Én is a gáztűzhelyes/sütős verziót mondanám először
Be köll fizetni, azt' jólvan...

Én is a gáztűzhelyes/sütős verziót mondanám először
Be köll fizetni, azt' jólvan...
Penész egy pohár fenekén.
PRESS ANY KEY TO CONTINUE AND ANY OTHER KEY TO QUIT - http://video.google.com/videoplay?docid=6132500997336473908 You laugh at me because I am different. I laugh at you because you are all the same...

A folyadék (víz) és az átszűrődő fény már igen közeli, de vajon mi lehet az alján? Elárulom, mert nem egyértelmű (és ez a teljes kép egyúttal): ez egy pezsgőtabletta feloldódás (majd lerakódás) után. Nagyon megfogott 
Mindent tudok a rákászszakmáról...
Mondtam én, hogy valami szutyok
van az alján
[ Szerkesztve ]
sálálé

Ez nem annak a bizonyos gépkocsinak a motortere, mellyel többszáz kilométert hajtottak (khm...egy hölgy, elnézést
) egyesben, annak tudatában, hogy a kocsi automata váltós?
Mindent tudok a rákászszakmáról...
Olyan mint egy sütő belseje...
De addig ne adjatok fel új feladványt, amíg a régit ki nem találják!
sálálé
Ez valami zsiványság lesz már látom..
.sütő is lehetne, de nem hinném, mivel nicsenek ott a gázégő, vagy égőszár nyomai...
Valami olyasmi lehet, aminek a tetejében elektronika van, és rá lehet csukni (a peremen látszik és ez egyértelmű is), az aljába meg valami miatt olaj is leledzhet. (ilyesmi szerkentyű)
Így az olajra ránézve kb olyan mint egy kocsiban a kartergázból visszavezetett olaj+ sár...de a teteje ebben megcáfol ...de attól lehet valami ilyesmi. 
Lehetséges... Most nézem csak, hogy a fedél peremén, mintha szigetelés lenne... háhá tényleg
Akkor akár olajtartály is lehet... Vagy azt már mondtad?
sálálé
én azt mondanám hogy valami eszterga vagy marógép tálcája, rajta forgácsolt anyag, és a csövön afféle hűtőfolyadék távozik közben.
de tudom hogy nem így van 
[ Szerkesztve ]
Internet Explorer is the special Mircosoft® software that allows you to download and install Mozilla Firefox.
Valami közelebbit nem lehetne róla...legközelebb egy atomfizikusnak szólok, hogy egy reaktor beljsejéről küldjön már képet, aztán téphetitek magatokat.. ![;]](/dl/s/v1.gif)

az a baj ha kicsit segítek, azzal majdnem megmodom.
de szerintem ezekben ez a jó.
ha például lefényképezek egy rajzolt rókát, annak egy részletét beteszem, akkor jó eséllyel ki lehet találni hogy: pl: VUK
"az együgyű lenézi társát, az okos pedig meghallgatja azt" P.K.11.12.
Olajtükrös levegőszűrő vmi nagyon régi dízeles munkagépből.
[ Szerkesztve ]
"A házasság jó dolog, csak túl sokáig tart." (Eötvös József)
Ezt nem Újpesten lőtted tiszta véletlenül?
Most látom, hogy de tuti igen, elég sokáig láttam suliba menet nap mint nap.
Viszont egy ideje már nincs ott
(talán elkészült?
)
[ Szerkesztve ]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
De bizony újpesti kép. Azt ne mondd hogy az umszki szigorítottban húztál le pár évet! 
[ Szerkesztve ]
Internet Explorer is the special Mircosoft® software that allows you to download and install Mozilla Firefox.
Nem, azzal szemben levő suliba járok
Idén végzek (ha minden jól megy
)
Áhh reméltem hogy van itt még valaki aki túlélte az umszkit
. Ezesetben sikert a tied elvégzéséhez 
Van
Biztos van más is, róla tudok csak

Nem, nem sajnos nem őskövület.
MEGMONDOM.
Ez egy 2001-es évj. Mercedes vito motorja,a garanciaidő lejárta után kb 3 hónappal... 
ez a foto kb 2004-ben készült édsapám kocsijáról (azóta már nincs meg)
Két apró tömítés "elszállt' és ez lett a vége - és a fedél alatt láthatatlan maradt!
Olyan anyag alakult ki, mitha egy régi bakelitlemezt tűzbe dobsz, és hagyod kihűlni.
Úgy kellett levésni a mororról.
úúú, ez fájt.... 
vagy firefox ![;]](/dl/s/v1.gif)
Fasiszta vagyok, megmondták ...éltem a választói jogommal
mar epp irni akartam hogy 2001es Vito motorblokk, meghibasodva, erre lelovod a poent ![;]](/dl/s/v1.gif)

...de azért remélem nem nagyon! 

???
ezt nem értem - sajnos
(bár meg kell jegyezzem a múltkori IQ tesztem negatív lett!!! - szerncsére
)

gonosz DÖG vagyok mi!? 
[ Szerkesztve ]
ff böngésző, mint vuk:

Bocs ezerrel!!!
de ez annyira hasonlít Vuk-ra,
mint péklapát a pékfaszára! 
Tegyetek be valami izgalmasat megint! 
Ez elég kétértelmű volt.
Bocsi ezt nem hagyhattam ki. 
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>>Better.Make.Way.. Óvakodj a türelmes ember haragjától!!! --Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének

Teljesen elsötétítettem a monitort!
Én ezt nem nézhetem, ehhez még kicsi vagyok, azt mondta a zakunykám! 
[ Szerkesztve ]
Oké, ezen hangosan felröhögtem! Lütyő. 
Első képem ebben a topicban remélem nem lesz nehéz

[ Szerkesztve ]
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"

Jól reméled - AZ!
bár az én szemem már gülüzik 
Fehér asztali alátéten, pohárban jégkocka.
az egyik fele stimmel

"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
Akkor ez valami üveg mécsestartó, gyertyatartó.
ebbe is van valami hasznos infó amit irtál 
Hajlított üvegváza? Esetleg viszkis üveg dugója? biztos, hogy üveg. És fehér asztali alátéten.
igen üveg fehér asztalon..mondjam meg? 

a 2 szélén mintha réz vezetékek lennének, ez 1 izzó?
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
Üvegpohár szára (pl. hosszúszárú pezsgőspohár, vagy borospohár) fehér terítőn?
sálálé
telefonnal készitett kép de NYERT bonusz kérdés? hány Wattos? 

tipp: 100W-os, amúgy ~azonnal ez ugrott be, de mindig megnézem, mások mit tippelnek... 
laki: én nem láttam, pedig nagyon néztem..ja, de, fordított írás....
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

40W - el lehet olvasni!!! ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
www.horgasztuning.hu - C&R 4eva - World Of Warcraft - Ingyen Cataclysm kieg frozen státuszú account tulajoknak infó privátban... :) www.grafikusdebrecen.hu
ez csalás

[link]
[ Szerkesztve ]

Azt a mindenségit a jó szemednek! Én nem tudtam hova tenni a két vörösest a szélén... 

.. ez van .. 
www.horgasztuning.hu - C&R 4eva - World Of Warcraft - Ingyen Cataclysm kieg frozen státuszú account tulajoknak infó privátban... :) www.grafikusdebrecen.hu

egy karácsonyi
csengő??
style for life

Rozsdás BMW e30? ![;]](/dl/s/v1.gif)
style for life