Nálam is fekete kép(no access) van. Akkor megcsörgöm őket.
[ Szerkesztve ]
LG Optimus 2X P990 CM-7-11142011-Nightly /Telenor/

Nálam is fekete kép(no access) van. Akkor megcsörgöm őket.
[ Szerkesztve ]

Kösz, én meg írok emailt.
Olimpia van.
Szólj ha történt valami,

Rá akartak beszélni egy "gyári beállítások"-ra. De most arra nem érek rá. 

Jó lenne, ha többen piszkálnák őket az MTV 16:9 ügyében, mert ez egy vicc.Még az M2 is lettebox, pedig azt műholdról veszik. Komolyan mondom, most már egyet kell értsek az ócsárlókkal. Ha nem változik az MTV továbbítása, váltok szolgáltatót, pl. T-SAT. Nem gondolják, hogy a foci Vb-t is letterboxban nézem végig, vagy belenagyítok, hogy még szarabb legyen a képminőség? Máshol meg el vannak képedve, olyan jó az MTV minősége...

Én már a T_satnál vagyok! és lön csoda teljesen automatikus a váltás a 4:3 as, és a 16:9 formátum között!!! Ja az Eurosprt HD itt legalább nézhetö is ! de jo hogy nem vagyok a TARRNÁL !!! illetve anyámék miatt a mini csomag van megrendelve merthát a helyi tv ott jön ! 1490 ft ! szerintem még ez is sok ezért a szellemképes szarért! mert ugye a szuper kábeleken ilyet tud szolgáltatni ez a SZARRTolo kft !

Most telefonáltak,megcsinálták.
(#557) Grande Ale válasza sonny cher (#555) üzenetére

Eszméletlen, hogy mindenhol jó a kapcsolójel, csak ennél a cégnél nem! Miért nem fejlesztenek, ha nincs megfelelő eszközük? Mert nem hiszem, hogy nem tudják, hogy mi a probléma, nem lehet mindenki alkalmatlan ennél a cégnél sem...

Sziasztok!
Egy kérdés, a TARR-os set-top-box-ból (nem hd) ha a kártyát a tévébe teszem működhet-e a digitális vétel? Mert a CAM-modul ~15eft és nem akarom potyára megvenni.
Ha valaki esetleg tudja írja meg. Előre is kösz.
zsozso

Menni fog, nekem már több mint fél éve így müködik.

Jah csak kitudja meddig...

Igen, tarr-os szerelő mondta, hogy technikai okok miatt nincs összepárosítva a kártya a set to box-al, és amint megfogják oldani, akkor vége lesz ennek.
De akkor is megéri, mert sokkal jobb tv-vel, láthatóan szebb a kép.

Kösz a gyors segítséget!
zsozso

Azt hiszem eddig ez a negatív rekordom... Ez most már azért nagyon bosszantó:
Még mindig 10/2 kombi.

Amióta a tarrszar átvette a ntszolgáltatást Tapolcán,azóta 1 hulladék
Érvelni lehet,de a tények makacs dolgok :D

8mega tarrszar[ (a szexárdi kurvaannyát)
[ Szerkesztve ]

Ez 1 ujabb gyöngyszeme a tarrféle 8megás netnek.
de jó volna a régi agyonszidott 2megás Zelkanetem(ami legtöbbször több volt mint a max
http://www.speedtest.net/result/723388744.png
[ Szerkesztve ]

Csak velünk osztottad meg ezt, vagy az ügyfélszolgálattal is? Mert mi nem tudunk segíteni.
Én összes bejelentésemet megcsinálták. Tedd te is ezt.

Annak ellenére,hogy november óta gondok vannak Tapolcán,nálam megvan a sebesség bőven,mégis lassabb a Net.Furcsa.Persze rengeteg az új netező,ami minden más szolgáltatót lassít.Legalább magyar cég a szolgáltatónk,és remélem itt adózik.Nehéz elvárni egy tőkeszegényebb szolgáltatótól,hogy saját tőkéből fejlesszen,erején felül.Legyünk türelmesebbek,várjuk türelemmel a fejlesztéseket.Éjjel száguld a Net.

A torrentezésekkel is hatalmas terhelést,kap a hálózat.Sebességtesztet,meg csak kikapcsolt torrenttel lehet mérni.Én keveset tőltök le,de felfele sokszor napi 8GB megy,ez rengeteg költség,meg terhelés a hálózatnak.Bennünk is van kehe.

Amikor átvette a Tarr a netet volt hogy 10megát is mértem a 8megás netemen.(egy kis ideig)A torrentezés sem lassította le észrevehetően,és bőven 1,5 mega körüli értékkel töltött
Az előző adatokat úgy mértem hogy nem futott semmi.
a torrent seedszerverről meg 50-60kb/s -al jön.
Ha a letöltéstis bekapcsolnám most netezés közben talán hajnali 1-re tudnám ezt a hozzászólást megejteni!! 
.Ez röhej,a mobilom is gyorsabb.....
[ Szerkesztve ]

Lehet,hogy más gond van.Én Diszelben lakom,és a sebességértékek mindig magasabbak a megadottnál.Lehet,router,vagy más gond.Be kell jelenteni a hibát,Sok hiba van, a szolgáltató hibáján kivül.Kiváncsian várom, a javitás utáni eredményed.HDD hiba is lehet,meg 1000 más.

5Mb/s le,1Mb/s feltöltéses netem van.Az utorrent 2.0-át használom.A feltőltés 100Kb/s-ra van korlátozva,a letöltés 500kb/s-ra.Ezen értékek mellett is, veszett gyors a Net.

Nem tud valaki egy olyan oldalt, amelyik megmutatja, hogy honnan netezek? Valahol láttam és Debrecent írt , ha jól emlékszem. Hogy van ez?

nálunk lassan 5. éve a tarr a net szolgáltató. minden sávszél növelés után szokott lenni egy hosszabb-rövidebb "átmeneti időszak" amikor a netről minden elmondható csak az nem h normálisan használható. ez az idő változó. volt h pár nap, volt h 2-3 hét. pl idén utóbbi. január elején növeltek 10/2-re és először a sebesség volt szar pár napig, aztán meg a ping volt az egekben 2 hétig. azóta beállt és már jó. (az máskérdés h én 2 naponta zaklattam őket emilben).
ezzel a kis monológgal csak arra szeretnék kilyukadni h a türelem rózsát terem, akinek meg gondja van az ne a sült galambot várja hanem írjon v telefonáljon az ügyfélszolgálatnak.

[ Szerkesztve ]

Asszem erre gondoltál ,a logikát én sem látom benne.
De ehhez lehet köze:
person: Peter Gervai
address: ExaBit Bt.
address: Zsak u. 7.
address: H-4026 Debrecen
address: Hungary
phone: +36 20 215698
phone: +36 74 415426
fax-no: +36 74 415426
e-mail: grin@tolna.net
nic-hdl: PG76-RIPE
mnt-by: CORYNET-MNT
source: RIPE # Filtered
[ Szerkesztve ]

Na kezd javulni a helyzet,de messze nem a régi még.
Csak azt nem értem ha bekapcsolom az utorrentet most meg 1,2 megával tölt lefelé "mint a szél"
Hogy van ez akkor?Mert ha átszámolom akkor bizony sokkal gyorsabbnak kellene lenni a mért értéknek.
[ Szerkesztve ]

speedtest tulterhelt elég gyakran.
Jah és azért Pl: pentium 2 cpu-val nem fogsz tudni megfelelő flash sebességet mérni. CPu nem birja

Erre bizony!

Most nálam is elég szar.
BIX-en is látszik, mindha pest irányú sávszélességel, vagy a kozponto routerrel lenne gond.
5mbit hely 1mbit van meg felfelé.

~150kBps le- és ~60kBps feltöltés mellett

Megami?
[[www.ortolinear.com]] >>>Asus WL-500gPv2@Oleg 1.9.2.7-10<<<

Ejj pajtás erre nem is gondoltam 
Gondolod eddig P2-es procival mértem a majd 10 megákat 
Persze akkor nem sikítoztam.De nekem nem kell több mint amit kifizetek.
Igaz van úgymond garantált sávszélesség ,de remélem az csak vicc.
De majd előkotrok a sufniból 1 P2-őt aztán értesítelek hogy mit mért 

Megami???nemtom mire gondolsz.
Ha netán a torrentletöltésre akkor betűzöm neked:
EGYEGÉSZEGY-EGYEGÉSZKETTŐ Mbit/s -ot ÍR AZ UTORRENT LETÖLTÉSNÉL.
Remélem kielégítő a válaszom 

De ez méricskélés baromság úgy néz ki.
[ Szerkesztve ]

Sziasztok!
Milyen kódolású cam modul alkalmas a tarr-os digitális vételhez?
Mert a boltos szerint többféle rendszer van.
zsozso

coax.
Pár csatorna van amit mással kodolnak.
Én modulom 4 módszert ismer

Köszi!
zsozso

Mindig tv:1440x1080i
Műholdas és Kábeltv: 1920x1080i
M1 M2 -re irják több helyen, hogy a földi sugárzás nem full hd.
Már csak az a kérdés hogy honnan veszi tarr az m1 hd-t. Földről vagy égből?

A helyzet az,hogy sokszor a forrás is eleve 1440,mert a HD kamerák egy része is ebben rögzít.

M1 M2: A bixböl optikán.

Hm, és ez tuti?
Valaki írta, hogy tarr-nak nincs tv adásas a bix-ből.
Akkor atv hd is lehetne az a szar divat csatorna helyett.

téli olimpia mondjuk tuti full hd 

Onnan nem tudjátok levenni az SD verziót is? Talán megszűnne a kapcsolójel probléma.

Nana! Az a divatcsatorna nem csak képminőségben veri az atv-t!:-D

Oké, de szerintem még lenne hely HD csatornának.
Plusz a divatcsatorna nincs is fent tarr.hu oldalon, tehát nem létezik
HIHI.
EUROSPORT HD mellé nem lehetne angol hangot is kérni második hangnak? 

Kolléga jól írta, mivel nincs kapcsoló jel a sima M1 M2 is, így hiába digitális vagy épp analóg a jel, borzalom a képminősége. Rettenet.
Nem azért mondom hogy kell atv hd,mert hd, hanem azért mert olyan rossz a képminsősége 16:9 adások esetén.
Nehéz idők ezek, tv adások 4:3 arányuak, 4:3 tv-t már kapni se lehet.
TV meg nem vált üzemmódot.. Így nézheted szar képarányal, vagy kapcsolhatod össze vissza.

Eddig a magyar hangsávért reklamáltunk,erre elkezded hiányolni az angolt?
Majd jól úgy járunk,mint a travellel.Egyszerre szól a két hangsáv->élvezhetetlen. De ez,ha jól tudom,csak a kitűnő intek boxot használók kiváltsága. 

SD boxnál nem lehet hangsávot váltani? Több adó most is többnyelvű, 3 hangsáv asszem a legtöbb.

De lehet,és ott jó is. HD boxnál szól egyszerre a két hangsáv.
Akkor volt jó,amikor komponens kábellel volt kötve a tv-re,és az egyik hangsáv kábelét kihúztam a tv-ből.
Valamiért rosszul keveri ki a hangot a travel csatornánál az intek box.