naja azt egyszer meg akarom fülelni 
www.quiznight.hu Ingyenes kocsmakvíz bajnokság az ország 5 pontján, Budán, Pesten, Szentendrén, Szegeden és Pécset
naja azt egyszer meg akarom fülelni 
www.quiznight.hu Ingyenes kocsmakvíz bajnokság az ország 5 pontján, Budán, Pesten, Szentendrén, Szegeden és Pécset
Ment pü.
Ingyen tarhely telefonrol, szamitogeprol! Ajandek 250 MB a 2 gigahoz, ha ezen a linken regisztralsz! http://db.tt/VLwrQAw

Nekem is jöhet. 
Tegnap teljesen kiment a fejemből. 
Köszönöm!
A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Mi lesz a mai adásban?
Ezt még VIstáról írom,de a műsor kezdetére 7 lesz a gépen XD
Kezdünk perceken belül, lokalizáció, két Samsung Shark, CeBIT... ezek lesznek, két vendéggel, keményen.
Veletech2012 - a magyar szakmai expo - www.veletech.hu
START! 
Eladó Lego 7893!!!! //// "Az Android, a mobilok Windowsa." By: Bocha ////
Hallgatlak benneteket ! 
[ Szerkesztve ]
Nekem tetszenek ezek a kis cápák! 
Ma atom formában vagyok!
@GALLARDO Nekem meg nagyon nem XD
@Bog Ez jó hír
Már értem! 
már fél van?! sh..oot 
~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~
Milyen gyorsan halad a műsor! 
Kevés az 1 óra.Illetve nem lenne kevés,de reklám,feles hírek,zene nem is pont hétkor kezdődik 
[ Szerkesztve ]
Kb. 32 percünk van, igen. 
Szenzor minden csütörtökön 15 és 16 óra között a Gazdasági Rádión (Budapest: 105,9 MHz)

Esetleg lenne valakinek felvétele? Ismét lemaradtam, sajnos...
"A békéltető abban a reményben eteti a krokodilt, hogy őt eszi meg utoljára."
És ha függetlenül veszek LG GW620 Androidos készüléket abban is lesz magyar nyelv?!
Vagy amit teszteltetek LG GW620-ast az független volt?
Vagy ez a gsm bolttól függ h honnan szerezte a készüléket?!
[ Szerkesztve ]
Nekem is elküldené valaki?Köszönöm! 
Jó adás volt! 

Ismét lemaradtam róla. 
Ha valaki felvette, tőle szívesen várom. 
A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
A CeBIT kapcsán említett érdekesség: Archos 7 Home Tablet 180 dodóért (kb. ugyanezt a hardvert egy kínai cég is igérte 100 dollárért a kínai piacra) meg ez a Tegrás darab sem rossz (ezeken kívül is volt még vagy tucatnyi androidos tábla, sőt még egy e-könyvolvasó is)
A függetlennél is két kategória van. Az egyikbe azok a cuccok tartoznak, amiket az adott gyártó hivatalosan is behozott az országba — ezeken nyilván van magyar nyelv, van hozzájuk magyar nyelvű kézikönyv és magyar gari érvényes rájuk. A másik típus is gyári független, de ezeket külföldről hozzák be szürke importtal a kisebb GSM-boltok, majd továbbértékesítik. Ezeken nyilván nincs magyar nyelv, a gari is problémásabb, viszont ennek köszönhetően eljutnak hozzánk olyan masinák, amiket egyébként nem lehetne kapni, sokszor pedig egyszerűen gyorsabban jönnek be ezek, mint a magyarított, "hivatalos" készülékek. Nem hivatalos készülékre jó példa a Samsung i7110, ami akármilyen jó is volt, itthon nem forgalmazták hivatalosan.
Szenzor minden csütörtökön 15 és 16 óra között a Gazdasági Rádión (Budapest: 105,9 MHz)
Köszi!

Kedves Olvasók & Hallgatók!
Pár perc és kezdünk, a roaming lesz a fő téma, nem is gondoljátok, hogy mi minden van a háttérben, amiről bőven lehet beszélni. Lesz elég érdekesség, kicsit szétcincáljuk az LG GW620-at is, úgyhogy... stay tuned!
Már tűkön ülök! 
Én is.Bog,kíváncsi leszek a fejtágításodra 
Azért próbálj közérthetően magyarázni XD
[ Szerkesztve ]
Start! 
Az előzetes hírek szerint 720x480 pixelben kellett volna tudnom videót rögzíteni, ehhez képest a legnagyobb választható felbontás a 320x240 volt, ami csalódást okoz.
Ez így is marad a jövőben?Hány FPS-sel rögzít?
Elég komolyan elgondolkodtam egy ilyen vasban. 
[ Szerkesztve ]
Itt vagyok, bal kézben sör, jobb kézben távirányító, hadd szóljon.
Egy tucat bontatlan CD, Clingo Game Wheel, Iphone bőr tokok és egy HP Probook 4520s eladó!
Elviszi a konvertálatlan divx filmeket?
[ Szerkesztve ]
Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #
Ha el is viszi, 3"-os kijelzővel ez élvezhetetlen szerintem.
[ Szerkesztve ]
Egy tucat bontatlan CD, Clingo Game Wheel, Iphone bőr tokok és egy HP Probook 4520s eladó!
Ne veszekedjetek. 
Azért annyira nem. Sokan ettől kisebb (sokkal kisebb....) kijelzőn is "moziznak". 
Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #
Igaza van kaller1-nek, én 2.6"-on is tudom élvezni a filmet
Osztálytársam meg 2"-on nézett filmet, szóval ízlések és pofonok.
K300i ---> K750i@W800i ---> W960i
A barangolós net "csöppet" zsebbenyúlós móka... 

Az hagyján, hogy roaming, de innen, Szerbiából a nyomorult Pannonra még csak SMS-t se tudok küldeni már lassan fél éve - tehát a Radiocafe műsorokhoz se tudok hozzászólni.
Ezzel csak akkor szívok nagyot, amikor Magyarországon járok, mert van egy Pannonos számom még 1999 óta, amire Zasszony se tud nekem SMS-t küldeni. Pirosra, meg lilára persze működik.
... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please)

Nektek, EU-n belül, legalább van egy első limit: 50 Eurónál meg kellene, hogy szakadjon újabban (kivéve, ha más limitet kérsz)
... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please)
Erről mindjárt beszélünk.
Azért az 50 euró sem kevés, csak úgy kifizetni.
Az sms ára nem is olyan vészes.
Valaki felveszi?

Ezt én se tudom: a magyar szolgáltatóknál lehet e tiltani az egyes roaming fajtákat? Pl. mondhatom, h én adat roamingot nem akarok, de sima (hang és SMS) roamingot igen? Ha igen, van e ennek díja, v. ilyesmi?
Dél-Amerika is ilyen. Mármint SMS-problémás.
[ Szerkesztve ]
Ingyen tarhely telefonrol, szamitogeprol! Ajandek 250 MB a 2 gigahoz, ha ezen a linken regisztralsz! http://db.tt/VLwrQAw
Bocsi, én még örülök, hogy jó a szemem, majd fogtok ti szenvedni pár év múlva.
Azért az 50 mega operaminivel elég sok mindenre elég. 

Sziasztok! Örülnék ha beszélnétek arról, hogy a Samsung új ?siker? telefonjai mellé indított reklámkampánynak mennyi értelme van, főképp például az omnia 2 készüléknél, aminek nyílván ismerjük a hátrányait. Mennyir éri meg ezt megvenni? Szerintem nem igazán, de marketing van mögötte, tipikus mókusvakítás.
Ezt szerintem ide kéne:[link]
[ Szerkesztve ]
Köszi a műsort, ez nagyon hasznos volt!

Jó kis adás volt!