Segíthetétek!
csak egy klikk...

esetleg valakinek kell egy ilyen komoly erőmű?
[ Szerkesztve ]
˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ Betonkeverővel a rák ellen. Védd a nyenyeceket, fűts hóddal! ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙
Segíthetétek!
csak egy klikk...

esetleg valakinek kell egy ilyen komoly erőmű?
[ Szerkesztve ]
˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ Betonkeverővel a rák ellen. Védd a nyenyeceket, fűts hóddal! ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙

köszi. Kovács Tibi bá-t? hm jól csengő, szimpatikus neve van
(katt az adatlapomra)
"Rock and Roll was far too slow, and so the adrenaline just doesn't flow. Where is the power, where is the glory, Heavy Metal is my story."_____________ http://www.flickr.com/photos/46033399@N08/

Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)

Hali, igazából egy P2-es compaqba menne, nem tudom mekkora vinyót kezelnek le. De most ha 5kért veszek egy 80-ast vagy kifogok valakitől 10-ért egy 250-est amit nem biztos hogy felismer.
Megjött a Transmeta procis HP thin client...
...egy rakás kaki a dolog. 
Tkp. lehet vele internetezni, zenét lejátszani, meg csatlakozni egy Windows Server-hez. Amúgy van rajta egy WinCe.net meg pár USB port, aztán sanyi... Még egy CPU-Z-t vagy Total Commander-t sem lehet futtatni rajta. "Illegal Instruction" utasításokkal lelövi őket a rendszer. Lehet hogy ez a Transmeta nem is x86-os kódra van felprogramozva? Csak a nyamvadt protokollokat tudja... amúgy meg 733MHz ide vagy oda... még az ablakkezelés is csiga lassan történik. 

Crusoe processzor közvetlenül nem képes x86 utasításokat végrehajtani, hanem a Code Morphing technológiát felhasználva emulálja az x86 utasításokat. Bezony... 
Én úgy tudom, hogy egy 1Ghz-es Transmeta proci egy 550Mhz-es celeronnal egyenlő.
"Illegal Instruction" Biztos rájött, hogy cracket vagy serialt használtál a total commanderhez.
:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

Véletlenek nincsenek. Oda kell menned. 
"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.

mindenképpen megkeresem a szfinxet, ezek után
c kat. is van tuti?
"Rock and Roll was far too slow, and so the adrenaline just doesn't flow. Where is the power, where is the glory, Heavy Metal is my story."_____________ http://www.flickr.com/photos/46033399@N08/

Minden van. Autó-motor-teher. Motorban ők a legjobbak a városban.
Pl.: 1-2éves Honda CBF500-al lehet tanulni... 
"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.

Chieftec GPS-450AA-101A Tap elado!
Akit erdekel p.m. 31 honap garancia.4 honapot alig hasznalt!
Powered by:S2

Hááát... Szerintem a 250GB biztosan megakasztja, de lehet a 80 is! Elvileg akad itt 30 / 40GB is...
Klasszikus gamer konfig eladó: IC7G, P4 3G, 2x512, 9700np, Plexis ház
hátha érdekel vkit. 
1988 Daihatsu Charade GTti 993ccm Turbo | Telón gyorsabb, szám az adataimnál (7-24) | PH! megbízhatóság: 50+

Érdekel valakit egy ősrégi, megunt konfig? 

ha beleszámolod az OCZ memoimat akkor engem érdekel.
és máris lesz csucsmemod. 

Eladó PC-k:
Alaplap: Abit NF7 V2
Processzor: AMD Sempron 2800+
Hűtő: rézmagos CoolerMaster
Memória UMAX 512MB DDR400
Merevlemez: WesternDigital 250GB PATA (ÚJ!)
Optikai meghajtó: Optiarc AD-7170A DVD+/-RW (Sony+NEC) (ÚJ!)
Ház: midi ATX
Táp: Acorp 300W
VGA: Inno nVidia GeF4 Ti4200 128MB
Hang: integrált Realtek ALC650 @ nVIDIA MCP2
Hálózat: integrált nVidia MCP2 LAN controller
Tesztelve, használatra készen!
>>> Ára: 42220FT! <<<
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =
Alaplap: ASUS A8N-E (nVidia nForce4 Ultra, Hammer )
Processzor: AMD Athlon A64, 3200+(2000MHz, 10x200)
Hűtő: Zalman 7700ALCU
Memória: 2x256MB Kingston KVR400X64C3A/256
HDD: SAMSUNG HD160JJ, 160GB, SATA-II
Optikai meghajtó: Optiarc (Sony+NEC) DVD+/-RW AD-7170A (ÚJ!)
Ház: Codegen midi ATX (ÚJ!)
Tápegység: Codegen 350W (ÚJ!)
Videokártya: Sapphire X1600XT 256MB GDDR3
Hangkártya: Realtek ALC850@nVIDIA nForce4
Hálózati kártya: nVIDIA nForce Networking Controller
Tesztelve, használatra készen!
>>> Ára: 57770Ft <<<

Eladó LAPTOP!
Alaplap: Asus A3000L Series Notebook
Processzor: Mobile Intel Pentium M705, 1500MHz
Memória: 2x256MB DDR333 (Infineon + Elpida)
HDD: Hitachi IBM 60GB, Ultra-ATA/100
Optikai meghajtó: Toshiba - Samsung CDRW/DVD TS-L462A
Videokártya: Intel(R) 82852/82855 GM/GME (64 MB)
Hangkártya: Realtek ALC650 @ Intel 82801DBM ICH4
Hálózati kártya: Realtek RTL8139/810x Fast Ethernet Plusz: Gigabyte miniPCI WIFI!!!
Portok: VGA, nyomtatóport, 4db USB 2.0, SoftV92 Data Fax Modem , LAN, line-out-mikrofon, firewire, infraport, PCMCI, beépített kártyaolvasó!
Az kumulátor 0 percet bír; MAGYAR billentyűzet; a kijelző pixelhiba mentes!
>>>Ár: 75550Ft<<<

[ Szerkesztve ]
Aza baj, hogy nem az enyém a gép igy ez eléggé komplikált. Meg amúgy sem olcsók a memóriáid 
1988 Daihatsu Charade GTti 993ccm Turbo | Telón gyorsabb, szám az adataimnál (7-24) | PH! megbízhatóság: 50+

a neves memo sosem volt olcsó.persze a garantált gyári magas órejel is plusz pénzt nyom rá.és hát a höcső is ott figyel... 

Hogy milyen rendes emberek vannak itt ph-n!
Ket eve tettem fel a kerdest egy termekkel kapcsolatban, es most kaptam valaszt ra! 

[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
Köszönöm, de nem tudnék vele mit kezdeni és ha örült tuningramok kellenének arra megvan a forrásom. De egyelőre próbálok megbékélni 2x2/800-assal. 

Eladó Sharp GX-25 mobiltelefon. (Vodafone)

Hova ez a nagy sietség?
Tudna valaki olcsó internet szolgáltatót ajánlani? Nem kell gyors, 1-2-4 megás max, de korlátlan legyen. Budai útra kéne.
Gyönyörű gyerekeim vannak. Hálistennek a feleségem megcsalt.

Budai út melyik részén? Eleje, közepe, Isten hátamögitti részén?
Budai 100, 10 emeletes. Királysori lekanyarodónál valahol.
[ Szerkesztve ]
csak nem költözöl?
link 
"Nem vagy szép. Ez nem érdekel. Az erőd a szépséged. Az erőd a hatalmad. Ez a valóságod. Ez a Te világod."

eladó lenne avga-m asus 8800gts 320Mb-as minden xirxar megvan hozzá! 2év kiskergar szefvárra szól
ajánlatokat priviben kérek
''...válaszd a nagyképernyős színes tv-t,... válaszd az életet...''

T-lány egyik központja nem lenne olyan messze tőled. Elméletben be tudják vezetni oda.
A Yo internet nem lenne olyan jó neked. 
Ha jól emlékszem a datanetnek volt ilyen akciója még, hogy telefon + net 2+2k volt. Nem tudom, hogy még van-e.
Otthoni PrePaid Alfa is van esetleg, ha jól emlékszem externetes... Olcsó eléggé... 1 Mbit.
Egyébként telefonos vagy más fajta kellene?
[ Szerkesztve ]

Csere? Beszámítás? Valami trükközés?

jaja most cserélném KP-ra
mer hozzák az új gts-em 
''...válaszd a nagyképernyős színes tv-t,... válaszd az életet...''

Akkor sajnos nem tudok segíteni. Egyik ismerős akar GT-ről egy kicsit alacsonyabbra váltani.
Remélem a G92-es GTS.
A t-online-nál olcsóbbat szeretnék találni, telefonos modemes adsl net kell.
Az Externet nem rossz, elvileg 3200/hó+modem. Prepaidban pedig brutálolcsó tényleg!
Van egy titokzatos versenyző is, ICE DSL- 3000pénzért ugyanaz a net elvileg... már ha aktívak nálunk is. 
Tom5: nem tervezem költözni, elvagyok szerény 2000m2-es villámban. 

Szerintem erre gondoltál...Otthoni PrePaid Alfa Tényleg olcsó nagyon.
ICE DSL Ilyenről nem is hallottam még. 
Ja, meg jönni fog a digikábel. (már lehet, hgoy van is. Vannak gyors netes csomagjaik is, és október 1-től HDSNET- 1024 2.500 Ft fával együtt. (max. 1024 Kbps le, max 512 Kbps fel)
A digikábelt még megkérdezem, épp a budain van az irodájuk mert neten nemsok infót találtam róluk. Ha ők nem akkor sztem Externet lesz, köszönöm!
Ice-dsl. 

A "jeges" valahogy nekem nem szimpatikus... 
Externet lesz a nyerő.
Digi nagyobb csomagjára azt mondta a kollégám, hogy feb. magasságában lesz elérhető kb. Fehérváron. (mondjuk nem nagyon szeretek új szolgáltatásokkal kisérletezgetni)
Nekem márc. 23.-án jár le a Té-lány. Utána gondolkozhatok majd én is, hogy melyik szolgáltató lenne ok. Teljesen meg vagyok elégedve és a központ is közel van. Egy picit talán az ára...
JúPíSzí? 1x voltam az irodájukban, azóta soha többet.

[ Szerkesztve ]
Én a digiről azt hallottam hogy a belvárosban már műxik, de legalábbis a kábelek be vannak már kötve. Egyébként én is szeretek már jólbevált szolgáltatás mellett dönteni, ezért lesz sztem Externet haveromnak. (Én is t-nyálas elégedett user vagyok, csak az ára nekemis...
) Ahogy nézem, 7000 pénz a modem externetéknél, míg t-nyáléknál (nálam legalábbis anno) ingyen volt minden, ellenben drágább a netjük.
Puff... én örülök ha szélcsendben 256kbps fölé megy az Axiannet-es kábeles internetem. Egyébként itt egy jó kis sebességmérő oldal.
szerk.: Persze este 18-22 között, illetve hétvégén a 32kbps-nek is örvendeni kell. 
[ Szerkesztve ]

nalunk a budain behuztak mindenki ajtaja ele a digi koaxot, aki kert tv szolgaltatast annak gondolom be is vittek. A netet is ezen a kabelen nyomhatjak? Nemtom.
Gondolkodok en is valtason, most 2 lakas fizeti 10k-ert a 4mbites tonlanyt. Dragalni kezdem.

Huh...Nem lehet semmi ez a sebesség. Inkább úgy vagyok vele, hogy kifizetek érte kicsit többet, de az akár 4Mbit annyi is legyen és ne mondjuk 1. 
"Persze este 18-22 között, illetve hétvégén a 32kbps-nek is örvendeni kell."

[ Szerkesztve ]

10k a 4Mbites net? Én 8k-t fizetek érte, de most már csak 7k lenne, ha új lennék. 9k-ért adják a 8Mbit-es netet. Ennyiért mikor írák alá a netet?

én most kötöttem ujra velük ugyanezt és a 9700rol esett 6700 körülre.igaz alá kellett irnom még egy évet de nagyon kedvezőb ajánlat csak akkor lett volna ha kiszállok 3 hónapig...
Felénk nem nagyon van jobb sebesség/ár mutatójú megoldás. 
Viszont! Most kaptam egy UMC U5SD-SUPER4 procit kínából. Szerintem a feladó kifejezetten azért küldte nagyméretű levélként hogy mindkét oldalát telebélyegezhesse... 
szerk.: Ezt csak érdekességként mondom. 
[ Szerkesztve ]

valaki hallott már olyan megoldásrol hogy kábellel kihozta az alaplaprol a PCI-E sint?
esetleg kivitelezhető lenne egy rossz alaplap/vga segitségével ez a dolog?
valahogy kihoznám a házamból a vga-t de ehhez valami megoldás kellene.
valaki???
[ Szerkesztve ]
Nekem anno ingyé vót a modem... 
mod:vagy mégse?szereld magad csomagnál
...tökömsetudjamá
de a lényeg,hogy 3-év alatt nemvolt gondom velük (kopp,kopp)
[ Szerkesztve ]
"Nem vagy szép. Ez nem érdekel. Az erőd a szépséged. Az erőd a hatalmad. Ez a valóságod. Ez a Te világod."
ilyen létezik?
És betennéd a frigóba a vidkarit? 

azt kérdezem létezik e? vagy valaki meg tudná e csinálni?
nem a frigoba de kivenném a házbol mert mindent nagyon fűt.
persze csak ha megldható... 

kiinduláásnak van itt egy-két PCI-E cucc és egyebek
szerk: ha jár erre egy elektronikához értő ember az pillantson rá hogy 2 ilyet szétszedve kábellal meg lehetne e hosszabbitani... ahogy elnézem 17 dollár az ára.
[ Szerkesztve ]
Ezt nézd meg: Wikipedia External PCI Express
Ha jól látom, akkor az MSI-nek, az ASUS-nak és másoknak is van ilyen terméke.

Hírtelen nem ugrik be, hogy ez milyen proci lenne..

PCI-E riser card a neve, amit én láttam. Linket nem tudok adni, de az mondjuk 20cm-es volt és hajlítható kábele.
Mondjuk nem tudom, hogy abból 2-3 darabot egybe lehet-e dugni. 
mod: itt a linkje. Jobb képet sajno snem találtam most.
[ Szerkesztve ]