Őszintén?
Szám.grafból hogy nézett ki az OpenGL és Postscript tanulásom? Mindegyikre rászántam 2 napot, amit a kötprogi írás tett ki. (és elfogadhatóan sikerült az opengl zh, ps-ből ma írtam)
Meg lehet csinálni.
Azt akarod, hogy mondják el egy adott nyelv lehetőségeit, beépített fontosabb függvényeit, a valós életből vett programozási feladatok megoldásait? Haverom Gamfon ezeket tanulja. Megírt egy Java chatprogit, de nem tudja, mi az a gráf.
Mire van nagyobb esély: (bár most nem, de) később képes leszek megírni egy Java chatprogit, vagy hogy ő később tudni fogja, mi az a gráf (meg mondjuk ismerni fogja a legfontosabb gráfalgoritmusokat)?
És ha kicsit bonyolultabb dolgokat akarsz csinálni, mint egy chatprogi megírása, akkor bizony inkább matekozz, algoritmusokat tanulj. Alga kötprogi írásánál mibe botlottam? A Counter Strike botok mozgásának leírására. És kérlek gráfokkal működik.
5 év nem elég arra, hogy mindent megtanítsanak. Utána kell járni a dolgoknak. (vagy kivágnak). Ilyen egyszerű.
Ezt a hsz-t - bár E/2-ben írtam - nem konkrétan neked szántam.
The box said "Requires Windows 95 or better." So I installed LINUX

).

), s lám a héten elég jól elhaladt vele (2. kötprog), sőt...lehet még be is felyezi időre. Az előző kötprogjánál sokat segítettem, mégsem jött neki össze (a végén már én írtam, de nem sikerült - kevés volt az idő...stb.).
-
(előző tudta)