lapátolhattam mint a bolond óránként ![;]](/dl/s/v1.gif)
mi a f@szom az a "dodo, hype, epic fail, facepalm, bullshit, lol, eye candy, powaaa, lájk, fain, candybar, applehater" & tsai ??? beszélni picit magyar ???
[Re:] Dell XPS One 27 – QHD felbontású All-in-One Ivy Bridge processzorral
Milyen winchestert vegyek? (olvasd el az első hozzászólást, mielőtt írsz!)
Nettáblák, tabletek Android op. rendszerrel /MID Apad stb. /
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!

lapátolhattam mint a bolond óránként ![;]](/dl/s/v1.gif)
mi a f@szom az a "dodo, hype, epic fail, facepalm, bullshit, lol, eye candy, powaaa, lájk, fain, candybar, applehater" & tsai ??? beszélni picit magyar ???

Pont csörgött a telefon... Reméltem, majd Te elmeséled...
De persze megnézhető: [link] bár engem most inkább a többfázisos alvás érdekel... 
A probléma Te magad vagy: ebben az évben is mindent úgy csináltál mint eddig, mégis végig más eredményekben remélkedtél.
(#43003) Ted_Beneky válasza Rick4 (#43002) üzenetére

Arról kérdezd a friss apukákat ! 
Csillagkaput a Csillag térre!
(#43004) Rick4 válasza Ted_Beneky (#43003) üzenetére

Na olyat többfázisos iránt nem érdeklődöm... 
A probléma Te magad vagy: ebben az évben is mindent úgy csináltál mint eddig, mégis végig más eredményekben remélkedtél.

Megnéztem. Háááát.... Látszik, hogy blikk szintű bulvártévé. Csak a lényegről nem beszéltek, klaudia és józsibarát meg kb. semmit nem fogott fel az egészből. 
Aki él és nem boldog, az téved!

Nyilvánvaló volt, valamelyik reggel a Batman filmes szori is hasonló szintet produkált.. Bezzeg, mikor Bódi Rómeó Andzseló két éves lett, azt értették mind. 
(#43007) LordVader80 válasza Rick4 (#43006) üzenetére

Megnézted a második Batman-téma videóm?
most linkeltem nemrég
nézd vissza, érdemes!!!!
May The Force Be With You!
(#43008) Rick4 válasza LordVader80 (#43007) üzenetére

Durvák a kommentek is, de igazuk van... 
(#43009) LordVader80 válasza Rick4 (#43008) üzenetére

szerintem is 
(#43010) Rick4 válasza LordVader80 (#43009) üzenetére

Asszem lehetne egy napiciki első díjat adni: [link]
- Ilyen például a balneológia. A bálna ... Na jó, a balneológia nem ugyanaz. Mondjuk bálnatenyésztés - habogta a volt miniszter. Csakhogy a balneológiának a bálnákhoz semmi köze sincsen, az a gyógyvizekkel foglalkozó tudomány.
Űbergáz.-.. 

Senkinek nincs eladó DDR2 modulja?
Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:

Jóvanna, csak oktatásiminiszter vót, honnan tudná ![;]](/dl/s/v1.gif)
Aki él és nem boldog, az téved!
(#43013) LordVader80 válasza Rick4 (#43010) üzenetére

tejóééééég
Gyere el Szarvasra és adok egy ilyet:

Vagy pár perc és teszünk rá egy dugvillát. 
[ Szerkesztve ]
"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73
Mit keresel szeged topicban? 
Szarvasra nem mennék most el egy ilyenért, de ennek mi a neve? vennék egyet olcsón. hol?
Leginkább read only vagyok. Közel vagyok (mármint Szegedhez) és volt már innen jó bizniszem. 
Ilyet leginkább laptop töltőkhöz és régebben tft monitorokhoz adnak tápkábelnek. Esetleg vasárnap el tudom küldeni öcsémmel Szegedre. Ha gondolod... 
"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73
És neked van most eladó ilyen csatlakozó amit linkeltél, mennyiért?
Egy van itthon. Öccázé' a Tied. 
Holnap visszamegyek, még lehet kicserélik (illene).
Ok, vasárnap kb 7-ig válaszolj. 

Sziasztok! Elektronikai alkatrészek tárolására kellene csavaros tetejű kupa. Olyasmi mint a krémes vagy gyógyszeres kupa. Minél több darab kéne. Aki tudna nagyobb tételben vagy tudja hogy szegeden hol lehet ilyet olcsón kapni az kérem szóljon!
Teszkóban, Obi-ban, Praktikerben, 100ft-os boltban és ehhez hasonló helyeken lehet kapni szortimenter dobozkákat. 

200Ft egy EU dugó, levágod ezt, és 5 perc alatt rárakod a másikat. A zöld-sárga a föld, a másik kettőt mindegy hogy kötöd be, azok menjenek a két fémtüskéhez.

Nem olyat akarok. Én ilyen kis műanyag tégelyeket szeretnék: [Ilyet]

Eladósorba kerülhet a (fél)konfigom, amelyről jelenleg is írok. Annak idején 2005-2006 fordulóján az itteniek segítettek nekem összeállítani az akkori anyagi lehetőségeimhez képest legjobbat, és tényleg egy azóta is atomstabil nagyon jó kis konfig, ami nagyon a szívemhez nőtt, de az idő már túllépett rajta ezért kicsivel feljebb szeretnék váltani.
Szóval a félkonfig amit szeretném ha beáraznátok:
PCCHIPS M952 S478 alaplap
P4 Hyper Threading Northwood 3000MHZ processzor
2X512 Samsung DDR 400 RAM
Van még egy SEITEC 256-os DDr 333 is
Sapphire Radeon HD 2600XT AGP videókártya
Van még egy Sapphire x1650pro 512mb AGP kártyám is ami nagyon jól megy, de a ventijét cserélni kell, mert le-leáll
Lehetőleg egyben szeretném eladni. Ha nem kapok érte elfogadható árat akkor inkább megtartom tartaléknak 
Oly korban éltem én e földön, mikor a majom visszaszállt a fára,a százrészes tévédrámák közé,hol a hős daliás menedzser, lő, sose fél,s az elhagyott nő könnyek közt kefél. [Orbán Ottó]

Eladó egy jó árasított Asus DRW-24B3LT 24x SATA dobozos DVD író
20 hónap garanciával. 
Nézd meg és vidd el! 
Köszi szépen! 
♪ "The Day That Never Comes..." ♫

Van nekik mindenféle tégely, doboz, műanyag üvegcse.
(Meg persze mindenféle elektronikai kütyü, csak azoknál figyelni kell mert a kínaiak szeretnek mindenbe legalább bluetooth-t vagy legalább lámpát építeni.
)
Ja, és nincs szállítási költség.
(#43029) Ted_Beneky válasza mrobii (#43025) üzenetére

ÁNTSZ ![;]](/dl/s/v1.gif)
Csillagkaput a Csillag térre!
(#43030) mrobii válasza Ted_Beneky (#43029) üzenetére

Ezt ne mértem!

(#43033) Ted_Beneky válasza mrobii (#43032) üzenetére

(#43034) mrobii válasza Ted_Beneky (#43033) üzenetére

Köszi. Jónak tűnik. Valószínűleg hétfőn meg is nézem.
új cucc jött
LG optimus e900
windows 7 phone
gyári független
85k
akit érdekel keressen
Mentsd a fájlokat és az erdőket! Csak akkor nyomtass, ha tényleg szükséges. Magyarországon évente 830 ezer tonna papírt használunk, ez legkevesebb 10 millió fa életébe kerül.

W7 x64 tudor jelentkezhet nálam PM-ben mielőtt szétb*sz az öröm ![;]](/dl/s/v1.gif)
(#43037) martonx válasza ErőVarázsló (#43035) üzenetére

jó látni, hogy lassan de biztosan megy lefelé a wp7-es cuccok ára. A következő telefonom 100% hogy wp7-es lesz (ha nem hal be hamarosan az egész platform persze).
HOPPÁ!
(#43038) ErőVarázsló válasza martonx (#43037) üzenetére
nem hiszem nagyon gyors
eddig ilyet még telónál nem láttam
az iphone egy csiga ehhez képest
Mentsd a fájlokat és az erdőket! Csak akkor nyomtass, ha tényleg szükséges. Magyarországon évente 830 ezer tonna papírt használunk, ez legkevesebb 10 millió fa életébe kerül.

Sziasztok!
Van-e valakinek kölcsön fogyasztásmérője? A legutóbbi áramszámlánk elég brutális lett, jó lenne kideríteni, hogy mi fogyaszt sokat.
HOPPÁ!

Nekem van, ha eljössz érte, a pénzedet is oda tudom adni! 
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...''

Sziasztok!
Tudtok valami helyet, ahol lehet egy jó kis máglyarakást enni? 
DESIGNER, FRONT-END DEVELOPER --- DOTA 2 ACCOUNT ELADÓ

Eladó cuccaim .
Az akasztott embert még az ág is húzza.
Kicserélték szó nélkul. 

Hihetetlenek ezek a kereskedelmi csatornák. Most néztem ezt a nyugdíj témát boncolgató Naplót. Nyilatkozik egy figura, hogy 360-380 ezer rokkantnyudíjas él ma az országban. A következő mondatban a riporter azt mondta, hogy következő riporter alanyunk is a fél millió magyar rokkantnyudíjas egyike. Alaphangon 40%-al többet mondott egy mondattal később...
Ennél már csak a rádiós műsorvezetők a jobbak. 

Ehhez képest a vicc az, hogy kb 800 ezer rokkantnyugdíjas van...
Ebből 420 ezer az, aki még a nyugdíjkorhatár alatti rokkantnyugdíjas.
[ Szerkesztve ]

Eladó egy kissé kopott, de amúgy szép állapotban lévő, ággyá nyitható kanapé 15k ellenében. Szállításban nem tudok segíteni.
KÉP
[ Szerkesztve ]
Make Love not war! | Sztereogramos honlapom: http://rasor.uw.hu

Méretei lemaradtak: 90x205x74
Ágyként meg: 140x205
Make Love not war! | Sztereogramos honlapom: http://rasor.uw.hu

HDMI jelet, hogyan tudok CRT-re (D-sub) kötni, ha van átalakító akkor az mennyibe kerül?