Hirdetés

2012. május 30., szerda

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  StarCraft 2 (kiemelt téma)

(#201) joysefke válasza Apophis (#199) üzenetére

joysefke
(senior tag)

Az már csak a te bajod, hogy a régi játékban nem gyártottál dragoont :D

Engem az aggaszt, hogy a blizzard oldalon az immortal feature listájához odaírták, hogy:
A pajzsa erős védelem lessz a tankok ellen. Ez teljessen ellentétes az SC1-el, ahol
a sige tankok szarrászedték a dragoonokat

idézem :''refitted with twin phase disruptors and hardened energy shields that can shrug off the most powerful weapon strikes ''

[Szerkesztve]

Óvakodjatok az Ofotérttől, különösen a 112-es IV Ker István úti Ofotérttől. Fujitsu Siemens E7110 szereléséhez értő embert keresek (venti csere). PÜ légyszi

(#202) marcias válasza joysefke (#201) üzenetére

marcias
(őstag)
LOGOUT blog

Igen, az Immortals bár a korábbi Dragoon utódja lesz, mégis elég más szerepkörre lesz alkalmas: jó lesz légvédelemnek és tankok ellen, viszont a kis unitok, mint a lingek vagy marinok könnyen földre kényszerítik. Szóval sok minden és nem is kicsit fog változni, aki hozzászokott a régi egységekhez, azokat itt elfelejtheti! Mellesleg a siege tank itt inkább tényleg ostromra lesz jó és sok kis egység ellen a megnövelt robbanás-hatótáv miatt!

(#203) ROBERTOH válasza marcias (#195) üzenetére

ROBERTOH
(őstag)

Megnéztem az in-game videókat is, úgyhogy már képben vagyok. ;)

ez a kedvenc aláírásom

(#204) Drizzt válasza ROBERTOH (#190) üzenetére

Drizzt
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

2008Q1, bár nem úgy néz ki, mintha még sok fejlesztenivaló lenne rajta. :U

(#205) Drizzt válasza marcias (#202) üzenetére

Drizzt
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Úgy látom, hogy mostmár közvetlen közelre is tudnak lőni az egyik video alapján. A mozgások meg nagyon faszák a soklábú egységeknél. :)

(#206) ROBERTOH válasza Drizzt (#204) üzenetére

ROBERTOH
(őstag)

Köszi! Remélem akkor tényleg kijön! :DD

ez a kedvenc aláírásom

(#207) marcias válasza Drizzt (#204) üzenetére

marcias
(őstag)
LOGOUT blog

Hát.. sztem még gőzerővel dolgoznak rajta.. ez a bemutató azért volt most, mert most először tudtak viszonylag komplett ingame videot összehozni. A blizz nyilatkozata szerint a lényegi rész, vagyis a hangolás valamint a scenario egyjátékos módban még hátra van, de valószínű azért nem láttunk sok egységet (pl zergektől mindössze 3-at), mert azok sincsenek még teljesen kész. Reméljük folyamatosan frissítik majd a weboldalt és új egységeket, videokat és screenshotokat tesznek fel.

(#208) Wolverine válasza alien_ (#189) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

:DDD Az első videóban a jobb alsó részen táncoló holografikus night elf csaj a WoW-ból azért szíven ütött erősen...

I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

(#209) Djuree válasza Wolverine (#208) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

már megint az a k@k@ wow :W
miért reklámozzák annyira? akinek bejön már játszik vele, aki meg rühelli (álá én) az meg sosem fog.

▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ 気剣体一

(#210) Wolverine válasza Djuree (#209) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A Blizzard azzal keresi a legtöbb pénzt :P Szerintem ez egyébként easter egg - a WoW-ban pl. benne vannak a Lost Vikings főhősei, elveszve :DDD

I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

(#211) Apophis válasza marcias (#202) üzenetére

Apophis
(őstag)

Ez eddig is így volt, a goonnak explosive damage-e volt, ami felet sebez kis és háromnegyedet közepes unitok ellen, rendesen csak nagyok (tankok, légi unitok) ellen használható. Így pár ling vagy rine pillanatok alatt szétkapta. Ami látszik az egyik ingame videóban, a klasszikus tankrafutás immortalokkal, ami goonokkal is alap.

"... ami van, széthull darabokra."

(#212) Hujikolp

Hujikolp
(őstag)
LOGOUT blog

StarCraft 2 :R

Bár nekem a videók alapján az az érzésem h a warcraft 3-ból is kapott egy egység (unit) fröccsöt :U Meg egy kicsit aránytalan, meg nempont az eredeti sc-s filingje volt. de majd még minden kiderül. Mondjuk az a zergling olyan mint a szunyogok :S
és a videókból tul sok varázslás meg minden még nem is volt, majd lesznek. pl a protosokkal varázslással lehetett a legjobban megbénitani az ellenséget, ha az volt, akkor annak félig annyi. Remélem nemakarják elrontani az eredeti hangulatot, de szerintem nemfogják. Még az átvezető animációk is nagyon faszára lesznek kidolgozva szerintem, a trailer is csodaszép volt. Fejlődik a Blizzard :) (sc terén) Jah, aki akarja a játékból kikerült videókat látni, amit a blizzard még nemtett fel a honlapjára, az nézzen el a ign honlapjára, ott megtalálja a 4 részből álló videósorozatot. Érdemes megnézni, jó.

Sok sikert és várjuk a bétát :C :R

(#213) Wolverine

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az előző két videó egyben, kibővítve és angol alámondással: [link]

(#214) frame>24 válasza Wolverine (#213) üzenetére

frame>24
(őstag)

Azért a video megérdemli, h UP-oljam miatta a topikot.

▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

(#215) LucifeI2 válasza Djuree (#209) üzenetére

LucifeI2
(őstag)

szerk.

[Szerkesztve]

Noob is not a level, it's a state of mind.

(#216) LucifeI2 válasza Djuree (#209) üzenetére

LucifeI2
(őstag)

Ez már betegség hogy az emberek annyira utálják a WoWot hogy ha valaki csak megemlíti hogy WoW az már függő, kocka és egy szar ember. Én nem bántom például aki GW-vel vagy más játékkal játszik ők miárt bántják aki WoW-val?

[Szerkesztve]

(#217) Djuree válasza LucifeI2 (#216) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

nem.
azzal nincs bajom aki megemlíti, csak a játékot nem szeretem (tudom hogy nagyon sokan játszák és hogy halálra keresei magát vele a Blizz).
valahogy a warcraft hangulatot alapból tönkre tette. orkok meg emberek ez volt a wc. mit keresnek itt az elfek meg gnómok meg a többi szarság?
értem én hogy két faj kevés meg minden de akkor is. persze aki nem játszott az 1-el az nem értheti miről beszélek.

[Szerkesztve]

▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ 気剣体一

(#218) LucifeI2 válasza Djuree (#217) üzenetére

LucifeI2
(őstag)

Olvastad te a Warcraftnak valaha is a teljes történetét?

[Szerkesztve]

(#219) Carpio

Carpio
(tag)

Valaki segitsen. Honnan tölthetném le a Starcraft első részének a demójait. Szeretnék vele megismerkedni, mivel Blizzard hivő vagyok, de eddig csak a Dio-t nyomtam.
Please, help

A legnagyobb télben tanultam meg, hogy legyőzhetetlen nyár lakozik bennem.

(#220) Djuree válasza LucifeI2 (#218) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

félig-meddig.
de az elején az biztos hogy még nem voltak elfek meg ilyesmik. láttad pl. az első játék ''videóit'' (ezeket túlzás videónak nevezni, de ebben sem voltak pl. elfek, egy darab sem)
de hagyjuk ezt. ne offoljuk szét a totyikot.

[Szerkesztve]

(#221) Djuree válasza Wolverine (#213) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

hát ez nagyon állat! király lesz a gém ezek alapján! az a kolosszus nagyon fasza.

(#222) Gh0sT válasza Wolverine (#213) üzenetére

Gh0sT
(PH! addikt)

Nincs ez fenn valahol jobb minőségben? Darabokat már találtam belőle, de az egészre szükségem lenne.

Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.

(#223) LucifeI2 válasza Djuree (#220) üzenetére

LucifeI2
(őstag)

Warcraft 1-ben nem voltak, de nem onnan kezdődik az egész így persze hogy nem érted miért vannak elfek a játékba. Gnómok az más tészta azt senki sem tudja miért vannak ^^

Néhány százezer évvel ezelõtt: A titánok megalkották az életet, és az Azerothot benépesítõ fajokat. Elsõk között a sárkányokat, ezt követõen pedig a kaldoreiakat, az embereket, a törpéket, és másokat.

-15.000: A night elfek, más néven a kaldoreiak, öntudatukra ébredtek, és virágzó társadalmat alapítottak Kalimdor szívében. Primitív mágiával kontárkodtak, és azt gondatlanul rászabadították Azeroth világára.

.
.
.

581: Medivh és Gul'dan sorsdöntõ megegyezést kötött. Medivh kaput nyit Azeroth és Draenor között, és megmutatja Gul'dannak Sargeras sírjának helyét. Cserébe a Horda leigázza az embernépet, és végez Medivh ellenségeivel. Egyik fél sem sejtette, hogy ez a megegyezés éppen Kil'jaeden kezére játszik.

583: Medivhet õrületbe kergette Sargeras szelleme, megnyitotta a Dark Portalt, és az ork horda megkezdte Azeroth elleni invázióját.

(#224) marcias válasza Djuree (#220) üzenetére

marcias
(őstag)
LOGOUT blog

Azt hiszem te leragadtál a wc1-2-nél.. a wc3-ban már ugyanúgy vannak elfek és élőhalottak, sőt törpék és trollok is! (a gnómok meg azért, hogy mindkét oldalon legyen 4-4 faj) :DDD

(#225) Wolverine válasza marcias (#224) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A War2-ben már vannak (high) elfek és törpék az Alliance oldalán, sőt gnómok is; a Hordában meg trollok, ogrék, goblinok... bár az utóbbi két társaság már a saját útjait járja :DDD

(#226) Djuree válasza marcias (#224) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

tudom hogy vannak már a 3-ban, sokat játszottam azzal is, egész jó kis játék volt.

tényleg azt nem tudja valaki honnét lehetne letölteni annak a küldetésnek a hiányzó három darabját amikor Thrallt irányítjuk egyedül hősként, nem lehet építkezni. nény részből áll és a frozen throne-ban csak az első volt benne, a többit le kéne tölteni de azóta sem találom. pedig az nagyon király kis küldetés.

(#227) Djuree válasza Wolverine (#225) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

ezt is tudom, a 2-ővel is játszottam :D
de abban még normális szinten volt, nem volt eltúlozva az arányuk.

(#228) ollie

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nézte már valaki a 450MB-s gameplay videot? :DDD

[link]

[Szerkesztve]

I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

(#229) rvR-- válasza ollie (#228) üzenetére

rvR--
(lelkes újonc)

nem szedi a downloader :O :O vmi portot meg kell neki nyitni vagy mi lehet a baj?
512kbyteot leszedett belőle, de 15 perce ott áll. :(

(#230) rvR--

rvR--
(lelkes újonc)

mirrort meg még nem sikerült találni :(((

(#231) ollie válasza rvR-- (#229) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Szerintem várj, egy idő után beindul. P2P hálózaton megy.

(#232) Djuree válasza ollie (#228) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

ez a blizz downloader egy rakás szar :W
nem tölt, mire nagynehezen elindul megáll :W
akinek megvan töltse már fel valahova és leszedjük

(#233) Dilikutya válasza Carpio (#219) üzenetére

Dilikutya
(PH! kedvence)

[link]

Jók ezek a videók. Eléggé előrehaladott már a fejlesztés szemmel láthatóan.

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#234) spammer

spammer
(senior tag)

gameplay 1280 direct link:

http://www.sexynojutsu.com/sc2/1280_StarCraft2GameplayVideo_EnglishUS.avi

[Szerkesztve]

http://drugsbunnymeme.tumblr.com

(#235) Janoska26

Janoska26
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Most nem teljesen tiszta a dolog, leszedtem a videót, ez olybár tűnik, hogy nem az sc1 , akkor most úgy néz ki hogy lesz folytatás?Vagyis hogy ezt jelentették be hétvégén hogy folytatni fogják? :U

(#236) krómX

krómX
(őstag)
LOGOUT blog

hali, végre valami aminek nagyon tudok örülni:d
viszont remélem dx9esen is elfog menni és nem kell vennem egy olyan vgat ami tudja a 10est a képek szuperek meg a hivatalos oldal is

"Dehát én a nyomkereső vagyok nem a batman"

(#237) Dilikutya válasza Janoska26 (#235) üzenetére

Dilikutya
(PH! kedvence)

Senki sem mondta, hogy ez az SC1:). Hétvégén bejelentették, és rögtön prezentáltak is pár videót, köztük már magából a játékból is.

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#238) Janoska26 válasza Dilikutya (#237) üzenetére

Janoska26
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Hinnye, ez pipec, mikortól lesz elérhető a game, idén? :U :)

(#239) Wolverine válasza Djuree (#226) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Patcheld fel 1.20-ra és benne lesz ;] És az nem Thrall, hanem Rexxar.

(#240) ollie válasza Janoska26 (#235) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

:DDD

(#241) ollie válasza krómX (#236) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Csodálkozni fogok, ha nem fog futnmi DX7 alatt is. :U
Szerinted hülye a Blizzard, hogy elveszítsen minden játékost, aki nem veszi Vistat és DX10 karit?

(#242) Djuree válasza Wolverine (#239) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

kösz :R
fel is teszem megint az FT-t.
ezt még mindenképp végig akarom tolni :D

(#243) concret_hp

concret_hp
(őstag)
LOGOUT blog

gyerekek az ingame video az nagyon üt. aki még nem látta sűrgősen pótolja :)

mit miótaaa???

(#244) WonderCSabo

WonderCSabo
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Már leírtam a Logoutos fórumra is, de most észrevettem, hogy itt van a ''rendes'' topik...

Most néztem meg a hivatalos oldalról az ingame videót, HD minőségben, 1280-as felbontással. Azóta keresem az állam. Mondjuk a robbanások naon gagyik, főleg a videó végén az atomrobbanásnak ánt öhm izék. Sztem király lesz a játék, alig várom. Protoss mothershippel lenyomni a zergeket... de messze van még Karácsony :(

- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.

(#245) BigBadPlaYeR válasza ollie (#241) üzenetére

BigBadPlaYeR
(senior tag)

Remélem igazad lesz, merthogy engem elveszítenének az tuti :Y

Amúgy valaki tudja, hogy mit mond a krapek a cinematik vid. végén? Én nem értem pontosan a szöveget...

Sony Vegas FAQ és a videózás alapjai: http://bigbadplayerfaq.atw.hu/ ----------- "Furcsa, hogy az ember milyen keveset ér el, ha nem is próbálkozik."

(#246) WonderCSabo válasza BigBadPlaYeR (#245) üzenetére

WonderCSabo
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Állítólag: Hell, it's about time. De szerintem vmi mást. Én a végén ''tem''-et értettem...

(#247) Wolverine válasza WonderCSabo (#246) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Márpedig ezt mondja, bár nem irodalmi angolsággal :DDD

(#248) LucifeI2 válasza Djuree (#242) üzenetére

LucifeI2
(őstag)

Nem ajánlom, mert abban van Orgrimmar, ami köztudott egy WoW-os főváros! ;]

(#249) LucifeI2 válasza spammer (#234) üzenetére

LucifeI2
(őstag)

Hehe, nagyon jó videó. A vége a legjobb GG ^^

(#250) WonderCSabo válasza LucifeI2 (#249) üzenetére

WonderCSabo
(PH! félisten)
LOGOUT blog

GG. Mire utal ez? Greatest Game? :DD

Wolverine: Mondjuk ettől a kigyúrt börtöntöltelék állattól nem is várhatunk irodalmi angolságot...

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  StarCraft 2 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.