online is ugyanúgy karriert csinálok,ugyanazokkal a küldikkel, csak az online szerveren? Pontosan így van.
Egyébként, onnan is látszik, h mennyire igy van, hogy amikor most nemrég, a legutobbi xp-m beszart, és már felállni sem tudott, ott örjöngtem, hogy nem mentettem ki a mentéseimet a játékbol, igy kezdhetem szinte előlről..Erre, másnap, amikor kész voltam mindennel, ujra, game felrak, bejelentkezés és hopp, 52%-rol folytathattam..
Szóval, a serveren gyönyörüen regisztálva leszel, és minden egyes lépésed is. Ahogy megkreáltad a profilodat, az atari (rip) tdu-community oldalán máris magadra kereshetsz, és szépen látod magadrol az infokat. A serveren fog történni az adás-vétel is, amit majd bonyolithatsz, de a versenyek, challange-ek eredményei is, pl. amikor egy race-t megcsinálsz és gratulál az aranyodhoz, még simán pofára tudsz esni, amint rákattintasz a "glopal player rankings"-ra, ahol is szembesülhesz <HUN>Bronco és más állatok (
) eredményeivel, amiket szintén a szerver jegyez, a game indulása óta.
Szóval, ilyenek.. Az online mókákrol meg nem igazán tudnák most mesélni neked, több okbol sem.. 1.épp meloban vagyok, sok idöm nincs egyszerre 2.fáj már az ujjam 3.nem lehet mesélni rola, mert nem elehet elmondani, milyen érzés az, amikor haverral összetalálkozol az uton, leálltok, kis duma, és elindultok felfelé a hegyen, egy kis ac cobrával....
De tudod mit? Itt van néhány régi kép, szemezgess kedvedre, aztán majd látod.
[link]
[link]
[link]
még annyit: manual váltó van, kuplung hozzá tálalva, és nagyon finom. Fűre lemész, nem állsz meg 2mp mulva, és a kézifék sem ragasztó...
[ Szerkesztve ]
vintage eredeti focimezek eladók - http://tinyurl.com/vintagemezek