Ha orig a gaméd, akkor az online gyak. az első dolog amit kipróbálsz..
Nálam legalábbis így volt. De mindegy is, aki eredetiben birtokolja a gamét, annak már a legelején létre kell hoznia az accountját, és ahogy az készen van, máris az online világban találja magát. Ennyi, de ezt már millioszot leirta Fel (is).
Tehát, akinek origja van, és tud este jönni kicsit kocsikázni, írja be a nevét ide, és megbeszéljük a talihelyet !
Várok mindenkit, remélem, sokan bekukkantanak még addig ide.
ps. gratula a 68.helyedhez
![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
vintage eredeti focimezek eladók - http://tinyurl.com/vintagemezek

(Tudsz "teleportálni" is.
U2-ben pl. volt, hogy francnak se volt kedve megint felmenni a hegyre az épp ott megjelent versenyért... MW-ben meg állandóan paráznod kellett a rendőröktől - úgyhogy ott nem is igen barangolgattam, ott már lehetett közvetlenül a versenyhez ugrani -, elég volt, ha megláttak, és...
Mondjuk ő ST2-es Corvette-et ír, gondolom második szintű tuningcuccokra utalva (ezesetben én ST3-assal mentem). Szóval összességében lehet, hogy nem olyan nagy ez az eredményem, de a sok ezren felüli helyezés után felüdülés.

De be fogjuk pótolni!
Ehhez persze vennem kellett egy másikat, mert levenni a tuningot nem lehet.
(Ebben a 3:34-es időben még maradhatott 1-2 mp, de sokkal több nekem nem hiszem.) De legalább hibapont már nem volt benne egy sem.
Márpedig az előző HSZ-emben írt eredménnyel be is fogtam ... az akkori eredményét.
)