Lehet venni 4 v 5 cm-es görgőket is (kisebbet nem érdemes), persze meg kell nézni, hol, mert egy kis szaküzletben 3db került annyiba, amennyiért Praktikerben 1-et tudtam volna venni.
Pont olyanokat vettem, amilyenek a HAF932-höz jártak, csak ezek közül nem rögzíthető kerekes 2 db; olyat nem találtam. De úgysem lejtőn áll a gép, ráadásul szőnyegen. 
Az egyik lehetőség a ház aljának kifúrása, és a görgők rögzítése csavarral, de én nem akartam szétszerelni a mostanit (Tacens Signum, 7.7k és remekül hűt), így pillanatragasztóval rögzítettem őket (ez ugyan nem hűthető alulról, viszont mozgatható, ami nekem kellett, mert elég elérhetetlen helyen van, szűken, és szerelhetetlenül). Mondjuk túl hamar mozdítottam meg először (még hogy "pillanat"
), és az egyik levált (hozzáteszem, nem teljesen sima a ház alja), úgyhogy kaptak még szigszalagot, most már stabilan mozgatható a ház. De a legbiztosabb természetesen a felcsavarozás.
pitbull93: Honlapomon v. logouton HAF932-ben olcsó harisnya-rögzítési módok.
[ Szerkesztve ]
Régebben gyakran okoztak problémákat az AMD driverei. Ma már nincs ilyen gondom! Hardveres, beállítási problémák, teszt kérdések, egyéb gondok esetén: katt-teszt.comlu.com