Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • z00li

    senior tag

    válasz z00li #16639 üzenetére

    Üdv!

    Megígértem hogy ha bekötik a sat tv-t akkor arról is beszámolok. Ez ma meg is történt, de a tapasztalataim most teljesen mások mint a net esetében.
    Délután kettőre volt időpont a szerelésre, de 11 körül hívtak hogy itt vannak a ház előtt. Mondom fasza, kettőre engedett el főnököm, de nem gond akkor keresnek másik címet a közelben. Viszont páromat felhívta a postásunk, hogy itt vannak a szerelők, úgyhogy ő visszajött a busztól, hogy megcsinálhassák a bekötést. Nem kellett volna. :W
    A tányért a megbeszélt helyre tették, viszont a fali aljzatba való bekötést nem kicsit elbaszták. Az aljzat kampóinak a csavarjait kinyírták, valamint a takaró műanyagét is. És mindezt megtetézték jó pár mocskos ujjlenyomattal a nemrég festett falon. :W :W :W
    Ja, és párom adott nekik egyet a csavarhúzóim közül, ami valahogy nem került vissza. :O
    Szóval kicsit pipa vagyok. Kár, hogy nem azok a szerelők voltak, akik a netet kötötték, mert ők kifogástalanul dolgoztak nem úgy mint ezek a jó képességűek.
    Ez van. Mindenesetre a szolgáltatás működik, a kép is jó. :) Csak sajna olyan beltérit adtak amin nincs HDMI. Mondjuk még crt tévénk van, addig nincs jelentősége.
    Kb. ennyi.

    Z

Új hozzászólás Aktív témák