A bolt helyén valami egészségsziget (vagy mifene) van. A pesti boltok tartják még magukat?
A kabátra: Néztem a mostani kabátjaimat és csak régebben volt xxl-es a méretem. Most L néha xl-es.
:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
Melyik tápegységet vegyem? /Mielőtt kérdezel, olvasd el az első hsz.-t!/
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
[Re:] Dell XPS One 27 – QHD felbontású All-in-One Ivy Bridge processzorral
[Re:] Streacom FC9 és FC10 teljesen passzív HTPC házak komolyabb konfigurációkhoz is

A bolt helyén valami egészségsziget (vagy mifene) van. A pesti boltok tartják még magukat?
A kabátra: Néztem a mostani kabátjaimat és csak régebben volt xxl-es a méretem. Most L néha xl-es.

megvan még a q6600-ad?
mi az FPO-ja?
A Mistral igazából kb 1 bolt most már: Bp Váci út 60-62
Gyököres változások lehettek, bár engem nem nagyon mozgat, egyszer megszívtam velük 
Eladó Halo Reach: http://bit.ly/JLZHxs
Mistral megszünt, nekem is BP-re kellett vinnem a tápom gariztatni,
kiváncsi vagyok mit mondanak majd rá.
Ventiből inkább a többiekéből szemezgetek, Papst mindenekelőtt!
Na most tanítják, hogy majd el tudjam magyarázni
kell majd hozzá valami, ugyhogy majd priviben megy egy link
(#297) akosf:
Előbb juliabrilkével próbálok biznicelni, hátha belemegy SD-->papst cserébe
(#296) juliabrilke
Belemész?
Pontosan milyen ventik ezek?
Inkább az lenne a lényeg, hogy halk legyen de bika is.
Ezt Papst nagyon jón ötvözi. Ha esetleg hangos,
akkor 5V-on biztos elhalkul, de még hatékony is.
[ Szerkesztve ]

Mistral? Minidg is gyenge boltnak tartottam...
Kiszolgálás rossz.a fehérvári bolt kinézete szörnyű volt. Ilyen helyre nem szívesen járnak az emberek vásárolni.
Kiváncsi vagok, hogy az utolsó bolt meddig tartja magát..

Megnézem ma a ventiket, meg hogy mennyi fér bele a házamba. Egy biztos, a másikat nem tudom.
Mert van még egy silent valami. Az addog ok, hgoy csendes, de nem is nagyon kavarja a levegőt...
jahh, Silentblade gondolom.
Az nekem is van, arra jó, hogy nem áll meg a levegő a radiátoromban.
Hali bim!
megvan még a q6600-ad?
Igen, de hamarosan eladóvá válik... amint elérem vele Einstein@Home alatt az 1.000.000 creditet. 
mi az FPO-ja?
Ez már kérdezted. 
FPO #: L727A938T.
[ Szerkesztve ]
Csak nyugodtan...
Ezeket a Papst ventiket még annak idején egy efféle vízhűtéshez használatos radiátorhoz szántam. Kifejezetten halk ventilátor típus...
[ Szerkesztve ]

jobban keresel mint én.
vagy én lustább vagyok.
köszi az infot. 

Hy!
Keresek egy szakembert.
Szoval adott egy tv ill a panasonic felvevős készülék egy másik video és egy 6:1 csatornás erősítö.Ez eddig tőkéletesen funkcionált beprogramoztunk minden főldi jót és felvettük ram lemezre vagy a pana vinyojára.
Nos jőtt az őtlet legyen UPC mert sok csatorna stb...Szakember itt járt és amit tudott átkőtőtt majd beállíit és lelép.
-nem volt hang a sima videonál-nos kébel nem volt bedugva.Megoldottam
-nem volt rádio mert a kábel másik vége csak logott a levegőben.Megoldva
De sajnos maradt még némi probléma:
Azota nem tudunk programozni ill felvenni.
-Felhív szaki telon majd elmondja az instrukciokat hát akkor dugjam át a másikba és letesz.
Nos megcsináltam és a pananic felvevőt szeretném párosítani akkor azt írja nincs jel.
Ha valaki ért az ilyenfajta bekőtéshez vagy nagy a müszaki kézsége akkor azt kihoznám ide majd haza is szállítanám.
Jelentkezőket várok....
[ Szerkesztve ]
http://polirmasters.5mp.eu/web.php?a=polirmasters AUTÓKOZMETIKA FELSŐFOKON

User's is megszűnt? A weboldalukról levették a fehérvári árlistát. Fehérváron alig maradt PC kisker.
users is érdekes hely volt...a boltvezető srác szerint a linksys router az egyik legszarabb márka, SMC a legjobb, annál jobbat nem is lehet venni 
Eladó Halo Reach: http://bit.ly/JLZHxs

En is most szenvedek ilyen kotozesekkel, pedig nalam csak egy digibox van, egy avermedia tvbox, egy divx-es lejatszo, rrobi pana ram felvevoje, meg a szamitogep 
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)

Varom a linket 
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
Az utcában még ott az Alba Byte. Mindent meghoznak, és olcsók nagyon. (ja és a csávó is nagyon jófej!
)
Gyönyörű gyerekeim vannak. Hálistennek a feleségem megcsalt.

Hy!
Sokáig nem fogok vele szenvedni mert felhívom a foszert aki bekőtőtte "faszul" és ha nem tudja párosítani a panát a tv-vel ill a dekoderrel akkor szedje le a parabolát majd fogja meg a dekoderét és menjen a p*ba.
Ezt szó szerint fogom vele közölni...
ottvan
viszont a felvevő nem tudom úgy fogja-e látni, éredemes lenne kipróbálni hátha át lehet verni a cuccot
max nem ismeri fel, elrontani nem lehet.

edimax
"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.
A fehérvári Usersnek más a honlapja.

Hy!
Nos sajnos a digitális beltéri csak egy csatornát tud kiadni magából amin 100jel van vagy amit éppen te megrendelsz.Szerencsétlen pana meg probálná a csatornákat letőlteni magának de 1 után már nem látja a tőbbit.Szoval amit nézek azt tudom csak felvenni
Ilyan "szart" még nem láttam ennek aztán van igy értelme.

Sztem mindegyik belteri ilyen,. ha mast is akarsz nezni, akkor kell egy masik tars belteri.
Vinném az 512/400-at a héten 
1988 Daihatsu Charade GTti 993ccm Turbo | Telón gyorsabb, szám az adataimnál (7-24) | PH! megbízhatóság: 50+

kem irtam privit 7300gt vel kapcsolatban.
Felis vettelek msn en.
Nothing's what it seems to be; I'm a replica, I'm a replica; Empty shell inside of me; I'm not myself, I'm a replica of me...
Szia!
msn nem írja, hogy bárki is felvett volna.
rrobinak félre van téve az egész cucc,
holnap elvileg elmondja mit álmodott vele kapcsolatban
szerk:msn jelzett
[ Szerkesztve ]

Rendben.
Ha rrobinak kell akkor továbbra is keresek olcso PCI-E vgakarit (10e alatt
vagy akörül)
Akinek van irjon privátot (arról kapok értesítőt).
Köszi.
Nothing's what it seems to be; I'm a replica, I'm a replica; Empty shell inside of me; I'm not myself, I'm a replica of me...
1988 Daihatsu Charade GTti 993ccm Turbo | Telón gyorsabb, szám az adataimnál (7-24) | PH! megbízhatóság: 50+

Megvárom holnap mitmond kem. 

Ok, rendben, félretéve.
''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/

Jó reggelit
Kinek mit érne ez meg?
Abit AN8(939)
AMD 3000+ (Venice E6)
2x1 GB Corsair RAM
Magyarosítás kell? szórd le pirospaprikával, kösd át nemzetiszín szalaggal, dobd be gulyáslevesbe és már kész is...
Szia!
Ramok ddr400asok? uningot hogyszeretik?

lenne itt egy elfekvő gépem
kinek mennyit érne meg?
asus k8n
amd 754-es (nem sempron) 3000es proc
512Mb takemos (400as)
agp 6600as vga Inno
seagate barracuda sata160gb-os vinyó
400as DTK táp
+ház +1dvd író pio
+van hozzá samsung syncmaster765MB moncsi
árakat priviben
''...válaszd a nagyképernyős színes tv-t,... válaszd az életet...''

akosf !
Az a ház, amibe te tetted a mini-itx-es lapodat (remélem jól emlékszem), abba belefér egy ilyen kis lap egy flexibilis pci-e 16x-os átalakítóval mellé egy videókártyával?

400-as.Tuningról fogalmam nincs,nem vagyaok az a tuningolós forma
Magyarosítás kell? szórd le pirospaprikával, kösd át nemzetiszín szalaggal, dobd be gulyáslevesbe és már kész is...
(#337) juliabrilke válasza Clubforum2 (#332) üzenetére

Hello!
A lap+proci páros milyen árban lenne?
Az a ház, amibe te tetted a mini-itx-es lapodat (remélem jól emlékszem), abba belefér egy ilyen kis lap egy flexibilis pci-e 16x-os átalakítóval mellé egy videókártyával?
Nem értem a kérdést. Milyen kis lap?
Illetve mi az a felxibilis pci-e 16x-os átalakító?

Bocs, akkro összekevertelek valakivel. mini-itx-es házról lenne szó, ami mellé menne egy flexibilis átalakítóval megoldott videókártya. De akkor enm te voltál.. Bocs. 
(#340) Clubforum2 válasza juliabrilke (#337) üzenetére

Egyenlőre csak a felmérés megy.A dilemma az,hogy váltás am2-re,vagy x2 4200 megvétele.
Athlon XP procit keresek!
viszonylag sürgős lenne!

Szia, miért nem mondtad ezt előbb, van itthon egy 2200-as, ami sztem megy 2000-en
jó sorozat volt anno, az volt a régi gépembe, szekréyn tetején van perpill.
megy privi
256-os SDRAM eladó.
Lehet rá licitálni, amíg kézhet nem kapom.
Akkor kapom meg, amikor megérkezik USAbol az opteronom, és föl nem megyek érte BP-re szal még fogalmamsincs.

Kezdem a licitet!
1 doboz borsodi sör 
Borsodi nem játszik...
Esetlek soproni, vagy arany ászok 

Akkor emelem a tétet, 1 üveg soproni sör 

Opteron? Az meg mi??
Én soha nem vennék egy opteron procit. 
SD ram nekem meg kiseik, mert a lap csak 3x128MB-ot tud kezelni. (2 már van benne)

Reac^
Van valami tervezet, hogy mikor lesz a ceruzázás? Van előrelépés az ügyben?