Hirdetés

2012. május 30., szerda

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  StarCraft 2 (kiemelt téma)

(#501) Armando_19 válasza AlyArkhon (#500) üzenetére

Armando_19
(PH! addikt)

eEeE.
Erről eszembe jutnak azok a game-k, mikor 4 haverral lanon protossal elloptunk egy egy zerg+terran parasztot,kiírtottuk őket, aztán mindenki azt gyártott amit akart.3X limit sereggel mindenki be középre BGH-n, és egyszerre kinyomtuk az allyt!:D Last man standing.az a durva, hogy aki nyerte a ''csatát'', annak iszonyat sok egysége maradt mindíg.Buta egységek!:D
Na mind1, ez nekem egy szép emlék volt!:D

(#502) frame>24 válasza Apophis (#495) üzenetére

frame>24
(őstag)

mit jelent az, hogy hype-olt? (elnézést, tényleg nem tudom a jelentést..)

▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

(#503) Wolverine válasza frame>24 (#502) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A hype az erőteljes, elsöprő reklám.

I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

(#504) AlyArkhon válasza Armando_19 (#501) üzenetére

AlyArkhon
(őstag)

Régi szép idők bizony bizony ...

Mi heteket toltunk le a Starcraft előtt , azok voltak ám a szép idők ...

Egy nagy meccset nem fogok soha elfelejteni , unokatesómmal meg haverommal nyomtunk egy full méretű térképen 1v1v1-et szal egymás ellen , de raktunk be egy zerget is meg egy terrant is ellennek ... Én lekerültem a jobb alsó sarokba , haverok meg fent voltak a bal felsőbe kb ... Átcsusszantam mihelyest lehetett egy zerg építőemberé , s elloptam . s elkezdtem felépítkezni az egységeiből .. Nem szoltam haveroknak , mert ugyeggyeztünk meg a game elején , hogy allisok leszünk amíg a két ellent ki nem nyirjuk .. :DDD ,, igen ám , csak közben unokatesóm odasúgott havernak , hogy kössenek szövetséget , ( amit én csak az első támadásuknál vettem észre , hogy miért kétszinűek a carrierek :DDD ).. :DDD . Jöttek is szinte egymás után támadni , de addigra akkora seregem volt protos zerg kompozicióból , hogy a támadásból mind a ketten menekülésre váltottak ..
És a meccs vége az lett , hogy eggyöntetűen kijelentették , hogy : '' ez nem igaz , egyedül levert kettőnket '' :R :R :R

Ja egyébként bajnokságot is majdnem nyertem Starcraftba , de rohadtul ideges lettem , amikor az első helyért játszottam egy muksóval .. .Bakker zergekkel betámadott az elején és végem .. csak lestem ....sokáig csak járt az agyam , hogy lehettem ilyen mafla , ilyen miatt veszíteni el egy versenyt ... :R

Sierra Leone sokat szenvedett népének és mindazoknak , akik hiszik , hogy a pokolban is élhetnek Angyalok. UI .: Diabló él !! SC2 " alyarkhon 350 "

(#505) ollie válasza frame>24 (#502) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

felfújt, eltúlzott...

[Szerkesztve]

I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

(#506) Armando_19 válasza AlyArkhon (#504) üzenetére

Armando_19
(PH! addikt)

Fú minket egyszer majdnem megvertek kb ilyen miatt..Mentünk haverommal kőbányára 2V2 versenyre... Helyi lakótelepi srácok ellen nyomtuk...Volt 2 srác, nagyon nagy volt az arcuk. 20Kba fogadtunk a döntőre hogy ki nyeri... Elég csúnyán elkentük őket 3X egymást után, pedig volt olyan map, amin nem nagyon taktikoltunk együt...na mind1:D jó kis emlékek.
1000 éve nem játszottam...Valaki egy 1v1 estefele? :C

(#507) AlyArkhon válasza Armando_19 (#506) üzenetére

AlyArkhon
(őstag)

Na az jól sikerült ... :R

Igaz hogy nem Starcraft , hanem még a jó öreg redalert ( első rész ) amiről mesélni akarok , de a verseny tisztaságához kapcsolódóan .

A suliba ahova jártam , rendeztek egy versenyt . Starcraft , Doom 2 vagy 3 ( nem emlékszem már ) , es Redalert .. Álltalában még órák helyett is a számtech teremben lógtam , főleg technikumban , és nyomtam még annó a redalertet , és a starcraftot . Eljött a verseny napja , szoltam haveroknak , ők is lejöttek , beirattam őket mint odavalósíakat , aztan elindult a verseny .. Nevezéseknél sokan azért nem neveztek , mert két nevet figyeltek hogy fel van-e irva .. Doomnál haveromat keresték , Redalertnél meg az enyémet .. :R .. És mi ott voltunk ...
Haver aki Doomban alázott mindenkit , ő volt igazából az eggyetlen nagy ellenfelem ..Mit adott a szerencse ( no meg a tudas :DDD (vicc)) , sikerült egészen könnyen megvernem ..
Ez 1v1v1v1 verseny volt mar az elodontő , a másig agon unokatesóm jutott tovább , de hozzá kell tennem azert , mert mákja volt , valahogy egymast tamadtak a tobbiek ( figyeltem mikozben jatszott ) , ő meg a végén lenyirt mindekit mamutokkal ... Nem nagy kunszt ..
Így kerültem vele össze az utolsó 1v1-ben . Igazából ő is meg én is tudtam , hogy nincs esélye ellenem , kb egy héttel előtte kezdett el a gameval jatszani amikor szltam neki hogy verseny lesz jöjjenek le jo buli lesz . És mit adott az isten , amiko levertem a bázisát betámadott egy szervezett sereggel , és lenyomott-.. ... Kurva ideges voltam , mivel egy ember aki egy hete játszik egy gaméval annak fogalma sincsen arról hogy kell összeállítani egy csapatot .. Erre látom felállni mellőle de sunnyogósan , a nagy ellenfelemet .. :W :W :W
Azt hittem megverem a helyszínen .. Természetesen mint utóbb kiderült jó pár tanácscal ellátta , méghozzá aljas módon , mert sokan körbe álltak ( nézősereg ) , először engem figyelt , utanna ment oda hozzá ... :DDD :DDD

Van ilyen is .. :R

Sierra Leone sokat szenvedett népének és mindazoknak , akik hiszik , hogy a pokolban is élhetnek Angyalok. UI .: Diabló él !! SC2 " alyarkhon 350 "

(#508) Hujikolp

Hujikolp
(őstag)
LOGOUT blog

A stargate épületet láttátok már?

(#509) Rent válasza Hujikolp (#508) üzenetére

Rent
(senior tag)

nem

(#510) Hujikolp válasza Rent (#509) üzenetére

Hujikolp
(őstag)
LOGOUT blog

nézd meg :P :DDD

Azért remélem a pylonokkal még fognak vaamit csinálni, mert ahogy most kinéz az nagyon gyatra, az elsőben nagyon jól megcsinálták.

(#511) ROBERTOH válasza Hujikolp (#510) üzenetére

ROBERTOH
(őstag)

Remélem a tankokon is még változtatni fognak, mert nekem meg azok nem jönnek be. :)

ez a kedvenc aláírásom

(#512) BigBadPlaYeR válasza ROBERTOH (#511) üzenetére

BigBadPlaYeR
(senior tag)

Ha mást nem, biztos lehet majd skinelni valahogy :DDD

Sony Vegas FAQ és a videózás alapjai: http://bigbadplayerfaq.atw.hu/ ----------- "Furcsa, hogy az ember milyen keveset ér el, ha nem is próbálkozik."

(#513) Hujikolp válasza ROBERTOH (#511) üzenetére

Hujikolp
(őstag)
LOGOUT blog

szerencsére hangsúlyozták hogy béta :R

(#514) Hujikolp

Hujikolp
(őstag)
LOGOUT blog

lesz goon? :Y :R

(#515) alien_ válasza Hujikolp (#514) üzenetére

alien_
(őstag)
LOGOUT blog

Nem. Helyette lesz a Stalker.

Swarm is coming.

(#516) Hujikolp válasza alien_ (#515) üzenetére

Hujikolp
(őstag)
LOGOUT blog

ebből gondoltam:

[kép]

(#517) Jeannie

Jeannie
(senior tag)

Nos, ezennel csatlakozom én is, sikerült kiszúrnom a topikot :DDD
Kiváncsi vagyok meddig kell várni a gaméra, de inkább készüljön még egy évig és legyen olyan jó mint az első része. A karakterekkel meg a grafikával nem lesz gond azt már láttam :C

(#518) spyduck

spyduck
(PH! kedvence)

Gamestar azt írja a Starcraft-ről, h 2008-ban jelenik meg! Azért kíváncsi lennék, h melyik hónap mert ha 2008 decemberig kell várni akkorra már elég idős leszek h ne legyen kedvem vele játszani!:)de lehet h nem:) Az is írják még, h 60 helyett 300 mozgatható egység lesz benne! A neten meg az olvastam h nem lesz 4-ik faj! A grafikáról meg az írták h jónak jó lesz de ne várjunk nagy áttörésre mondjuk nekem nagyon tetszik sőt tökéletes! De ez a játék nagyon nagy közönségnek készül és ezért simán el fog futni gyöngébb konfigokon!

www.laptopkalauz.hu

(#519) -Zeratul- válasza spyduck (#518) üzenetére

-Zeratul-
(őstag)

akkorra már elég idős leszek h ne legyen kedvem vele játszani

mi ez a hozzáállás? :DDD ismerek olyan magyar starcraftost aki több mint 40 éves és aktívan játszik multiban :)

Oracle Database Consultant, BME-VIK (remélem már csak néhány hétig :D)

(#520) AlyArkhon válasza -Zeratul- (#519) üzenetére

AlyArkhon
(őstag)

Jah , tök mindeggy hány éves vagy , ha érdekel a game úgyis leülsz elé tolni ...

BÁr megnézném egy 80 éves hogy tolja a StarCraft II-őt :DDD

(#521) Hujikolp válasza AlyArkhon (#520) üzenetére

Hujikolp
(őstag)
LOGOUT blog

lehet h fürgébben mint te :DDD

(#522) Ry0K3N válasza spyduck (#518) üzenetére

Ry0K3N
(tag)

Ahogy a videók alapján elnéztem nem hiszem hogy a Supreme Commandernél nagyobb lesz a gépigénye ami ahoz képest igazán nagy megkönnyebbülés :D
De én sem hinném hogy 2008 végén jelenik meg mert legelőször 2007 karácasonyra ígérgette a blizzard legelőször. Úgyhogy szerintem 2008 tavasza körül jön majd ki.(de ez csak személyes tipp de sztem igen valószínű)

A profi katonák kiszámíthatóak, de a világ tele van veszélyes amatőrökkel.

(#523) spyduck

spyduck
(PH! kedvence)

De azért egyezzünk meg vmiben! Ha vki megtud vmit mindenkit riadóztatni kell! :D

www.laptopkalauz.hu

(#524) alien_ válasza spyduck (#523) üzenetére

alien_
(őstag)
LOGOUT blog

Ja, akkor most gépeljem le a végigjátszást? ;)

Swarm is coming.

(#525) spyduck válasza alien_ (#524) üzenetére

spyduck
(PH! kedvence)

kérlek:)

www.laptopkalauz.hu

(#526) Hujikolp válasza spyduck (#523) üzenetére

Hujikolp
(őstag)
LOGOUT blog

van új 2 kép ;) és egységleírás

mod: milyen gagyi lett az SCV az elsőhőz képest :Y

[Szerkesztve]

(#527) spyduck válasza Hujikolp (#526) üzenetére

spyduck
(PH! kedvence)

oh már láttam régen azokta képeket!
Amúgy ezzel a starcraft-al az a legnagyobb baj, h a tervezők szerintem protos pártiak mert abban csináltak eddig újjításokat de abból rengeteget! Mondjuk ez lehet annak mondható, h úgy döntöttek ezzel kezdik!

www.laptopkalauz.hu

(#528) alien_ válasza spyduck (#527) üzenetére

alien_
(őstag)
LOGOUT blog

Ha a terrannal kezdték volna, akkor a sok zerg-es/toss-os mondaná ugyanezt =) Zergből ugyanannyit láttunk eddig, mintha a toss-tól megmutatnának egy zealo-t, egy probe-ot, meg egy nexus-t..

Igazából a zerget hagyják legutoljára, az lesz a nagy durranás, őket volt a legbonyolultabb ''átírni 3d-be'', tuti hogy látványos lesz! Szvsz ott fogja megmutatni az engine, hogy mit tud!

[Szerkesztve]

Swarm is coming.

(#529) Hujikolp válasza alien_ (#528) üzenetére

Hujikolp
(őstag)
LOGOUT blog

reméljük, bár a zerglingek igen érdekesen néztek ki. mintha kis legyek, vagy szúnyogok lettek volna. nemolyan sc1-es. yet...

(#530) spyduck

spyduck
(PH! kedvence)

van olyan game video amikor a zergeket mutatják be?

www.laptopkalauz.hu

(#531) Winner_hun

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Terran infók: [link]

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#532) spyduck válasza Winner_hun (#531) üzenetére

spyduck
(PH! kedvence)

ez még sajna elég gyér :( remélem már hamarosan lesz vmi normális videó is!

www.laptopkalauz.hu

(#533) Hujikolp

Hujikolp
(őstag)
LOGOUT blog

(#534) Hujikolp

Hujikolp
(őstag)
LOGOUT blog

[link] ujjabb egység

(#535) Hujikolp

Hujikolp
(őstag)
LOGOUT blog

Infó dömping :Y :R [link]

(#536) spyduck válasza Hujikolp (#535) üzenetére

spyduck
(PH! kedvence)

Alakul a dolog! Nagyon jó lesz ez a játék!

www.laptopkalauz.hu

(#537) Hujikolp

Hujikolp
(őstag)
LOGOUT blog

Közben gamestaron vannak ujjabb hírek. Bár jöhetne már a bozz oldalára is

(#538) spyduck válasza Hujikolp (#537) üzenetére

spyduck
(PH! kedvence)

A megjelenésről tudsz vmit? azon kívül, h 2008!

www.laptopkalauz.hu

(#539) Hujikolp válasza spyduck (#538) üzenetére

Hujikolp
(őstag)
LOGOUT blog

változó hírek, biztos még nincs. Február, Március amire én tippelek.

[Szerkesztve]

(#540) spyduck válasza Hujikolp (#539) üzenetére

spyduck
(PH! kedvence)

Az én tippem is ez volt! amúgy milyen új hírek vannak? új terrán egységek?

www.laptopkalauz.hu

(#541) Hujikolp válasza spyduck (#540) üzenetére

Hujikolp
(őstag)
LOGOUT blog

sajna még nemtaláltam ezeken kívül ujjabbakat, ha lesz, egyböl linkelem :)

(#542) spyduck válasza Hujikolp (#541) üzenetére

spyduck
(PH! kedvence)

huráááááááááááááááááááááá :R

www.laptopkalauz.hu

(#543) Awidan

Awidan
(újonc)

Üdv Mindenkinek!
Ez a GAME ütni fog!!! :)
Mondjuk eddig minden Blizzard játék nagyol jó volt!

Remélem a SC1-ből ismert karakterek itt is szerepet kapnak.

Aláírás

(#544) Hujikolp

Hujikolp
(őstag)
LOGOUT blog

pang a híráradat :F

(#545) -Zeratul- válasza Hujikolp (#544) üzenetére

-Zeratul-
(őstag)

holnap kezdődik a blizzcon, akkor majd jönnek a hírek

Oracle Database Consultant, BME-VIK (remélem már csak néhány hétig :D)

(#546) Hujikolp válasza -Zeratul- (#545) üzenetére

Hujikolp
(őstag)
LOGOUT blog

remélem, ugye játszható az sc2, tuti lesz infódömping, pl zerg unit, terran unit. plusz ha lesz, akkor az új gaméről is ;)

remélem délben már lesz valami nyalánkság.

(#547) spyduck válasza -Zeratul- (#545) üzenetére

spyduck
(PH! kedvence)

És ezt hol lehet megnézni?

www.laptopkalauz.hu

(#548) Hujikolp

Hujikolp
(őstag)
LOGOUT blog

A Terran szekció megnyílt :Y:Y:Y áááááÁÁÁÁÁÁáááááÁÁÁÁÁ :C :)) go megnézni!!

[link] nesztek egy link :DDD

(#549) Hujikolp

Hujikolp
(őstag)
LOGOUT blog

(#550) krómX válasza Hujikolp (#549) üzenetére

krómX
(őstag)
LOGOUT blog

nem rosz de vajon ezen minden unit rajta van? mert hát nem tom olyan kevésnek tűnik

"Dehát én a nyomkereső vagyok nem a batman"

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  StarCraft 2 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.