18.50-kor csörög az iPhone-om emlékeztetője "térerő" felirattal, hírtelen aszittem már adásba hívnak 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » Mobilarena blogok » Konnektor (exTérerő) live feed — itt kommentálhatod élőben a műsort (kiemelt téma)Hozzászólások
Kíváncsi leszek X5-re.
200k-ért csicsafon... 
Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

sagesz93
(PH! addikt)
Én is valahogy így állítottam be 
X5, az mi? 
Nem autó... 
Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #
Luxustelefonoknak ez szokása 
K300i ---> K750i@W800i ---> W960i
Hagyadmár.... 
Nem tudom mit hagyjak, ha egyszer az...
mod: Csodálkoztam hogy ilyen jó véleménnyel vagytok róla
Napfényben való olvashatóság milyen?
[ Szerkesztve ]
Na akkor szavazzunk:
X5 vagy Milestone + netbook? Ki melyiket vinné? 
Netbook
Szubjektív , de nekem ez a rádiós csóka nem túl szimpi.. 

sagesz93
(PH! addikt)
X5...
Ha BMW-ről van szó
, Viccet félretéve egyértelmű hogy a második variáció
Néztem egy 6perces vidit róla az adás közben, hát szerintem nagyon gáz.
[ Szerkesztve ]
Ez az X5 egy semmirenemvaló felvágós telefon.Ennyi.
Istenem... Nehéz felfogni, hogy ezt a telefont az a réteg fogja megvenni akik ki vannak tömve lével és az átlagtól eltérő, különleges telefonokra vágynak...
Ugyan ezt írtam alattad. 
Látom, csak előbb kezdtem el gépelni, minthogy te elpostoltad a kommentet. De akkor nem tudom minek kötsz bele, ha tudod hogy erre van.
Pörögjetek a BlackBerry-re inkább!
Kérdéseket várunk!
Szenzor minden csütörtökön 15 és 16 óra között a Gazdasági Rádión (Budapest: 105,9 MHz)
Sztem nem kell egy átlag felhasználónak BlackBerry mailozáshoz.
Még nem használtam BB-t (kipróbálni se nagyon, legalábbis az email-t nem), de tényleg jó kis technológiák vannak benne 

sagesz93
(PH! addikt)
Én se, de ez a tömörítéses dolog, mindenképpen dícséretes.
Hol tudok leghamarabb BlackBerry-t venni 
Hali! A műsör nagyon jó, érdekes, vicces, de a zenékkel nem tudtok valamit csinálni (9/8-at hallottam, azt az egyet meg letöltöttem
)? Szerintem nagyon rosszak. 
átlagban ilyen zennék mennek a RadioCafé-n
Ja értem... 

Bon3ss
(MODERÁTOR)
Publikus, hogy a Gábor miért hagyja abba a Térerő "műsorvezetését"?
[ Szerkesztve ]
"A békéltető abban a reményben eteti a krokodilt, hogy őt eszi meg utoljára."
Ezt nem hiszem el most hogy rájövök fórumra beugrik hogy ma volt adás és nekem ez teljesen ki ment a fejemből.
Nem baj majd leszedem ha kirakjátok. 
Eladó Lego 7893!!!! //// "Az Android, a mobilok Windowsa." By: Bocha ////
Eredetileg is úgy indultunk,hogy Gábor addig marad, amíg belerázódunk.
Veletech2012 - a magyar szakmai expo - www.veletech.hu

Bon3ss
(MODERÁTOR)
Értem, ezen információ hiánya volt a tudatlanságom oka.
"A békéltető abban a reményben eteti a krokodilt, hogy őt eszi meg utoljára."
Hamarosan kezdünk, szokás szerint ide várjuk a műsorral kapcsolatos észrevételeket, amelyeket természetesen nyomon követünk és reflektálunk rájuk. Pár perc és Mobilaréna ON AIR.
Szenzor minden csütörtökön 15 és 16 óra között a Gazdasági Rádión (Budapest: 105,9 MHz)
Sikerült hazaérnem kezdés előtt 
Én egy SE HBH-DS 200-at használok,mert van rajta egy 3.5 jack bemenet,és ezzel a füles probléma minden aktuális készüléknél kipipálva... 
Nekem egy LG HBM-761-esem van.Nem igazán használom,csak bringázásnál telefonáláshoz.A márkarokonság miatt vettem(KP500), hangminőség elmegy,de egészen szeretem.1,5 hónapja van meg, körülbelül mióta a telefon.
Jajj bakker el is felejtettem, hogy péntek van, szóval most sikerült csak bekapcsolódnom
Furcsa is volt, hogy gmail-emre jött hozzászólás követés 

Gondwana
(őstag)
Üdv a műsornak Szerbiából!

BT fülesek témában kíváncsi vagyok, hogy bedobjátok-e az ultimate választási érvet: lehetőleg ugyanolyan töltőcsatlakozója legyen, mint a telefonnak. (Volt egy vastagnokiadugaszosom, ami nem sokkal a HTC Polaris előtt halálozott el, de 6310i-vel ideális volt, most MiniUSB-s MotoH350 gyűjti a fülzsíromat, de a HD2 már micro...)
... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please)
Kékfogú Harald volt a neve egész konkrétan 
Ódánul Harald Blatand volt a neve, ha egész pontosak akarunk lenni.
A Blatandból lett a Bluetooth "némi angolosítással", maga a Blatand egyébként "sötét hajú nagy ember"-t jelent (blá - "sötét hajú", tan - "nagy ember").
Így még sose hallottam. Köszi az infot, megpróbálom megjegyezni! 
Kedves Olvasók!
Bocha ma nincs, de Gubro és sztárvendégünk Tücsi már itt van a helyszínen, hamarosan kezdünk, fő témánk a női telefonok lesznek, s igyekeztünk ehhez autentikus személyt választani. Várjuk a fórumban a hozzászólásokat, szűk fél óra és ON AIR.
Veletech2012 - a magyar szakmai expo - www.veletech.hu

Gondwana
(őstag)
apakezdődíííííííík....
... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please)
Női telefonok?Mi lehet?Samsung Diva?Samsung Hello Kitty?Vagy mik voltak mostanában?

Ingyen tarhely telefonrol, szamitogeprol! Ajandek 250 MB a 2 gigahoz, ha ezen a linken regisztralsz! http://db.tt/VLwrQAw
Új szerelem, N97 mini, naná, hogy avatáros témával
Ez elég csajos?
"A férfiak minden okoskodása sem ér fel egy asszony egyetlen érzelmével." ( Voltaire)
Ezek szerint vagy nagyon nem vagy beletaláltam.Régebbiek közül,akiket ismerek nőket hogy használnak,az Moto V3 pink(2 ismerős), illetve egy Shine is van,ami még nőiesebb.
MIÉRT NEM LEHET EGYSZERRE KECSES ÉS OKOS??? 
"A férfiak minden okoskodása sem ér fel egy asszony egyetlen érzelmével." ( Voltaire)
Üdv! Ritka alkalmak egyike ez...élőben hallgatom.. bár az elejét lecsúsztam 
Itt meg is ragadom az alkalmat: Az idei adásokra kérdezzetek már rá élőben...vajh mit mondanak rá ...???
Nagy próféták vagytok!!! respect!: tariattila
a sör Isten bizonyítéka arra, hogy szeret minket...
okostelefon, strasszos matricával 
Lehet,hogy ha a kedves vendég fejével gondolkodunk,akkor a SkinZone csinálhatna nőies skineket egy Iphonera vagy az Apple kiadhatná a 3GS Női változatát.
Tücsi: Neked ez nagyon durva lenne mondjuk külsőre?

[ Szerkesztve ]
Tücsi szerint igen, a keresztlányának való...
Ingyen tarhely telefonrol, szamitogeprol! Ajandek 250 MB a 2 gigahoz, ha ezen a linken regisztralsz! http://db.tt/VLwrQAw
Szerintem azon nők akik használják az okostelefonok főbb funkcióit azok inkább férfias tipusok.. Ők viszont nem tartják fontosnak a csicsát mivel a funkcionalitást szeretik...
szerintem (persze nem mindenki...)

na egy szolidabb: 

[ Szerkesztve ]
marakujás kőbányai
ilyen van Elton Dzsonnak is... és a sztájlisztomnak
[ Szerkesztve ]
Ez már undorító XD! Te beteg vagy!