Sziasztok!
Ha tudtok nekem ebben segíteni,kérlek írjatok!De nem feltétlenül szükséges,hogy szülinapi legyen,bármilyen szép idézet megteszi!
Köszi
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
micsi
(újonc)

KovacsUr
(PH! addikt)
Ümm... Esetleg kicsit több támpontot kérhetnénk?
Körülbelül hányadik születésnap? (Örül neki, vagy inkább elfelejtené?) Fiúnak lesz? Lánynak? Édesanyádnak, barátodnak/barátnődnek, a postás bácsinak... Mégis :)
So it goes… We stand alone by standing stones and turn them into circles.

micsi
(újonc)
Egy kb. 50 éves férfinek,és gondolom nem fogja elfelejteni.:)
De hamarosan lesz a szerelmemnek is,és neki is szeretnék írni vmi szépet!

Ye_Nő
(tag)
.......................
[Update] Moderáltam magam. Ye_Nő
''Hát - így.'' (Sík Endre Miklós) | ''A gazdasági fejlődés megköveteli Európa nemzeti határainak lebontását.” Lev Davidovics Trockij szovjet forradalmár | MS Windows is not the answer. MS Windows is the question. And the answer is: NO!!!

Mazka05
(őstag)
Hát ez tényleg gyönyörü idézet volt :DDD
Ebben a világban megtanulod, hogy a szar is le van szarva..

Mazka05
(őstag)
Nah elmentetem volna... :))

lesaux
(PH! kedvence)
Mi volt ott? :)
Hogy ontopic is legyek:
Dolgozni csak lassan és szépen, ahogy csiga megy a jégen, úgy érdemes. ;]
Ezalatt a nyusziházban, fűszálakból vetett ágyban négy kis nyuszi aludt szépen, összebújva békességben
Bóoooldog, bóoooldog, bóoooldog születésnapot, kívánjuk, hogy legyen méég, sokilyen szép napod.
Remélem sikerült a dallamot visszaadni. :DDD
Az igazi hazafiság nem zárja ki mások hazafiságának megértését.

KovacsUr
(PH! addikt)
Ejnye no, kissé konstruktívabban álljanak hozzá a témához, hölgyek-urak :)
So it goes… We stand alone by standing stones and turn them into circles.

AI
(tag)
/off
Ennek egy kicsit önkielégítés íze van, mikor egy moderátor magát moderálja :)
/on
[Szerkesztve]
42

Mazka05
(őstag)
Ye_Nő!
De komolyan el akkartam mentenii!!! És te meg moderáltam magadat :F:F:F
--- Elküldöm mélben, na! :DDD Üdv :) Y. ---

Ye_Nő
(tag)
De ha az, akkor a képedbe vágják. :DDD
''Hát - így.'' (Sík Endre Miklós) | ''A gazdasági fejlődés megköveteli Európa nemzeti határainak lebontását.” Lev Davidovics Trockij szovjet forradalmár | MS Windows is not the answer. MS Windows is the question. And the answer is: NO!!!

Ye_Nő
(tag)
Rengeteg képeslapküldő oldal van, mint például a meglep.hu, a megallo.com, és még sorolhatnám. Itt a - többek között születésnapi - lapokhoz lehet különböző idézeteket választani, javaslom, hogy nézz körül ott. Emellett számtalan olyan oldal van, ahol szép idézeteket lehet találni, például a harmonia.hu fórumán van szép idézetek topic (lehet, hogy nem pont ez a címe, de szerintem meg fogod találni :P). Javaslom emellett a google intenzív használatát.