Coolink Alu br 6580Ft 
Van belevaló új WD 250GB PATA merevlemez 9990Ft-ért! 
Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 jó állapotban, dobozával lefogatókkal.
Thinkpad T410 Core i5 2.4GHz 8GB DDR3 Kingstone Intel SSD 120GB, LENOVO GARANCIA
Egyik legkomolyabb 775-ös Vízhűtés eladó Zalman Reserator2 + CPU + GPU + Chipset!
ASUS M2N-SLi AM2, AMD Athlon X2 5000+, Kingston DDR2 800MHz 2x1GB, Chieftech 360W Fél konfig eladó

Coolink Alu br 6580Ft 
Van belevaló új WD 250GB PATA merevlemez 9990Ft-ért! 

Hazaugrok majd és megnézem. De eddig nem volt ilyen gondom a többi gépemnél.
Lehet, hogy csak valamit elnéztem?
Elég későn ugrottam neki. 
:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

Hm... Egy P2-es letöltögépbe egy kicsit sok lenne. (mert abból lenne átrakva mobilrackel néha)

GB-ból sosem lehet sok! 
Szia!
Most értem haza.
Esetleg le tudnál szállni a domusnál a következő buszig? akkor ott oda tudnám adni a cuccokat. Ha nemjó akkor később 6-7 fele elvisznek kocsival.
rrobi ebbe a fuvarba belefér a monitor is. megfelelne?

nekem jó, köszi!

Az biztos.. De sokat se szánnék rá. Főleg, ha esetlegesen egy 9 vagy 20 gigás menne a rackbe bele.

A fuvar az felém lenne? Mert nekem meg jönni fog az albérletet kiadó nő egy kicsit társalogni.
Csak az a gond, hogy pontos idejét az érkezésének nem tudom.
Deák 44 felé el tudsz kanyarodni? Ott vagy párom vagy én átvenném. 

WD 250GB 9990Ft-ért sok? 

Sata winchester egyébként?
Én a "dobozra" gondoltam. Többet ér, mint maga, mint maga a gép.
Rendben, akkor arra megyek. üdv!
Még1kérdés: kétoldalas ramot kezeli az alaplapod?
megmondom őszintén, a 3 128-ast nem teszteltem még le, viszont van itthon tesztelt ram, inkább azt vinném, mert az 100% hogy müxik, már hetek óta orvosi cuccot számol nonstop hibátlanul
a tesztelt 2ldalas, a többi 1oldalas. Ez BX chipsetnél fontos csak.

Szia.Vannak ilyen lehetőségek nálam.Ha komolyabban érdekel,akkor privát,és utána kérdezek.
Magyarosítás kell? szórd le pirospaprikával, kösd át nemzetiszín szalaggal, dobd be gulyáslevesbe és már kész is...

Sziasztok!
Van 4 x 256MB Infineon 333Mhz-es ramom, amitől szívesen megválnék 6k-ért

Tuggyaafranc! 
Az alaplapnak a chipsetje sis 620. Most egyoldalas van benne, egy db.
Ilyen a lap link
Szeritnem egyébként a lapnak teljesen mind1.

Megoldódott a probléma.
Sajnos nem tudtam letiltani, hogy a rackes winchesterről bootoljon (boot priority menűben, mert minden eszközt mutat és a sorrendet lehet csak tiltani, de letiltani nem lehet), de úgy megy, hogy beállítom usb-hhd-t elsőnek, a többire meg valami vackot.
Tehát megoldva. 
Kit tud olcsón Memory Stick Pro Duo kártyát ?
[ Szerkesztve ]
Eladó Halo Reach: http://bit.ly/JLZHxs

4db összesen 6k lenne?

1 gb-os van 3k az jó ár? Olyan átalakító is van hozzá...
szerk.: Nem tudok írni
[ Szerkesztve ]
ismerősnek kéne psp-hez, legalább 2 gigás 
Eladó Halo Reach: http://bit.ly/JLZHxs

PATA

Philips 42" LCD tv-k eladóak
Eladó 2 db 42"-os LCD TV:
- 42PFL552D/05 ebben digitális tuner van
- 42PFP5332/10
Sajnos én jobb linket nem találtam róluk, de google segít. Az ára ennyi, vagy inkább felette. Nincsenek kicsomagolva, garantáltan újak, garancia 1 év cseregarancia.
Érd.: telefon az adatlapnál, vagy privi, vagy itt. Netközelben csak 6 után vagyok.

S-video, milyen legyen a másik vége? Mert most van itthon s-video -> s-video kábelem kb 1-1,5 méter. És igen van, Monitort teszteled már, otthagytam kemnél.
Ha kell kábel akkor hívj, írj...

Sima S-video kábel kell? Azt adnak miden videokártyához, nekem van is talán, de leghamarabb szerda este tudom bevinni.
Tényleg, az kulcskérdés, hogy milyen legyen a másik fele, mert amit alapból adnak, az nagyon rövid, és kompozit kimete van kettő azthiszem.
[ Szerkesztve ]
''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/
Hamarosan indulok.
Van 1 ilyen s-video kábelem, bontatlan.
Svideo out van rajta, meg RGB kimenet, de a kéken composit is jön.
Ehez még kell egy RCA kábel amivel belemsz a TV-be.
Érdekel?

Jaja, 6k. De úgy néz ki már jönnek érte.

Elnézéseteket kérem, de rosszul vágta be a képet a rendszer.
A fehér csatlakozóra kellene egy olyan készség, aminek a végén két VGA aljzat található. Ilyen van valahol?
Köszönöm!

ment privi, csörgess meg légyszi!

Hi! Sennheiser PMX 200 füles keresek Szfváron v környékén. Ha van ilyened keress meg priviben, v küldj egy sms-t és visszahívlak. 

Mondjuk velem már eljátszotta egy értelmiségi fórumtárs, hogy beírt ide, hogy "nekem van ilyenem, csak éppen nem eladó"... Azthittem kitépem a hajamat szálanként... 
''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/

lényeg hogy sikerült megoldani. 
valaki tudna nekem küldeni kresz gyakorlóalkalmatosságot minél hamarabb?
Nagy segítség lenne.

Sziasztok!
Még mindig keresek:
AGP-s VGA-t (kb.9600 XT)
256 v. 512 SD Ramot
1000 Mhz körüli procit SDRAM-os alaplappal
2x 512/400 DDR RAmot
És ugyanitt eladó 2*256/400 DDR1 memória. ~ 4K

Hi,
Kisebb tv-t nem tudsz véletlenül? 66cm-est keresek jó áron.
Üdv,
Igen, tőlünk ment 1,5évig az www.albavolanfevita.hu 
Látom kuvva nagy pergés van itt bászkíí. 
[ Szerkesztve ]
1988 Daihatsu Charade GTti 993ccm Turbo | Telón gyorsabb, szám az adataimnál (7-24) | PH! megbízhatóság: 50+

hmmmm 

Hy!
72cm panasonic augusztusban járt le a garija.
TX-29PS12 de nekem 16:9 is álvány nélküli.
102.990ft-ért vettem.Tudom azota jocskán estek az árak de még is egy jó kis tv-ről beszélünk.
Mit adnál érte? 
http://polirmasters.5mp.eu/web.php?a=polirmasters AUTÓKOZMETIKA FELSŐFOKON

Mi az ára? 
"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.

A ram megy rendesen.
A winchestert nem tudtam még kipróbálni, de lehet, hogy a második is kellene, mert szegény gép win2000-et kapott és annak nem tudom, hgoy elég lesz-e a 256MB memória.
[ Szerkesztve ]

Jónapot mindenkinek!
Bármelyik dolgot szívesen szállítom Fehérvárra ha van érdeklődő:
[Nokia 5300]
[X800XT AGP]
Su cuy'gar!

Igen, gyárilag! Csak ügyfélnek nem adta aki használtan eladta! ebaj...

Hali
Szemtelenül olcsón valakinek 7600 GT(PCI-E)-re hűtője?Nem gyári,valami normális,és nem kell új.
Ezek elvileg jók
Zalman VF700 Cu/AlCu
Zalman FS-V7
Zalman VF900 Cu
ZM80D-HP + ZM-OP1
PRIMECOOLER PC-VGAHG1
PRIMECOOLER PC-VGAHG2
Arctic Cooling Nv silencer 6 rev. 2
Magyarosítás kell? szórd le pirospaprikával, kösd át nemzetiszín szalaggal, dobd be gulyáslevesbe és már kész is...

Többi gépben próbáltad már? Mi lett szegénnyel?

Hi,
Hát én LCD-t keresek, és ha jól látom ez CRT modell, de öcsém épp 72-es crt-t keres majd megemlítem neki. 
Üdv.