Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) PumPi

PumPi
(őstag)
LOGOUT blog

Elegem van az itthoni helyzetből, jó lenne egy kis ''klimaváltozás'', átvitt és szó szerinti értelemben is. Elsősorban, németül beszélő munkák érdekelnének, de ha nincs más akkor angol is jó, de abból sajna nincs papiroma tudásmról, ettől függetlenül, társalgási szinten beszélem az angolt.
Bővebben: link ezt már néztem,(csütrötökön elmegyek a tájékoztatóra) ha esetleg tud valaki másikat, jobbat, szebbet, jobban fizetőt, akkor az jelezzen légyszíves!:)
-B kategóriás jogsi van,
-DSD németből (deutsche sprachdiplom)
-érettségi
-értelmes kinézet:D...

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

Vorsprung durch Technik..

(#2) PumPi válasza PumPi (#1) üzenetére

PumPi
(őstag)
LOGOUT blog

10perc alatt senki senkinek nem keltette fel az érdeklődését a topik? kár:(

(#3) PumPi

PumPi
(őstag)
LOGOUT blog

Akkor úgy kérdezem hogy dolgozott e már valaki hajón?:F
Olyan szép nagy óóóceánjáróóra gondolok.:D

(#4) PumPi

PumPi
(őstag)
LOGOUT blog

mai utcsó up, nem tud valaki esetleg egy számtechbolt állást, Nürnbergbe, jó nagy fizetéssel, lakással, barátnővel:DDD, autóval, mobillal, internettel, más asszem nem hiányzik, jaa de a laptop még fontos.:DD
Igényeim ti is láthatjátok nem nagyok.:DD

FÁLRE A TRÉFÁT TÉNYLEG KERESEM, DE NEM SZERETEM A SNASSZ UPPOKAT.:D

(#5) PumPi

PumPi
(őstag)
LOGOUT blog

na mizujs?
senkinek nincs semmi 5lete?:)
Én elmegyek erre a hajós tájékoztatatóra aztán majd meglátom.:)

(#6) PumPi

PumPi
(őstag)
LOGOUT blog

Nem tudja valaki, ahhot hogy külföldön munkát válaljak milyen okmányok kellenek? ha kellenek eggyáltalán:F

(#7) PumPi

PumPi
(őstag)
LOGOUT blog

azért ezt birom ha az ember a hardverpiacba nyit egy topikot egyből megjelenik, 200tökfej akik szétoffolják az egészet, de a topik legalább fent van, itt meg amúgy is fent van a topik:D, de valahogy nem igazán akarnak még az offok sem jönni.:D
De nem adom fel.:D

(#8) Fisha válasza PumPi (#7) üzenetére

Fisha
(senior tag)

Mi lesz a csajokkal, ha elmesz kulfoldre?
Bocsi az offert :).

(#9) PumPi válasza Fisha (#8) üzenetére

PumPi
(őstag)
LOGOUT blog

Most jelenleg sajna még kilátásba sincsen egy normális kapcsolat, ami meg van azt meg szívesen itthagyom.:D
nem baj csak így tovább had legyen minnél feljebb a topik.:D
De azért ha egy picit közelebbi offot is tudsz írni az még jobb lenne:DD, de így sem rossz.:DD

(#10) Somydemy válasza PumPi (#9) üzenetére

Somydemy
(senior tag)

nekem Izraelbe vannak ismerősök, és voltam is régebben kint dolgozni (de csak modjával:D) de oda kimenni elég macerás, és nem jöhetsz csak úgy haza ha kedved van.
nem volt rosz, de én inkább jobban szeretek itthon...

Nyisd nagyra Füled, és Látni fogsz!™ (by demy) ®

(#11) PumPi válasza Somydemy (#10) üzenetére

PumPi
(őstag)
LOGOUT blog

Az üzelti mentalitásom miatt a haverjaim többször mondták hogy egy bizonyos ott élő ember vagyok.:DD Szóval ha azt ondanám nekik hogy megyek Izraelbe tuttira azt mondanák hogy odavalóvagy.:DDD

Mit csináltál ott? ha szabad lérdeznem
Anyagilag megérte? Ismerősök által? vagy cégen keresztül?

(#12) bobsurf válasza PumPi (#11) üzenetére

bobsurf
(senior tag)

ezt a topicot figyelemmel kisérem, nyáron én is ki akarok menni az asszonnyal.
Sok sikert.

bobsurf@tvnetwork.hu

(#13) PumPi válasza bobsurf (#12) üzenetére

PumPi
(őstag)
LOGOUT blog

:DDD
Remélem lesz mit figyelemmel kisérni:D, mert eléggé pangás van.:D
Ti hova akartok menni?

(#14) bobsurf válasza PumPi (#13) üzenetére

bobsurf
(senior tag)

ez jelenleg egy bonyolult kérdés. Az asszony tesója megy ki orvosnak, és az asszony is oda akar menni, ahova a tesója. Nekem angol nyelvterület kéne, neki mind1.
De jó lenne közelben maradni (ausztria), mégiscsak könnyebb hazanézni onnan.
Szal majd kialakul.

bobsurf@tvnetwork.hu

(#15) GodHeart válasza bobsurf (#14) üzenetére

GodHeart
(senior tag)

nah megin megtaláltalak :DD

küld már el azt a szerencsétlen levelet PLS!!!!!!!!!! :O

(#16) PumPi válasza bobsurf (#14) üzenetére

PumPi
(őstag)
LOGOUT blog

Igen, ebben igazad van, jó lenne az az Ausztria, csak nem nagyon tudok ott se melüt.:D Igazából a Németországgal sem lenne probléma, mert autóval az is itt van 6órára.:D

(#17) PumPi válasza bobsurf (#14) üzenetére

PumPi
(őstag)
LOGOUT blog

Ezt láttad már?
Bővebben: link meg kéne rendelni, de 4rugo elég sok, egy csomagért, és akkor még nem is biztos hogy lesz meló.:((

Milyen lehet az a halászat?;] adnak egy Balzer karbon pergető botot, és kizavarnak egy hegyi patakba, jó sok pisztrángot halászni?:DD mert akkor megyek:DDD

(#18) !player! válasza PumPi (#17) üzenetére

!player!
(fanatikus tag)

Engem is érdekelne ilyen szezonális meló szal ha találtok azt osszátok meg velem pls!

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Twisting+Nether&n=Pannka

(#19) PumPi válasza !player! (#18) üzenetére

PumPi
(őstag)
LOGOUT blog

Megosszuk, csak sajna egyenlőre tapasztalat sincsen.:D
Mert nem nagyon tud erről semmit senki, azt a westheraldos csomagot mg kéne rendelni,csak az a baj hogy 4k elég sok egy tájékoztatóért.:F
Viszont elindult itt a Ph!n ez a karrier melléklet, és ott van a jobmonitor.de oldal, ami nagyon szép csak éppen olyan übermayer embereket keresnek mint itt Magyarországon.:D szóval esélytelen, de azért álljon itt egy up, mert a remény hal meg utoljára.:D

(#20) bobsurf válasza PumPi (#16) üzenetére

bobsurf
(senior tag)

a németeknél most qrva nagy a munkanélküliség, szal oda inkább nem mennék.

bobsurf@tvnetwork.hu

(#21) bobsurf válasza PumPi (#17) üzenetére

bobsurf
(senior tag)

szvsz 4k nem sok, ha ilyen ügyről van szó. Én 500k-val akarok kimenni, és az is benne van, hogy azt elbukom. Szal mi az a 4k:F :))

bobsurf@tvnetwork.hu

(#22) !player!

!player!
(fanatikus tag)

Nos hát meg kell próbálni, nem megrendelni, hanem bemenni hozzájuk személyesen, ugy talán mégis egyszerűbb!

különben ti milyen munkákat kerestek?

(#23) PumPi válasza bobsurf (#21) üzenetére

PumPi
(őstag)
LOGOUT blog

Hát szerintem, csak úgy a nagyvilágba nekiindulni nem nagyon éri meg, de legyen szerencséd, őszintén kívánom.
A hajós melókat nem néztétek? az elején adtam egy linket, elég korrektnek tűnik...

(#24) PumPi válasza !player! (#22) üzenetére

PumPi
(őstag)
LOGOUT blog

amivel sok pénzt lehet keresni:DDD
Nem tudom, igazából, ne legyen nagyon mocsok meló, de elég nagy a tűréshatárom, viszont csak akkor ha megéri, anyagilag, fizikailag meg hasonló szempontokból.

(#25) !player!

!player!
(fanatikus tag)

Ja háát a hajos meló is érdekes, de ott sosem lesz szabadidőd, meg ha nem pincérenk mész, vagy mixernek, akkor szerintem a galambszart fogod pucolni a fedélzetről!

Azt írták a hét mindn tapja 10-12 óra s 200-250K ha belegondolsz ez igy nem is annyira jó!

(#26) PumPi válasza !player! (#25) üzenetére

PumPi
(őstag)
LOGOUT blog

ez igaz+borravaló, megfontolandó az biztos, de ha előléptetnek akkor a pénzed is megy ám feljebb
itthon el kéne egy krupiétanfolyamot végezni, meg egy keveset dolgozni, és úgy kimenni.
Egyébként még így is azért jó, mert ha ezt itthon keresnéd ezért a melóért, akkor kéne még kajára költened, 20-30k, albi40-50k, rezsi10-15 ez a pénz kvázi hozzáadódik a keresetedhez. Mert ugye ez a hajón ingyér van, plusz nem beszélve arról hogy mennyi új tájat láthatsz. Szóval én kipróbálnám, lehet hogy nem tetszene akkor legfeljebb nem mennék mégegyszer.:D

(#27) !player! válasza PumPi (#26) üzenetére

!player!
(fanatikus tag)

Hát jah, de nekem ez még nem jó, mert én idén csak nyárra szeretnék kimenni, hogy mégis milyen, egy vagy kettő év mulva halasztok 1 évet s akkor kimegyek élesbe 10-12 hónapra!

(#28) bobsurf válasza PumPi (#26) üzenetére

bobsurf
(senior tag)

hát monnyuk galambszarpucolóból nem biztos hogy van előrelépés.

bobsurf@tvnetwork.hu

(#29) bobsurf válasza !player! (#25) üzenetére

bobsurf
(senior tag)

hát az tényleg nem sok:( bár mint a kolléga irta nem kell rezsit fizetni+ több mint az itthoni fizum duplája:(

bobsurf@tvnetwork.hu

(#30) !player! válasza bobsurf (#29) üzenetére

!player!
(fanatikus tag)

Jah, csak azért mégis eléggé szar, lehet, mert lehet nem ér annyit, az a plusz 100K hogy távollegyél mindenkitől, de hát ki tudja!

Mondjuk szerintem aki a melók legalját vállalja az nem kap sok jattot, meg szerintem nem is kap nagy előléptetést, de ne nekem legyen igazam! :(

Különben az ithoni külföldi meló közvetítők még inkább hasonlítanak v.mi gyermeteg ál piramis játék szervező végekhez, mert amiket láttam hírdetéseket ott a felénél vagy nem éri meg kimenni, vagy fizess be x ezret duma van, s abból ki tudja mi igaz!

(#31) bobsurf válasza !player! (#30) üzenetére

bobsurf
(senior tag)

ezért kéne csak úgy kimenni, oszt csak lesz valami.

bobsurf@tvnetwork.hu

(#32) !player! válasza bobsurf (#31) üzenetére

!player!
(fanatikus tag)

sajnos ahoz egy kisebb tőke kell szerintem, amivel most én nem rendelkezek, de ha te kimész s találsz v.mit akor hivj s megyek utánnad! :D

(#33) PumPi

PumPi
(őstag)
LOGOUT blog

na akkor egy, upsza

(#34) Anathol válasza PumPi (#33) üzenetére

Anathol
(kvázi-tag)

Szia PumPi!

Én nem ajánlom neked a westheraldot! Én megrendeltem, de ahhoz, hogy valóban elkezdjenek neked keresni melót még 8500 forintot kell befizetni! Amúgy nyitottam egy ilyen topitkot keress rá!

üdv.:

Anathol

(#35) PumPi válasza Anathol (#34) üzenetére

PumPi
(őstag)
LOGOUT blog

köszi, rákeresek, pot ilyen infora vártam, mert az ilyen cégeknél az ember sohasem mehet tuttira.:D

(#36) PumPi

PumPi
(őstag)
LOGOUT blog

Ha minden igaz találtam félig külföldi félig itthoni melot.:D
Munkásokat kell kivinni Németbe, és hazafelé meg autót hozni.:DD
heti két nap elfoglaltság.

(#37) simonzé válasza bobsurf (#28) üzenetére

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

És a Fő galambszarpucoló? Az smafu?
Bazeg, téged elég nehéz motiválni...
Én ma reggel döntöttem el, hogy elmegyek Ausztriába dolgozni. A tököm tele van az itthoni gányolással, gályázással... Ott ugyanez lesz, ugyanígy senki leszek, de legalább normális pénzt adnak érte.

"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

(#38) simonzé válasza bobsurf (#31) üzenetére

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ja, van olyan PH!-s ismerős, aki ezt csinálta. Elment Nagybritán országba, és amikor már ott van, melót keres. Januárban ment ki, nemtom még él-e. Egyébként neki könnyű ,mivel a szállása ismerősnél ingyen van...

"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

(#39) PumPi

PumPi
(őstag)
LOGOUT blog

Egy ideig jó volt, de most megint mennék kifele nagyon. lehet hogy tényleg elmegyek hajóra, bár rohadtul semmi kedvem annyit gürizni, de ha nincs más legalább világot látok, fél évet bárhol ki lehet bírni.

(#40) snowfox válasza PumPi (#39) üzenetére

snowfox
(lelkes újonc)

Hallod Pumpi...

és ebből a hajós munkából mitválllnál be?
mert azért keresni kéne legalább 1400USD-t ahhoz hogy megérje kimenni....

én nemvállalnám be, hacsak nemkéne rendszerprogramozó & térinformatikus a hajóra

---This is the beginning of a beautiful friendship---

(#41) PumPi válasza snowfox (#40) üzenetére

PumPi
(őstag)
LOGOUT blog

6hónap alatt 1milliót még a takaritó is összeszed, de inkább többet, egy krupié, a 14k dollárt keresi meg, de inkább többet.:)

(#42) okcomputer36 válasza PumPi (#41) üzenetére

okcomputer36
(újonc)

Háj.

Teljesen igazad van az itteni dolgokkal kapcsolatban, itt csak rosszabb lesz.

http://jobs.uk.com !!!

Itt van meló nézd meg. Ja a fizetés nem olyan mint nálunk. Itt kiírják előre hogy mennyit keresel valamint nem kell elküldeni hogy mennyit kérsz mint nálunk.(persze amiatt kérdik hogy a legkevesebbet kérőt kiválasszák)

Én dolgoztam Hollandiában, meg voltam Canadában mind a kettő jobb.

Most is kifelé készülök, pedig három gyerekem van de itt trágya minden és folyamatosan emelnek mindent.

Egy jótanács legalább 200-300 ezer Ft.-kell minimum, mert nehéz kecót találni egyből. De mindenképpen ki kell menni, mert innen nem lehet semmit elintézni.
Mind a két helyen a vakvilágba indultunk el és sikerült csak a hülye fejemmel mindig hazajöttem. De ami késik nem múlik legalább mostmár hivatalosan is ki lehet menni.

(#43) PumPi válasza okcomputer36 (#42) üzenetére

PumPi
(őstag)
LOGOUT blog

köszi szépen, én ha nem hajóra akkor talán németországba mennék ki mert ott vannak ismerősök, és így a szálás meg lenne oldva. Úgy csak neki avakvilágnak, olyan nem hiszem hogy csinálnék:F

(#44) efge válasza okcomputer36 (#42) üzenetére

efge
(fanatikus tag)

http://jobs.uk.com

404... mi a helyes cim?

A tűzfal a gyengék menedéke! A bátrak IEt használnak!

(#45) vtechun

vtechun
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hi! Engem is érdekelne valamilyen európai munka. ahol nem szükséges full nyelvtudás, de mégis lehet vagy 4-500 ezret keresni havonta... úgy hallom, hogy hentesre nagy az igény külföldön... persze én nem vagyok az, de ha kell lehetek :)

(#46) PumPi válasza vtechun (#45) üzenetére

PumPi
(őstag)
LOGOUT blog

na ilyen nekem is kéne, ahol 4-500ezret lehet keresni...:DD

(#47) SQX_Barto

SQX_Barto
(senior tag)
LOGOUT blog

Egyrészt UP!:DD
Másrészt ez a téma nyárra engem is érdekelne:)
Németekhez mennék szívesen ott sok a jó csés :D
munka csak valami türhető legyen, meg azért adjanak pénzt is :)
Egyébként kb 3 éve mondogatom, hogy nyáron kimegyek melózni:P
de azóta is maradtam, idén jó lenne
papírmunka része engem is érdekelne, de sztem csak be kellene fáradni a helyi munkaügyi központba és biztos osztanak valami okosságot :))

--OFFLINE-- You know: fish, chips, cup 'o tea, bad food, worse weather, Mary fucking Poppins... LONDON! --OFFLINE--

(#48) Timtschee

Timtschee
(újonc)

Szia Pumpi!

Ugye még itthon vagy? Mikor mennél hajóra? Megyünk együtt?
Bennem az elhatározás már megszületett :)
Csak lehet elkelne még kezdő lökés :DD
Amúgy tényleg komoly, hogy én legkésőbb nyár végéig így vagy úgy de kis hazánk határain túl leszek :C

(#49) Kazi king válasza vtechun (#45) üzenetére

Kazi king
(kvázi-tag)

ja hentesként bármikor mehetsz németbe, jól is fizetnek ha birod a tempót. vágohidra viszik a magyarokat és a szalag kb 2.5 x gyorsabban megy mint itthon.
jóbarátom ment volna ki, csak adtak neki egy tájékoztató videokazaettát, eggyütt néztük meg, nem semmi volt.

Eladó:A64 3200+ E3 2600Mhz , Asus A8N-E, Inno Geforce 6600 GT, 2 x 512/400 kingmax Superram, 450 W coolink táp x2(hibás),

(#50) !player!

!player!
(fanatikus tag)

Nekem nyárra kéne külföldi munka, mind1 mi, nincs szakképzetségem, csak nyelvtudásm, Tud valaki v.mit ajánlani?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.