Hirdetés

2012. május 30., szerda

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  StarCraft 2 (kiemelt téma)

(#251) frame>24 válasza WonderCSabo (#250) üzenetére

frame>24
(őstag)

GG=Good Game! (itt, mint kívánság)
hasonlók:
GL=good luck
HF=have fun...

[Szerkesztve]

▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

(#252) WonderCSabo válasza frame>24 (#251) üzenetére

WonderCSabo
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Kösz. Ez az az izé leet nyelv. Mert azt nem ismerem. Egyébként megnéztem még 1X a cinematicot és arra jöttem rá, hogy ez a páncél nem 100kilós ahogy vki írta hanem legalább 500... Meg a hátán lévő erőművel nem nagyon mászkálnék... Az is érdekes, ahogy az ujjak irányítása meg van oldvan, nem a kesztyűbe dugja bele, hanem gombokat nyomogat le. Ja és a páncél többszörhasználatos, mert ott vannak a strigulák...

[Szerkesztve]

- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.

(#253) Djuree válasza LucifeI2 (#248) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

Orgrimmar már a wow előtt is létezett. már az ős warcraftban is benne volt :P

▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ 気剣体一

(#254) Wolverine válasza Djuree (#253) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A jelenlegi Warcraft lore szerint Thrall alapította a war3 eseményei közben :P

I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

(#255) ROBERTOH

ROBERTOH
(őstag)

Nincs esetleg egy normális szerverre feltéve ez az 1280-as videó? (mármint ami tényleg működik is ;) )

ez a kedvenc aláírásom

(#256) -Zeratul- válasza frame>24 (#251) üzenetére

-Zeratul-
(őstag)

starcraftos körökben minden gamet egy GG beírása zár, sztem nem kívánság :)

ROBERTOH: hardwired-n vagy akármelyik másik játékokkal foglalkozó portálon tuti fenn van

[Szerkesztve]

Oracle Database Consultant, BME-VIK (remélem már csak néhány hétig :D)

(#257) ROBERTOH válasza -Zeratul- (#256) üzenetére

ROBERTOH
(őstag)

Nem találtam egy normális magyar oldalt sem (van ahol nem működik a link, van ahol a 720-as van fent, van ahol csak a trailerek), úgyhogy marad a blizzard oldala, még 2 óra és lejön. ;]

ez a kedvenc aláírásom

(#258) spammer

spammer
(senior tag)

Hardwireden fent van

http://www.hardwired.hu/dl.php?id=5144&dl=1

http://drugsbunnymeme.tumblr.com

(#259) ROBERTOH válasza spammer (#258) üzenetére

ROBERTOH
(őstag)

Berosálok. Néztem itt is, de amikor a linkre kattintottam, akkor nem kezdte el tölteni, hanem megnyitotta (szövegszerkesztővel) a file-t. Az általad bemásolt linkre meg elkezdi letölteni. :) Köszi! :R

ez a kedvenc aláírásom

(#260) Wolverine válasza ROBERTOH (#257) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A Hardwired linkje működik, egy órája szedtem le kb. 10 perc alatt :U

I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

(#261) Djuree válasza Wolverine (#254) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

ha te mondod :R

▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ 気剣体一

(#262) ROBERTOH válasza Wolverine (#260) üzenetére

ROBERTOH
(őstag)

Linkre kattintva nem működik, csak a linket kimásolva és böngészőbe beillesztve, legalábbis nálam. ;)

ez a kedvenc aláírásom

(#263) Reas

Reas
(kvázi-tag)

direkt link:
http://www.hardwired.hu/bigdl/3/10/Starcraft_2_PC_muvi_Direct_feed_gameplay_1280.avi

úú én nem fogom kírni novemberig... i'm gonna freeze myself! :)

vissaztérve egy kicsit régebbi témához:
sokszor tapasztaltam én is, egy nagyon jó régebbi játéknál, hogy az a második része szar.
ez általában azért volt, mert a készítők a grafikára mentek rá, és nem hagyták meg a játék igaz, régi hangulatát, vagy kivettek belőle egy csomó jó dolgot.. pl: heroes of might and magic IV-->V,
de volt olyan is ahol rpből fps-t csináltak, azokat is nagyon utáltam.
az sc ghostot elnézve 2003 körül, azt mondtam magamba, hogy ááh, a blizzard is besorakozik szépen a többi készítő mögé.

de most meg vagyok őőőrülve az sc2-től, és áldom a blizzardot hogy nem így tett!
minden maradt a régi, a játék menet , és a videókból elnézve az élmény is.
kiváncsi vagyok az új creatureökre, és nekem kifejezetten tetszik hogy minden lényenek van ellenfele, ellenszéruma, pl pók-tank, vagy norrád és az a sugárt kilövő protoss hajó ;):)
, meg még sok ilyen.
sokkal kiélezettebb lesz a játék, és nagyobb koncentrációt is igényel!
lesz egy kis idő mire megtanulok rendesen játszani vele.

p.s.: tudom nagyobb része volt már annak amit leírtam, csak ezt vhogy ki akartam adni magamból. köszi :D

(#264) Reas válasza ollie (#241) üzenetére

Reas
(kvázi-tag)

egyetértek.
a nagy sc rajongóknak -pláne ázsiában- szar gépük van.
badarság lenne a blizzard részéről, hogyha dx 10-es lenne a játék
dx 9 es lesz sztem.

(#265) ollie válasza Reas (#263) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Novemberig? Ember, mondta a Blizzard, hogy még idén megjelenik? Nem! Akkor ezt honnan veszed?

I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

(#266) Djuree válasza Reas (#264) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

biztos hogy nem dx10-es lesz. mondj már ebből a grafikból valami elemet amit nem tud a dx9!
nem crysis ez, értse már meg aki nem érti :W

(#267) Reas válasza ollie (#265) üzenetére

Reas
(kvázi-tag)

neked meg mi a bajod? csináltam én neked vmi rosszat is? nyugodj le. ;)

több helyen is írták hogy nem kizárt hogy még idén megjelenik..
meg olvastam vmi oldalon h november.
ezek csak pletykák, nem mondtam én hogy biztos,
de örülök hogy megfogtad a hozzászólásom lényegét! :)

(#268) ollie válasza Djuree (#266) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Szerintem meg DX7-es kártyákon is fog futni. De ez már részletkérdés. Amúgy a Crysis-hez sem kell DX10, legfeljebb csak extra effektek lesznek benne.

(#269) Reas válasza Djuree (#266) üzenetére

Reas
(kvázi-tag)

olvasd el a #264 végét! köszi :)

[Szerkesztve]

(#270) frame>24 válasza -Zeratul- (#256) üzenetére

frame>24
(őstag)

meg minden gém így is kezdődik... :DDD ezér írtam ott ( :) ), hogy itt...

[Szerkesztve]

▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

(#271) BigBadPlaYeR

BigBadPlaYeR
(senior tag)

Olvasta itt valaki az SC regényeket? Abból bizony meglehet tudni, hogy ezek a marine ruhák tényleg 500kg (a tiszti fejlesztések kicsit nehezebbek mert azokban jobb a légkondi, erősebb a páncélzat, stb.) körül mozognak. Meg ez nem csak egy szimpla űrruha, hanem egy mechanikus izomzattal ellátott gép. Mint a mechwarrior kicsiben :D

Kíváncsi vagyok lesz-e olyan intelligens aknamező, mint a 3. kötetben :) Kommunikálnak egymással az aknák és csak akkor robban, amikor a legtöbb zerg van felettük, hogy minnél nagyobb pusztítást végezzen :D

Sony Vegas FAQ és a videózás alapjai: http://bigbadplayerfaq.atw.hu/ ----------- "Furcsa, hogy az ember milyen keveset ér el, ha nem is próbálkozik."

(#272) ollie válasza BigBadPlaYeR (#271) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Maradjunk annyiban, hogy a marine páncélt szinte 100%-ban a Warhammer 40.000 space marine páncéljáról koppintották.

(#273) WonderCSabo válasza BigBadPlaYeR (#271) üzenetére

WonderCSabo
(PH! félisten)
LOGOUT blog

500Kg? Akkor jól tippeltem. :) Hol lehet ilyen sc könyveket találni? Van magyar kiadás?

[Szerkesztve]

- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.

(#274) frame>24

frame>24
(őstag)

'gyébként jókat röhögök, a sok egymásnak feszülő heves hsz-ből láccik, h az utóbb kiadott videók felborzolták a kedélyeket, a legtöbben érzik már belülről a nyomást: adják má' ki - de hun' van még karácsony - de adják ki akkoris - lehet, h idén má nem is - de mikor má' - de ne dx10 - stb-stb. :DD
egyébként együttérzően megértem...

(#275) Apophis válasza ollie (#272) üzenetére

Apophis
(őstag)

Csak a W40k-ban génmanipulált, 3 méteres, agyonimplantozott szuperemberek hordják :)

"... ami van, széthull darabokra."

(#276) BigBadPlaYeR válasza WonderCSabo (#273) üzenetére

BigBadPlaYeR
(senior tag)

Én az Alexandra-ban vettem mind3 kötetet. Név szerint:

JEFF GRUBB: TŰZKERESZTSÉG
GABRIEL MESTA: A TEREMTŐK ÁRNYAI
TRACY HICKMAN: ÁMOKFUTÁS

Magyar kiadású mind.
Az első gyakorlatilag az alpjáték történéseit mutatja be egy riporter szemszögéből. A másodikon egy kis eldugott bolygón lévő tárgyat akar megkaparintani mind3 faj (nekem ez annyira nem tetszett); a 3.-ban pedig egy marine szemszögéből, szintén beleszőve az eredeti történetbe, látjuk a dolgokat.

A történetek nagyon jók, a fordítások sajnos már kevésbé...

Apophis: Itt meg több mint 50%-ban börtönviselt, ''neurálisan reszocializált'' gyilkosok és elmebetegek hordják. Mi a különbség? :D

Zergeket amúgy meg ennyi erővel az Alien sorozatból (vagy fordítva, nem tom melyik volt előbb). De ez sztem lényegtelen, hogy ki honnan mit lopott :D A megvalósítás a lényeg!

[Szerkesztve]

Sony Vegas FAQ és a videózás alapjai: http://bigbadplayerfaq.atw.hu/ ----------- "Furcsa, hogy az ember milyen keveset ér el, ha nem is próbálkozik."

(#277) Larry303 válasza BigBadPlaYeR (#276) üzenetére

Larry303
(őstag)

van bent igazság...elvileg akkor az összes rts a dune koppintása....
szal engem nem érdekel mi honnan, csak legyen olyan jó, mint az első.....

-A valóság csupán illúzió, bár nagyon kitartó-

(#278) Apophis válasza BigBadPlaYeR (#276) üzenetére

Apophis
(őstag)

Sajnos az összes ilyen játékhoz írt regény fordítása fércmunka. Ha valaki tud angolul, mindenképp az eredetit érdemes beszerezni, bár az sem szárnyal irodalmi magasságokban, de a hangulat kifogástalan.

(#279) Apophis válasza BigBadPlaYeR (#276) üzenetére

Apophis
(őstag)

Már említettem, a Blizz féle átlagember :) A zergek pedig az ilyen univerzumokban klasszikus fajt testesítik meg, struktúrálisan koppintva pedig a Warhammer Tyranidjairól vannak (gyakorlatilag mindenki a Warhammerből merít ihletet), mindazonáltal szvsz elég eredetiek, jól kidolgozottak. Neten fellelhető források részletekbe menően tárgyalják az egyes asszimilált fajokat, a hive felépítését, egyes lények különleges képességeinek magyarázatát stb, a megszokott psyonic-magical vonalon. Kellően egységes a kép, ami nem mondható el pl. az Alien univerzumról, ahol a regények nagyon eltérően festik le a fajt. Nekem a SC az egyik kedvenc világom, kellően realista.

(#280) donsergiooo

donsergiooo
(senior tag)
LOGOUT blog

Hy!

Valaki segítsen plz! Olyan oldalakat keresek, ahol le lehet tesztelni a gépem sebességét játékokhoz! AJAXos vagy FLASH oldlak! Láttam párat csak nem emléxem a címükre!

Linkeljetek párat plZ

Üdv!

ASUS P5QL, Q6600 (3400mhz), CM HyperTX , 8GB Ram (1060mhz), Ati 4850 512MB, Samsung 750GB + 2x500GB + 120GB HDD, LG DVD-RW, ASUS 550W táp, BENQ 22" TFT (1680x1050)

(#281) mr.geeZ válasza donsergiooo (#280) üzenetére

mr.geeZ
(fanatikus tag)

System requirements lab [link]

Bass is a strong instrument, you can't allow yourself to play it weakly, with no authority.

(#282) krómX

krómX
(őstag)
LOGOUT blog

nálam miért nem működik egyik hw-s link sem? :O

"Dehát én a nyomkereső vagyok nem a batman"

(#283) donsergiooo válasza mr.geeZ (#281) üzenetére

donsergiooo
(senior tag)
LOGOUT blog

áááááá köszi szépen! :)

Isten fizesse meg mert én úgy sem tudom! :DDD :DDD

ASUS P5QL, Q6600 (3400mhz), CM HyperTX , 8GB Ram (1060mhz), Ati 4850 512MB, Samsung 750GB + 2x500GB + 120GB HDD, LG DVD-RW, ASUS 550W táp, BENQ 22" TFT (1680x1050)

(#284) mr.geeZ válasza donsergiooo (#283) üzenetére

mr.geeZ
(fanatikus tag)

Ámen! Igaz, ez se nem ajax, se nem flash, de viszont java/activeX és jó lassú :DDD
Hw-s linkek még itt: [link]

[Szerkesztve]

Bass is a strong instrument, you can't allow yourself to play it weakly, with no authority.

(#285) donsergiooo válasza mr.geeZ (#284) üzenetére

donsergiooo
(senior tag)
LOGOUT blog

igen igen ..láttam, h letőlti a gépre a kódot! :)

ui: én ajaxosra emlékeztem! , de volt még ilyen pár!

[Szerkesztve]

(#286) mr.geeZ válasza donsergiooo (#285) üzenetére

mr.geeZ
(fanatikus tag)

Jaja, tényleg van még.
Csak hogy ON legyek: Számomra is az egyik legjobban várt játék pár éve, bár az biztos, hogy ha addig nem jelenik meg, a telem a GTA4-el fog elmenni (tanulás helyett), mert ha nem is ennyire régen, mint ezt, de azt is nagyon várom.
A starcraft első részét megvettem, és azóta is nézegetek bnetre, csak már nem köt le annyira, ahogyan a cs1.6 sem, és ha már van új vas, akkor szívesen veszem az újított, és fejlesztett kiadásokat.
Az ingame múvi alatt tiszta Világok harca fílingem volt ezektől a lépegető, a HL2 stridereire is hajazó colossustól, számomra nagyon hatásos volt ez a bemutató, tetszett, hogy bevállalnak tényleg nehézsúlyú egységeket, és biztos vagyok benne, hogy tökéletes játékegyensúlyt fognak tudni még így is csinálni. Kiváncsi vagyok a terranok, zergek 'ultimate weapon'-jeire, mint amilyen a protoss mothership. Anno a Dune2-ben volt hatalmas feeling a faj specialitásait kihasználva küzdeni a másik ellen, miközben a másik fél is ugyanúgy bevetettte azokat.

(#287) BigBadPlaYeR válasza mr.geeZ (#286) üzenetére

BigBadPlaYeR
(senior tag)

''Kiváncsi vagyok a terranok, zergek 'ultimate weapon'-jeire...''

Na, ki mit tippel, mi lesz a másik 2 fajnál az ultimate weapon? :)
Talán egy Mutalisk és Kerrigan nászából származó monstrum? Vagy a Halálcsillag? :DDD

Apophis: Tudsz belinkelni pár ilyen oldalt, amit említettél?

[Szerkesztve]

(#288) mr.geeZ válasza BigBadPlaYeR (#287) üzenetére

mr.geeZ
(fanatikus tag)

Érdekes kérdés, anno az ultraliskek számítottak talán az egyik legerősebbnek, de gyakorlatilag sosem használtam őket, (persze nem a rusholós multikról beszélek, mert ott nyilván ritkán kerülnek elő, hanem a komótosabb campaign pályákról), persze a Starcraftban az volt a jó, hogy nem voltak igazán tápos egységek egyik oldalon sem. Talán megmarad a zergek föld alatti uralma miatt valami föld alatt mozgó/támadó egység?
Itt a 2-ben nagyon nyomják a protossokat, próbálják a fölényüket bizonygatni, pl. hogy az immortalok ellen mindig kell egykét kisebb tűzerejű egység, a colossus és a stalker elég nagy mozgási előnyben van a pályán a platformokon. A zealotok eddigis az egyik legjobban használható alapegységek voltak, a gyorstámadásukkal nagyon erősek lettek. Ezek ellenében nyilván hasonló előnyöket kap majd a többi faj is.
A szintátukülönbségek átugrálása nagy előnyt jelent majd szerintem a játékban, és kicsit elősegíti a gyors játékmenetet, nem lesz hova 'bebújni', repülő egységek nélkül is hátbatámadhatóak lesznek a bázisok, minden irányból kell a földi egységek ellen is védekezni. Teljesen új felépítésű pályákra lesz szükség majd sok 'járhatatlan' területtel, hogy ne lehessen ezt túlzottan kihasználni.
A Terranoknál a mothershiphez hasonló valamiféle BC jellegű hajót képzelek el, bár valami tuningolt siege tank sem elképzelhetetlen.

(#289) Wolverine válasza mr.geeZ (#288) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem nyomják a protossokat, egész egyszerűen ők vannak bemutatható állapotban készen :)

(#290) ollie válasza BigBadPlaYeR (#276) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Na azért az Alien 20 évvel a Starcraft előtt létezett. Még C64 sem volt abban az időben. :)

(#291) ollie válasza mr.geeZ (#288) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Azért az atombomba eléggé ultimate volt a terran oldalon. :)

(#292) Peat;) válasza BigBadPlaYeR (#271) üzenetére

Peat;)
(PH! addikt)

No azért a mechwarrior (battletech világ) jóval komolyabb szerintem mint a starcrafté.. :B A jogokat megvehetné blizzard, úgyis kéne már vmi új stílust is alkotniuk szeritnem. A mechwarrior sorozatot microsoft úgyis kinyírta :/ , pedig szerintem nagy rajongóbázisa van a mai napig, hihetetlen móka fejleszteni a monstrumokat és csatákat vívni...és van rts-es vonala is..de ez nagyon off csak megláttam ezt a szót és elérzékenyültem :)

(#293) mr.geeZ válasza Peat;) (#292) üzenetére

mr.geeZ
(fanatikus tag)

Hát igen, csak az inkább egy RPG, és az nem a starcraft. A wc3 is már-már inkább rpg, mint rts, szerintem nincs szükség rá egyszerűen a játékban, maradjon meg színtiszta stratégia. Bár ez a mothership dolog azért valamennyire mégiscsak kicsit azzá teszi pl. a protossokat.

(#294) BigBadPlaYeR válasza mr.geeZ (#293) üzenetére

BigBadPlaYeR
(senior tag)

Hát remélem nem raknak bele ilyen Warcraftos hero-kat, hogy szintet lépnek, meg itemek, meg miegymás. Én amúgy szeretem az RPG-t nagyon, de a StarCraft megvan RPG-s elemek nélkül is. Az, hogy van benne 1-2 erősebb egység (Mint pl. az 1-ben Jim Raynor, Kerrigen, stb.) az belefér, hisz a történet része.

(#295) mr.geeZ válasza Wolverine (#289) üzenetére

mr.geeZ
(fanatikus tag)

Ez bizony könnyen lehet, főleg azért lehet mindez, mert ők a 'leglátványosabb' faj (fényeffektek, és plazmashieldek megjelenítése), bemutatóra ők a legjobbak. Sejtem, hogy nem protoss pártiak a blizzardnál, és szerveznek gyűjtést a fejlesztők a szegény zealotok megsegítésére, a rohadt humanoidok ellen ;)

(#296) mr.geeZ válasza BigBadPlaYeR (#294) üzenetére

mr.geeZ
(fanatikus tag)

Így van, eddig is tökéletesen megoldották nélkülük, tényleg felesleges egy ilyen vérbeli stratégiába*. Bízzunk a kreativitásukban.
Anno a Brood Wars számomra nem hozott elég újítást, kicsit a 'még1 bőr' kategória volt, de igenis élvezetesebbé tette a multiplayer játékot, főleg a haverok ellen a lanpartykon. Profi mérkőzéseken (mivel ilyesmiben nem vettem részt) nem tudom, mennyit használták ezeket az új egységeket.

*(Okok, belemehetnénk, hogy a starcraft nemis igazi stratégia, mert a Sid Meier's Antietam!, meg a Shogun az igazi, ez csak kattingatás, de teljesen felesleges, sokak számára ez a játék A kiegyensúlyozott, nagyon változatos többjátékosmódra kitalált startégia, énis közéjük tartozom)

(#297) mr.geeZ válasza ollie (#291) üzenetére

mr.geeZ
(fanatikus tag)

Nahigen, az atom anno a dune2-ben is meghatározó volt, bár ott még elég sok múlott a szerencsén is, hova csapódott be. Emlékszem, mindig mentettem az atomkilővés előtt, hogy jó helyre essen ;]
Vérben forgó szemekkel ismételgettük a LANokon egymásnak: 'Atomot nekik! Atomot a bestiáknak!' (-Függetlenség napja)

(#298) Reas

Reas
(kvázi-tag)

http://www.pcdome.hu/news.php?id=12858
kiadással kacsolatos infók. :)

(#299) Apophis

Apophis
(őstag)

Pár megjegyzés.
A TfT-nek köze sincs az RPG stílushoz, egy 10 szinten fejleszthető hős nem RPG. Gyakorlatilag egy erős unit minimális diverzitással, nagyon is jót tesz a kis egységszámú spellorientált játékmenetnek. Még a SC-ban is van fejlődő hős, kapnak új képességeket. Ráadásul csak problémát jelentenek, mert, bár erősebbek a többi egységnél, a játék low HP-pool rendszere miatt nagyon hamar meghalnak (ami autoloss), így többnyire a bázis hátsó sarkában kuksolnak.

Hogy balance-hoz is hozzászóljak: ha a SC1-et akarják újragyártani, nem értem, minek ennyi új unit, többen vannak, mint a régiek. Továbbá cliffjump, lépegető, chargeoló zea etc., pár példa a gyökeres változtatásokból. Ezek koncepciószinten zavarnak bele az eddigi kényes egyensúlyba, hiába a változatlan alap, ha minden részletet újragondolnak.

Megjelenés: a Z és T jónak tűnik, de toss oldalon a rengeteg fényeffekt és főképp a villogó shieldek nagyon rontanak az átláthatóságon. Emlékezzünk, az 1-ben a még aktív pajzsot kis villanások jelezték, sejteni lehetett a formáját is. Ha 20 marine fókuszált egy goont, akkor sem rikított annyira a plasma, mint itt alapból. Zavaró és felesleges.

Kezelőfelület. Egy az egyben az első részé, ami elavult. Mi kéne helyette? Rendes HP/energy kijelzés és CnC3 oldalsávja. Ne a wireframe elszíneződése jelezze a sérülést, és ami a legfontosabb, ne kelljen 5-9-re az épületeket berakni, a macro az 1-ben rengeteg felesleges időt rabolt.

(#300) Wolverine válasza BigBadPlaYeR (#294) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A War3-ban a hero-k a sztori részei voltak; eleddig egy igazi RTS-RPG hibridet láttam, a Spellforce-t :) (amit mellesleg imádok, de ez tényleg off)

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  StarCraft 2 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.