Nekem mindenkepp csak a mechanikus ora az 'ora', es ily modon a 100-200 ezer az inkabb a minimum, mint a felso hatara az 'egeszseges oraknak'... Sztem inkabb 1 milkanal van az egeszseg hatara. Szal pl. egy Omega SpeedMaster Prof 500k-ert meg egy normalis ora. Vagy egy sima acel Jaeger (es az mar surolja).
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Hirdetés
Troy.
(őstag)
mutassatok már egy-két órát 15-25 e ft között.
( vagy inkább lőjjek magamnak búcsúba ?
)
''640 kb ought to be enough for anyone''(Bill Gates, Microsoft, 1981)
mondjuk kicsit több, ez 32500
What else you gonna do on a Saturday?

Troy.
(őstag)
ne legyen bőrszíjas. 
#3 hsz. vmi olyami 
[Szerkesztve]

Zebu
(őstag)
PR 50 az aranyos óra
Nekem is volt már
Igazából nekem aaz a legfontosabb, hogy zafír üveges legyen. Melóban véletlenül se karcolódjon össze.
Gyűrűk ura díszdobos rendezői változat | Indiana Jones díszdobozos eladók

Zebu
(őstag)
Egyértelmű, hogy a mechanikus értékesebb. Mondjuk nekem most pont elemes óráim vannak, mert a mechanikusokat vagy elajándékoztam, vagy eladódtak

Azért mit nem adnék egy bőrszíjas szögletes mechanikus Revue Thomme kronográfért.
Igaz az olyan 230-300 között van, nem felső kategória, de nekem az is kicsit sok

Troy.
(őstag)
vannak svájci zsebórák?
( nem mintha azt szeretnék [gondolom milyen az ára] ) csak nekem mindig is tetszettek. 
[Szerkesztve]

Zebu
(őstag)
Hogyne lennének. Attól függ melyik gyártót választod. 40-től már szerintem vannak simán.
Na sajat kep:![[kép] [kép]](http://img.tar.hu/asdfg321/size2/17849899.jpg)

Aladdin
(kvázi-tag)
Hmm, lehet, hogy erőfitogtatás de ez az érintős technika nagyon állat.
Én a megjelenésétől kezdve beleszerettem, és most már fél éve egy titán tokozásút nyúzok. 
![[kép] [kép]](http://www.watcheslist.com/img/p20322x.jpg)
[Szerkesztve]
Hondám mindig is volt, mindig is lesz :)

T. Vercetti
(újonc)
Hello!
A teljességget elősegítvén:
Candino
[link]
" A válságra való tekintettel az alagút végén lekapcsoltuk a fényt..."

T. Vercetti
(újonc)
Ezt a tipust használom....![[kép] [kép]](http://www.candino.com/wide/french/fiches/42363.jpg)
Meg kell mondjam, már nagyon sokmindent túlélt... 
" A válságra való tekintettel az alagút végén lekapcsoltuk a fényt..."

Zebu
(őstag)
Óóóóóóóóóó ténleg el ne felejtsük!
Anno volt egy szép Candino Blue Sea órám is. Alig látni manapság itthon belőle....

Brae
(őstag)
Kicsit ''érdekes'' az értékrended. De ha ez a hobbid, akkor nem szóltam 
Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! http://href.hu/x/chbe

zsiga667
(PH! kedvence)
Nem mondod hogy te nem adnál 500k-t egy Speedmasterért... 

Brae
(őstag)
Ha egy 7-8 jegyű szám jelentené a havi fizetésem, akkor már rég itt figyegne a csuklómon, de jelenlegi állapotomba, csóró egyetemistaként még meggondolom 
Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! http://href.hu/x/chbe
Ha mondjuk 8 szamjegyu lenne a fizetesed, akkor a Speedmaster ara kb. 1 napi munkad eredmenye lenne... Szal komolyan egy napi fizetesed szannad orara? Azert az nem sok...

Zebu
(őstag)
Vannak akik Q&Q-t is drágálják

az iránytű hogy működik rajta?
a mutatók irányba állnak?
Hat pl. ha alberletben lakik az ember vagy a hitelet probalja nagy kuzdelmek aran visszafizetni, akkor egy 20-30k-s ora is draga, de nem errol van szo, hanem a kiraly orakrol. Egy kvarcorat sosem lehet egy lapon emlegetni egy jo kis mechanikus oraval, viszont azokert meg jo kis penzt kernek.

Aladdin
(kvázi-tag)
Bizony, a mutatók beállnak egy síkba, és a nagymutató mutat észak felé. Pontosabban úgy mutatja az északot, hogy be kell állítani itt Bp-en a +2fokot mert ennyi a szögeltérés most éppen az északi sark és mágneses pont között. Eközben az órát vízszintesen kell tartani.

Aladdin
(kvázi-tag)
Ebben igazad van, de ne becsüljük le a kvarcot se. Ez nem egy becsületsértés potom 1500 dolcsiért, Ventura Vtec:![[kép] [kép]](http://www.abouttime.com/business/mnt1/abouttime/invt/w15s/vtec-alpha-w15s.jpg)
[Szerkesztve]

vizslakutya
(tag)
Ha jól belegondolok anyáméknál van egySchaffhausen zsebórám amit sajnos átalakítottak karórává.De kb az 1920 as évekből való.Lehet,hogy megérné valami értelmes szakira rábízni,hogy hozza rendbe.
Mellesleg ez a márka is kimaradt az 1 # hszből. /lehet,hogy már meg is szűnt?/
>vizslát mindenkinek<

Aladdin
(kvázi-tag)
Vagy ez, Ventura VTEC GAMMA :![[kép] [kép]](http://www.watches-for-china.com/watchesforchina/images/gd2vtecGammar.jpg)

Aladdin
(kvázi-tag)
Tényleg kimaradt, pedig él és virul 
[link]

vizslakutya
(tag)
Ez nagyon finom!! 
>vizslát mindenkinek<

neduddki
(PH! nagyúr)
HI!
Ahogy egy orank ki kel nezni:- )))![[kép] [kép]](http://www.lacotedesmontres.com/IMG/6930.jpg)
:- )))
92-ben pihente g a kezmeben Munchenben vacak 22e markaert:- ))) szep volt:- )))
udv
neduddki
mod: vagy meg inkabb a 4/7 5/7 6/7 a rolex fles-bol:- )))
[Szerkesztve]
a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

Aladdin
(kvázi-tag)
Ez a brilles kirakás ffi órában nekem már nem bejövős. Ez maradjon a női órák privilégiuma

neduddki
(PH! nagyúr)
HI!
Day-Date-re utalnek de nem talaltam ojjankepet ami feher tok, karkoto es feher, vgay kek belso lehetoelg szmaok nelkul:- )))
lasd a fles-bol a megadott szmokat:- )))
udv
neduddki
a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
Sztem meg becsuljuk csak le. Elektronikabol nem nagy poen olyan orat csinalni, ami pl. tudja, hany naposak a honapok, melyik ev szokoev, vagy amelyik elzeneli neked az idot. Ugyanez fogaskerekekbol, az mar tudas. Szal ok, hogy ez egy draga design ora, de mernoki tudas/muveszet az nincs benne egy szal se...
ebben egyetértek veled
egy kérdésem lenne:
a tachy v tachometert (az amit lehet forgatni az órán) hogy kell használni
a manual szerint mutatja a sebességet, de én nem jöttem rá mi a lényege
igen, ennek én is örülök 
Hat ugye meg akarsz merni valamit, amikor elkezdodik, elinditod a stoppert, amikor vege van leallitod, es ekkor orankent annyiszor hajtodik vegre a valami, amilyen szamra ep mutat az ora. Szal pl. auto megy, elersz a kilometerkohoz, elinditod, amikor a kovetkezohoz ersz, megallitod. Ha mondjuk fel perc volt, akkor ugye a masodpercmutato pont a 6-osnal van, ahova 120 van irva, szal 120 km/h a sebesseged. Az benne a jo, hogy fuggetlen attol, hogy mit mersz. Pl. ha a gep nyuszikat gyart, es egy nyuszihoz 24 masodperc kell - orankent 150 nyuszi.

szijartg
(senior tag)
sajnos nem sikerült a Doxámról képet csinálni, de majd jövőhéten többet otthon leszek és majd akkor
jelszóhoz kezdtem el gépelnia választ 
köszi az infókat 
az enyémen ezt a számos felületet lehet tekerni
ez mire jó?
szerk: most lehet hülyeséget írtam, első oldalon ott a kép az óráról a külső felületre gondoltam
[Szerkesztve]
Ja, az mas, ez nem a tachymeter, hanem csak sima perc skala, lehet, ennek is van valami neve, de ezt nem tudom. Ez arra jo, hogy pl. ha buvarkodsz, akkor amikor lemesz odatekered a gyurut, ahol a nagymutato all, es akkor tudod, hogy meddig vagy lent - nem fogy el az oxigen, mert ugye nyilvan, ha tudod, hogy miota vagy lent, fele annyi oxigent hasznalsz, mintha nem tudnad... Vagy lehet, hogy megse, de legalabb tudod ;).
igen, sztem is ez lesz a megoldás
az első jobban tetszik, mennyibe kerülhetnek 
nekem ez is nagyon tetszik:
[link]

hanari
(újonc)
Frederique Constant
[link]
A Moonphase Chronographot szívesen viselném...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Valaki említett a Swatch-ot itt. Erről azt mondta egy órás haverom, hogyha az elromlik, akkor kidobod, kb. annyit is ér. 
Én meg úgy vagyok a témával, hogy amig nem lesz pénzem vmi. normális órára (pl.: legalább egy Omega v. Tag Heuer szintűre), addig inkább nem veszek semmilyen vackot, ha nagyon kíváncsi vagyok, megnézem a telefonon az időt.
"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."
Hat nem tudom, hogy a Royal Blue mennyi lehet, gondolom olyasmi, mint a Dzsingisz Kan, az ugy 600k dolcsi... Ezek mar nekem tul sokba kerulnek, de szepek. Majd egyszer...

ponti_ak
(PH! addikt)
Tavaly karácsonyra kaptam egy ilyen ''eldobhatósat'':![[kép] [kép]](http://store.swatch.com/images/products/irony/FW2004/YGS437G/YGS437G_sr3.jpg)
[link]
Korábban 2 évig nekem se volt órám, és a telefont lestem folyton..
Ez meg vasból van, nagy és nehéz. Viszont pontos, (szerintem) elegáns, mindennapi használatra megfelelő.. és még a karomat sem vágják le miatta.. 
Ha elmegy még 5-6 évet, akkor azt mondom, hogy OK, megtette a dolgát. Javíttatni lehet, hogy nem érdemes, de kidobni nem fogom azért, ha valami kisebb baja lesz... 

ToRR3nt3
(őstag)
Dejó h van ez a topik! A barátnőmmel pában akarunk Doxát venni. Tudtok ajánlani? Én már voltam Doxa tulaj, de sajnos elcsórták. Majd megszakadt a szívem!
...We pay. Nothing can save us. Justice is lost, Justice is raped, Justice is gone...
Nekem anno úgy magyarázta a srác, hogy a baj velük, hogy a szerkezetüket csak egyben lehet cserélni, kisebb alkatrészeket nem, de ebben nem vagyok biztos, lehet hogy dezinformállak. 
Amúgy meg kinek mi tetszik, én mint fentebb kifejtettem addig nem veszek órát, amig egy megfelelő kaliberűre nem lesz pénzem.
Használd egészséggel!
"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."
szerk: 2x ment.
[Szerkesztve]