal jobb oldalára rakod, de azok a rohadt ajtók meg BALRA ??!?!?!?!?! Nyilnak, igy kell a kezedre még egy könyök hogy faszán berakd a cédélemezt :)

Elöl a 12CM venti jó lenne ha a (egyébként okos) 3.5 colos hármas HDD keret nélkül is beépíthető lenne. (Mögé meg szépen betenném a jó kis Zalman HDD heatpipe cuccot.

Ráadásul ez a kivágás is elöl miért jön el a meghajtók szerelvényeiig ?
Tök ronda, oda tennék belülről valami matricát hogy eltakarjam a hdd cd stb kereteket.

Ezeket leszámitva tetsz(ene)ik a ház.

Egyébként ha valaki tud olyan szép fekete nemesen egyszerű szimmetrikus alul felül fületlen gagyi süllyesztett floppylukatlan házat mint a Coolermaster Bővebben: link centurion 1 háza, hátul 12 CM ventihellyel, az ne kiméljen.
Vagy kénytelen leszek megvenni ezt a förtelmes armort :)

Akkor viszont lesz olcsón eladó 12cm világitó ventim, egy nagyonronda bekapcsolópanel, egy hülye nemnormális kelléktálca, meg egy csomó olyan sz@rság ami nélkül jó lenne ez a ház, és csak a felébe kerülne.

[Szerkesztve]

T0m69 - http://web.t-online.hu/tomika69/machines.html

(#50) somodisoma válasza tom69 (#49) üzenetére

somodisoma
(senior tag)

Mondjuk a csunya/szep dolgokkal, amit irtal nem mindig ertek egyet, de a BALLRA nyilo ajto, az gyilkos. Nem tudom meddig birna nalam... ;] mindazonaltal szerintem igen popec kis haz! Mennyi a netto ara? (kb.?)

A Világ IQ-ja állandó, csak egyre többen vagyunk rá!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.