ez nem autos topic 
Xarabb mobilnettel youtubeozni nem lehet ,nem hogy pachelni...

ez nem autos topic 

Ugy van csak éppen Petes azt kérte hogy ajánljon valaki "valami jó autós, valami egyszerűbb történetű mászkálok és lövöldözök típusú" játékot amit ajánlottam abból a 4 ből 3 így is autos.
burnout revenge favorit nekem 
http://logout.hu/blog/west/index.html 100% az ügyfél elégedettségi indexem!Midíg Új minősigi terméket adok!!Nem számítok be. Csere Nincs> ! Privátokat gyakran olvasom! A számom kérd PÜ ben.

Rali: Richard Burns Rally.
Pályaversenyzés: Toca Race Driver 3.
Az előbbit szerintem nem kell ecsetelnem hogy miért,az utóbbi a sokszínűségével,elfogadható grafikával és irányítással.
Ha csak egy kis ész nélküli zúzásra vágyom akkor Flatout2.
[ Szerkesztve ]

Race 08
Cross Racing 
Az életben az a szép, hogy bármi megtörténhet és az a szar, hogy meg is történik...

GRID eddig ez viszi a prímet minden téren.

Én a GRID-et ajánlom
jó irányítás,jó verdák szép grafi...mi kell még
?
Raidmax Sirius,Asus P5Q Pro,C2D E8400, Corsair Dominator 2*2GB Kit,Zotac GTX 260 896MB,500GB Samsung,Asus silent square,Logitech G9,Asus 22" TFT

Csatlakozom en is.Grid a kiraly.
Azert meg a burnout is ott van a szeren rendessen.Jovore jon a paradise. 
2008-ban egyértelműen a Grid. 
A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

Az utóbbi időkben az árkádosabb autós játékok közül a GRID.
Szimulátort nem játszok, így onnan nem tudnék választani.
[ Szerkesztve ]
Ide most nem tudtam mit írni.
Flatout
Flatout 2
Flatout Ultimate Carnage
[ Szerkesztve ]
Hol a nyuszi? - Hole a new see? Hideg van. - He dag one. Van két macskám. - One Kate much come. http://s1.bitefight.hu/c.php?uid=117708

Sziasztok!
Ha multiplayerről van szó, akkor melyik a legjobb arcade/simulator játék? (Melyik a legjobb arcade, és melyik a legjobb szimulátor?)
Kösz:
piadex2
mod: amúgy mitől szimulátor ill. árkád egy versenyjáték? (bocs a láma kérdésért, de ezt tudnom kell)
[ Szerkesztve ]
ha üzenni akartok, akkor légyszíves privát üzeneteken, e-mailen vagy telefonon (06705022167) keresztül tegyétek! köszi
Legutoljára flatout 2-vel játszottam, de a legjobb nfs:underground 2 volt
"A tényből kiindulva, hogy a Teremtő az emberek intelligenciáját korlátozta, igen sportszerűtlennek tűnik, hogy a hülyeségükkel nem tette ugyanezt." -Adenauer

Igaz az egyik legjobb NFS szerintem is az Underground2!Azt nagyon eltalálták!

Race Driver GRID

Aki szereti a GT-s irányvonulatot, és teheti, az próbálja ki a Sega GT-t. Nagyon régi játék, ennek megfelelő grafikával. Viszont vannak benne licence-ek, vásárlás, tuning, sőt, bizonyos keretek közt, saját autót is építhetünk. MInden autó valódi, és nagy az átfedés a GT-s sorozat autóival.
Sajnos az én gépemen furcsán szaggat (értsd, hol begyorsul, hol lelassul), így érdemesebb lehet régebbi gépre felrakni, Win98-ra.
Bazinga!

NFS U2 az örökzöld, mindig előkerül egy-egy lanpartyn. 
Grid is jó arcade játék (kormánnyal kiábrándító, kizárólag billről élvezhető).
Lenne nekem egy más aspektusú kérdésem:
melyik az a szim (igazi szim), aminek jó hangzásvilága van? (azt már nem merem mondani, h HD avagy "THX", esetleg x-fi eax5, stb)
Mert ahogy észrevettem, ez csak másodlagos (harmad-, "sokadlagos") szempont egy autós szimnél. Melyik címmel tudnám kihajtani az x-fi karimat, h élvezkedjem kicsit? (dübörgő motor, csikorgó gumik, stb)
Eddig azthiszem RBR-ben voltak talán a legélethűbb hangeffektek, főleg a kavicsfelverődések, ilyesmik. De vhogy egyik játéknál sem találkoztam még olyan motorhanggal, amitől helyből felszállna a hifim.
De, mégis: most wanted-ben néhány autóval, alacsony fordulatról gázfröccsel néha hallatott olyan dübörgő hangot a játék, amibe majd beleszakadtak a hangfalaim. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Topikba tartozó kérdésekre nem válaszolok privátban.

Dirt 2, Grid na és az örök kedvencem a factory drive része miatt az NFS 5.
Samsung Galaxy S II ~ Stock Jelly Bean 4.1.2 ~

rFactor 2 [link] e videó alapján én úgy vélem elég ütős lesz a hangzás világ is.
De tény hogy a mostani autós játékokban a hangok szörnyűek, pl.: TDU2 iszonyat jó játék de az autók hangja az kiábrándító, NFSU2-ben Subaru.. zene le, motorhang plafonig és had daloljon
jelenleg nem is tudok más játékot mondani amiben hasonló jó hangzás lenne.
Számítógép összeszerelést/javítást vállalok, illetve iPhone 3GS javítást is.

Szevasztok! Én jelenleg a Starsky and Hutch játékot játszom aki szereti a veterán 80-as évek elötti kocsikat annak ajánlom. 18 misszión kell átvinni. A játék lényege
abd el a a rosszfiúkat.
[ Szerkesztve ]

Szevasz! Én jelenleg a Starsky and Hutch játékot játszom.Veterán izomautók vannak benne.Ha te szereted a 80-as évek előtti Amerikai kocsikat ez a játék neked való A játék lényege : kabd el a rosszfiúkat.

Több, mint 7 éves hsz.-re válaszoltál, azt tudod ugyi?! ![;]](/dl/s/v1.gif)
Eladó: Heavy Tools pulóver, Kipsta hosszú ujjú aláöltözék felső (S-es): http://href.hu/x/iimy

Nem számít

Megjött a kedvem valami autós gamehez, aztán valamit ajánlhatnátok nekem 
Ne legyen full arcade, azaz ne lehessen 500al bevenni egy kanyart, viszont ne is kelljen a menüben versenyenként másfél órát bogarászni hogy eltaláljam a megfelelő beállításokat.
Utcai verseny vagy pályán zajló, tök8..
Oh és legyen könnyű..csak némi lazításra vágyom nem akarom szétverni a gépem 
Szerk: nekem így elsőre talán a Grid vagy a Dirt 3 jutott eszembe..esetleg arról vélemény? 
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! <> Kockák Mottója: Ami nem öl meg.....az EXP-t ad!