Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#3001) pintyesz

pintyesz
(senior tag)

Skacok!
Philips márkaszervíz van e Szegeden valahol? :F

Format C:...YES or CONTINUE? :))

(#3002) Rick4 válasza pintyesz (#3001) üzenetére

Rick4
(PH! nagyúr)

egy 2003as garlevelen ez van: vidi -szeged kft, szeged, rókusi krt 31. 62/542-670, a szuper elszo is vállal philips dolgokat, ha nem garis a cucc, ha szoláriumról van szó, akkor a honvéd tér 5 alatti szolárium szerviz, de ha jól rémlik, a Rákóczi utca közepén is volt egy philips szerviz. Garis még a cucc?

A probléma Te magad vagy: ebben az évben is mindent úgy csináltál mint eddig, mégis végig más eredményekben remélkedtél.

(#3003) pintyesz válasza Rick4 (#3002) üzenetére

pintyesz
(senior tag)

Egy Philips DVDR725H merevlemezes (160Gb) íróról van szó,ami már nem garis.
A múlt héten bedobta a törülközőt :O
Gyakorlatilag nem csinál semmit,csak villog össze-vissza és egy hibakódot ír ki
''AE3BE24''
Megpróbálom a vidi-szeged KFT-t,köszönöm a számot :R

(#3004) Old fox válasza pintyesz (#3003) üzenetére

Old fox
(tag)

Valószínű, hogy a táp adta meg magát.

Szaktanácsadás: google.hu...............bioshibás, s hibás elektronikai cuccok életrekeltésében tudok segíteni

(#3005) Rick4 válasza pintyesz (#3003) üzenetére

Rick4
(PH! nagyúr)

ez kell neked: [link], ezért ne adj lóvét másnak..ha meg mégsem oldódik meg, akkor valószínű, hogy a loader ment tönkre benne...tápnak semmi baja..

A probléma Te magad vagy: ebben az évben is mindent úgy csináltál mint eddig, mégis végig más eredményekben remélkedtél.

(#3006) pintyesz válasza Rick4 (#3005) üzenetére

pintyesz
(senior tag)

Ez a frissítés van éppen beragadva az íróba és mivel nem indul rendesen ezért nem is tudja megcsinálni a műveletet...
''loader ment tönkre benne'' ezt már olvastam más fórumon,de mit is jelent pontosan? :F

(#3007) Rick4 válasza pintyesz (#3006) üzenetére

Rick4
(PH! nagyúr)

frissítés közben xart be? reseteld mindenképp a cuccot, kihúzod a 230V-ból, benyomod a bekapcsgombot, nyomva tartod, bedugod a 230V-ba, és addig nyomod, miíg a kijelző nem világít. utána meg kellene próbálni még egyszer azt a frissítést...a loader az maga a chip, amiben a szoftja van...

(#3008) pschio

pschio
(őstag)

egyket elado cucc:

Gainward 6600nongt[link]
56k belso modem [link]
ati race 2c [link]
intel halokartyak [link]
matrx videokartyak [link]
p2-es procik [link]
sony crt monitor [link]
24 portos smc hub [link]
slot1 ppga atalakito [link]
hauppauge cucc [link]
usb vezerlo (nem 2.0) [link]
hp crt monitor [link]
coolink 500W-os táp [link]

vegyetek vigyetek :)

''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''

(#3009) pintyesz válasza Rick4 (#3007) üzenetére

pintyesz
(senior tag)

A frissítést tuti nem kezdte meg!
Most jutott eszembe,hogy vacakolt vmi ''BLOCKED'' üzenettel is,mikor még az előtte lévő DVD volt ''beszorulva''
Felváltva dobálta a ''BLOCKED'' és a ''AE3BE24'' hibaüzit
most villanak be az emlékképek :Y

[Szerkesztve]

(#3010) Rhino666 válasza Rommel6600 (#2998) üzenetére

Rhino666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sztem megéri. :R

GT is over. :DDD Kicsit lecsúsztál... Az órákat maid értékelem ha beírod. ;)

Gumi fülhallgató párnák (fülesbogyók) >>> http://href.hu/x/7j10 <<< 520Ft/3pár!

(#3011) Gergello válasza BobChemistry (#2939) üzenetére

Gergello
(őstag)
LOGOUT blog

Hali! 8 ért lehet vinni a Falcont, a másikat 6 ért.

Eladó irodai eszközök (nyomtató, fax, multifunkciós készülék, ...): http://hardverapro.hu/apro/hp_laserjet_4000tn/hsz_1-50.html

(#3012) Rommel6600 válasza Rhino666 (#3010) üzenetére

Rommel6600
(őstag)
LOGOUT blog

Fizika informatikusoknak 1.
Előadás: Szabó G.

Számítógép architektúra
Előadás: Máté E.
Gyak: Erdőhelyi B.

Kalkulus informatikusoknak I.
Előadás: Szabó T.
Gyak: Fülöp V., Szabó T.

Programozás alapjai
Előadás: Dévényi K.
Gyakorlat: Gergely T.

Diszkrét matematika
Előadás: Czédli G.
Gyak: Dormán M.

Voltam a GT-n, csak kíváncsi voltam eseteg melyik főgólyával fórumozok itt :D

(#3013) boba6

boba6
(senior tag)

keresek DDR 266MHz SODIMM notiramot és 17''-es CRT moncsit

... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess! • • • • • • • • • • ››› minden friss infó ezentúl: http://twitter.com/bobasix

(#3014) Gergello

Gergello
(őstag)
LOGOUT blog

eladó

Processzor: AMD64 3000+ (NewCastle mag, s754, 64bit,Zalman hűtő)
Alaplap: Asus K8N
Memória: 512 MB DDR1 Infineon
Videókártya: GeForce 6600 (AGP,256 MB, Inno3d)
Merevlemez: 250 GB IDE (nem Maxtor)
300 Wattos Mercury tápegység
ATX ház
DVD olvasó

Eladó irodai eszközök (nyomtató, fax, multifunkciós készülék, ...): http://hardverapro.hu/apro/hp_laserjet_4000tn/hsz_1-50.html

(#3015) kraftxld válasza Rommel6600 (#3012) üzenetére

kraftxld
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Részvétem :DDD

MCSE+M/S, MCITP, VCP5 - ''Soha ne becsüld le az autópályán száguldó DAT kazettákkal megrakott teherautó sávszélességét''

(#3016) Rommel6600 válasza kraftxld (#3015) üzenetére

Rommel6600
(őstag)
LOGOUT blog

Légyszi fejtsd ki bővebben hogy miért és/vagy hogy ki(k) miatt. Köszi

(#3017) Gergello

Gergello
(őstag)
LOGOUT blog

[link]
ilyen szörnyetege van valakinek? nagyon korrekt robogó szervízt ismertek?

(#3018) proper válasza Gergello (#3017) üzenetére

proper
(őstag)

nagyon korrektet nem ismerek, csak okoskodó, drága, és átverőset :DDD
járd körbe a várost és ahol a legolcsobbat mondják rá ott csináltasd meg
de ha lehet várd meg a javitást és álj ott melette mert érdekes dolgokat tudnak müvelni

amugy mi baja van?

(#3019) Feka83

Feka83
(újonc)

Tiszteletem!

Bocs h nem keresgélek, tudom google...De ennek ellenére tud valaki olcsóba slim CD tokot?
( Kb 1000 db kellene )
Előre is Köszi.

http://linket.szeretnek.info

(#3020) pintyesz válasza Feka83 (#3019) üzenetére

pintyesz
(senior tag)

Küldtem privátot...

[Szerkesztve]

(#3021) BobChemistry válasza Gergello (#3011) üzenetére

BobChemistry
(őstag)

hu, ez így elsőre kicsit sok egy maketért
valami egyéb infó?
méretarány, gyártó?
hiánytalan?

Bármilyen közel vagy valakihez, végtelen a távolság köztetek.

(#3022) Gergello válasza proper (#3018) üzenetére

Gergello
(őstag)
LOGOUT blog

Utóbbi kettővel van tapasztalatom. Szerintem csak be kellene állítani. Alapjáratot, karbit, görgőket. Telitankolom, akkor meg csörög és olyan mintha elmenne a keverési arány (se erő se semmi, max 35 jön ki), amúgysem egy szélvész, de kevés benzinnel jobban húz.

(#3023) Rick4

Rick4
(PH! nagyúr)

ezt a videot nézzétek meg, gyerekek: [link]..mondjuk van bene igazság.. :U

(#3024) Szemi82 válasza Gergello (#3022) üzenetére

Szemi82
(tag)

Szevasz!
Próbáld meg a levegőszűrö filtert kitakarítani, esetleg ha nagyon retkes kicserélni.
Jó tanács:Ha cseréled ne vedd meg az eredetit mert horror ára van.Egyszerű filc anyag is megteszi.

[Szerkesztve]

Várom, hogy egy angyal érkezzen, és fizessek a bűnért, ha vétkeztem... /BFBC2: szemike/

(#3025) proper válasza Gergello (#3022) üzenetére

proper
(őstag)

ha tele van tankolva csörög? :DDD ez jó

alapjáratot állitani, karbit takaritani te is tudsz kár ezért pár ezret kidobni az ablakon
görgöt ha tudod mekkora kell bele akkor vedd meg és berakom neked, vagy ha van ismerösöd akinek van légkulcsa akkor szintén te is ki tudod cserélni
ha meg komolyabb dolog miatt csörögne akkor ott már valoszinü dugó vagy fötengelycsapágy miatt van akkor blokkot kell huzni az meg már zsebbe nyulos
ha egyszer össze tudunk futni akkor ránézhetek ;] hogy mi is csörög meg merre

(#3026) finest válasza Rick4 (#3023) üzenetére

finest
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kicsit előítéletesek a csákók, de azért van igazság abban, amit elmondanak. Bár Norbinak nehezére esik az alany és az állítmány egyeztetése.

[Szerkesztve]

“Don’t shoot, I’m Globish.”

(#3027) Szemi82 válasza Rick4 (#3023) üzenetére

Szemi82
(tag)

Egyet értek.

Várom, hogy egy angyal érkezzen, és fizessek a bűnért, ha vétkeztem... /BFBC2: szemike/

(#3028) Gergello

Gergello
(őstag)
LOGOUT blog

Varió felöl csörög, bal oldal hátul gyakorlatilag. Jó lehet ti, tudjátok állítani , de nekem fogalmam sincs, hogy kell . :O A szűrő nem hinném, hogy koszos lenne mert még 2 ezer kilóméter nincs az egész robogóban.

köszi!

[Szerkesztve]

(#3029) kraftxld válasza Rommel6600 (#3016) üzenetére

kraftxld
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Röviden:

Abban a 2 évben amíg a TTK-n voltam mint műszaki informatikus, SEMMI azaz zérónullasemmi olyan tudást nem kaptam amit a későbbiekben akár a munkám során (IT közeli) akár a mostani tanulmányaim során (Microsoft Systems Engineer - hálózati rendszermérnök) tudtam volna hasznosítani.
A matek egy mocskos szórótárgy, nem az ember tényleges tudására kíváncsiak, hanem arra, hogy mennyire tudod beseggelni az adott könyvet. Félévente más programozási nyelvbe kap az ember a helyett, hogy egyet megtanítanának normálisan, majd erre a tudásra alapozva az egyetem után a kedves diák pár nap alatt át tudna állni egy másikra. Fizika meg teljesen fölösleges, az optikai résznek lenne értelme, ha még gyakorlatiasabb lenne az oktatás (Szabó Gábor proffal teljesen elégedett voltam, nagy koponya az öreg, jól is tanít, ő próbál minnél több gyakorlati kapcsot bevinni az előadásaiba).
Az architektúra szintén csak a szopatásról szól, semmi értelmesről.....

MCSE+M/S, MCITP, VCP5 - ''Soha ne becsüld le az autópályán száguldó DAT kazettákkal megrakott teherautó sávszélességét''

(#3030) proper válasza Gergello (#3028) üzenetére

proper
(őstag)

akkor lehet csak a sárvédő csavarja van csak kilazulva vagy valami más mert hátul a kuplung nem tud csörögni, elvileg :DDD
nem nagy kunszt a karbi 2 csavar lesz egyik a levegő másik az alapjárat, ami a bovden.el egyvonalban van az az alapjárat

ez ilyen kinai csoda? :DDD dobj privit aztán megnézzük, szerintem valami más csöröghet

(#3031) CSorBA

CSorBA
(senior tag)
LOGOUT blog

jujj, johogy mondjatok, jegyzet elado :D Tavalyi.

Fénymásolat, összefűzve (by Jenő):
-Architechtura (az a kurvasokoldalas, Máté bácsi féle)
-C példatár (ez tuti kurvajó amúgy, plussz pontokat gyakon siman lehet belole szerezni)
Original:
- Szendrei Ágnes: Diszkrét matematika (tavalyi)
- Szabó Tamás: Kalkulus I. (könyv és példatár, 2éves)
A C programozási nyelv (Brian W. Kernighan, Dennis M. Ritchie)

LEMONS. Perfect for orangejuice.

(#3032) CSorBA válasza kraftxld (#3029) üzenetére

CSorBA
(senior tag)
LOGOUT blog

Veled meg teljesen egyetértek, 2 éve vagyok itt, és kurvaraelegem lett belole már.. :)

(#3033) CSorBA válasza Rommel6600 (#3012) üzenetére

CSorBA
(senior tag)
LOGOUT blog

priv, ops

[Szerkesztve]

(#3034) Szemi82 válasza Gergello (#3028) üzenetére

Szemi82
(tag)

Szerintem megérné neki megmutatnod.
Ugylátom vágja a dolgokat.
Két kalappal!!
:D

(#3035) t_ferenc

t_ferenc
(őstag)

hali!

segitseg kellene nagy okos emberektol akik nagyon otthon vannak halozatepitesben.

adott ket router mindketto wlan es ra kene venni oket hoyg egymassal kommunikalva kiterjesszek a wlan lefedettseget. ez egyik egy dlink di524 a masik egy linksys wrt54g. egyszer mar ma sikerult csak aztan valamit nagyon elallithattam :)

elore is koszi a segitseget :R

if you fall seven times, stand up eight

(#3036) kraftxld válasza t_ferenc (#3035) üzenetére

kraftxld
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A linksys wan portjába a net megfelelő beállításokkal, majd a linksys egyik lan portjából húzol egy kábelt a másik router wan portjában, és a dlinken a wan-t dhcp-re állítod.

Ezek után elvileg mennie kéne.

(#3037) t_ferenc válasza kraftxld (#3036) üzenetére

t_ferenc
(őstag)

mar csak az a gond hogy inkabb a dlink lenne a master router, mivel arra egy erosebb antenna van kotve. ugy is jo lenne?

if you fall seven times, stand up eight

(#3038) kraftxld válasza t_ferenc (#3037) üzenetére

kraftxld
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Úgy is jónak kell lennie.

(#3039) Gergello válasza proper (#3030) üzenetére

Gergello
(őstag)
LOGOUT blog

kínai átok :DDD
köszi mindkettőtöknek az eddigi segítséget! Neked pedig majd megy privi.

(#3040) Gergello válasza BobChemistry (#3021) üzenetére

Gergello
(őstag)
LOGOUT blog

Hali!
Infók bővebben :

AMT ERTL a gyártó
47x35x10 (hxszxm) cm
fel van bontva a doboz és az egyik zacskó is, de ha a gyárban hiánytalanul rakták bele akkor még most is az.

Képek:

[link]
[link]

Mennyit érne meg neked?

(#3041) Rhino666 válasza Rommel6600 (#3012) üzenetére

Rhino666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jó választások. ;) :R

Gumi fülhallgató párnák (fülesbogyók) >>> http://href.hu/x/7j10 <<< 520Ft/3pár!

(#3042) Wind2

Wind2
(újonc)

Sziasztok.
Szeretném megkérdezni hogy holnap megy-e valaki Pestre.Az Ipon-ból kellene egy alaplapot hozni.
Tud valaki segíteni?
Előre is köszönöm. :R

Wind2

(#3043) kraftxld válasza Wind2 (#3042) üzenetére

kraftxld
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szerdán el tudom hozni ha addig ráér.

(#3044) rptr

rptr
(tag)

Lenne itt egy kerdes: mivel tudom (vegleg) kinyirni a toltheto aksikat, ugy hogy lathato nyom ne maradjon rajta? :D (AA, AAA, vagy akarmilyen kis aksit)

(#3045) Rick4 válasza rptr (#3044) üzenetére

Rick4
(PH! nagyúr)

mikrohullámú sütő... :D mi a történet lényege? mert ez tuti nem szexuális perverzió... :D

(#3046) rptr válasza Rick4 (#3045) üzenetére

rptr
(tag)

Mikroba inkabb nem raknam be, annyit nem er (fem, zart, ...). :) A tortenet lenyege, hogy szeretnek kinyirni vegleg egy aksit. :D De mar az is jo, ha par perc alatt le tudom meriteni (a lab osszekotes nem igazan mukodik). A hasznalhatatlanna tetel lenne a legjobb.

(#3047) Rick4 válasza rptr (#3046) üzenetére

Rick4
(PH! nagyúr)

akkor talán érdemes főzni egy negyed órát...de a 220V-os bekötést sem szereti...ezt elég 1 másodpercig is erőltetni..

(#3048) szumoo válasza rptr (#3046) üzenetére

szumoo
(senior tag)

Miért akarsz ennyire drasztikusan megválni egy aksitól? :D
Dobd be egy újrahasznosító kukába és elvan felejtve!

Rick: Múltkor javasoltad, h kapcsoljam ki a virtuális memóriát, mert már 1 gigánál felesleges. Valamelyik nap játszok egy game-mel és kidob egy ablakot a vindóz, hogy elfogyott a virtuális memória és elnézést kér a kellemetlenségért. :DDD
Nem tudom mi a fene volt ez, de jót derültem rajta és inkább filmeztem egyet.

[Szerkesztve]

A nyúlon túl? - Eladó: http://href.hu/x/hqjj (Chieftec Uni BA02)

(#3049) pintyesz válasza rptr (#3046) üzenetére

pintyesz
(senior tag)

A ''MIÉTR''-re a válasz még mindig nem körvonalazódott meg bennem :F

(#3050) Rick4 válasza szumoo (#3048) üzenetére

Rick4
(PH! nagyúr)

ez benne van, hivatalosan a win számít a virtuális memóra, registeyben valahol be lehet állítani, hogy ne kérje számon...nekem az 1 giga ramos notin is ki van kapcsolva. alapból azért gondolj bele, dinamikusan kezeli a lapozófájlt. elindítasz egy progit, erre megnöveli, és elkezd írni a vinyóra, miközben a vinyónak ép az lenne a feladata, hogy a lemez egy másik részéről adatot töltsön be a fizikai memóriába...hogy is van ez? nálam átlagban az össz használt memória 1 giga alatt van ( kb 30%kal) én is utánaolvasgattam, de egyértelmű magyarázat nem volt sehol. akkor maradjunk abban, hogy ez csak az én véleményem a lapozófájl kikapcsról. mondjuk noti esetében nem mindegy, hogy tekeri e a vinyót, vagy sem...a ram kevesebb áramot fogyaszt, és kevésbé melegszik... :D

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.