Semmi magyarosítás nem létezik!
Pedig jó lenne , de most már mindegy!
® SimonYana ®
Milyen egeret válasszak? Kérdés előtt olvasd el az első hsz-t!
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
Milyen cserélhető objektíves gépet (DSLR, MILC, SLT)? Olvasd el az első hsz.-t !
Fotós táskák: minden, ami ide tartozik. Milyet? Miért? Minek?
[Re:] OCZ Agility 4 SSD-k akár 1 dollár/GB fajlagos költség alatt is
Laptopba, Intel® Core™2 Duo Processor T7200 (4M Cache, 2.00 GHz, 667 MHz FSB, 64-bit)
CPU-t keresek notiba, lista: T2300, T2400, T2500, T2600, T2700
Új! Ventilátor fordulatszám szabályzó panel, fdd helyére 4 csatornás fekete, kék háttér világítás
Előlapi hang (sound) + USB kimenet, 1,44 ( floppy, 3,5" meghajtó helyére )
Tintapatron, tonerkazetta (lézernyomtató kazetta) Jó áron! áfás-számlával ha kell!

Semmi magyarosítás nem létezik!
Pedig jó lenne , de most már mindegy!
® SimonYana ®

Köszi gondoltam mivel sehol nem találtam magyaritást,viszont a kézikönyvet hol lehet megszerezni nem tudod véletlen?
Egy szép napon, mint a köd, a parancs elillan, És több ezer rendőr rájön, hogy velünk van. SZEBB JÖVŐT!

SimonYana kollegatol kaptam meg en is (ezuton is
) .pdf be ~2Gb ha gondolod irj egy pu-t skype cimmel es ott atkuldom...
[ Szerkesztve ]
-{PoH}- Patriots of Hungary Smile82 (Battlefield3,Crysis2, CoD 4 klán) Everyday I'm shufflin' ┏(-_-)┛┗(-_- )┓┗(-_-)┛┏(-_-)┓

Köszi de már sikerült,egy ismerösnél kinyomtatni a kézikönyvet 
Egy szép napon, mint a köd, a parancs elillan, És több ezer rendőr rájön, hogy velünk van. SZEBB JÖVŐT!

Szóljatok , ha készen álltok egy csatára! 
® SimonYana ®

hat arra meg varnod kell meg a single-t se jatszottam ki.. amennyi idom mostanaban van lehet nyarig kitart.. 
-{PoH}- Patriots of Hungary Smile82 (Battlefield3,Crysis2, CoD 4 klán) Everyday I'm shufflin' ┏(-_-)┛┗(-_- )┓┗(-_-)┛┏(-_-)┓

Meg van az hamar!
Én az utolsót szoktam , játszani , ahol 3 ellenséged van és ők együtt vannak!
Másfél 2 óra alatt letolom!
® SimonYana ®

Hogyha valaki fel akar venni akkor a Settlersben is SimonYana a nevem!
® SimonYana ®
Látom Yana te vagy itt a nagymester.
Hamarosan már én is jövök játszani, csak most nem volt egerem 1 hétig.

Május 27-től Június 3-ig külföldön tartózkodok, ezért telefonon kérlek ne hívjatok! Akinek fontos kérdése van bármelyik hirdetésemmel kapcsolatban, privát üzenet vagy email formájában írja meg nekem.:) köszönöm

Nem mondod , hogy Te is Settlersezel!
Keress meg , mert már jó lenne pár emberrel összehozni egy pár csatát! 
® SimonYana ®
Beszéltünk privátban erről, hogy settlerezek.
Nah mindegy, már nyomom a gamet, aztán majd szólok, ha elfogadható tudásra tettem szert.
![;]](/dl/s/v1.gif)
Május 27-től Június 3-ig külföldön tartózkodok, ezért telefonon kérlek ne hívjatok! Akinek fontos kérdése van bármelyik hirdetésemmel kapcsolatban, privát üzenet vagy email formájában írja meg nekem.:) köszönöm

Nem vagyok én akkora profi!
Nehogy azt hidd! 
® SimonYana ®

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy mitől van az hogy nálam akadozik a játék. Szinte játszhatatlan. A tünetek olyanok, hogy az épületek és az emberek számának növekedésével egyenes arányban mintha nőne a játék memória vagy processzorigénye és a gép nem bírná, emiatt akad. Ha lebutítom a grafikát akkor is akad. Két gépen is próbáltam mindkettő megfelel a leírásnak. Az utolsó pályáig elszenvedtem magam így akadozva, az a pálya viszont már tényleg borzalmasan akadozik.
Köszi a segítséget!
Ádám

Én a VGA-ra gyanakszom , vagy esetleg VGA driver.
De olykor meg fingatta hirtelen ellenfél nézése után visszatéréskor az 5850-em is.
Igaz fullra húzva 1920×1080-ban! 
® SimonYana ®

ha van valakinek eladó esetleg, dobjon pü-t 

Most van eladó Settlers 7-em.
Regisztrált , de majd megnézem hogyan lehet törölni a profilomat!
Vagy viheti így az illető!
® SimonYana ®

Ennyi volt?? meguntad? evek kerdese es lesz anniy szabadidom h multizhatunk.. 
Váltott S7 Goldra ha jól tudom 
8800GT-m nem jöhetett volna létre ha nincs: Antos :-)))

Ha vkinek lenne kedve multizni az írjon privátot, mert kevés a magyar és jó lenne egy honfitársal legyőzni a németeket 
[ Szerkesztve ]

másnak is művel ilyet a játék?
[link]
steam fórumon már mások is jelezték a hibát, és mindhármunknak eléggé hasonló konfigja van
én driverre gyanakszom, mert 275.33 előtt ilyet nem csinált
egyébként alt-tab után helyrejön (de ha azt nem csinálom meg akkor 1-2-3 perc alatt lefagy), csak egy "kicsit" zavaró
(#169) Tatejka84: én játszom, bár a multit még nem próbáltam, és a kampányt is csak most csinálom
mennyi ideig tart egy online meccs?
jahogy privát, akkor majd írok, talán 
[ Szerkesztve ]
Oracle Database Consultant, BME-VIK (remélem már csak néhány hétig :D)

Attól függ milyen gyorsan nyersz vagy kapsz ki.
Volt már rövid 50 perces is (mindenki béna volt) de volt már 4-5 órás kemény küzdelem. Általában 2 óra.

Én meg venném a játékot. 

Nem tudja véletlenül vki, hogy müködik a dlc-k letöltése az ubisoft oldaláról? Mert megakarom venni mind 3-at, de kicsit gyér az angol tudásom.
Köszönöm

Milyen a játék? Kinek ,hogy tetszik?
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

Legjobb 
Megveszed, az emailben kapott kóddal meg aktiválod a játékon belül a Reedem code menüpontnál! Egyszerű! 

Köszönöm. 
Szívesen! 

Titeket enged bejelentkezni? Mert most már 1 órája hiába próbálkozok
Lehet még korai írni csak kiváncsi vagyok ez egyedi probléma e.

De ki van hallva a topic.
Pedig szívesen játszanék valakivel akár egy csapatban is! 
® SimonYana ®

Felvettelek barátnak
Nem jeleztél vissza. Ha van kedved nyomhatunk. De csak eredeti pályán mert az ilyen módosítottakat nem bírom.

Ha lenne időm mennék is 
mondjuk nekem a 4 a nagy favorit , de ez i nagyon bejött 
"Well, well. So the shaved monkey has failed. How utterly, utterly expected."

Sztem ez a legjobb setlers. Mindegyikket ismerem, de ez a legjobb. Talán a legjobb játék is mert sosincs vége és összetett.

Nekem nincs felkérésem.
Mi a nic neved?
Nekem nem annyira megy mert mindég kikapok Victorival. Ezt kicsit elkurták szerintem.
Imádnám a játékot , de ez hogy egyesek a semmiből összekapnak 7 victorit. Ezzel kicsit tele a tököm. Vannak újdonságok amit én nem nagyon ismerek. Nem tudokmangolul , pedig látom van valami újítás a Ctsl -el is. 
® SimonYana ®

Nick : Tatejka[HUH]
Én empire-t szoktam tolni. Ugye ott is Victory pontokra megy. Nekem alapjáték van, kiegészítő még nincs meg 
Ha ugye online tolod és pontokra megy akkor 2 lehetőséged van (igazából 3 de a harmadik elég nehéz és speciális).
Első amit sokan szeretnek az a Templom. Egyből a kezdetén felépíted és tolod a kaját a sört és a papriszuszokat és szerzed meg a technológiákat. Itt fontos hogy vmi kaja javítót megszerezz. Ott a malac vagy a búza és a halak. Ha sok hal lelőhely van akkor érdemes a halra menni. A többi már csak tőled és a pályától függ, milyen stratégiát enged a pálya és te milyen stratégiába játszól.
A második tipus a kereskedelem. Ugye itt is érdemes rámenni vmi kaja lehetsőségre. Ha ezt a tipust választod akkor sok malacot azaz főt kaját kell csinálnod.
A harmadik tipus amikor már az elején a hadseregre gyúrsz rá és lényegében lerohanod az ellenfeleket. Ez csak kevés pályán alkalmazható sikerrel.
Az hogy melyik tipust választod az a pályától is függ, illetve mivel élőemberek ellen jáccol így változhat a stratégiád a játék közben is.
Akkor nyeri meg vki gyorsan a játékot ha az ellenfelek bénák (kezdők) Ha már elég jó vagy és tényleg még csak kezdőkkel jáccol akkor egy templommal nagyon gyorsan meglehet nyerni a játékot egyes pályákon.
Ha az ember megérti akkor nagyon jó játék és rájön hogy nincs elkurva. Csak hát ugye nehéz nagyon mert összetett. Nagyon sok stratégia sok fajta ellenfél és ha mondjuk te is és az ellenfél is ugyanazt a sratégiát játsza és ő jobb és nem tudod megszerezni azokat a technológiákat vagy kereskedelmi lehetőségeket amit akartál, akkor ugye bukta és jó eséllyel vesztettél 
Szánj rá időt és keresd ki a szótárból amit nem értesz, mert azért nem olyan nehéz és kevés benne annyi angol. A victoriry pontokat is tudd hogy melyik miért jár. Ha ezzel megvagy akkor sokkal jobb lesz a játék mert alapból összetett, de ha nem csak a felszint látod hanem érted a játék úgymond mélyebb részeit is akkor rájösz, hogy az elmúlt évek legjobb stratégiai játéka. Sajnos kevesen tudják (akarják) ezt a szintet elérni,
[ Szerkesztve ]

Nekem így is tetszik , csak nagyon nem szeretem azt ha az ember nem tud kibontakozni , mert victorival valaki elviszi a pálmát.
Azért ennek a játéknak lehetne olyan lényege is , hogy csak a kibaszott papokkal ne nyerjen már , ha se hadserege , se védelme , se semmije a kis pöcsén kívül a lába között! 
Én meg logikusan felépítem a birodalmam a , kaját , termelést , védelmet stb.
Nem a viktorynak kellene a leglényegesebbnek lenni. Vegye figyelembe , hogy én mit csináltam. Sokszor csak az a szerencséje a kis patkánynak , hogy balfékekkel vagyok körbe véve és nem a szomszédom , mert letarolnám , biztos. Oszt mehet imádkozni a papjaihoz.
Hamarabb benyelem azt ha elkurtam és nem védtem magam időben meg és letámadnak , mint hogy victoriznak.
Mosd már meg mi az élvezet abban hogy játszol egy kevesen , és megnyerted. De semmit nem építettél , nem védekeztél , nem támadtál és vége van 1 órán belül.
Én azt sem élvezném , ha mindég én győznék.
Abban mit lehet élvezni? 
® SimonYana ®

A victory pontok is abból állnak hogy terület meg hadsereg, pénz, meg a csillagos területek. Ha lassú vagy és vki gyorsabb akkor megnyerheti mert az adott 2 percben épp megszerzi azt 7-6 pontot, te meg csak késöbb szereznéd meg. Erre figyelni kell. Figyelni kell, hogy állnak a többiek esetleg mit terveznek, mert ugye a játék közbe a gazdaságot is építed és a többiekkel is küzdesz már az első perctől ha nem is hadsereggel. Ha vki arra megy pl hogy nincs védelem meg hadsereg és így szerzi a pontokat akkor ha nem sikerül vesztett mert aki hadseregre megy rá az elöbb utobb leigázza. De tényleg csak akkor lehet így nyerni ha bénák az ellenfelek vagy pl nálam csomoszór volt hogy a hülyéje még segített is neki.
[ Szerkesztve ]

Ezt fasza lehet úgy , hogy skype-n összekapcsolódni és olyan multit választani , hogy mi együtt legyünk és hamar jön hozzá másik kettő. Közben dumálunk és segítesz! 
® SimonYana ®

Lehet róla szó 

Sziasztok!
A hétvégén sikerült megvennem a játék gold változatát, viszont van vele egy kis gond. Egyrészt eddig egyszer sem sikerült neki csatlakoznia semmilyen szerverhez a játékban, pedig már tűzfalat, vírusírtót is kilőttem.
Érdekes módon ahhoz képest hogy csatlakozni nem tud egyik szerverhez sem a játékban patchelni tudta magát a netről. Valakinek ötlet? Win 7 64 bit van.
Ezen kívül kilépéskor, illetve játékból a főmenübe lépéskor hajlamos kifagyni. Ilyennel találkozott már valaki?
''This day shall be a glorious one for the Imperium!''

settlers online-al nyomul vki?
nagy RTS-van voltam mikor kissrác voltam de ez a online kiborít.
egyszerűen kva lassú (vagy csak én akarok gyorsba játszani), viszont h online és FB accal mukodik parádés.
tegnap kiléptem ma reggel meg be és lett plusz 230 fám... ennyit régebben szerintem 20-30 perc alatt simán össze lehetett hozni.
azon gondolkozik, hogy nekem jobban megéri játékélmény szempontjából megvenni a settlers 3-at és azzal játszani vagy más számomra hardcore RTS-t mert se ez se az aoe online nem hozott lázba...
(#192) Capricornus válasza dellfanboy (#191) üzenetére

Ja, pár napja próbálgatom. Tényleg nem túl gyors, de szerintem nem is ez a lényeg. Naponta 1x-2x ránéz az ember és kész.
Magyar guild van vajon?
''This day shall be a glorious one for the Imperium!''

kipróbáltam, maradok a hagyományosnál
csak az utóbbi napokban gyengélkedik a szerver, rengetegszer nem enged belépni, meg multiból is kidob menet közben 
Oracle Database Consultant, BME-VIK (remélem már csak néhány hétig :D)