Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#751) Elmör válasza hajospeti (#749) üzenetére

Elmör
(senior tag)
LOGOUT blog

Ott több féle gond lehet. Bár nem értem, hogy mire gondolsz, hogy "csak forog a semmi körül" ? Ez single vagy multi részben? Multizni nem lehet tudomásom szerint tört verzióval, azzal ne is próbálkozz. Ha single-ben csinálja esetleg, amikor odamész a race ikonjához, akkor az lehet vírus miatt, driver miatt vagy akármi más alkalmazás miatt.

Mit ér a power ha nem force be with you? Dredd bíró leszek farsangkor vagy fakocka. :D

(#752) Elmör válasza Fel (#741) üzenetére

Elmör
(senior tag)
LOGOUT blog

Ez alapján megcsináltam a total commanderrel a törlést, de sokat nem segített. Ma feltettem az 1,66-os patchet és kicsit jobb lett. Már csak akkor röccen be, ha ellenfél jön szembe free módban. Érdekes, hogy versenyben nem. Mindegy, így is el tudok vele játszani. Jól hallottam, hogy jön második rész is?

Mit ér a power ha nem force be with you? Dredd bíró leszek farsangkor vagy fakocka. :D

(#753) C@rbon válasza Elmör (#752) üzenetére

C@rbon
(senior tag)

Jaja!! Tényleg lesz második rész! Elég biztos hogy március 8-án jelenik meg.
És olyat olvastam hogy lehet csak online mód lesz.
Viszont lehet majd off-roadozni is! :DD
2400km-bol 900km off-road lesz.
És lesz MB GL, VW Tuareg, Audi Q7, Hummer, Range Rover :DD
Ja és lesznek éjszakai és nappali versenyek is és "dinamikus" időjárás változás is.
Várjuk, várjuk!! :))

Ja és lesz Bugatti!!! :C
Meg ien is :Y

[ Szerkesztve ]

ELADÓ makettek: Tamiya Skyline GT-R; Ferrari Enzo; BMW Z8 stb. Csak a dobozuk van kinyitva! priviben keress meg!

(#754) B2man

B2man
(tag)

Sziasztok!
Az a problémám, hogy rendszer (Vista x64) újra telepítése után nem indul el?
Hibaüzenettel leáll. Eredeti verzióm van! Előtte gond nélkül futott a 64 bites Ultimate Vistán. Valaki találkozott már ilyennel?

(#755) Fel válasza Elmör (#751) üzenetére

Fel
(őstag)

Ez csak egyféle gond: warez betegség....

B2man: A játékot is újraraktad? Patchet felraktad? Próbálkozhatsz a radial.cdb törlésével (ez ilyen általános gyógyír, visszaolvasva megtalálod mit, honnan kell törölni)

(#756) semmike17

semmike17
(újonc)

hát én lehet megveszem 512mb-s rammal.... :DDD
crysis demó akadás nélkül (pontossabban csak checkpointnál)akad

az én kutyám gyere ide

(#757) B2man válasza Fel (#755) üzenetére

B2man
(tag)

Már sejtem a dolgot. Az xp-t nem raktam vissza, szerintem eddig azért ment, mert az is volt (1 vincsin). Az a gáz, hogy most kezdhetem előlről a Vista telepítést is, mert csak 1 vinyóm maradt, a másik megpusztult, és vissza nem kompatibilis (boot szektor).

[ Szerkesztve ]

(#758) Tibiajax válasza C@rbon (#753) üzenetére

Tibiajax
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én várnék még a pezsgőnyitással..

vintage eredeti focimezek eladók - http://tinyurl.com/vintagemezek

(#759) C@rbon válasza Tibiajax (#758) üzenetére

C@rbon
(senior tag)

Persze.
Csak ha így megmondták a konkrét dátumot akkor csak lesz valami...
Remélem

ELADÓ makettek: Tamiya Skyline GT-R; Ferrari Enzo; BMW Z8 stb. Csak a dobozuk van kinyitva! priviben keress meg!

(#760) Bronco80 válasza C@rbon (#759) üzenetére

Bronco80
(senior tag)

TDU 1-re annak idején 2006 szeptember volt a kitűzött dátum (késett fél évet), a TDU2-ről még egy képet se lehetett látni eddig, szóval szerintem ha lesz akkor is leghamarabb az év végén.

TDU2: Bronco -- Youtube channel: http://www.youtube.com/user/BroncoCTDD

(#761) hoffman_

hoffman_
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Csak annyi hogy megosszam veletek...Jó a gépem...végre....és megy a TDU!!!! Végre. És MercedesBenz Clk-Dtm Amg rulz!!! Az F430 verő ;] Enzo pedig túl gyors nekem :D

Most sajnálom őszintén hogy csak a laptophoz van net :O Fél vesém adnám veletek egy netes partyhoz :D

[ Szerkesztve ]

"The time you enjoy wasting, is not wasted time."

(#762) hoffman_ válasza okos67 (#750) üzenetére

hoffman_
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hol kapok TDU-t 4ért???? :U Annyiért megyek és azonnal asztalra pakolom :)

(#763) Fel válasza C@rbon (#759) üzenetére

Fel
(őstag)

Hivatalos megerősítés még nincs a 2-ről, ez a pletyka valamikor tavasz körül került elő valami lengyel oldalon...

hoffman_: a csöppet sem hülye vásárlók műszaki áruházláncában

[ Szerkesztve ]

(#764) okos67 válasza hoffman_ (#762) üzenetére

okos67
(őstag)

m&m :D

s700>w800i>6233>d900i>p1i>i900>i8000

(#765) hoffman_ válasza Fel (#763) üzenetére

hoffman_
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez a megfogalmazás díjnyertes :D :C :R

#764 okos67: Köszönöm neked is :D

[ Szerkesztve ]

(#766) Elmör válasza hoffman_ (#762) üzenetére

Elmör
(senior tag)
LOGOUT blog

Asszem én is!Holnap úgyis MM felé megyek. :DD
Egy kérdés viszont azonnal felmerült bennem: ha leszedem a mostani "törékeny verziót" és felteszem az eredetit, akkor a mentéseimet el fogja fogadni a régi verzióból?

(#767) Anti-Hero válasza hoffman_ (#762) üzenetére

Anti-Hero
(kvázi-tag)

Tőlem megveheted 5.000ft-ért. Fémtom+térkép. (eredeti)

Érdeklődni privátba

[ Szerkesztve ]

A győztesek sosem csalnak, a csalók sosem győznek!

(#768) Fel válasza Elmör (#766) üzenetére

Fel
(őstag)

A régi offline profilodat tudod majd használni, de gondolom azért vennéd, hogy online játszhass... Online profilt viszont újat kell kezdened, mert az offlinet nem lehet onlineosítani! Mint láthattad nincs multiplayer menüpont a játékban, az online és offline profil gyk két különböző jétékot jelent.

(#769) Interceptor válasza hoffman_ (#761) üzenetére

Interceptor
(őstag)

hát nem tudom, az F430-al jobban tudok/lehet kanyarodni.

“I got in contact with Paul Sams of Blizzard, and he said, ‘We will not sell the movie rights, not to you…especially not to you,’” Boll revealed.

(#770) Interceptor válasza Fel (#768) üzenetére

Interceptor
(őstag)

hát szomorú, 4 rugóért viszont nagyon megéri talán még a héten meg is veszem.

“I got in contact with Paul Sams of Blizzard, and he said, ‘We will not sell the movie rights, not to you…especially not to you,’” Boll revealed.

(#771) Elmör válasza Fel (#768) üzenetére

Elmör
(senior tag)
LOGOUT blog

Köszi, pont erre gondoltam.
Eh, szombathelyi MM-ben már elfogyott, szóval maradok egyelőre offline. 7K-t azért mégsem adok ki érte, max 4-5K-t. :DDD

(#772) semmike17

semmike17
(újonc)

szerintetek ezzel a géppel menne?mert ramot fogok )(talán) venni...

Rendszer:
microsoft windows xp professional
2002-es verzió
szervizcsomag:1

számítógép:
intel(R)
pentium(R) 4cpu 3.00GHz
2.99 Ghz
4GBmb ram

az én kutyám gyere ide

(#773) okos67 válasza semmike17 (#772) üzenetére

okos67
(őstag)

minimum 6600gt vga kell hozzá de inkább 6800gs

(#774) hoffman_ válasza Interceptor (#769) üzenetére

hoffman_
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ízlések és pofonok :) Amúgy ha meglesz a másik ház...nincs hely a kocsiknak ;] oda tervezek beújítani egyet...vagy kettőt. Egy Spider-rel karöltve :DDD

#766, Elmör: igen,ez necces kérdés,bár én a helyedben megpróbálnám....a "törékeny" verzió úgy is ott van s.o.s-re

#767, Anti-Hero: sajnálom,ha lelombozlak,de teljesen eredeti boltos verzióra fáj a fogam...ha már lúd,legyen kövér :D érezni akarom az eredetiség bolti feeling-jét :DDD

[ Szerkesztve ]

(#775) okos67 válasza hoffman_ (#774) üzenetére

okos67
(őstag)

Anti-Hero erdetit árul ráadásul térképpel + fémdobozzal, a mm.-osban nincs térkép meg a sima dvd tokos

(#776) Anti-Hero válasza hoffman_ (#774) üzenetére

Anti-Hero
(kvázi-tag)

Eredeti. Német országból.

A győztesek sosem csalnak, a csalók sosem győznek!

(#777) hoffman_

hoffman_
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én elhiszem :D Nem is ezen akadtam fent :) Sőt, a végén még megdumáltok :DDD De a vásárást egyenlőre nem holnapra tervezem....

(#778) Kiskokó

Kiskokó
(őstag)
LOGOUT blog

hello valaki elmondaná saját zenét hogy tudok a játékba rakni ? köszi

Saabe™ | Vaterás termékeim! http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=Saabe0 | djsaabe@vipmail.hu

(#779) Fel válasza Kiskokó (#778) üzenetére

Fel
(őstag)

Hali!

C:\Documents and Settings\Felhasználó\Dokumentumok\Test Drive Unlimited\savegame\Profilnév\Radio ide, ahol a Radio nevűt neked kell létrehozni. Ha ezen belül is könyvtárakba rendezgeted a zenéidet (mondjuk előadó, stílus, vagy album alapján), akkor mind-mind különböző rádióadóként fog megjelenni a játékban.

(#780) Kiskokó válasza Fel (#779) üzenetére

Kiskokó
(őstag)
LOGOUT blog

köszi

Saabe™ | Vaterás termékeim! http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=Saabe0 | djsaabe@vipmail.hu

(#781) Sirpi

Sirpi
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Voltam a W*st*ndben lévő hülyeáruházban, és nem találtam meg a játékot... A srác megnézte, a gép szerint még volt egy, áttúrtam mindent, de semmi. Prósztrítből viszont Dunát lehetett rekeszteni, még a stratégiai és a lövöldözős játékok közé is raktak belőle (és több játékból is úgy találtam 1-1 példányt, hogy 4db PS mögött ő volt az 5. a polcon). A 2 emelettel lejjebb lévő 576-ban viszont volt TDU, 10k-ért adták, annyiért viszont mégse kell, ha (elvileg) 4-ért is meg lehetne szerezni. Majd elnézek megint, hátha visznek még az MM-be belőle.

Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!

(#782) Interceptor válasza hoffman_ (#774) üzenetére

Interceptor
(őstag)

Nekem most van egy dodge miapicsa(alapkezdő verda) egy audi S4 tuningolt(mert alapból betegágy) F430 , Gallardo spider és valami fél milla zseton :DDD itt tartok perpillanat.

(#783) Interceptor válasza Sirpi (#781) üzenetére

Interceptor
(őstag)

Árkádban láttam a hülyeboltban 4 ropiért jópár darabot polcon még 2 hete kb :DDD Helyedben ott próbálkoznék.

(#784) Fel válasza Interceptor (#782) üzenetére

Fel
(őstag)

Az Audi S4 tuningolva is betegágy :D El van szabva valami a tuningjában... mint ahogy egynémely másik autónál is.
Dodge csak egy van a játékban, a Viper, az meg nem egy alapkezdő verda... Úgy látom sikerült kifognod a "legrosszabbakat": gondolom Saturn Sky lenne az a dodge (vagy esetleg Chevrolet SSR...brrr..na az valami fergetegesen ratyi...), Audi S4... F kategóriában a legjobb a st2 tuningos Audi TT és az Alfa GT (szintén st2, mert st3-mal már E kategóriás lesz). E-ből pedig messze a Nissan Skyline a legjobb ;)

(#785) hoffman_ válasza Interceptor (#782) üzenetére

hoffman_
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szép,igényes gyűjtemény :D Én újrakezdtem,mert most jött vissza a gépem 2 hónap után... És durván 3 nap játék után(2-4ó/nap) van a kezdő A3,egy Mustang GT(ebbe lesz majd tuning),egy Lotus Espirit,és 'A' Clk Dtm Amg. És maradt 260k dolcsim :) Bár még van mit behoznom :D

Viszont az a Murphy nevű tag nagyon szeret enggem. Eddig soha az életben nem volt bajom a játékkal,még csak buggal sem találkoztam(!),aztán olvasom a fórumban h valakinek elmegy a zene(amit én speciel nagyon szeretek) és erre nekem is egyszer csak hopp,eltűnik :( :DDD

(#786) Fel válasza hoffman_ (#785) üzenetére

Fel
(őstag)

A patchet tedd fel, mert különben lesz majd még több meglepő, de csöppet sem mulatságos történés (mentés megsérül és majd egy kopasz csávó fog rád visszaköszönni az egyetlen házadból... és minden küldit csinálhatsz újra... egy rémálom)

(#787) papi77

papi77
(őstag)

láttam a 2. részt,a forum.sg.hu-n :C ez tényleg csak online!

"Ma teszem a dolgom,a jövőben meg majd pihenek..."

(#788) Kiskokó válasza Fel (#779) üzenetére

Kiskokó
(őstag)
LOGOUT blog

na bemásoltam pár száto a c csianált radio mappába de nem jelenik emg külön adó ként bent a játékban :(

(#789) Fel válasza Kiskokó (#788) üzenetére

Fel
(őstag)

A Radio mappán belül is csinálni kell még egyet (vagy többet), és abba mehetnek az mp3-mak. Nekem működik.

(#790) Kiskokó válasza Fel (#789) üzenetére

Kiskokó
(őstag)
LOGOUT blog

ja értem azon belül nem csináltam kipróbálom kösz

(#791) hoffman_ válasza Fel (#786) üzenetére

hoffman_
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A zene probléma megoldódott...ciki,elég amatőr voltam :DDD Viszont a pecs nem árthat,köszönöm :D :R

(#792) Elmör

Elmör
(senior tag)
LOGOUT blog

Űűűű, de leizzadtam!
Van egy 200km-es verseny (Millionaires Challange asszem) és megnyertem nagy nehezen elsőre (~56 perc volt és 60-ig első hely), igen, nehezen, mert a köcsög gép a rendőröket nem kapcsolja ki. Na mondom, most már csak az kellett volna, hogy a kocsi épségét is figyelje. ráadásul szakaszonként 15 perced van és mindig ad hozzá plussz időt, de ha mondjuk pont úgy megakadsz 180km-nél, hogy nem érsz be az alatt a kis idő alatt, akkor bye-bye, kezdheted elölről!

Persze megérte, mert kaptam 1.000.000$-t! Meg is vettem a Saleent meg egy "Magnum" Ferrkát! Talán kellene házat is vennem lassan megint. Imádom a játékot! :R

Szerk.: A-s Lamboval mentem, ami asszem Gallardo és nagyon jól tapad, meg viszi a 330-at is, de a Saleen az nagyon brutálul gyorsul, azzal nem tudom mennyi lehet a vége, de városban ott a szalon mellett mentem 340-et. :D

[ Szerkesztve ]

(#793) Fel válasza Elmör (#792) üzenetére

Fel
(őstag)

A Millioner's Challenge erről szól... hosszú, gyorsan kell menni, kerülni a rendőröket. Típikusan mototros verseny... MV Agustával lehet a leggyorsabban végigmenni rajta (370km/h a vége ;))

Az a Gllardo Murcielago volt inkább... nem használsz tuningt? Azzal valami 380-390 körül van a vége szélárnyékban.
A Saleen a non-plus ultra (szerintem) a játékban, st3 tuningal (1000LE) eszméletlen gyors (kézi váltó+kuplung=2,01s 0-60mph), a végsebessége 440 km/h szélárnyékban... viszont az irányítása... na azt erősen szokni kell :) Ha megtanulja az embe kezelni nagyon csúnya időket lehet vele futni. Multiban pedig nemnagyon van ellenfele, csak egy másik S7, amit esetleg egy jobb kvalitású ember irányít. A Sallent kezdetnek csak st1 tuningal használd, azzal még remekül irányítható és a gyorsulása sem rosszabb (2,1s 0-60mph), st2-től viszont már elszabadul a pokol...
Ezek után csak azért sem mondom meg melyik a kedvenc kocsim a TDU-ban...

(#794) okos67 válasza Fel (#793) üzenetére

okos67
(őstag)

nekem 320-nál nem megy többet az agusta 3-as tunning

(#795) Fel válasza okos67 (#794) üzenetére

Fel
(őstag)

Előre kell hajolni. "Lean Forward" a neve, ilyet keress a controlsban. Van lean backward is mely értelemszerűen felegyenesedést jelenti, az pedig fékezéskor, lassú, szűk ívű kanyarodásnál segít... na meg persze így lehet egykerekezni. Az MV Agusta F4 is szélárnyékban éri el a 370-et (tankra tapadva persze).

(#796) Elmör válasza Fel (#795) üzenetére

Elmör
(senior tag)
LOGOUT blog

Ja, köszi a javításokat, tegnap már kicsit fáradt voltam. :DDD

Motorral én annyira nem szeretek menni, ezért sem kezdtem neki a M.C. feladatnak motorral. Mocikból egyelőre csak kettő van meg, de jó, hogy mondtad, hogy van ez az előrehajolás, mert így akkor gyorsabban fog menni a Ninja is! :C

(#797) okos67

okos67
(őstag)

thx kipróbálom

más: az árkád hülye boltjában van 6db TDU, ha valakit érdekel

(#798) Elmör válasza okos67 (#797) üzenetére

Elmör
(senior tag)
LOGOUT blog

Érdekelne, csak nem mostanában járok arra. :DDD

(#799) Kiskokó válasza okos67 (#797) üzenetére

Kiskokó
(őstag)
LOGOUT blog

mennyiért?

(#800) t1

t1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

milyen áron van az eredeti mostanság?

gondolom törtel nem megy a multi :F pedig kipróbálnám... ha még akkor vki pü-t dobjon

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.