Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#51) Donnie válasza tom69 (#49) üzenetére

Donnie
(senior tag)

A héten vettem egy fekete Armort és teljesen belebolondultam. Egyáltalán nem bántam meg.. Megvétel előtt természetesen élőben is szemrevételeztem egyet. Hát mit is mondjak. Nem így beszélnél róla ha látnád élőben az biztos!:) Sokkal, hangsúlyozom sokkal ütősebben néz ki élőben a ház, mint az elfuserált képeken! Porszűrő pedig az összes rácsos előlap mögött van. Könnyedén kivehető és tisztítható is;) Csak annyit tudok javasolni, hogy meg kell nézni élőben is ezt a házat, mert nagyon üt:D Nekem szerencsére Hardaco 12-m van, amit szépen bele is építettem (tehát a ventiszabályozás megoldva). Tt eddigi legjobb háza! (már nagyon sok házát láttam) :R

(#52) tom69 válasza Donnie (#51) üzenetére

tom69
(tag)

Attól függetlenül amik nekem nem tetszenek benne én is megrendeltem, de kicsit át fogom vésni szegényt :)
az első amit a kukába dobok az a bekapcsológombos panelje lesz :)
Majd keresek egy szép aluminium nyomógombot, aztán valamelyik lukacsos rács közepébe fúrom, két leddel együtt :)

Remélem a Garmánál ahol azt irták hogy készleten van, ott készleten is van...

1 helyen a bemutató darabot is lefoglalták, úgyhogy jövő hét lesz a vásárlás.

Nekem a régi hardcano-k jobban tetszenek, azt is rendeltem hozzá
Abból meg a kijelző megy a kukába, mert a bigwacihoz rendeltem egy folyadékhőmérőt (szintén TT), meg egy Plexis Akvarius VGA hűtőt.

[Szerkesztve]

T0m69 - http://web.t-online.hu/tomika69/machines.html

(#53) Donnie válasza tom69 (#52) üzenetére

Donnie
(senior tag)

Nekem is waci van csak gari alatt éppen, mert megrepedt az akril a blokkon:D Már több mint 1,5 hónapja várom, hogy beérkezzen a Cédrusba:)

(#54) tom69 válasza Donnie (#53) üzenetére

tom69
(tag)

Hogyhogy megrepedt ?
Túlhúztad a csavarokat ?
Gép nem halt bele ?

Nem tudom mikor lesz meg a házam, mert a blcomputernél rendeltem meg ma délután online.

Azt az alsó kis bizbaszt meg lehet szüntetni benne ?

(#55) AMATŐR

AMATŐR
(őstag)

Én is ma rendeltem meg, nekem kb.2 hetet mondtak. Sajnos ilyen a vidék::O

Ó....Uram, kérlek, adj türelmet a hülyékhez! Ha erőt adsz, megölöm őket!

(#56) tom69 válasza AMATŐR (#55) üzenetére

tom69
(tag)

Hol rendelted ?

(#57) AMATŐR válasza tom69 (#56) üzenetére

AMATŐR
(őstag)

Tiszakécskei vagyok, Kecskemét mellett. BYPOL kft.

(#58) Donnie válasza tom69 (#54) üzenetére

Donnie
(senior tag)

Nem húztam túl. Gyári hibás volt. Volt rajta egy hajszálrepedés. A nothbridge ventit beterítette a zöld trutyi, a videokártyámra is csöpögött belőle, de túlélte a gép:D

Az alsó kis bizbaszt meg lehet szüntetni benne, de szerintem felesleges, nem zavar zárt állapotban senkit..;)

(#59) AMATŐR

AMATŐR
(őstag)

A BTX-es átalakító kb. mennyibe kerül hozzá?:F

(#60) somodisoma válasza AMATŐR (#57) üzenetére

somodisoma
(senior tag)

Szia! En is kécskei vagyok...

A Világ IQ-ja állandó, csak egyre többen vagyunk rá!

(#61) AMATŐR válasza somodisoma (#60) üzenetére

AMATŐR
(őstag)

A francba!!!!!!:C Végre egy földi! Mi kécskeiek tartsunk össze!:R

(#62) gdarvas

gdarvas
(lelkes újonc)

Halihó!
Én is vettem egy ilyen házat. Tök szuper, csak az a két ajtószerű képződmény zavar, hogy lifeg. Nem kéne azoknak valahogyan rátapadni a házra, pl. mágnesesen?

Hiszem ha látom...

(#63) I. Richard

I. Richard
(senior tag)

Hi evribádi! Az lenne a kérdésem, h. azok az ajtónak látszó ''pajzsok'' mennyire akadájozzák a CD/DVD-Rom tálcájának a mozgását?
Azért kérdezem, mert ha nagyon zavaró, akkor mégiscsak megvárom a Casetek 1022---ot.:) Vagy veszek egy Stackert...:D
Amúgy a 3 lehetséges jelölt közül szvsz a TT a legszebb!!:)

(#64) I. Richard

I. Richard
(senior tag)

Még 1 kérdés: Csak a vinyókerettel együtt lehet a ház elejébe 12cm-es ventit tenni?:F

(#65) lord levi válasza I. Richard (#64) üzenetére

lord levi
(lelkes újonc)

valszeg....:U

(#66) I. Richard válasza lord levi (#65) üzenetére

I. Richard
(senior tag)

Na, akkor lesz egy kis ''modding'', ha egyáltalán ezt a házat veszem meg...:D

Még valami: Akkor az összes 5.25-ös hely előtt van porszűrő?

(#67) I. Richard

I. Richard
(senior tag)

MEGVETTEM...:D és örülök, h. ezt vettem...:)):)) Nagyon tetszik, csak kicsit drága volt... sebaj, egy pár évig ez a ház lesz...

Ami tetszik benne:
-design
-hűtés
-hatalmas
-BTX kompatibilitás
-az a kis fiók az alján....:D:D de tényleg..., nagyon hasznos tud lenni!:D:D

Ami nem tetszik:
-a PCI-os kártyák rögzítése nem a legjobb
-az ''ajtók'' mágnesei lehetnének erősebbek is
-nehéz...:D

(#68) Andras6800 válasza I. Richard (#67) üzenetére

Andras6800
(senior tag)

Bizonyos szintig eggyet értek veled!
Szerintem az ajtómágnesek így is jók! A feladatukat elvégzik, és biztos nem károsítják a gépet, mint ahogy egy erősebb mágnes tenné!
Az pedi, hogy nehéz, eggyértelmű! Ha elolvasod, hogy miből készült, és hogy milyen vastag, akkor már is fejben 15-20 kg közé lőnéd be, pedig a súlyáról semmi hivatalosat nem tudsz!
Szerintem!:B

A békéért harcolni olyan, mint a szüzességért dugni!

(#69) Andras6800 válasza I. Richard (#67) üzenetére

Andras6800
(senior tag)

Nekem viszont van egy észrevételem, ami negatívum!
Az előlapi 12cm-es ventinél a borítokban van porszűrő! Nos ez nálam szépen lassan jön ki a foglalatból, és megy bele a ventibe!:O

(#70) I. Richard válasza Andras6800 (#69) üzenetére

I. Richard
(senior tag)

Nálam stabilan állnak a helyükön a porszűrők. Nem tudom, h. nálad mi lehet a gond...

(#71) Andras6800 válasza I. Richard (#70) üzenetére

Andras6800
(senior tag)

Én se! Majd megpróbálom kiszedni, és visszaigazítani őket.;]

(#72) I. Richard válasza Andras6800 (#71) üzenetére

I. Richard
(senior tag)

Ugye nem Delta ventit használsz?;]:DDD

(#73) Andras6800 válasza I. Richard (#72) üzenetére

Andras6800
(senior tag)

Azt amit adtak hozzá gyárilag.

(#74) I. Richard válasza Andras6800 (#73) üzenetére

I. Richard
(senior tag)

Pedig azoknak nincs akkora légszállításuk, hogy kiszippancsák a porszűrőket a helyükröl...

(#75) Andras6800 válasza I. Richard (#74) üzenetére

Andras6800
(senior tag)

Én se értem!:P

(#76) Andras6800

Andras6800
(senior tag)

Pedig nagyon jó lenne ez a porszűrő dolog, ha nem jönne ki a helyéről!

(#77) Andras6800

Andras6800
(senior tag)

Szerinted a ház oldalán lévő zárat fel lehet törni a megsértése nélkül?

(#78) I. Richard válasza Andras6800 (#77) üzenetére

I. Richard
(senior tag)

Hogy őszinte legyek, sejtésem sincs... miért kérdezed?:)

(#79) Andras6800 válasza I. Richard (#78) üzenetére

Andras6800
(senior tag)

Hát, ahogy magamat ismerem, még talán egyszer elhagyom a kulcsot egy utaztatás alkalmával!:B

(#80) I. Richard válasza Andras6800 (#79) üzenetére

I. Richard
(senior tag)

Hát, jó erőben lehetsz, ha ezt a házat gyakran utaztatni akarod...:D Amúgy a Kandalf-nak nincs olyan kis fiók az aljában? Szerintem ideális hely a kulcsnak...:D

(#81) Andras6800 válasza I. Richard (#80) üzenetére

Andras6800
(senior tag)

De van, csak akkor értelmét veszti a kulcs!:B

(#82) I. Richard

I. Richard
(senior tag)

Hi!
Nem tudjátok, hol lehetne sima, nem plexis fekete oldallapot szerválni a házhoz? Esetleg cserében is bennelennék, ha valakinek van 1 feleselges oldallapja:D:D

(#83) Andras6800 válasza I. Richard (#82) üzenetére

Andras6800
(senior tag)

Szerintem külön nem tudsz, csak ha valakivel cserélsz!

(#84) thunder6230

thunder6230
(kvázi-tag)

CSáó! Tervezem egy ház vásárlását csak nemtom milyen legyen.Ez a ház nagyon teccik. Ajánlani tudja valaki?(nem nehéz meggyőzni, nagyon nagyon szép ;] ) Az a tpos ''probléma'' az mennyire zavaró?(oldalra kell állítani)Csak jókat írni! meg esetleg amiben nagyon csalódtatok vagy mást vártatok
Köszi :R

[Szerkesztve]

Ma reggel arra ébredtem, hogy már nem alszom

(#85) I. Richard válasza thunder6230 (#84) üzenetére

I. Richard
(senior tag)

Hi!
Ajánlani akkor tudom, ha van felesleges 37e Forintod:D Viszont akkor feltétlenül vedd számításba ezt a házat is!! (SM Stacker lehet még potenciális jelölt ezek szerint?) Én nem csalódtam benne, a szellőzése nagyon jó, élőben nagyon jól néz ki, van benne hely dögivel, stb... pont ezt vártam ettől a háztól!!:)
Hibák: a ventik nem a legjobbak benne, de leszabályozva nem annyira veszélyes sem a 9-es sem a 12-es... de nem egy Noiseblocker:) és még talán annyi, hogy a táp elhelyezése nem a legjobb, de ez csak a 12cm-es ventivel ellátott tápoknál lehet ''probléma''

Jah, ha ilyet veszel, és plexiset akarsz, akkor mindenképp TELI oldallaposat vegyél, mert el szeretném cserélni az ablakos oldallapot egy plexisre!!!:):):)

[Szerkesztve]

(#86) thunder6230 válasza I. Richard (#85) üzenetére

thunder6230
(kvázi-tag)

Jah, ha ilyet veszel, és plexiset akarsz, akkor mindenképp TELI oldallaposat vegyél, mert el szeretném cserélni az ablakos oldallapot egy plexisre!!! ? :D ez vicces :DDD
De akkor ezt hol lehet 37ér venni?

(#87) I. Richard válasza thunder6230 (#86) üzenetére

I. Richard
(senior tag)

''Jah, ha ilyet veszel, és plexiset akarsz, akkor mindenképp TELI oldallaposat vegyél, mert el szeretném cserélni az ablakos oldallapot egy plexisre!!! ''
Természetesen TELI oldallapra akarom cserélni a plexis oldallapomat, csak elírtam:B:D:D:D

Amúgy Deicide tud 37-ért feketét hozni, keresd Őt, van neki asszem 2 topicja is...

(#88) thunder6230 válasza I. Richard (#87) üzenetére

thunder6230
(kvázi-tag)

Köci

(#89) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Most vettem egy szürka alu armort és annyi a kérdésem, hogy akinek van ilyen annak is hajlamos e rezonanciára az első vinyókeret ha van benne vinyó
Nektek mennyire zúgnak a ventik
Csak összeraktam, de szerintem cserélem is le a ventiket Silent Blade-re

True Success is Blonde

(#90) [HUN]Newman

[HUN]Newman
(lelkes újonc)

Szóbajött fentebb vhol a cuccok anyaga és mivel a szürke számomra ok nélkül drágább így bogár került a fülembe. Mi a külünbség a szürke és fekete között (főleg gondolok itt az anyagára). VA8000BWS vs VA8000SWA

Fent írtatok a plextiről is. Tényleg elég gáz, h az össze 5,25-ös látszik, a táp meg semennyire. :F Aki látta élőben nem lenne jobb a zárt? (nincsenek hitech cuccaim és nem is világítok, mert a házimozi ebben a szobában van és full sötétben nézem a filmeket, a gép meg megy közben, tehát nem világíthat, ettől függetlenül plexiset vettem volna, de zavart h vki el akarta cserélni a plexis oldallapot egy zárt,telire meg h látszik az összes 5,25-ös cucc a táp meg nem is.....)

(#91) btx

btx
(lelkes újonc)

Sziasztok!

Ma vettem egy Kandalf VA9000BWS-t!

Tök jó, csak a bekapcsológomb beszorul, ha a legfelső rekeszben hagyom. Ha átfordítom fejjel lefelé, és a bal oldalon lesz a jobb helyett, akkor megy! Nektek volt vele hasonló gondotok? Érdemes ilyen miatt garanciára visszavinni? Egyáltalán foglalkoznak ott ilyen problémával?

Válaszotokat előre is köszi

(#92) Tockos25

Tockos25
(lelkes újonc)

Üdv emberek!

Hol lehet olcsón kapni Thermaltake VA8000BNS házat?

A segítséget előre is köszi!

:R :R

AMD, ATI - the BEST

(#93) _Pepe_ válasza Tockos25 (#92) üzenetére

_Pepe_
(újonc)

Szia!

Ha még aktuális nekem LEHET hogy lesz egy 2 hetes darab eladó.
Igaz nem VA8000BNS hanem 8000SWA...
Keress meg jövő hét elején. PÜ vagy itt.

Gigabyte P55A-UD4, Intel Core i5-750, Kingston DDR-3 4Gb /1600 KIT, Sapphire 1Gb HD5770 Vapor-X, Antec P183, Zalman ZM770-XT táp, 2x1.5(x2) Samsung Hdd Raid1-ben, Leadtek PVR3000

(#94) veba

veba
(újonc)

Üdv mindenki.

Aki mostanában még ilyen házat venne: javaslom ne tegye.
(Bár valószínüleg elfogytak Mo.-ról, de használtan még rádsózhatnak egyet.)

Mostanra több kisérlet után biztos vagyok, hogy ennek árááért sokkal jobb válaszás is lenne. Egy aluminium ezüst színű példány emeli a feszültségemet 1,5 éve, most pedig már annyira, hogy megírjam a véleményem ide is.

Röviden a legnagyobb GÁZ problémák:

- rezonál, zörög, búg, lehalkíthatatlan!
- a bővítő kártyákat csak eröltetve és elcsavarodva lehet betenni
- a ''csavarmentes rögzítő műanyagok nem rögzítenek jól sem elöl sem hátul, illetve plusz zajforrások
- a hátsó kivezetéseinek a bővítőkártyák mögott van egy réz-rugalmas-távtartó-valami amitől lehetelen beilleszteni jól a kártyákat
- a ventillátorok leszabályzás nélkül egy repülégéphajtómű szerű sivítást rendeznek, vagyis kell invesztálni valami szabályzó panelbe
- a felső hátsó wincsitár tökéletesen letakarja a 12cm-es ventivel szerelt tápok levegőbeáramló oldalát
- a két első ''szárny'' nem engedi kinyilni a DVD fiókot, de a legnagyobb baj akkor van ha bezárás közbe támasztja ki a tálcát aztán hajrá motor
- ugyanezen front látványelemek a rögzítéseik kipárnázás nélkül szabadon lengedeztek
- mindez többe vol ujonnan mint 40e

Persze megérdemlem, de végül ideírom amiért vélsztottam és ami egyetlen pozitívuma:
+ szép ( kiegészítve 2 kék neoncsővel a belsejét)

Az új konfigomhoz majd valszeg keresek valami más nagytornyot.
:(((

(#95) tepertő1992

tepertő1992
(újonc)

én is ien házat szeretnék venni vagy kandalfot csak mi a különbség? (és a kandalfba van fiók :DDD ?) mert én csak dizájnba vettem észre (ja lehet házat se veszek jó az alaplap kitéve az asztalra :DDD most hogy nem valami jókat olvasok :O

(#96) tepertő1992

tepertő1992
(újonc)

szerintetek megvegyem ezt a gépházat?

(#97) Zé_Mester válasza tepertő1992 (#96) üzenetére

Zé_Mester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szia.
Én is rengeteget filóztam kb 2 hónapja hogy milyen házat vegyek.
Nekem is szempont volt hogy szép legyen meg nagy meg fekete, meg ilyesmik.
Ez az a Armor is szerepelt a listámon , de amiért nem vettem meg, annak az volt az oka, hogy nem elég kiforrott, és inkább csak a Design-re hajt.
Ugye az előbb Veba kolléga is ecsetelte a problémáit, amiben teljesen igazat adok neki, mert egy több mint 40e ft-os házzal kapcsolatban azért vannak elvárásaim.
Lényeg a lényeg : Cooler Master STACKER házat vettem. Árban közel megegyeznek, de ami a lényeg hogy a Stacker nagyságrendekkel jobb. Nincs benne idétlen tervezési hiba, nem rezonál, nem esik szét, nem akad be semmi.
Egyszerűen csak van és végzi a dolgát. Hűtési szempontból BEST OF!!!!
Helykínálatban baromi nagy.
Sztem ha van rá keret akkor egyértelmű a vásárlás.
Ettől jobb házat ilyen felszereltséggel és kiforrottsággal és árral, mint a Stacker nem fogsz kapni egyik gyártótól se. :R

CM STACKER 4EVER !!!!!! :DDD

...................\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///................... ....................\\\--->>> Gigabyte Hungary Product Tester® <<<---///.................... .....................\\\--->>> http://hardverker.hu/cikklista.php <<<---///.....................

(#98) lac9204 válasza Zé_Mester (#97) üzenetére

lac9204
(tag)

én is collermaster CM STACKER 830 vagy 810 vagy a topbikban lévő ház kőzul akkarok választani !!!

asus POWEr

(#99) DavideX

DavideX
(fanatikus tag)

nekem bejön az armor.
nagy is szép is és a hűtése is jó.
pl elöző kicsi házamban levett oldallappal 35 fok volt a proci, ezzel zárt házban 30-31 fok!
a vinyó is jobban van hűtve az első 12es ventivel. eddig levett oldallapú házban volt a vinyón egy 2x6cm-es cooler és az tartotta 33-34 fokon a vinyót, most zárt házban csak az első 12es hűti 29-31 fokon. tetszik a plexi is meg minden szal sztem jó választás. mondjuk az tény hogy közel 40 ezret nem adtam volna ki érte újonnan, én használtan vettem 22-ért.

[Szerkesztve]

• www.pc-style.hu •

(#100) lac9204 válasza DavideX (#99) üzenetére

lac9204
(tag)

és nem e tucc még ?

asus POWEr

(#101) veba válasza lac9204 (#100) üzenetére

veba
(újonc)

Ha mindazok után, amit leírtam korábban, mégis érdekel valakit egy ezüst, használtan 25ezer a kikiáltási ára az enyémnek.
(Inkább ideirtam mint az apróhirdek közé. Ehhez úgyis fanatikus tagra lesz szükség)

(#102) Thomeee

Thomeee
(fanatikus tag)

engem érdekelne majd egy black(acél) armor vagy kandalf ház használtan 20K irányárral mert ugye a black ólcsobb mivel nem aluminium.... Kandalfban is black érdekel de természetesen nem 20ért hanem 28k körül. ÜDv: Mindenkinek és UP a totyiknak! :R

Aki önkritika nélküli, azt eléri a rontás!

(#103) Thomeee

Thomeee
(fanatikus tag)

UP :R

(#104) Thomeee

Thomeee
(fanatikus tag)

UP

(#105) 10GoBall

10GoBall
(fanatikus tag)

Tudom, hogy nem itt van az apró, de fekete Armor plexi oldallapot cserélnék telire.

A temető is azokkal van tele, akiknek igazuk volt.

(#106) Thomeee

Thomeee
(fanatikus tag)

Én még mindig keresek ,armor és kandlaf házat megvételre! ÜDv Mindenkinek! :R

(#107) Adrián29

Adrián29
(senior tag)

Sziasztok!
Úgy néz ki,hogy jövőhéten csatlakozok a Thermaltake tulajok táborába egy Thermaltake Armor+ személyében!
Már nagyon várom,remélem nem fog csalódást okozni.

(#108) Adrián29

Adrián29
(senior tag)

Kicsit kihalt ez a fórum :(

(#109) Adrián29

Adrián29
(senior tag)

Na sebaj,majd irok tapasztalatokat,ha valakit majd érdekel ;]

(#110) manutdzoli válasza Adrián29 (#108) üzenetére

manutdzoli
(senior tag)

Tényleg kihalt :DDD

FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......

(#111) Adrián29 válasza manutdzoli (#110) üzenetére

Adrián29
(senior tag)

Már nem ;)
Jövőhéten megosztom a saját véleményemet a házról.
Közkívánatra :D

(#112) Adrián29

Adrián29
(senior tag)

Remélem ma végre megjön a ház,csöppet késik ;]

(#113) Adrián29

Adrián29
(senior tag)

Végre megjött a házam.Csak annyira bontottam ki a dobozából,hogy megnézzem,hogxy minden ok-e vele.
Szerencsére hibátlan,egy karc sincs rajta.
Visszaraktam a dobozába,legközelebb amikor teljesen összeáll a konfigom akkor bontom ki megint.
Amúgy egyszerűen gyögyörű ez a ház,és nagyobb mint amire számitottam.

Üdv:
mindenkinek!

(#114) Adrián29

Adrián29
(senior tag)

Hú de ne mpörög ez a topic,pedig nagyon jó kis hátikó ez a Armor+ :K

(#115) Kenny88

Kenny88
(tag)

Hi nem tudjatok hogy lehet keto 12Cm vntitt felteni elore?? Nezegettem de nem jottem ra.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.