Hamarosan infó áradat lesz itt nekünk 
Csak kár h a balcsin leszek, remélem valaki ír majd egy szép bejegyzést a gamepodon 
Hamarosan infó áradat lesz itt nekünk 
Csak kár h a balcsin leszek, remélem valaki ír majd egy szép bejegyzést a gamepodon 

Itt az f2f meccs videója (ha minden igaz, akkor ez az; sajna lemaradtam róla, amikor ment a WWI-n)
[link]
[ Szerkesztve ]
ez a kedvenc aláírásom

Nem is fűzök hozzá semmit
[link]
[ Szerkesztve ]
Asztali: AMD X2 3600+, Galaxy GeForce 7300 GT, Abit KN9-Ultra, 2 x 1 + 2 x 512 Mb Gb 800 MHz Kingmax Mars, 160 Gb SATAII Samsung, VW-192S 19'' WIDE ASUS TFT Mobil: ASUS EEEPC 1000H

lesz ebből collectors edition? lehet tudni valamit róla?
megjelenik a gém decemberben idén? már elvileg tavaly decemberre igérték
habár az 1-el elvagyok én még évekig
▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ 気剣体一
Ott a link a feletted levő hozzászólásban: nem lesz idén kiadva a SC2. (szerk: és eddig még semmilyen dátumra sem ígérték, egyetlen Blizzard által megadott kiadási időpont sem volt)
[ Szerkesztve ]
I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

na basszus 
meddig el tud szarakodni mindig a blizz. mondjuk amilyenek a végleges cuccok szoktak lenni érthető. de akkoris! már 1 éve is volt gameplay videó és még mindig nincs kész a gém
habár a kiegyensúlyozásra kell gondolom a sok idő.
meg hát ugye a diablo3 is készül gőzerővel...
▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ 気剣体一
Wrath. És a Hydra project. Ezt a kettőt is gőzerővel hegesztik a Blizzardnál 
I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

hmmm. vajon mik lehetnek ezek?
A Wrath az az "ofthelichking", a másik meg a jelek szerint blizznextgenmmo 
Swarm is coming.

ja igen, hogy is nem jöttem rá 
az meg valszeg a starcraft mmo lesz. fantasy világ, starcraft univerzumban! bájbáj wow
ez ütni fog mindent ha tényleg ez lesz...

tényleg amíg itt várunk a 2. részre össze kéne hozni valami jó sc1-es partyt. 4v4 írtó fincsi tud lenni...csak nehéz összehozni...
pacsker addikt lettem
[ Szerkesztve ]
Én is SC mmo-ra adom le a voksot...
A később törölt Warcraft Adventures-ből vettek át sokmindent a WoW-ba, és volt egy SC:Ghost is, amit kb 5 évig(!) fejlesztettek (igaz, ebből két év külső stúdió keze munkája), biztos nagyon sok kész dolgot át lehetne mentegetni belőle egy esetleges SC rpg-be..
Jah, egyébként grat
Swarm is coming.

Csatlakozom 
Én mindig a big game hunting-on játszottam 4vs4-et, most is azon lenne jó 
[ Szerkesztve ]
ez a kedvenc aláírásom

SC MMO kizárt, a világ alkalmatlan hozzá. A D3-ról tudni, hogy nem = Hydra, a WotLK után még több kiegészítő várható, így a WoW2 sem valószínű. Ergó egy teljesen új franchise, pl. W40k.
"... ami van, széthull darabokra."
Honnan tudjuk, hogy nem a Hydra a D3? Miért nem lehet, hogy marketing ködösítés volt csak Pardo kitérő válasza? És Peter Lee oldalán akkor miért szerepelt a "Hydra: Coming Soon" a WoW és az SC mellett, harmadik kategóriaként közvetlenül a D3 bejelentés előtt?
Miért lenne SC alkalmatlanabb, mint pl a WarCraft anno?
Mivel Blizzard gyakorlatilag az összes "világát" jórészt a Warhammerből nyúlta, ez szerintem igen rossz példa.
[ Szerkesztve ]
Swarm is coming.

Elég világosan kijelentette, hogy mivel a D3 nem MMO, az nem lehet a Hydra. Hogy miért nem alkalmas MMO-nak? Mégis mik lennének a classok, hogyan működne? Egy sima Marine lekaszál 30 linget, hogy a zealotokról ne is beszéljünk. A hydra meg tud tüskét lőni és ... mászni. Ennyi. Ezekből az ágyútöltelék jellegű egységekből nem sok minent lehet kihozni. A warcraft világa sokkal inkább épül az aktív képességekre, hősökre és azonos erejű fajokra, és még így is meg kellett erőszakolni a loret a balance miatt.
A WoW karaktereit a Warcraft hősei adták. Zerg oldalon ezt nehezen tudnám elképzelni, nem lehet 12000 Kerrigant beletenni egy SC MMO-ba 
Amúgy a hivatalos álláspont Blizzard részről az, hogy a Hydra nem azonos a D3-mal, és az is biztos, hogy fejlesztenek egy next-gen MMO-t. A tempójukat ismerve 2-3 év múlva be is jelentik, mi az 

látom nem ismeritek a starcraft világát eléggé. rengeteg hős van, legalább annyi mint a warcraftban, olvassátok el a regényeket. ami a játékokban van az csak 10%-a az egész történetnek.
és nem csak az a 3 faj van ám, nem nem. ugyanúgy ahogy a warcraftban is az orkok meg az emberek az eredetiek, erre sem azt mondjátok hogy csak ez a 2 faj van benne
képességek meg classok: nekem van annyi fantáziám hogy össze tudjam rakni őket, akkor a blizznek ne lenne?
remélem a starcraft mmo lesz az, sokkal faszább lehetne mint a wow...

A Starcraftban van pár nevesített hős, amik játékmechanikailag megfelelnek pl a War3-ban ilyeneknek, hogy Illidan, Vashj vagy Uther. Csak, míg ők a SC-ban egy épphogy turbózott sima egységek (csak politikai hatalmuk van), a warcraftban szinte félistenek. A WoW minden játékos karaktere egy hős, ezt hogyan oldanád meg a SC-ban? Hogyan oldanák fel a 3 fő faj borzalmas eltéréseit? Még az RTS-ben sem sikerült érzékeltetni, mennyi zerg van, vagy hogy a maroknyi megmaradt protoss erők egy-egy harcosa mekkora hatalmat képvisel. Vagy zergként egész bolyokat irányítanál? A SC FPS-nek lenne nagyon jó, de Blizz még azt sem vállalta be.

nem tom. sztem határ a csillagos ég, ha nagyon akarnák hidd el meg tudnák csinálni. ehhez semmi nem kell csak fantázia...
SC fps az tényleg nem lenne hülyeség, csak nehogy úgy járjon mint a cnc renegade 
Hát nem tom, szerintem a SC maradjon meg stratégiai játéknak, abban a legjobb szerintem, a többi meg legyen a regényekben, ahogy eddig is. (bár nem olvastam egy regényt sem) nem is fogok, de tuti nagyon jók lehetnek!
http://music.myaudioworld.com

pedig olvasni jó, hidd el. az olvasást semmi nem pótolja....
Max a játék.
Najó, persze, értem mire gondolsz.
http://music.myaudioworld.com
Van valakinek kedve tolni pár meccset b.neten ma este felé? Itt gyülekezünk, meg egyebek...
Folytatásokban fog megjelenni a StarCraft 2!
Swarm is coming.
Miért nem csinál Blizzard egészestés CGI filmet??
[ Szerkesztve ]
Swarm is coming.

Én úgy hallotam h november - november vége felé jelenik meg
Raidmax Sirius,Asus P5Q Pro,C2D E8400, Corsair Dominator 2*2GB Kit,Zotac GTX 260 896MB,500GB Samsung,Asus silent square,Logitech G9,Asus 22" TFT
Ameddig Blizzard nem jelenti be hivatalosan a megjelenési dátumot, addig minden csak spekuláció...
November az teljesen esélytelen, de kívánom, hogy legyen igazad : )
Swarm is coming.
A dátum jó lehet, ha 2009-ről beszélsz 
mikor megláttam a trailert tudtam hogy a topicba kell jönnöm utána: lenyűgöző
jol nyomja a protoss
lesz wow film élöszereplös de háttér egyebek CGI
"Dehát én a nyomkereső vagyok nem a batman"
Igen, de sajnos nem Blizzard-ék csinálják a WoW filmet, elvileg a Legendary Pictures hegeszti majd.
Egyébként, ha valakinek nem lenne jó a rendertrailer linkje, itt van egy mási (hosszabb, szebb) változat: [KLIKK]
Swarm is coming.
igaz de gondolom a blizz nem adot szabad kezet a legendary-nak nyilván sok blizes emberke is dolgozik rajta off vége
"Dehát én a nyomkereső vagyok nem a batman"

hát reménykedünk érte
Raidmax Sirius,Asus P5Q Pro,C2D E8400, Corsair Dominator 2*2GB Kit,Zotac GTX 260 896MB,500GB Samsung,Asus silent square,Logitech G9,Asus 22" TFT

Most már kezdek kicsit kételkedni, h még idén kész lesz 
www.laptopkalauz.hu
Én teljesen biztos voltam benne, hogy 2009 nyara előtt nem jelenik meg - most a Blizz el van foglalva a WotLK kiadásával 

sziasztok! egy kb gépigényt tudtok nekem mondani? 
Persze. 4 db Nehalem magos proci, 24 GB RAM és 4 db 4870X2 Crossfire-ben a minimum konfig, ezzel 800*600 minimumon lesz majd 15 fps-ed 
Komolyra fordítva: arról sincsen információ, mikor jelenik meg, márpedig gépigény csak a megjelenés előtt 1-2 hónappal lesz 
[ Szerkesztve ]

azért köszi:/ de télleg legalább egy demó lenne...főleg hogy huzzák a kiadást is.... 
Pedig karácsonyra tuti lesz.
2017 karácsonyra ![;]](/dl/s/v1.gif)
Milyennapvan?

szépen is néznénk ki

Blizzardos "nemsiessükel" féle...
A dió 2-re is annyit vártam
Most erre is meg Dió 3...
[ Szerkesztve ]
Milyennapvan?
Bezzeg a wow kiegjét milyen b.szott gyorsan megcsinálták 
Eredetileg évente akartak egy kiegészítőt megjelentetni, ehhez képest a BC és a Wrath között 22 hónap telt el
Nem olyan gyors az.

Ez tiszta marketing. A wow-ot megcsinálták, elkezdtek vele játszanni az emberek.
A kiegészítőnek azelőtt kell elkészülni mielőtt a játékosok megunnák a játékot, amint kiadják a starcraft 2 első részét elég hamar fogja majd követni a következő kettő, én olyan fél 1 év hézagokat sejtek a részek között és gondolom multiplayer részekben is mindegyik rész fog valami újjat hozni, különben csak a story miatt nem mindenki veszi meg.
''Elménk nem megtöltésre váró edény, hanem lángra lobbantandó tűz!'' Plutarkosz
Amúgy, annyira unom a blizzard marketing stratégiát.(nem azért tényleg k*rva jó gámékat csinálnak)
De hogy mindent legalább 2x adnak el...
Diablo 1+ Hellfire
Starcraft + Broodwar
Diablo 2 + Lord of Destruction
Akkor vettem észre amikor néztem a Starcraft béta képeket, és abban már volt medic...
Milyennapvan?
A Hellfire nem Blizzard-game volt, hanem Sierra 

az tény hogy nem sietik el a dolgot

gyerekek nem kell itt a rizsa! nyomjátok addig az eslő részt. mi most toltuk haverral, 2-en 6 gépet lenyomtunk, még megvan a régi forma
ezt a játékot nem lehet megunni, már megjelenés óta toljuk és mindig elővesszük újra....nekem nem hiányzik a 2. rész. inkább jönne még egy kieg ehhez
de tényleg...

Csak az a baj hogy a barátaim túl jók és mindíg kikapok.
Tudod új játék, mindenki egyenlő esélyekkel indul, mert senki sem ismeri.
''Elménk nem megtöltésre váró edény, hanem lángra lobbantandó tűz!'' Plutarkosz