Egész TARR területén nincs NET/telefon digtális TV.
Telefon szeirnt TARR KFT-n kívülálló okok miatt.
Tudja valaki, hogy mi történt?

Egész TARR területén nincs NET/telefon digtális TV.
Telefon szeirnt TARR KFT-n kívülálló okok miatt.
Tudja valaki, hogy mi történt?

jó kérdés. majd utólag lesz csak infó, hacsak valaki belülről nem súg 
[[www.ortolinear.com]] >>>Asus WL-500gPv2@Oleg 1.9.2.7-10<<<

Most már kezd elég gáz lenni!!!!!

És most már kezd elegem lenni. Lenne más, azonnal váltanék, de nincs...

Ügyfélszolgálat mit mond?
Nem volt kedvem kivárni a nőt.

Nem mondja meg hogy mivan, azt mondta most is dolgoznak a helyreállításon, és még a mai napon lesz szolgáltatás. Legyek türelemmel ...

Inkább a rendelkezésre állásról kellene beszélni.
Mert ez már szerintem sérti a szerződési feltételeket.

nem tudom mennyi rendelkezésreállást vállaltak, sajnos nincs itt meg nekem az ÁFSZ :/
Netet tekintve valami a DNS servereikbe ment gallyra, de nagyon. IP alapján otthonról ment a ping és most albiból simán haza tudok VPN-ezni, látom a hálózatot.
Próbáljatok innen DNS servert megadni: http://www.dnsserverlist.org/ (nem próbáltam egyiket se, felelősséget nem vállalok
)
UPC DNS serverek (nem tudom, hogy UPC hálózaton kívülről elérhetők-e):
213.46.246.53
213.46.246.54
Kicsi a bors, de főleg az őrölt.

felesleges, nem kapcsolódik a modem a központhoz, így hiába keresek dns szervert.

felesleges, nem kapcsolódik a modem a központhoz, így hiába keresek dns szervert.
Igen, akkor felesleges.
Nálam szépen feljelentkezett a modem, router kapott IP-t, átjárót, mindent, de böngésző nem hozott le semmit. Ahogy írtam, IP alapján pingelve viszont működött a technika és visszafele is működik. Ezért aki ilyen helyzetben van, az próbálkozhat a fentebb írtakkal.

Úgy látom,helyre állt a net. Legalább is a routert elérem már mobilról is.
LG Optimus 2X P990 CM-7-11142011-Nightly /Telenor/

Áhh nálam haldoklik.
A futás csak azoknak való, akik nem elég intelligensek a TV nézéshez!

Eldurrantottak(elvágtak) egy 200 eres hatalmas optikai kábelt, meg a bix-be se 100-as minden emiatt. Ezért van a leállás. Amúgy a telefonoknak már élnie kell mivel a szomszédban az már megy.
A rádiók is beszéltek róla igaz a vágást nem említi meg.
(Belsős embertől tudom)
[ Szerkesztve ]
Na már megint kezdtem volna szapulni a tarr-t de most nem az ő saruk.....
Én routerem is kapott ip-t meg mindent.
powered by: ®MAJORMÜVEK®

Egy dolgot had kérdezzek már meg:
Egy ekkora szolgáltatónak nem kellene két független nyomvonalon optikai kapcsolatot létesítenie a BIX központal?
Mert érdekes módon másnak volt optikai összeköttetése pestel.

1: Hajnal 1kor senki nem vág el optikai kábelt
2: 200 száll optikai kábelt más szolgáltatót is érintett volna.
3: Ahogy az MTI közleménybe is olvasható pesten van a gond.
Én is így sejtettem, hogy a központi router adta meg magát.

Mostmár a Tarr-os netről tolom nálam elindult.
Emre33:
Érintett is!
Még 4 szolgáltatót ha jólemlékszem!
Nekem 17:36-kor lépett fel a hálóra!

BIX grafikonon nem látszik a másik 4..
Persze, 200 optika 4 -5 szolgáltató. olcsó is lenne.
Ez a kiesés még arra jó hogy: amelyek digitális TV nem jön be, az a BIX-ből jön

Most legalább tudjátok,milyen amikor nincs net.Nálunk napi,heti rendszerességgel történik a kimaradás. 
Felakasztották már azt aki az elvágást elrendelte??? Ebben az országban mindent meg lehet tenni... egész nap nincs net, micsoda kár ez??? Ki fizeti ki ezt, ki fizet kártérítést?

Magyarországon hajnali 1-kor egy markoló se dolgozik, senki se vág/vágott el kábelt.
Jajj, most 1 napot ki lehet bírni net nélkül. 
No Antivirus

Ez igaz, de vannak cégek, aki egy kibírják net nélkül, de ha már másnap sincs net, az már nagyon gáz.
De hogy több ezer előfizetőnek ne legyen telefonja, TV-je, internetje, amire előfizetett, nem is kevés pénzt.
És tudod mi a szar? Megint nem kapunk semmi kedvezményt, kártérítést folytathatnám.
És jelenleg semmi remény hogy 24 órán belül elhárul a probléma.

Talán most jó leszBix tarr stat
Megint nem kapunk semmi kedvezményt, kártérítést folytathatnám.
ÁSZF-be csak belelapoztam, 90%-s rendelkezésre állást vállalnak. Ez évi 36 net nélküli nap. Egyébként is ha valami gáz van, 3 napuk van elhárítani.
Ezen kívül pedig hogy ha tényleg rajtuk kívül álló ok miatt történt, akkor vis majorra hivatkoznának. (Ez esetben jogosan.)
Azok a cégek pedig, akik nem bírnak ki egy napot net nélkül, gondoskodjanak a megfelelő backup-ról. Ha tényleg ennyire business critical a net, akkor amúgy sem a kábelnet a megfelelő megoldás...

Sajnos M1 HD és az M2 HD nem a bixből jön.
Kiesés alatt is ment 

TARR-től lehet bérelt vonali optikai netet is bérelni...

Pedig elvileg onnan jön...
Ha neked nem volt fontos dolgod attól még másnak lehet... én pl. lemaradtam egypár aukcióról ésatöbbi... szóval nem kell a rossz duma.

nekem ma volt tárgyfelvételem. mind a 80 hely betelt egy fontos tárgyra és egy másik 60 férőhelyes tárgyra is ami szintén fontos, mire megjött a netem. Inkább maradtál volna csöndbe...
[ Szerkesztve ]
Gigabyte P35C-DS3R, Core Duo@2,66ghz, Sapphire HD4850 , 2*1gb kingmax ddr2 800, Chieftec BA-02, FSP-ATX-400-PNF

Vannak haverok, netkávézó stb. Nem hiszem, hogy az ismeröseid közül mindenki TARR-os.
Könnyebb fröcsögni, mint tenni mi? 

Szia.Nem szoktuk egymást szidni.Kivéve a TARR szolgáltatását,hozzáállását az ügyfelekhez.Minden sz.r.A mai világban,nem illik,és nem lehet másoktól segítséget kérni.Megváltoztak a kapcsolatok.Hajnalban hol lehet segítséget kérni?Hol lehet netezni?Lehet pont egy elmebayos üzlet,ami elveszik.A telefonálás lehetöségének a hiánya,életet is veszélyeztethet.A visszahívós SMS-ekről ,nem írok véleményt.Én konkrétan,rendszeresen élvezem a szolgáltatás kimaradását.Szinte mindig 01 órakor kezdődően,reggel 06-09-ig.A sebeség lassulása rendszeres.A Zelka idejében,szinte sosem volt kimaradás,lassulás.Tapolca-Diszel.

hát pedig de, sőt még a netkávézó is tarros
De nemcsak az, tárgyfelvételnél az első pár óra alatt elkelnek a helyek, úgyhogy ha az első félórában-órában nem vagy gyors, akkor már mindegy merre futkározol majdhogynem ...
Reggel 8kor meg a közel se biztos hogy ébren van a haver vagy nyitva van a netkávézó 
[ Szerkesztve ]
Gigabyte P35C-DS3R, Core Duo@2,66ghz, Sapphire HD4850 , 2*1gb kingmax ddr2 800, Chieftec BA-02, FSP-ATX-400-PNF
http://teol.hu/tolna/kozelet/vonalkimaradas-nem-a-szolgaltatonal-volt-a-hiba-324930

Hétfő reggel = Hajnal negyed kettő
Kora délután = Este ~ fél nyolc
[ Szerkesztve ]
Megadod évfolyamtársadnak a belépőneved, jelszavad és felveszi helyetted, de az ilyen esetekkel nem lehet mit csinálni, nem a cég hibájából nem volt net....
No Antivirus

Már dehogy nem.
Van egy pesti router. Ők nem értenek hozzá, ezért egy külső céget megbíznak vele
1: Megfelelő szerződés
2: Megfelelő redundáns felépítés, tartalék eszköt. Havaria terv.
3: Két független bejövö internetkapcsolat!! Ez már alap!
Röhely, hogy nincs pl: közvetlen összeköttetésük a t-online ip hálózatával.
Ez tarr hibája.

Ja, az üfsz meg sablonszöveget nyomott. Nem lehet ilyenkor valami infót közölni az egyéb médumokban? Mi a baj, meddig, meg ilyenek?
Döglött egész nap a fél Dunántúl! 
Ha lemosod az autód, hamarosan esni fog. De: autómosással nem lehet esőt előidézni (Murphy)

kora este volt egy pár perces tüske a bix statban...

2:35 óta megint gebasz van. Se net, se tv/rádió.
BIX

Helyre állt.

egész környéken nem volt áram.
Se pakson, se Németkéren.
El nem tudom képzelni mi volt ez

Pedig a villanygyár működött... 

Üdv mindenkinek.Albérletbe költöztem és muszáj e drága cég kábeltv szolgáltatását igénybe vennem.Nemrég kapcsolták be a kábelt,de szörnyen szemcsés a kép,a tarros emberke csak annyit mondott jó ez,sajnos nem volt időm bővebben beszélni vele,mert rohannom kellett dolgozni.Azt szeretném kérdezni,ha bejelentem hibára megcsinálják ingyen?Valószínű lakáson belül a kábel pár helyen megvan törve.Mit csináljak szerintetek?
Viva La Vivaz :)Spiro: ha ZENE kell!http://www.szerencsesnap.blogspot.com/

Próba szerencse..
Az analóg nálam is hányinger.De a digitális jó.

Digitálisra nincs pénzem.Most a középső csomag van megrendelve,de annyira nem éri meg az árát,h.szerintem októbertől az alapra váltok.Mikor lesz már elfogadható áron a szolgáltatásuk?
Viva La Vivaz :)Spiro: ha ZENE kell!http://www.szerencsesnap.blogspot.com/

,,Mikor lesz már elfogadható áron a szolgáltatásuk?"
Soha.