Erre is lesz válasz 
Veletech2012 - a magyar szakmai expo - www.veletech.hu
Erre is lesz válasz 

aki rádió híjján nem bír behallgatni, annak esetleg lesz valami összefoglaló írás később?
Eladó Silverstone LC12 ITX ház /// ne üzleteljetek Red77-tel
iTunes-al tudod hallgatni.
Feltéve persze, hogy internetelérés lehetősége adott.
[ Szerkesztve ]
If God is for us, who can be against us? Romans 8:31

épp bejött egy hívás, szóval az utolsó 5 percből kimaradtam. volt valami válasz? social hub, navi témában? ha valaki beírná
Samsung Galaxy S II/XWKK5, Jkay Deluxe 13.3.8

hang lehetőségem nincs

Navi: kész van az NDrive és a Route 66, hogy mi lesz még, azt nem tudni.
A social hubot valaki más írja le pls, mert mindjárt jövünk vissza.
Szenzor minden csütörtökön 15 és 16 óra között a Gazdasági Rádión (Budapest: 105,9 MHz)
ha lesz is multi task akkor megy egyszerre több 3rd party app. Is????? Persze szimultán és nem váltogatva..../rendesen!/?????
Ja és nagyobb kijelzővel várható??? 3,7 - 4-ig????
Fax kivan...megint a kölök bitorolja a netet...a mobilomba pedig nincs meg a cím....
Kell ennyit cserélgetnem őket...hiába az okostel. ha én hülye vagyok... 
[ Szerkesztve ]
a sör Isten bizonyítéka arra, hogy szeret minket...

Navi: kész van az NDrive és a Route 66

én részemről meg vagyok véve! 
[ Szerkesztve ]
BT 3.0 kapcsán... Samsung Galaxy S, Samsung i5800, stb
ÉS!! Nokia N8 az is BT 3.0 
Note 2 ?

Social hubot már hallottam. Rögzítem is, csak állandóan bejön egy hívás
Szóval valóban lesz basic, és premium, és itthon is elérhető lesz a premium, a samsungnál előfizethető. (Nem a szolgáltatótól függ.)
Alkalmazásbolt év végig ingyenes lesz Mo.-n, jövőre premium tartalmak

ha már itt tartunk 
a wave-ben is leáll a rádióadás vétele, ha bejön egy hívás? jelenleg az i8910 ennyit tud, most jöttem csak rá, mekkora szopás ez
na lehet tudni valamit social ügyileg? gmail, gtalk, push mail stb... 
a prémium mennyivel lesz drágább???
[ Szerkesztve ]
760 hsz
[ Szerkesztve ]
Note 2 ?

na arról lemaradtam mi a basic, mi a premium, majd valaki írja be, ha volt róla szó
fel tudod rakni valahova

Nem elhanyagolni a kedves fórumozókat 
Itt vagyunk, csak átrohantunk a bada developer dayről, épp beestünk a stúdióba.
Most kapcsolódtam, miről maradtam le? 
Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #
Én hiánypótló alkalmazásokat keresek, egy natív gmail kliens nagyon hiányzik(winmo).
Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #
Tipp: profi hívásszűrővel és hangrögzítővel(háttérben hívásokra) nagyot lehetne szakítani. 
Jó az, majd a topikot ne felejtsétek el átnevezni. 

legközelebb hozzatok 2 olyan fejlesztőt, akik beszélni is tudnak
(én magam is informatikán végeztem, ez infós betegség, h nem bírják magukat élőszóban szépen és kereken kifejezni)
Ez a fórum továbbra is él,vagy van egy másik amit nem találok?
Él, egyelőre ezen a címen, majd változtatunk, jöhetnek a kommentek.
Vegyen E71-et az olcsóbb egy huszassal 

Galaxy S-ről volt már/ lesz szó?
When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)
Majd máskor, kicsit lepattanunk a Samsungról, az elmúlt két adásban voltak sokat 
Mindjárt kezdünk, átírtam a topic címét is. Armani (B7620), divat, Clint wlan rádió és streaming... ennek kéne beleférnie az adásba. A kommentek jöhetnek ezerrel!
Ismét kezdünk, a témákat már elmondtuk, írjatok, kommenteljetek! 
Szenzor minden csütörtökön 15 és 16 óra között a Gazdasági Rádión (Budapest: 105,9 MHz)
Hűűű! A hősidők! Mikor txt fájlokban gyűjtöttük a különféle csengőhangokat a készüléktipusokhoz.
Ebben a tuningos hasonlatban van valami. 
myPhone tesztek a Logout oldalamon, kattints át! :) - Xbox Live gamertag: papaiprUK
A telefon nem szokott visszaugatni,ellenben a nőkkel.
Erősss! ![;]](/dl/s/v1.gif)
Kivéve ha épp a nőd van a vonal túlsó végén... 
Plussz az előbbi "tuningos" témából kiindulva - a nő magát díszítgeti. A testreszabás más kérdés... 
myPhone tesztek a Logout oldalamon, kattints át! :) - Xbox Live gamertag: papaiprUK
Ja igen,a telefon nem mondja többnek magát mint ami.Kivéve a 12 MP-es MTK-s kínai csodák XD
Többnek?? A legtöbb nő inkább letagadja a számokat, nem? 
Ezek után nem merek semmit kérdezni.... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Azért van amibe felfelé kerekítenek,de lehet hogyha leírnám akkor banolnának XD
Mennyi az elérhető alkalmazások száma jelenleg badára?
145 itthon Németeknél 228
I9000 Galaxy S és Galaxy Mini Lyukacsos Mesh Tok!! jó áron ---> http://href.hu/x/hqmp
Halihó evribodri, lehet kommentálni, minden témával kapcsolatban, adásban vagyunk.
Légyszi sokat már az x10-ről...
főleg pl. érdekelne, hogy mennyire jól lehet rajta gépelni.
A Windowst állandóan újra kell rakni, A Mac mindig okosabb akar lenni nálam, a Linuxra meg nem mennek fel a kedvenc játékaim. Ezeket a hibákat kéne rendberakni egy új oprendszerbe. Úgyhogy kíváncsi vagyok.
Az Android x86-os hátránya a gyenge alkalmazásbolt, ami az ARM-es Android legjobb húzása...
Új, minőségi pótakku bármilyen telefonba! http://bit.ly/H7YSUN
Nagyon naiv az, aki azt hiszi, hogy a warez XP-vel felveheti a sok ifjonc OS a versenyt... Vagy hogy az ilyen felhasznalot erdekli a MS support.
Meg mindig vannak Windows 98-as gepek.
Emellett nagyon keskeny az a reteg az "atlagjuzerek" kozott, akinek "irodai munkara" kell gep, nem Microsoft Office-ra.
[ Szerkesztve ]
Break Driven Development
Szia Bog,
a magyar Spicákat is hivatalosan lehet már kb. 1-1.5 hónapja frissíteni 2.1-es Androidra a Samsung boltokban/szervizekben garanciajeggyel ingyenesen, lásd pl. a Spica blogon
KB
Pheke,add nekem azt a bögrét
Légyszi 
Köszi az infót! Meg is kéne írjuk hírben, asszem 
A WLAN luxus ennyiert? 
Break Driven Development
Lan nem fért be hátulra? Oldalra nem fért az a csati? 
3D tévé? mik vannak... Kicsit túl vannak pörögve a 3D filmek...
[ Szerkesztve ]