Na, a mostani stratégiám valami ilyesmi : [link]
Ezzel a két üzlettel durván 65$-t kerestem. A stopot az álltalam képzelt trendvonal fölé tettem... Most tettem
Mert ha azt átugorja akkor v.színű, hogy egy ideig nem fog folytatódni az a bizonyos süllyedő trend.
Kb 10 perces volt az egész... végig figyeltem! De benn volt a stoplimit is. A kilépést én magam határoztam meg, amikor már olyan plusz 20-30 körül voltam.
Tehát amikor írtam, hogy a kis gyors emelkedés-esésekre pályázok, akkor ilyesmire gondolok. Extrémrövid táv
A lényeg, hogy így az elmúlt 1-2 órában 160 pluszt termeltem... Persze volt pár veszteséges pozi is. Viszont mivel 20-30 bukóba ki is lépek, így nem lesz hamar nagy a veszteség.
Visszatérve ugyan ezt 250$-os tőkével nem tudnám megcsinálni, mivel akkor max 6$-t kerestem volna a 60 helyett... Így is stresszes, elég nagyok az ingások, biztosnak kell lennem magamban.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » Fáradt gőz » Technikai elemzés, kereskedés a tőzsdéken és devizapiacon, programozott kereskedésHozzászólások
pedig csak így tudod megmenteni magad a komoly veszteségtől..ha kis pénzből nem tudsz sokat csinálni, akkor sok pénzből sem fogsz tudni..
Magyarország a lehetőségek hazája..Kemény, megfeszített munkával, mindenkinek lehetősége van elérni egy tisztességes pakisztáni kecskepásztor életszínvonalát..
az hogy mennyit keresel vele csak a tőkeáttételedtől függ..ez az Oandánál 1:50 maximum.. metatradereknél ez általában 1:200 vagy még több..azaz 4x nagyobb pozíciót tudsz nyitni..és 4x többet is keresel vele..
persze biztosnak kell lennie a dolognak mert 4x nagyobbat is bukhatsz..
ez a stratégia szerintem jó..ha meg tudod ezt ismételni 5000-szer akkor pipec..viszont az elég unalmas lesz egy idő után.. 
[ Szerkesztve ]
Magyarország a lehetőségek hazája..Kemény, megfeszített munkával, mindenkinek lehetősége van elérni egy tisztességes pakisztáni kecskepásztor életszínvonalát..
Hehe... az unalom nem lényeg
Most írtátok, hogy a nyereséges üzlet unalmas.
Amúgy nem nagy pénzt akarok vele keresni. Hanem csak egy átlag havi keresetet... Tehát nem 250$ ból 2500-at, hanem 2500-ból mondjuk 3000-et, de a tendenciát tartva...
Egyenlőre csak próbálkozom... Még legalább 2-3 hónapig...
dehogynem lényeges..elsőszámú hibaforrás.. 
Rálehet erre szokni????
Nem bírom abbahagyni a tradelést... A 160-as plusszomat leamortizálltam mínusz 189-ig... (ugye a tudatos stoplimit szabályok hiánya)
Aztán visszahoztam plusz 40-ig... Aztán megint buktam -120-ig. Aztán azt is visszahoztam plusz 78-ig... De nem bírom abbahagyni... Meglátok egy helyzetet és megjátszom... Akkor van gond, amikor kapkodok. Akkor tuti bukok.
Már egy 45 perces star trek részt se tudok végignézni... =/
Hogy lehet az ilyen érzelmeket kordában tartani ?
(vagy lehet a kihagyott múlthetet akarom behozni xD )
hát legjobban úgy ha EA-t használsz.. volt róla szó a topikban ha jól láttam..
pont ez a baj hogy jól tradelni csak érzelemmentesen lehet..azaz vagy nem a saját pénzeddel kereskedsz (brókerék) vagy éveken keresztül tudatosan szoktatod magad hozzá..vagy olyan összeggel kereskedsz ami nem jelent semmit számodra..
nagyjából ezek a lehetőségek..
illetve olyan személyiségtípus vagy akinek ez nem jelent megterhelést..
ja és Star Trek részt kihagyni pedig óriási mulasztás.. 
Hja... b.nőm pénze lesz
Addig is próbálok önmérsékletet tanulni... Sokszor észrevettem már, hogy ezzel van a gond.
pl a bukásom után észrevettem, hogy egy szűk sávban mozog az eur-gbp. Berajzoltam a vonalakat és beállítottam egy limit ordert ha kitör akkor álljak short poziba... És addig vártam... bejött... Ha erre tudnék gyúrni és tudatosabban tradelnék, akkor talán a stressz is enyhülne... Meglátjuk...

3ngin33r
(újonc)
Íme a mai trade!
A hét elején még nem ment, de a hét második felére megéreztem az árfolyamot. Vagyis inkább kielemeztem a legvalószínűbb folytatást. A 2 héttel ezelőtti bukó sorozat után lejjebb vittem a tétet, és csak annyit kötöttem, mintha 10 EUR lenne a teljes vagyon a számlámon. A mai nap után azon gondolkozom, ugyanígy ment volna-e az árfolyam, ha a teljes keretem 1%-ra növelem a kockázatot tradenként. 8 %-os napi hozam lett volna a teljes tőkére.
Zöld nyíllal jelöltem a sikeres beszállási pontokat és TP aktiválásokat. Pirossal a vesztes kereskedéseket és SL szinteket.
th3 f0r3x tr4P3r

3ngin33r
(újonc)
250$ is elég lehet a kezdéshez. Ha "csak" heti 3%-ot sikerül hozni, az éves szinten 465%-os hozam! 2-3 év után meg lehetne élni a nyereségből. Vehetjük ezt egy rövid tanuló időszaknak.
th3 f0r3x tr4P3r

3ngin33r
(újonc)
Én így csináltam margin call-t a demo számlán.
A keserves munkával megkeresett pénzt szerettem volna visszanyerni, de csak tovább rontottam a helyzeten. Élesben külön pszichológiai nyomás jelent, ha a kiinduló tőke kerek szám, mondjuk 1000, és eggyel csökken a számjegyek száma...az ember agya elkezd azon járni, hogyan jöhetne vissza minél gyorsabban.
th3 f0r3x tr4P3r
ez jó..vételeket nem is kellett volna csak eladásokat..
#861: havi 10-20%ot hoznak a managed számlák..heti 3% az már jó..a gond csak az hogy viszonylag magas alaptőke kell..de nekem is a százalékos számlák váltak be eddíg a legjobban..
[ Szerkesztve ]

3ngin33r
(újonc)
Te milyen szinten állsz a kereskedéssel? Meg is élnél már belőle? Ez a managed számla, vmi VIP termék lenne? Mint a private banking egyes magyar bankoknál?
[ Szerkesztve ]
th3 f0r3x tr4P3r
ez a hobbim..a managed számlák azok privát vagy céges számlák amik pénzeket kezelnek az adott brókercégen keresztül..
azaz te aszondod józsinak hogy majd te kezeled a pénzét..
és józsi a brókercégen keresztül engedélyezi hogy kereskedj a tőkéjével..aztán ha nem jól kereskedsz és ugrik a józsi pénze, akkor a józsi jól megkerget.. 
[ Szerkesztve ]

Lara77
(újonc)
szeretném a Highest High és Lowest Low indikátort használni, de sem Amibrokerben sem Bp Forexben nem találom, nem tudja valaki hogy tudom berakni , vagy olyan progit ,amiben alapjáraton benne van?
Na nyitottam demo számlát az ibfx-nél. Érdekesek azok a trading toolok. Csak nem tudom használni
Ezért kéne egy kis segítség.
Letöltöttem a PRS programot, feltettem, de nem akarta elfogadni az emailemet. Utánna olvastam, hogy az az account aktiválás után 1 nappal lesz elérhető...Meglátjuk...
Aztán letöltöttem és feltelepítettem a CPR nevezetűt is. Ha jól láttam, akkor ez valami indikátor, mintha a gyertya alakzatokat jelezné előre...Nem tudom, mert nem sikerült elindítani... Valójában fogalmam sincs hogy hogy kell
Ha tudnád a megoldást, akkor esetleg még azt is leírhatnád, hogy melyeket érdemes használni még...
Láttam a backtesztes részét is... Hát egyszer majd azt is kipróbálom, egyenlőre csak ismerkedek a programmal... Előre is köszi!
mq4-ben van egy turtle chanel ami ezt mutatja..az nem tudom jó-e.. bp forex nem tudom mit használ metatradert? mert arra jó..
Dany007: neked a PRS a jó ha alakzatra mész..asszem az külön fut mindentől..el kell hogy induljon külön.. és külön be is kell jelentkezni rá..
[ Szerkesztve ]
azzal próbálkozom
Kicsomagolva valami IBFX-GPS-nek hívja magát... Megnyitom, és kéri az account emailemet. Megadom azt amit a regezésnél megadtam én nem enged. Most meg valami socket errort is kiírt. Lehet, hogy tényleg kell neki egy nap...

swoody
(senior tag)
Sziasztok.
Tudtok olyan részvényt ami naponta 30-40%-t is ingadozik?
Illetve van olyan befektetési forma amire ugyan ez jellemző de nem tőzsdén van?
Előre is köszi a választ.
Szerintem ezzel lehet a gond 
"After opening a new account, it will take up to 1 business day for IBFX-PRS to be activated."
Alig várom a holnap délutánt 
azt tudom hogy én is molyoltam vele egy darabig amíg elindult.. 
Na most működik 
Elég érdekes. Viszont EUR/USD-nél nem hajlandó képet mutatni
Azt csak live accountban =/
Hmm igen érdekes
Még azt nem értem, hogy frisíti... EURUSD 8:15-ös adat van... Aztán mindjárt 10... még nem teljesen világos...hiába megyek a frissítés gombra nem reagál...
szépen jelezte a fordított 3szöget. Dátumnak ugye 8:15 van írva, már csak az a kérdés, hogy mindezt mikor kapom meg? Mert ha mondjuk 9-kor jön a frissítés, akkor azzal már sokra nem mennék...
minél nagyon időintervallumokat választasz annál biztosabb a formáció..ki kell tapasztalni melyik a jó..nekem nincs most a gépemen fent..

Lara77
(újonc)
Bp Forex pro tradert használ, abban nem találom azt az indikátort
namost attól az még lehet metatrader, nekem meg nincs náluk számlám ezért nem tudom..ha ilyen akkor az..ha nem ilyen és nincs benne ilyen indikátor akkor nem is lesz benne..
de többféle grafikont használni lehet.. 

swoody
(senior tag)
Hüjeséget kérdeztem? 
áá dehogy
lehet hogy van olyan részvény..csak mi még nem hallottunk róla.. 
[ Szerkesztve ]

Gh0sT
(PH! addikt)
Kaszinó...

Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.

swoody
(senior tag)
Az túl egyszerű. 
gtasystem Kár.
[ Szerkesztve ]
na mesélj..tudsz valamit? 

Fecdzo
(senior tag)
Bocsi mindenkinek a távollétért, költözésben segédkeztem....
Az első hsz-ben írtam pár progiról. Ninjatrader, Metatrader4.Azt tudom h a Ninjaban alapból benne van. Ha mást nem, találsz hozzájuk indikátort.
Amibrokiban nincs?? Valaki tuti írt hozzá sztem...
''Nem látsz túl azokon a döntéseiden amelyeket még nem hoztál meg!'' 'Until the last drop of blood runs from my dead body, my sword shall never dry.I may lose a fight, but, I will always win the war!”''Relax...it's NINJUTSU!!!' Mindörökké tőzsde!

Fecdzo
(senior tag)
Hát ez a 30-40% milyen időtávra vonatkozik?Milyen piacon? Mert nagyon nem mindegy.
Ha napi szinten gondoltad a 30-40%-ot azt csak OTC részvények közt fogsz a legtöbbet találni. Ezzel viszont az a baj h nagyon kicsi forgalmú részvények nem biztos h betudsz majd szállni adott árszinten és a kiszállás is sokkal rosszabb árszinten fog történni.
Kereskedtem ilyen részvényekkel napon belül, túlságosan durva, túl hektikus. Az ár nem nagyon követ formációkat, gyakra egy gyertyán belül megtörténnek a mozgások. Ráadásul ebben az időszakban lehet többet is mozognak.
Nos valszeg több ilyen részvényt fogsz találni. 60-100 köröl vagy 500 és felette ha nincs a szűrés korlátozva... Ninjaban van egy market monitor amivel napi charton belehet állítani ATR szerint napi charton a csökkenő vagy növekvő sorrendbe a papírokat. Bár lehet h %-al is belehet állítani, azt még nem néztem...
Minek neked ilyen részvények?
''Nem látsz túl azokon a döntéseiden amelyeket még nem hoztál meg!'' 'Until the last drop of blood runs from my dead body, my sword shall never dry.I may lose a fight, but, I will always win the war!”''Relax...it's NINJUTSU!!!' Mindörökké tőzsde!

swoody
(senior tag)
Ha tudnék ott ülnék egész nap.De szép is lenne. 
Fecdzo : Igazából szerintem itt nagyon jól lehente nyerni de veszteni is. 
A másik megha olyan részvényt veszek mint az otp,ricther stb. (nem a mostani "válságos" idökben ) részvényt veszek azok napi pár %-ot változnak abból maximum az gazdagszik meg aki több 100 millióért vesz részvényt.A kispénzel való spekuláció meg elég sokk idő mire megduplázodik.
ja..már azt hittem tudsz valamit.. 
a szép az lenne ha aki tud ilyen lehetőségről csak úgy elárulná nekünk..a két szép szemünkért..na az lenne a szép.. 
Ha lenne olyan lehetőség, amin kispénzből meg lehet gazdagodni, akkor minden 2. ember azt csinálná
Ha rövid időn belül akarsz meggazdagodni akkor veszteni fogsz...
Még csak pár hónapja ismerkedem a devizatőzsdével, de az első aranyszabályom ha kapzsi vagy elbuksz.
Még nekem is nehéz betartani... Sokszor volt, hogy nem elégedtem meg 20-40$-os profittal egy pozin és gyorsan lett belőle mínusz 200$
Aztán akkor már az ember elveszti a fejét és próbálja visszaszerezni a pénzt minnél gyorsabban...na akkor jön a mégnagyobb bukta
Pénzt csak pénzzel lehet csinálni. Nagy pénzt nagy pénzzel. Kis pénzből rövid idő alatt max a lottón tudsz nagy pénzt keresni...

Fecdzo
(senior tag)
Nem az fogja a pénzed megduplázni, hogy nagy volatilitású részvényekbe fektetsz. Az szinte egyenlő az orosz rulettel...
Az fogja megduplázni a pénzed ha találsz egy saját magadnak megfelelő stratégiát aminek nagy a találati aránya és kicsi a drawdownja és azt kereskeded.....majd idővel növeled az orderek méretét (unit, lot, darab, vagy kontraktus...)...
Hidd el az ért a magyar papírokkkal is lehet szépet keresni kisebb tőkével is....az első sikeres ügyleteim az OTP-hez kapcsolódnak (ráadásul nem is napon beül)...

wind_
(újonc)
Üdv mindenkinek, kezdő vagyok a forexen, pár napja olvasgatom ezt a fórumot és nagyon sokat tanultam itt.
5-6 heti demózgatás után úgy éreztem itt az ideje a valódi pénzzel történő kereskedést is kipróbálni, viszont nagy lóvét egyelőre nem akartam tolni bele. Mivel néhány brókernél van lehetőség 1-200 dollárral is számlát nyitni, gondoltam ez jó lesz nekem gyakorolgatni úgyhogy szépen be is regisztráltam az FxPro-hoz, elküldtem a szükséges dokumentukat és paypallal át is utaltam nekik 120 $-t.
A gond csak az, hogy nem tudok pozíciót nyitni még a legkisebb kötési egységgel (0,1 lot) sem, mindig azt írja ki "nincs elég pénz". Ez azért érdekes, mert elvileg 100 $ a min. összeg, nekem 116 $ van a számlámon mégsem engedi. Van valakinek tippje mi lehet a gond?
Írtam emailt a supportnak, több mint egy hete tojnak válaszolni.

Gh0sT
(PH! addikt)
Első tippem az, hogy nem mini számlát nyitottál, és emiatt nem tudsz nyitni. Valószínűleg a beállított legkisebb lot is nagy a tőkédhez képest.
Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.
úgy látom mt4-űk van..eszközök>beállítások>kereskedés és ott próbálj meg a legkisebb egységet beírni(ha ki lehet választani még jobb)
ha a 0,01-et nem fogadja el akkor valszeg nincs micro account..csak mini..
[ Szerkesztve ]

Fecdzo
(senior tag)
Szerintem sem a mini(vagyis micro) számlát nyitottad meg. Ha support-ról van szó akkor inkább az omline chatet próbáld meg Fxpronál. Manapság ez sokkal jobb...
Vagy ha MT4-et használsz akkor alapbeállítási gond is lehet...
[ Szerkesztve ]

wind_
(újonc)
Nem nagyon találok itt micro vagy mini accountot, sem a számlanyitásnál nem volt ilyen opció sem a honlapjukon nem találok utalást erre. Az előbb próbából nyitottam egy új számlát, csak a pénznemet és a tőkeáttétet kérdezte rendszer, vagyis nagyon úgy néz ki csak egyfajta trading account van náluk. Szóval továbbra sem értem az egészet.

wind_
(újonc)
Megpróbáltam, 0,10 -nél kisebb számot nem fogad el itt sem.
esetleg egy ősrégi múltszázadi módszer...?
Telefon? 
elképzelhető hogy nincs is mini vagy micro számlájuk..én is az online supportot javaslom..
bár ha ilyen megtévesztő a számlanyitás, akkor lehet hogy pont erre mennek.. 
én rákérdeznék a supportnál hogy mi a teendő mert neked mini vagy micro számlára van szükséged..ha azt mondják hogy ilyen nincs akkor én eljönnék onnan.
100,000 egység normál
10,000 egység mini
1000 egység micro
120$-al 1-2 minit még be tudnál nyitni elvileg ha 1:200-on vagy de az is elég kockázatos..az micro-ra jó
[ Szerkesztve ]

ehandras
(újonc)
Hello
Vegyél turbo-certit 10x-tőkeáttétel, akkor 2%elmozdulás 20%-lesz.
Ez a tuti 

swoody
(senior tag)
Utánna néztem mi is ez.Durva ahogy nézem de nem nagyon értem.A probléma,hogy még most sem találom azt a könyvet amit ajánlottak régen itt a forumon.

Fecdzo
(senior tag)
Gugli rulez....ez volt az első link....ráadásul most decemberi akció is van..[link]
Mit nem értesz? Kérdezz nyugodtan!