Na végre megvan az új ház! Itt is van már az asztal alatt ez a remekmű!
Pár dolog feltűnt szerelés közben, meg első használat után. Bár párat előtte is tudtam, ahogy olvastam róla infókat.
A nagy ventik számomra nem hangosak, bár az első venti ledjei nem túl erősek, halványak. A HDD hűtése nem a legjobb, mert az előző kis házacskámban ( TT V3 ) egy 12 cm-es venti hűtőtte, mégis alacsonyabb volt a hőmérséklete. Bár melegebb van ma, mint mikor azt mértem.
A HDD tartót, úgy az egészet, nem lehet kivenni, mint amit a CM 692-ben láttam... 
Ha kiveszem a kis fekete HDD tartókat akkor valamivel jobb lesz a levegő áramlása?
Oldalt 2 db 12 cm-es Noctua venti van. Jobb is, mert a 2 maxon kb 170-180 Cfm-et biztosít, míg ha csak a gyári 20 cm-es lenne az csak 110-et. Hátul meghagytam a gyárit, alul meg nincs, mert szerintem nincs értelme. Kb. fél óra böngészés után látom, hogy mikor ugyanúgy csak böngésztem, a hőmérsékletek annyira nem változtak, nem mentek lejebb mint ahogy azt vártam 
Kb. ugyanannyi, max 1-2 fok eltérés lehet az előző házhoz képest, aminek légáramlását majd holnap lerajzolom ha valakit érdekel, hogy egy TT V3 hogy tudott majdnem hasonló eredményt elérni ![;]](/dl/s/v1.gif)
Na jó ez nem teljesen igaz még, mert az első beszerelés után vagyok, az első benyomás lehet rossz, remélem jó irányban változik majd.