Egy sikertelen kísérlet...
Miért nem jön össze, ezt rakom be a kép gomb benyomása után:
http://kepfeltolto.hu/i/?33472
Postázást nem vállalok.

Egy sikertelen kísérlet...
Miért nem jön össze, ezt rakom be a kép gomb benyomása után:
http://kepfeltolto.hu/i/?33472
Postázást nem vállalok.

gyógyszer, vagy valami növénytáp még levélben (nem ugrik be, hogy kell mondani
)
----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ---------------------------------------- -------------------------------------------------- én meg téged -------------------------------------------------
9 fehér bigyó 
extra

persze.. dominó 
Be köll fizetni, azt' jólvan...
Mintha kis forrasztási pontok lennének... Talán professzor alulnézetből?
sálálé

Itt a jó válasz majdnem.
A válasz eleje tökéletes, a második része annyiból hibás hogy ezek a panelon vannak.
Tehát BGA forrpontok.
Bocs a bénázásért a képpel kapcsolatban
Postázást nem vállalok.
Na arra tippeltem volna én is ha nem alszok sokáig
Képet pedig így akartad, hanem tévedek:
A titok nyitja, hogy ne az oldalt tedd be kép kódba, hanem a kép url címét. Operával és Firefoxxal jobb klikk a képen, kép címének másolása, ie-vel meg jobb klikk a képen, tulajdonságok és onnan másold ki a kép címét
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
Nem lesz nehéz... (remélem
)

sálálé

Király, összejött.
Kösz a segítséget.
[ Szerkesztve ]
Postázást nem vállalok.
ez zsír waze
extra

Emeri bőr?
Postázást nem vállalok.
lekvaros taska tegnap este naplemente fenyben 
A vilagvege erdeklodes hianyaban elmarad...

A habzó Rába a felkelő nap fényében. 

Ez egy süti egy deszkadarabon
Egyik sem talált... Közel sem jártatok...
sálálé
jó lenne ha kitalálgatós téma nem a makrofotózásról szólna
extra
Duna kavics a teában, alúlról fotózva 
Igazából ez nem egy makró kép, csak egy sima közelkép (na jó, talán makró, és nem is én fotóztam...).
Eddig is voltak makró képek ebben a topikban, sokat ki is találtak, de ha túl nehéz, vagy nem jó így, akkor változtathatunk is.
Mivel sem zsír, sem süti, sem habzó Rába, sem lekváros táska, sem emberi bőr nem volt helyes, és nem tetszett, hogy közelkép, ezért elárulom, hogy egy égő gyufa volt a képen.
sálálé

Ááá ez lett volna a tippem.Csak mire idejöttem már megmondtad a választ. 
[ Szerkesztve ]
www.diablohungary.hu - Diablo Hungary! Magyarország első számú Diablo -s oldala. Minden ami Diablo! Regisztrálj és kövesd a friss híreket!
szép kép

föleg az első 
www.diablohungary.hu - Diablo Hungary! Magyarország első számú Diablo -s oldala. Minden ami Diablo! Regisztrálj és kövesd a friss híreket!

föleg az első 

ez egy friss tetkó.
na mentem aludni...
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
![;]](/dl/s/v1.gif)
pók 
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
Nem nyert!
tengeri herkentyü
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
Ez egy kép része, mint a fentiek is és a teljes kép nevére lennék kiváncsi...
Lehet az is...de nem hiszem...a teljes képet látva főleg... ![;]](/dl/s/v1.gif)
vmi sütemény
extra

az. Valami pundingba, vagy shake-be ágyazott izé
jaja én is vmi hasonlóra gondolok. málna- vagy szedertorta esetleg még.
extra
Na közel jártok, bár lehet tengeri herkentyű, de azt nem hinném hogy meggylevesbe tennék..
mivel nagyrészt sósak...(inkább sonka, szalonna.
.)
Na ha már ennyire belejjöttetek, itt egy újabb...
[ Szerkesztve ]

ez most úgy hangzott, mintha vmi festő műve lenne...(mod: nem forgatom szegényt a sírjában) 
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

ez túl jól sikerült feladvány, mert semmi nem látszik rajta.. 
Jóvanna, megadtátok magatok, túl nehéz mi...
Ezzel ha nem találjátok ki, akkor menthetetlenek vagytok..

Ez nekem így túl nagy, kisebbe nem lehetett volna?
Halszemobjektív? 
Na közel jársz hozzá, ha szekrényfogantyút írtál volna, a TFT-m befejeltem volna tuti...

pedig nem is rossz ötlet
Vagy rézkarika 
Milyen hal, amúgy?

a képet nézve egyszemű 
lehet találgatni 

Internet Explorer is the special Mircosoft® software that allows you to download and install Mozilla Firefox.

ez egy gyufa?
azthittem nehezebb lesz

valld be hogy már láttad ezt a képet
Internet Explorer is the special Mircosoft® software that allows you to download and install Mozilla Firefox.

Ebből következtettem [link]

[ Szerkesztve ]
Ez a meggylevesbe tett csillag, vagy szerecsendió virága, vagy szegfűszeg virága. Most fejből nem tudom. Valami fűszer. Azonnal felismertem, kár, hogy közben belinkelted a meggylevest. 
Jó ez a topik. 
"A házasság jó dolog, csak túl sokáig tart." (Eötvös József)

Az ám. 

Nah?Új kép? 
nálam akad rengeteg kép, akkor felpörgetem a topicot ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]