Érdekes hogy a nokia nem adott ki semmit.
Eladó Lego 7893!!!! //// "Az Android, a mobilok Windowsa." By: Bocha ////
Érdekes hogy a nokia nem adott ki semmit.

Várom majd mit mondtok a SE x10 mini proról. Nagyon beteg jó cucc

GS2 | Otherworld.hu | Tenacious D - "We'll f*ckin' rize again!"
Ez is megtörtént 
Veletech2012 - a magyar szakmai expo - www.veletech.hu

hallgatom, hallgatom... 
Jók a zenék!!!
Ki válogatja ki a műsor számait? Gratulálok az ízléséhez! 
Most már beleszólunk, egyébként továbbra is Nesta

Na, most jön az anti balkezes cucc...
Jó műsor volt! 
Jó pörgős volt.
Az Apple meg szégyellje magát! 

Jó volt a műsor! 5* 
ELSE: Én is balkezes vagyok, de jobb kézzel is elírányítom az arénát, ha muszáj.
Igaz, én sok mindent megcsinálok jobbkézzel, szóval inkább kétbalkezes vagyok 
Ja ja! ![;]](/dl/s/v1.gif)
Felvette valaki? 
Mi nagyon nem voltunk elégedettek, baromira nem fértünk bele az időbe, minimum duplaennyi adásidő kellett volna... kicsit kapkodónak éreztük, hogy mindenről beszélhessünk.
Na majd ha két órás lesz az adás biztos belefér egy ilyen mennyiségű hír. 
Mi lesz a mai adásban?
A mai adásban a zenei telefonokról lesz szó.
Várjuk a kérdéseket, ötleteket.
Ingyen tarhely telefonrol, szamitogeprol! Ajandek 250 MB a 2 gigahoz, ha ezen a linken regisztralsz! http://db.tt/VLwrQAw
Hello!Nekem sok zenei telefonom volt és sokat megnyomkodtam.
Az első a W380 volt.Minősége jó,de említsük meg hogy a Sony Ericsson nagyon szeret spórolni a fülessel(3-4 k-ért le lehet cserélni HPM-70-re).Jó volt a minőség, basszus egész jól jött rajta,nem recsegett nem gerjedt.A Samsung E740-es volt a kövi(ami azért-majdnem-zenemobil,mert ahhoz volt először agybadugó a Samunál,és az új zenelejátszó is belekerült.Nem volt Walkman minőség,de elment.Viszont hangszórón trágya volt a hangerő és a minőség is.Próbálgattam 5800-át 5310-et.Ezekre hasonló igaz,mint a Walkman termékekre,csak jobb a hangszóróminőség(pláne az 5800-ában).Jelenleg egy Kp500-am van.Ez átlagos.De nem is zenemobil. 
Szerintem:Aki zenét akar hallgatni,akár zenemobilon,akár nem.Vegyen olyat,ami átalakítós fülessel rendelkezik,vagy Jack dugasszal.Kivágja a felsőrészt vagy a komlett fülest a kukába,vesz 5-15k-ért egy komoly fülest és élvezkedhet.
Jövő héten a kameramobilokról lesz szó?Jó lenne!
Ákos
[ Szerkesztve ]
Ja és szerintem nem éri meg zenemobilt venni->a W380 és a W910 HPM-64-gyel se 70-nel se egy komolyabb fülessel nem szóltak jobban mint a K800 sintén ezekkel a hallgatókkal.Pedig az Cyber-Shot
Ákos
[ Szerkesztve ]
Nekem csak 3 volt/van egy sony ericsson w800,és w810 és most egy másodtelónak használó nokia 5130 xpress music ( ja és a legjobban a w800-at szerettem
).És köszi a választ! 
[ Szerkesztve ]
Start! 
Ezaz 
Nekem N86-om van, nem szól rosszul, de tervezek egy iTouchot zenehallgatásra, mégis arra van kihegyezve 
iPhone & mobil tartozékok, iPod zokni, tok /már 500-tól/ - > http://href.hu/x/gj36 | Eladó termékeim -> http://href.hu/x/gqfi | Megbízhatóságom az adatlapomon! | LG P990@CM7.2 & Etana 3.0.32 kernel + Sansa Clip+ & Brainwavz M4

Zenetelefonok,áhh...zene füleimnek! 
Azt hittem,hogy ez az egyik első téma lesz,csodálkozom,hogy csak most jött el az idő,hogy beszéljetek róla.
/\/0zb3/27
Az MWC-s Nvidia interjúból lesz valamikor anyag az Arénán?
Zenemobil kapcsán pedig ma már alap a szabványos jackaljzat, igény szerint hasznos lehet a zajszigetelős füles és főleg a kábelen lévő vezérlőegység. Én rádiók is sokat hallgatok vele, jó lenne ha több készülékben lenne beépített antenna is, hogy füles nélkül is lehessen kihangosítva használni, pl. szobában
[ Szerkesztve ]
Na akkor így:
Az első zenei telefonom egy Sony Ericsson W380i volt,ebben volt először nálam Rádió,de csak egyszer használtam.Alapvető elvárásaim:Egy jobb szoftver(Kézi hangszínszabály,MegaBass vagy hasonló).Egy átalakítós füles vagy Jack csati.A Metróút nagyoooon unalmas,ilyenkor kell a zene.Vagy vonaton,kocsiban(nem én vezetek ilyenkor
).Szerintem egy jó fülessel bármilyen-akár nem zenei modell(Amit próbáltam és jó fülessel Cool hangminőség: K800(HPM-70 alsó rész,Sennheiser felső),C902(lásd K800).
Ákos
[ Szerkesztve ]
Az utsó! 
Mi utsó?
Törént egy kis elszólás nem? 
A Vivazban ARM cortex A8 van nem A6

[ Szerkesztve ]
iPhone & mobil tartozékok, iPod zokni, tok /már 500-tól/ - > http://href.hu/x/gj36 | Eladó termékeim -> http://href.hu/x/gqfi | Megbízhatóságom az adatlapomon! | LG P990@CM7.2 & Etana 3.0.32 kernel + Sansa Clip+ & Brainwavz M4
Utsó s60 v5-ös el szerelt teló (lehet).
Igen, jogos.
Ingyen tarhely telefonrol, szamitogeprol! Ajandek 250 MB a 2 gigahoz, ha ezen a linken regisztralsz! http://db.tt/VLwrQAw
Mostmár biztos, hogy Ti is emberek vagytok

Sony w800!Imádom/tam!

[ Szerkesztve ]
egy ideje ha az ember normálisan zenét akar hallgatni sajnos a walkman szériában csak a felsőházban kutakodhatott,ilyen szempontból az xm széria jobb mert ott az alsóház is komoly hangminőséget képes(tessék csak megnézni az 5130 FR görbéjét)
Amúgy szvsz még a w800 környéki modellek közül a Moto E398-at még érdemes megemlíteni. elvileg zenetelőnak volt az is szánva és helyenként odavert rendesen(pl külső hangszóró)
www.quiznight.hu Ingyenes kocsmakvíz bajnokság az ország 5 pontján, Budán, Pesten, Szentendrén, Szegeden és Pécset
W800-asom volt (pontosabban K750i, de ugye ugyanaz) és MegaBass-el nagyon állatul szólt. Éreztem, hogy mozog a füles a fülemben a mélyek rezgésétől 
K300i ---> K750i@W800i ---> W960i
hát nemtudom én soha nem szálltam el a mega basstől. eléggé elviszi csak a mélyek irányába a hangzást. a clear bass már élvezhetőbb,de a megabass-szel rendesen visszasírtam az 5610em.
[ Szerkesztve ]
www.quiznight.hu Ingyenes kocsmakvíz bajnokság az ország 5 pontján, Budán, Pesten, Szentendrén, Szegeden és Pécset

Lg arena.
Eszméletlen jó zenében, az alap fülessel is.
Igen ezt tanusíthatom nagyon állat volt! 
Én szeretem ha mély a zene
Amúgy kb 2007 óta vissza van véve a MegaBass-ban a basszus, már annyira nem emeli ki a mélyeket mint régen.
van amelyikhez jó nagyon(pl HC,HT stb...) de van aminél agygörcsöt kapok tőle(főleg hangszereseknél)
Amire egyszer nagyon kiváncsi lennék az az N91. még ma is ódákat zengenek róla mértékadó külföldi oldalakon,pl a gsmarenan is...(pont asszem fél éve volt arról panaszkodás hogy a maiak meg se közelítik vagy csak alig)
Fontos tudni hogy az SE ezentúl lenyomja a walkman szériát a belépőszintre sajnos.MWC-n nyilatkozták a sajtótájékoztató Q&A részében 
[ Szerkesztve ]

Azért a Nokia is csinált forradalmat,ők raktak először 3,5-es csatit a zenei telefonjukra. (N91)
/\/0zb3/27

LGT - Rádió
S ma sztereóban fogható és ebben az a jó,
Hogy a két oldalról egy időben más-más hallható.
"Szól a rádió, szól a rádió... Most sztereóban fogható és ebben az a jó, hogy két oldalról egy idõben más-más hallható."
forrás: mobilarena.hu SE R300 teszt
Ha erre gondoltatok 
mod: megelőztek 
[ Szerkesztve ]
kihangosítás minősége? Moto E398 és Moto E1
azok elég komolyak voltak.telefontól nem megszokott módon még a mélyek is megszólaltak 
Tényleg jó zenék voltak! 
És mennyibe fog fájni egy ilyen tv, 1 misi? 
mod: Na egy olyan kijelzős hűtőt elfogadnék 
[ Szerkesztve ]

Na meg az Alcatel S853 
Mudman / Nokia E61 / HTC Sensation / ConCorde 7020 / Thinkpad T61
Jó műsor volt!