Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) ForRedGlory

ForRedGlory
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Bár van egy Nagy T-Mobile topik, azonban úgy tapasztalom, hogy ott leginkább az általános ügyintézéssel kapcsolatos kérdések vannak túlsúlyban és a számlázás külön állatfaj, meglehetősen nyers dolog, száraz, nehéz... Felesleges lenne ott adott esetben és ügyben 20 hozzászóláson keresztül szétszedni a topicot, mert sokakat nem érdekel.

Ide írhat akinek gondja van a T-Mobile számlával, segítek neki abban, hogy

- miért annyi
- miért van az rajta
- jó-e a számla
- nem érti a számla végét
- technikailag hogy épül fel, hogy számlázunk akkor ha csomagot vált különböző típusú csomagok esetében mert hogy az sem mindegy, nagyon nem).
- hogy érvényesülnek a kedvezmények, és mikor, ha váltás történt
- milyen típusú a csomag, részarányos, féltörthavi, teljes havi
- flottás csomagok, telemátrix, ühsz, kvk szolgáltatások (ezt csak úgyis az érti akinek ez van)
- segítek, hogy érdemes-e reklamálni egyáltalán, ha leírod milyen gondod van, mert többek között én bírálom el ezeket. Ilyen esetben nem feltétlen csak számlázási gondok jöhetnek.

Lehet lakossági-, flottás-, mobilinternet, bármi. Számlázással kapcsolatban nemigen van olyan kérdés, amire ne tudnék válaszolni, lehet próbálkozni. Talán ezzel is kevesebb hívás fut be a 1430 számlázási osztályára.

Viszont hogy minél hatékonyabb legyen a dolog, és pontosan szeretné valaki tudni hogy néz ki a számla, jó lenne ide bescannelni (nyilván az előfizetői adatok és magánjellegű dolgokat eltakarva), mert abból tanulhat mindenki. Ez távszámlánál egyszerűbb, csak egy print screen és lehet feltölteni képként, aztán bemásolni.
Akinek meg nincs scannere, simán le kell fotózni akár telefonnal is a számlát, felrakni gépre, a magánjellegű adatokat, számokat lehúzni, és lehet képként ide bemásolni.

Szóval... tudom hogy rohadt sokan nem értik a számlájukat, tapasztalom nap, mint nap. Most szólok előre, hogy olyan kérések ne legyenek, hogy ha már T-nél dolgozom segítsek olcsóbbá tenni a csomagot, mert senki kedvéért nem fogok csalni. Privátban maximum abban keressetek meg, hogy írtatok a topicba és válasz kellene. Tényleg ide írjatok, mert ez alapján más is láthatja, mi a helyzet a számlázás területén.

A végére az amire gondoltam, és ha eddig elolvastad, érdemes volt :)
Pl MédiaMánia csomagoknál a benne foglalt internet úgy számlázódik, hogy ha váltasz hó közben XS-ről S-re, akkor az adott hónapban a teljes S utáni forgalom jóváírásra kerül, de fordítva, ha S-ről váltasz XS-re, akkor csak a 150MB lesz jóváírva a számlában, mert számlazáráskor ez a csomag volt aktív. Sarkítva: S-ről váltasz XS-re a hónap utolsó napján és le interneteztél erek 500MB-t (ami az S-ben van), akkor csak 150MB lesz jóváírva. Ez így van kitalálva, nem számlázási hiba, de lehet panasszal élni.

[ Szerkesztve ]

"Van aki sima securytinél dolgozik, és az is büszke tud lenni. Pedig lehet csak portás." - by Artudítúú [R2D20208]

(#2) xnace válasza ForRedGlory (#1) üzenetére

xnace
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Itt olyan is lesz aki esetleg a T-nél dolgozik, és nem csak okosnak hiszi magát? :F

;]

[ Szerkesztve ]

11 hónap garanciás makulátlan fekete iPad 2 32GB WiFi - 3G eladó! Out-of-the-box állapot! 135000 Forint!!!

(#3) ForRedGlory válasza xnace (#2) üzenetére

ForRedGlory
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nagyon díjaznám ha ezt nem barmolnátok szét, ez nem off topic... köszi... :W
Moderáltatom a következőt ilyen megnyílvánulást. Ez a topic nem erről szól.

[ Szerkesztve ]

"Van aki sima securytinél dolgozik, és az is büszke tud lenni. Pedig lehet csak portás." - by Artudítúú [R2D20208]

(#4) nggabi válasza ForRedGlory (#1) üzenetére

nggabi
(PH! kedvence)

UP! lesz melód bőven ;]

"szenyor dzsíííí" sᴧᴍsᴜɴɢ™ Galaxy Note N7000 LPY www.android-forum.hu Galaxy Note fekete mesh tok eladó! új! http://bit.ly/JtCB0b

(#5) Attila_26

Attila_26
(fanatikus tag)

T-mobilos vagyok nem tudom tudsz e abban segíteni hogy telenorra átszeretnék váltani de a számomat megtartanám. Úgy hallottam lehet ilyet.

"CSAK A VÁLTOZÁS ÖRÖK"

(#6) club1 válasza Attila_26 (#5) üzenetére

club1
(PH! addikt)

Úgy egy évtizede lehet ilyet. Itt tök off. Számhordozásnak hívják:
http://www.telenor.hu/ugyintezes/tudnivalok/szamhordozas/
U.i.: Te is jókor mész a Telenorhoz. Én megvárnám előbb, míg használható lesz a hálózatuk (befejezi a ZTE az ámokfutást).

(#7) ForRedGlory válasza Attila_26 (#5) üzenetére

ForRedGlory
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ahogy club1 is írta, ez már elég régóta működik :)
Viszont ez nem számlázási kérdés. Ha ilyen kérdésed van, a "normál" T-Mobile topicban kérdezz inkább.

(#8) Attila_26 válasza ForRedGlory (#7) üzenetére

Attila_26
(fanatikus tag)

vörösglóriáért ;)

"CSAK A VÁLTOZÁS ÖRÖK"

(#9) Bea80

Bea80
(újonc)

Sziasztok!

Szeretném a segítségeteket kérni,hol tudok a feltöltéssel kapcsolatban reklamálni?
Vasárnap töltöttem fel a tel.kártyámat,10000 ft-al,szóval nem kaptam meg a plussz pénzemet,pedig direkt azért raktam rá ennyit,mert így ad 1500 ft-ot.A lényeg:nem is találok olyan t-mobilos oldalt,ahol esetleg erre tudnának válaszolni.
Előre is köszi annak,aki esetleg tud okos tanácsot adni.

(#10) club1 válasza Bea80 (#9) üzenetére

club1
(PH! addikt)

(#11) Bea80 válasza club1 (#10) üzenetére

Bea80
(újonc)

Köszönöm szépen,megpróbálom

Kisbetűsítve.

[ Módosította: yetike ]

(#12) P_Balazs

P_Balazs
(újonc)

Ennek tényleg így kell lennie?

Lécci, miután válaszoltál valamelyik hirdetésemre, privit is írj róla. Köszönöm!

(#13) ForRedGlory válasza P_Balazs (#12) üzenetére

ForRedGlory
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igen, mivel a számlázási időszak 2011.12.01 - 12.31. A számlázási időszakban érvényes ÁFÁ-val kell számolni.

[ Szerkesztve ]

(#14) gboszi

gboszi
(lelkes újonc)

Sziasztok, a következő a problémám, találkozott-e már valaki hasonlóval.
Decemberi számlámban az elküldött sms-eket kicsit soknak tartom. konkrétan 89 db. Ebből 802 T felé ment. Na most eddigi termésem max 20 sms volt, ezért is figyeltem fel. Visszakeresgéltem az adott hónap sms-eit, s ha minden sms-t duplán számolok akkor is max 30. Tipp?

"If you're good at something, never do it for free!"

(#15) ForRedGlory válasza gboszi (#14) üzenetére

ForRedGlory
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szia!

Valószínűleg az történt, hogy hosszabb volt a karakterszám annál, mint ami 1db SMS-be belefér, és ilyenkor bár 1 SMS-t érzékelsz (mert nem vetted észre, hogy a telefon kiírta, hogy az bizony már 2-3-4 SMS), de ténylegesen több SMS-t, úgynevezett összefűzött SMS-t küldtél. Ilyenkor híváslistán az SMS-ek küldési időpontja között 1-2 másodperc van csak, ez jelenti ezt. Ha felhívod a 1430-at, megmondják neked ;)

4-es majd utána ismét 4-es vagy 5-ös menüpont a menürendszerben a számlainfó/számlareklamáció.

Üdv,

[ Szerkesztve ]

(#16) gboszi válasza ForRedGlory (#15) üzenetére

gboszi
(lelkes újonc)

Ezt értem, meg tudtam is. Csak az a furcsa, hogy kb minden sms 3xos? Illetve ilyen az elmult 1 évben amióta ez a csomag van, nem volt 20 smsnél több. Tehát ez ilyen nagyon kiugro...

(#17) ForRedGlory válasza gboszi (#16) üzenetére

ForRedGlory
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Akkor hívd fel a T-t és kérdezd meg, vagy kérj egy híváslistát, csak az a gond hogy az 1000 Ft... Viszont T-Pontban díjmentesen megnézheted (ha nem akarod elvinni, mert különben ott is fizetni kellene). Aztán ha nem fogadod el, még mindig kérheted a kivizsgálást, az megmondja neked 100%-os pontossággal, hogy mi a dörgés.

[ Szerkesztve ]

(#18) gboszi válasza ForRedGlory (#17) üzenetére

gboszi
(lelkes újonc)

Az lesz köszi. Bár erről az ingyenesen megnézhetemről még nem hallottam...

(#19) ForRedGlory válasza gboszi (#18) üzenetére

ForRedGlory
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Most már hallottál :)

(#20) tomy86 válasza gboszi (#14) üzenetére

tomy86
(fanatikus tag)

Az nem lehet, hogy eddig be volt állítva a telefonon, hogy alakítsa át a magyar karaktereket nemzetközivé és valamiért most ez nem működik. Mert ha egy smsbe egy darab hosszú ő, ű stb. kerül, akkor már csak 70 karakter egy sms. Bocs, ha ezt tudtad, de épp nemrég volt egy ismerősömnek hasonló gondja.

(#21) ForRedGlory válasza tomy86 (#20) üzenetére

ForRedGlory
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ja igen, normál ékezet nélkül 160 karakter fér egy SMS-be (+/- pár karakter, de ez telefonfüggő). Ékezettel jóval kevesebb, ez tény.

(#22) gboszi válasza tomy86 (#20) üzenetére

gboszi
(lelkes újonc)

Köszi, tudtam. De azért tényleg köszi. Azért is írtam, hogy ha minden smst duplán, de még akár triplán is számolok sincs meg az elküldött mennyiség. Ezért is tünt fel. Nem nagyon változott az sms irási szokásom egy hónapra. És ez most fordult elő elösször:(

(#23) ForRedGlory válasza gboszi (#22) üzenetére

ForRedGlory
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kerd ki a hivasreszletezot es okosabb leszel. Addig csak talalgatas az egesz :)
Megsugom hogy a hivasforgalmi reklamaciok 99.9%-a jogtalan, vagyis megallja a helyet a szamlazas.

(#24) Nordik

Nordik
(senior tag)

Volt egy lejárt számla amit befizettünk ma. A következőnek pedig 20.-án járt le a befizetési határideje. A T-be azt mondták hiába fizettük be a régebbi számlát így is ki fogják kapcsolni.

Ez hogy lehet? Így eddig csak 4 nappal vagyunk elcsúszva. Hol van akkor a 60 napos türelmi időszak?

(#25) 1430 válasza Nordik (#24) üzenetére

1430
(senior tag)

Behajtási folyamatba kerültél, és a behajtási folyamat csak akkor zárul le, ha minden lejárt számlatartozásod befizeted. Ma nem fizetted be minden lejárt számlatartozásod, így tovább ketyeg a behajtási folyamat.

''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

(#26) ForRedGlory válasza Nordik (#24) üzenetére

ForRedGlory
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

60 nap sosem volt :) 30 nap van rendezni, ha megkaptad az értesítést a tartozásról.

(#27) Nordik válasza ForRedGlory (#26) üzenetére

Nordik
(senior tag)

A regi rendezve lett, az uj pedig csak 4 napja jart le. Megis egybe vettek.

(#28) ForRedGlory válasza Nordik (#27) üzenetére

ForRedGlory
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azert mert egyiranyusitas 30 nap folyamatos lejart egyenleg utan "jar". Ha a mult havi szamlad az ehavi lejarata elott rendezed akkor lezarul a folyamat, es ujraindul a 30 nap.

(#29) gboszi válasza gboszi (#22) üzenetére

gboszi
(lelkes újonc)

Na fejlemény. Végre fogtam magam s bementem a Tpontba. Nekem flottás előfizum van, s flottán belül az sms-ek ingyenesek. Na most ez szépen ki lett számlázva netto 30 Ft-os áron. Ha galambot küldök is olcsobb...:)
Na ott tart a dolog, hogy ilyenkor nekik van 30 napjuk hogy kitalálják mi lehetett a gond, lehet hogy egy kis "technikai probléma".
Max 30 nap mulva ujra jelentkezek:)

(#30) ForRedGlory válasza gboszi (#29) üzenetére

ForRedGlory
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem tették fel a kedvezményt, itt a hiba :D
Vagyis küldtél annyi sms-t, mégis kapsz jóváírást. Paradoxon :))

(#31) gboszi válasza ForRedGlory (#30) üzenetére

gboszi
(lelkes újonc)

Engem ebben csak az zavar, hogy gondolom, hogy a panaszok többsége alaptalan, mint ahogy ti is mondtátok és gondoltátok (bevallom én is dolgoztam telefonos boltban,s ott is mindenkinek magától tört el a telója) helyt adok, de ha nem szólok akkor ez sajna így marad, hogy az Ő technikai problémájuk, nekem 4000 Ft...:( Persze csak ha beigazolódik:)

(#32) ForRedGlory válasza gboszi (#31) üzenetére

ForRedGlory
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Semmi sem lehet tokeletes, de a hibak 99%-ban nem technikai hibak, hanem egyszeruen szarul allitjak be a csomagokat, vagyis a hibal nagy resze ugyfelszolgalati user hiba.

(#33) akaszaz.5

akaszaz.5
(újonc)

Sziasztok! A férjem egy nagy kereskedelmi cégnél dolgozik mint tgk sofőr,és még 30-40 ember. céges telefonnal rendelkeznek, melyben ingyen hívásokat kezdeményezhetnek egymás között, és az egész cégen belül. Minden hónapban kiírják egy táblára a kinek mennyi a tl számlája. Semmilyen formában nem láttunk még hivatalos papirt az összegről,bár már kértünk néhány alkalommal,de nem foglalkoznak vele. Részletes számlát is kértünk már,mire a válaszuk annyi volt ,az pénzbe kerül, aztán siri csönd...(több hónapja) Alig használjuk a céges telefont,mégis minden alkalommal 10 ezer körüli az összeg. Véleményem szerint a teljes összeget kifizetik a dolgozókkal a havidíjjal együtt, és a kedvezményeket a cégnek adjuk. Szóval becsapnak! Nem tudom hogyan lehetne megtudni a valós telefonszámla összegét??!!!! Mert mint használó,és fizető információt nem kapok. köszönöm a segitséget,és a választ.MÁRHA VAN!

(#34) ForRedGlory válasza akaszaz.5 (#33) üzenetére

ForRedGlory
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szia!

Ez így elég érdekes... A cég az előfizető, és a párod csak a számlafizető? Azért kérdezem, mert ha tud ügyfél jelszót, akkor megmondják akár telefonon is a fizetendő összeget. Viszont ha nem tud jelszót, akkor személyesen is csak abban az esetben segítenek, ha Ő az előfizető... Ha a cég az előfizető, akkor neccesebb, mert vinni kell aláírási címpéldányt, cégbírósági bejegyzést, hogy tudjanak segíteni.

Másik lehetőség, küldjétek be a T-Mobile-hoz írásban, hogy ellenőrizzék a számlát, miután sokalljátok... azonban egy hívásrészletező nem ártana, mert abból kiderülnek a dolgok... 1000 Ft nem a világ, 10000 Ft-os számla mellett, és nem kellene minden hónapban kérni.

(#35) akaszaz.5 válasza ForRedGlory (#34) üzenetére

akaszaz.5
(újonc)

Köszönöm a gyors válaszod!! Természetesen letudom kérni a számla összegét, úgy az e havit, úgy az előzőt. De a 9400 ft-ből fizetek 8600 ft-ot. ez csak egy példa. különben kértem részletes számlát már hónapokkal ezelőtt, ha ki is fizettem ennek az összegét, én nem kaptam. Maximum azt teszem,hogy nem használom a telefont, és akkor tekintem meg a kiírt összeget. köszönöm mégegyszer

(#36) ForRedGlory válasza akaszaz.5 (#35) üzenetére

ForRedGlory
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tudsz ügyfél jelszót?

(#37) dedike

dedike
(PH! addikt)

Kellemes Délutánt!

Nem gondoltam volna, hogy itt, mint "panaszos" fogok megjelenni, de sikerült... :O

Tehát a probléma:

Egyik havidíjas előfizetésem esetében folyó év február hó 3. napján váltottam díjcsomagot, MédiaMánia S-ről, Mozaik XS-re.
A mai napon kézhez vett számlám tartalmaz egy olyan sort, mely szerint "Mobil TV Alap 2025,- Ft.".
A kérdésem pedig az lenne, hogy ez hogyan, illetve miért került kiszámlázásra?
Ez egyébként azért is aggaszt, mert egy másikon is végrehajtottam egy ilyet e hó elején.... :W

Jó szerencsét!

(#38) 1430 válasza dedike (#37) üzenetére

1430
(senior tag)

Háát... Azért mert a Mobil TV szolgáltatást nem mondtad le a díjcsomagváltás előtt. :B
Ha szerencséd van, a másik számodon nem volt már aktív március elején a Mobil TV (ha nem használtad 30 napon belül, kikapcsolta a rendszer).

Ha a My T-Mobile-on váltottad át a díjcsomagot, akkor a Fontos tudnivalók között (amin át kell görgetni, hogy elérd a díjcsomagváltás gombot) volt egy olyan mondat, miszerint:
"Fontos! Amennyiben díjcsomagját más, nem MédiaMánia díjcsomagra kívánja váltani, a MédiaMánia díjcsomagban külön havidíj nélkül igénybe vehető MobilTV szolgáltatást, a díjcsomag-váltást követően, a mindenkor hatályos Díjszabás által meghatározott havidíjért veheti igénybe. Amennyiben új díjcsomagja mellett a Mobil TV szolgáltatást nem kívánja igénybe venni, kérjük, a díjcsomag módosítása előtt mondja le a szolgáltatást!"

Az "előtt" szó azért is fontos, mert ha a váltás után kapcsolod ki, akkor már ki fog számlázódni a hónap végéig a szolgáltatás (ez az úgynevezett féltörthavi számlázás).

(#39) dedike válasza 1430 (#38) üzenetére

dedike
(PH! addikt)

Köszönöm a kimerítő választ! :R

(Szóval akkor én voltam a hunyó.... :O )

Jó szerencsét!

(#40) ForRedGlory válasza dedike (#39) üzenetére

ForRedGlory
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Reklamáld meg, méltányosságból az ilyen jóváírható. Viszont ismerd el a hibád és mea culpázz, akkor nagy valószínűséggel jóváírják. :)

(#41) dedike válasza ForRedGlory (#40) üzenetére

dedike
(PH! addikt)

Köszönöm neked is! :R

Jó szerencsét!

(#42) tomy86

tomy86
(fanatikus tag)

Nemrég váltottam csekkes fizetésről csoportos beszedési megbízásra. Ezzel kapcsolatos a kérdésem is. A megbízást a banknak 04.11.-én adtam meg. Felhívtam azután a T ügyfélszolgálatot, hogy a közben megérkezett csekket (04.20. a befizetési határidő) még befizessem-e. Ekkor ért a meglepetés. Közölték, hogy nem csak ezt (erre számítottam is), hanem lehet, hogy még a következő havit is csekken kell fizetni, mert 1-2 hónap :Y az átfutási idő. Létezik, hogy ez ennyi ideig tart a T-nek 2012-ben? Csak azért érdekel, mert nem szeretnék úgy járni, hogy befizetem a csekket és közben a számlámról is levonják a pénzt.

[ Szerkesztve ]

(#43) ForRedGlory válasza tomy86 (#42) üzenetére

ForRedGlory
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

2-3 het a beallitasi ido, es nem T-tol fugg hanem a banktol. Amugy a szamlazaraskor beallitott fizetesi mod az ervenyes, szoval ha csekkes az aprilisi szamlad, az bizony nem lesz leemelve, hiaba allitjak be akar mar ebben a honapban a csoportos beszedest.

(#44) tomy86 válasza ForRedGlory (#43) üzenetére

tomy86
(fanatikus tag)

Köszönöm. Ezek szerint ha jön csekk, akkor az azt jelenti, hogy adott hónapban sem fogják még a számlámról leemelni a pénzt. Egyébként a banknál azt mondták, hogy részükről pár nap-1 hét az átfutási idő. Ezért lepett meg a T számlázásán említett 1-2 hónap. Még egyszer köszi a választ.

(#45) ForRedGlory válasza tomy86 (#44) üzenetére

ForRedGlory
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hülyeséget mondtak, és majsdnem biztos vagyok benne, hogy nem a számlázással beszéltél, mert ott nem dolgozik olyan, aki ekkora baromságot tudna mondani. :)
Ha csekk van a számlán, az fizetendő, tuti nem lesz leemelve.

(#46) tomy86 válasza ForRedGlory (#45) üzenetére

tomy86
(fanatikus tag)

Akkor a számlareklamáció menüpont alatt nem tudom, hogy milyen ügyintézőt kapcsolnak. :) Nekem is furcsa volt és gondoltam, hogy felhívom őket még egyszer és beszélek egy másik ügyintézővel (máskor már bevált), de azután eszembe jutott ez a topik. :R

(#47) ForRedGlory válasza tomy86 (#46) üzenetére

ForRedGlory
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az a lényeg, hogy tisztázódott :)

(#48) tomy86 válasza ForRedGlory (#47) üzenetére

tomy86
(fanatikus tag)

:K

(#49) 1430 válasza ForRedGlory (#45) üzenetére

1430
(senior tag)

"...biztos vagyok benne, hogy nem a számlázással beszéltél, mert ott nem dolgozik olyan, aki ekkora baromságot tudna mondani."

:U Vagy inkább a kolléga követte azt a pár napja küldött központi tájékoztatást, miszerint - vélhetőleg a csekkes fizetési díj miatt - annyian indítottak csoportos beszedési megbízást, hogy az illetékes csoport nem győzi rögzíteni az igényeket, ezért most a szokásosnál is több lehet az átfutási ideje a módosításnak...

De ha ma feladom az igényt és 05.02-án rögzítik (az mondhatni 2 hét), akkor is júniusban jön az első csoportos beszedéses számlám (pl. 06.10-én). Ez majdnem 2 hónap, és az ügyfelek leginkább ezt érzékelik (leadták áprilisban, érvényesült júniusban), nem azt, hogy 2 héten belül beállították...

Mellesleg nekem a csúcs 1 nap volt! Vagyis leadtam az igényt a bankomnál, és másnap már be is állították a csoportos beszedést (T-Mobile folyón), bár ez szerintem több csillag szerencsés együttálásának következménye lehetett. :D

(#50) -FreaK-

-FreaK-
(őstag)

Üdv! :)
Szeretnék vásárolni a közeljövőben egy HTC One X-et, részletfizetéssel, két éves hűségnyilatkozattal, kérdésem az lenne, hogy megoldható-e a kezdőrészlet megnövelése és ezáltal a havi részlet csökkentése? Ha igen akkor fix értékkel, vagy rugalmasan is meg tudják esetleg oldani a dolgot?

(Nem tudom számít-e, de korábban már volt két év hűségem, tavaly novemberben járt le.)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.