Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Zee21

Zee21
(fanatikus tag)

[kép]
Íme egy új sw-s játék mint ahogy most is látjuk ez a téma kivesézhetetlen...
Ahogy a trailerből ki lehetett venni ez a Lüke skájvolkmen elött játszodó sötét időszak amikor Vödör bácsi irtja a bujdosó jeti bácsikat/néniket.....
Az a lényeg hogy mivel megölnek egy rakat srácot az erejük a még élőkre szállnak és ezért ők rohadt erősek lesznek...
Nah ezt a készítők az új endorphin engine-el oldják meg ergo nem minden gépen fog majd elfutni a játék de az se biztos hogy pc-n kiadják majd....
...bár ha a pc-s sw rajongók eleget sírnak bizti megcsinálják majd nekünk is...:D
2007 Novemberére várjuk az első verziót de a hivatalos kiadás csak 2008 májusában várható majd.....
Remélem nem az EA adja majd ki mert akkor játszható is lesz....:D:D:D:D:D:D

[Szerkesztve]

''Olyan sokoldalú vagyok hogy már szinte gömb''

(#2) Zee21

Zee21
(fanatikus tag)

[link]
[link]
Két előzetes a játékról....
az elsőnek tetszik a zenéje:D:D:D

(#3) gregorik válasza Zee21 (#1) üzenetére

gregorik
(senior tag)

egy normálisabb, agyasabb kezdő hsz-t is megérdemelt volna ez a dolog, főleg hogy lassan a fél világ erről a projektről beszél. elnézésedet kérem.
nem csak játékról, és még kevésbé PC-játékról van szó. regény, képregény, RPG-modul, konzolgamma és valami reference book lesz egyben, egymással párhuzamosan.
még egy teljes évet kell várni a premierre.

[Szerkesztve]

(#4) Zee21 válasza gregorik (#3) üzenetére

Zee21
(fanatikus tag)

lehetett volna de nincs:D
egyébként esetleg megkaphatod és mi az hogy a fél világ erről beszél?
rajtam kivül senki sem indított topicot nah meg ismeretségi köröm eléggé sw-rajongo de csak én tudtam róla hogy egyáltalán lesz és én is csak tök véletlenül találtam rá a youtube-on.......

(#5) Ck.

Ck.
(senior tag)

Remélem kiadják PC-re is.
Az Episode III még mindig nem érhető el PC-n? Vmiért nincs kedvem egy xbox360-at venni 2 számomra felbecsülhetetlen játék miatt (SW III, Superman Returns). Ha bárki bármit is tud az említett gamek PC-n való játszásáról, ne habozzon, jöhet a privát! :R

(#6) Zee21

Zee21
(fanatikus tag)

Íme a trailer.... [link]
Meg egy rövid ismertető is (7perc):[link]
Meg egy 5perces: [link]

(#7) Zee21

Zee21
(fanatikus tag)

azt ijra lucasarts forum hogy ha ku*** sokan irnak nekik e-mailt hogy adják ki PC-re akkor kiadják.....
cim:pr@lucasarts.com
tárgy:attn-PETER HIRSCHMANN

és le kell írni ország város meg név......
ennyi
egy e-mail belefér nem mintha ez alapján döntenék el hogy kiadják-e PC-re nah mind1 én küldtem e-mailt...... :R :C

(#8) peterszky

peterszky
(őstag)
LOGOUT blog

Az előzetes megnézése után leesett államat azóta se sikerült visszahelyezni. A csillagrombolós rész fantasztikus! :Y
Gyorsan küldök én is egy emailt :)

What else you gonna do on a Saturday?

(#9) Zee21 válasza peterszky (#8) üzenetére

Zee21
(fanatikus tag)

már nem naon szükséges mert PC guruban lehozták hogy elégé valószínü hogy PC-re is kidobják eddig is csak azért nem akarozott nekik mert nem naon volt olyan gép ami ezt fizikát amit a játék használ elbírta volna de aztán volt egy másik játék ami hasonlo fizikát használt és azt elbírta a PC.....

Egyébként a játék 5 színteren fog játszódni.....
az Első egy TIE bombázo gyárto üzem az űrben ez lesz a kiképzés része....
a második a wookiek Bolygója a KashYk...
3. Felucia
4. Raxus Prime
5. Harcoon csak annyit árultak el a készítők hogy ez egy kristály bolygó
ebből levonhatjuk hogy tuti valami nagy jedi hely

[Szerkesztve]

(#10) Stalker-2572 válasza Zee21 (#9) üzenetére

Stalker-2572
(PH! kedvence)

Gamespot még mindig nem írja, hogy PC-re is kijön :U

All Black...

(#11) Zee21 válasza Stalker-2572 (#10) üzenetére

Zee21
(fanatikus tag)

jah elnéztem én is télleg volt ilyen eksön hogy e-mail írás de most nzétem énis és 6 consolra fog megjelenni: Xbox360,Ps3,Ps2,Wii,meg még két ilyen nintendos hülyeség vagymi....
bár azt viszont nem értem hogy arra hivatkozva mert a PC nem bírná el a játék fizikáját ezért nem jelenik meg hát pffffffff: PS2 hol a fenébe érne egy pC nyomába, meg különben is a mai 8800-asok meg több GB ram most jönnek a 4 magosok hát szvsz simán 100FPS-et is produkálhatnának. Erős a gyanum hogy a lucasarts kapott zsöcit hogy csak consolokra jelenetettse meg.... :W :((( :(((

(#12) Stalker-2572 válasza Zee21 (#11) üzenetére

Stalker-2572
(PH! kedvence)

Szerintem csak lusták optimalizálni. Mondjuk megértem őket, mert eddig rengeteg PC-s SW játokot ért fikázás, pedig a fanok a nem tökéletes game-al is jól elvoltak. :U

All Black...

(#13) Zee21

Zee21
(fanatikus tag)

[link]
újabb oldal avagy átverés de 10mp-emet nem bánom ha elveszi az életemből hátha mégis kiadják PC-re is....

(#14) peterszky válasza Zee21 (#13) üzenetére

peterszky
(őstag)
LOGOUT blog

Szerinted a LucasArts-ot hol érdekli egy online petíció? :)
Kb. 4-5 éve fent van a Monkey Island 5 is, mégse kezdték el fejleszteni.

(#15) Zee21 válasza peterszky (#14) üzenetére

Zee21
(fanatikus tag)

jovan vazzegh reménykedni lehet..... :))
ezt ne vedd már el tőlem..... :Y

(#16) Vistaboy

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem lesz PC-s átirat a Force Unleashed-ből!

Egy pár év múlva adhatjuk el a PC-ket, mert nem lesz rá játék. :(

Ez a petíció meg olyan, mint akármelyik. Említhetném a Dungeon Keeper 3-at, vagy a K.O.T.O.R. 3-at. Reménykedni lehet. :)

[ Szerkesztve ]

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

(#17) BITBOYS válasza Zee21 (#1) üzenetére

BITBOYS
(őstag)
LOGOUT blog

Végre fellendűlt ez a topik, jó ki game lesz ez. Akkor jelent meg róla az első infó mikor a PhysX-et kiadták :)

Ma hajnal 3 óra körül, egyszer csak becsengetett a szomszéd. Úgy meglepődtem, hogy majdnem kiejtettem a fúrót a kezemből.

(#18) Zee21 válasza Vistaboy (#16) üzenetére

Zee21
(fanatikus tag)

jah :( :( kb bekaphatják nemtom milyen élméynt ad vissza egy 5gombos konzol mint egy 3d-ben mesterien mozgatható egér billentyű kombó!? mintmár lejebb említettem valami büzlik valahol valakik megállapodtak hogy jo akkor a PC-t kiszoritjuk--->nocomment
de a PC-t tuti nem adjuk el pár év mulva mert biztos lesz rá játék (ne feledjük azért a PC-sek tábora még mindig nagyobb mint a konzolosoké)

(#19) yetike válasza Vistaboy (#16) üzenetére

yetike
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ez fura, pedig említették, hogy a PhysX kártyával együtt milyen jó lesz. Érdekes. No mindegy.

(#20) Keldor papa

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Annyira jó lesz ez a játék, hogy nem találok szavakat.. az AI, a fizika, a totális Star Wars filling! Áhh rákért nem lesz PC-re...

a videó

(#21) Vistaboy válasza Keldor papa (#20) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Azért nem lesz PC-re, mert újabban minden normális játékot csak konzolra adnak ki. (Kivétel a WoW, de úgy hallottam hogy már annak is lesz XBOX-átirata). Szóval egy pár év és tényleg dobhatjuk a PC-inket a kukába.

Itt egy pár infó a játékról.

Meg itt kifejezetten a sötét oldalról van szó, amiért egy újabb hatalmas fekete pont a készítőknek hogy pont egy ilyen játékot nem csinálnak meg PC-re. Pedig a sötét oldal a legjobb!!! ;]

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

(#22) Keldor papa válasza Vistaboy (#21) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ha játékról van szó normális ember már most kidobja a kukába...:) Naponta jelentenek be új VGA-kat, de driverek bezzeg csapnivalók, hetente jönnek az újabbnál újabb alaplapok, chipsetek, bezzeg a BIOS-ok rá olyan bugosak, hogy csak na... (főleg ASUS)

Nem sok jövőt jósolok így ennek, pedig nem vagyok a fejlődés ellen...

Prociknál meg memóriáknál annyira nem viszik túlzásba a dolgot, szerintem még tűrhető a "fejlődés" menete, de ami mostanában az alaplapok és VGA-k körűl történnek elég szánalmas. (jobb szót nem tudok rá)

[ Szerkesztve ]

(#23) krómX válasza Keldor papa (#20) üzenetére

krómX
(őstag)
LOGOUT blog

áhh ez a video nagyon jó, nem hiszem el, hogy egy Star Wars csak konzolra jelenik meg, ha meg csinálnak is pc-s átiratot az sz@r lesz és sokára lesz kész, de ne legyen igazam

"Dehát én a nyomkereső vagyok nem a batman"

(#24) peterszky válasza krómX (#23) üzenetére

peterszky
(őstag)
LOGOUT blog

Én azt nem értem, hogyan nem lehet PC-re kiadni, ha még PS2-re is lesz :O

(#25) krómX válasza peterszky (#24) üzenetére

krómX
(őstag)
LOGOUT blog

na igen "ha még PS2re is lesz" elég nagy baj, hogy ilyeneket kell kérdezgetnünk és izgulni, hogy a temérdek játék közül melyik jön pcre is... :(
amúgy megnéztem még párszor a videot és annyira jó ahogy magyarázzák, hogy hogyan dolgozik együtt a három fejlesztésük és milyen a végeredmény. nagyon irigylem a konzolosokat bár ps2őm van dehát az nem összehasonlítható egy boxal vagy p3al

[ Szerkesztve ]

"Dehát én a nyomkereső vagyok nem a batman"

(#26) peterszky

peterszky
(őstag)
LOGOUT blog

Új videó
Így belenézve ugyanaz, mint az előző, csak nincsen benne a kommentár.

(#27) Vistaboy

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Új videó a Force Unleashed-ből.

Mondjuk nagyrészt az interjúban lévő jelenetek vannak ebben is. De vannak újak is.

(#28) peterszky válasza Vistaboy (#27) üzenetére

peterszky
(őstag)
LOGOUT blog

Megelőztelek :P ;]

(#29) west válasza Vistaboy (#27) üzenetére

west
(őstag)
LOGOUT blog

mikor jon ki ez a fantasztikum?

http://logout.hu/blog/west/index.html 100% az ügyfél elégedettségi indexem!Midíg Új minősigi terméket adok!!Nem számítok be. Csere Nincs> ! Privátokat gyakran olvasom! A számom kérd PÜ ben.

(#30) Vistaboy válasza peterszky (#28) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Csak annyival, amíg megnéztem... :DDD ;)

(#31) Vistaboy válasza west (#29) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

PC-re nem fog kijönni, konzolra valamikor tavasz-nyár környékén.

(#32) Vistaboy

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Új videók és interjúk.

(#33) Vistaboy

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

"Felröppent a hír, miszerint a Lucasarts következő Csillagok háborúja játéka, a Star Wars: The Force Unleashed konzolokon kívül PC-re is megérkezik. A Lucasarts azonban hamar letörte a reményeket, mivel egy közleményben határozottan cáfolta, hogy készülne PC-s verzió. A cég tartja magát az eredeti terveihez, miszerint csak PS3, X360, PSP és N-Cage 2 konzolokra érkezik a Force Unleashed."
Forrás: SG.hu.

Hát sajna ebből valszeg kimaradunk mi, PC-sek. De ha a K.O.T.O.R. 3 sem lesz PC-re, akkor esküszöm az égre hogy többet nem játszok SW-játékkal (Akaratomon kívül sem). :O

(#34) Gyusz válasza Vistaboy (#33) üzenetére

Gyusz
(őstag)
LOGOUT blog

Ha elég sokat eladnak belőle konzolon, és nem túl nagy befektetéssel képesek lesznek PC-re portolni, akkor szerintem mi is játszhatunk vele. Az a másik véglet lenne, hogy abszolút sikertelen lenne a játék és ezért portolnák a minél nagyob eladások reményében, bár ez úgysem történik meg.

(#35) Keldor papa válasza Gyusz (#34) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Igen ez szerintem is lehetetlen. Mondjuk nekem addigra itt lesz a PS3, szóval nem félek. :B

(#36) Darth_Revan válasza Vistaboy (#33) üzenetére

Darth_Revan
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"N-Cage 2"? Ez nem N-Gage 2 akart lenni ? :DDD
Mellesleg érdekes a dolog...mobiltelefonra megcsinálják, de a sokkal nagyobb piaccal rendelkező PC-re meg nem? gyanús ...
Majd ezzel is az lesz, mint a Gears of War-al, X-Box exkluzív volt ,most meg már PC-n is van. Legalábbis remélem, hisz anyag szempontból is megérné nekik, hisz jó pár rajongó van akinek csak PC-je van :(

[ Szerkesztve ]

(#37) Steven

Steven
(őstag)

valaki tudja már a pontos megjelenési dátumot én csak annyit találtam hogy ez év össz

Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile

(#38) Vistaboy válasza Steven (#37) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

"Talán az idei év legfájóbb pontja a PC-sek számára, hogy egyedül ez a platform maradt ki a Star Wars: The Force Unleashed megjelenése kapcsán a listából. A játékot viszont így is rengetegen várják, amelynek története szerint Darth Vader titkos tanítványát alakítjuk, s feladatunk a még megmaradt, elrejtőzött jedik felkutatása és levadászása. Lucasék szerint ez a játék lesz az, amelyben igazán ki lehet majd használni az erő különböző formáit - gyakorlatilag az egész grafikus motor célja ez - a minél látványosabb akciók megjelenítése. A The Force Unleashed a hivatalos bejelentés szerint idén ősszel érkezik, egész pontosan szeptember 19-én."
Forrás: PC Dome.

Darth_Revan: Ja, azt elírta az a cikkíró, akinek copy-paste-oltam a cikkét... :DDD :B Amúgy meg szerintem tuti hogy lesz PC-re is, csak előbb kiadják a többi platformra is, ahol nincs akkora kalózkodás, hogy legyen bevételük is, és majd ha a főnököknek futja az évvégi prémiumra és nincs veszítenivalójuk, talán kihozzák PC-re is... :DDD

[ Szerkesztve ]

(#39) Vistaboy

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Hivatalos Dobozkép.

(#40) Vistaboy

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Új képek a játékból.

(#41) Vistaboy

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Darth Vader a Force Unleashedben.

Nos, már tudhatjuk hogy a Sötét Nagyúr feltűnik a játékban, most erről érkezett egy kis ízelítő.

(#42) Keldor papa válasza Vistaboy (#41) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Mint Star Wars őrült, fan, buzi mind1 minek nevezem magam, erre nem találok szavakat! Egyszerűen mit lehet már csinálni benne az erő segítségével! :Y Szeptember! :C Csak ne késsen!

(#43) Vistaboy válasza Keldor papa (#42) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

És legyen PC-re is, ha nem is idén, de egy-két év múlva, csak LEGYEN! :DDD :R

(#44) Vistaboy

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Star Wars - The Force Unleashed Wii és DS verzió.

Lassan már quartz-órákra is kiadják a Force Unleashed-et, de PC-verzió nincs. :W

Mi a f@szomért nem lehet kiadni PC-re? Nem elég erős a hardware? Vagy túl sok időbe telne az átírás? :F

(#45) BITBOYS válasza Vistaboy (#44) üzenetére

BITBOYS
(őstag)
LOGOUT blog

Wii-re is? :DDD
Alázzák a pc-s társadalmat...

Ma hajnal 3 óra körül, egyszer csak becsengetett a szomszéd. Úgy meglepődtem, hogy majdnem kiejtettem a fúrót a kezemből.

(#46) illusiON válasza Vistaboy (#44) üzenetére

illusiON
(PH! addikt)

azért mert PCre ''hülye aki megveszi'' mikor bármilyen starforceot feltörnek mostanában már és még mielőtt megvehetnéd felkerül warezra :P

( : no woman no cry : )

(#47) Gyusz válasza illusiON (#46) üzenetére

Gyusz
(őstag)
LOGOUT blog

X360-as játékok meg még korábban kint vannak, mint a PC-s verziók, bár gondolom boxon nem ilyen nagy mértékű a warezolás.

Jönnie kéne ennek PC-re, nem hiszem, hogy olyan nagy munka lenne portolni a játékot. Mellesleg Star Wars játékok általában jól fogynak PC-n is, hülyeség lenne idővel nem elkészíteni. Most megpróbálják kikényszeríteni, hogy vegyen az ember egy konzolt is.

(#48) peterszky válasza Vistaboy (#41) üzenetére

peterszky
(őstag)
LOGOUT blog

Hangulatos :K

Bár ez a Force Grip már a Jedi Academyben is eléggé jó volt (pár napja vittem végig újra). Ott is lehetett mindenkit a falhoz vágni vele.

(#49) mad1 válasza Gyusz (#47) üzenetére

mad1
(PH! kedvence)

legyen igazad....mar nagyon kiproballnam...
persze personal computeren..

Ne szemetelj ! / Steam..

(#50) Vistaboy válasza BITBOYS (#45) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Azaz... :DDD Mit tud a Wii, amit a PC nem? Jó, van az a trendi kis irányítója, oszt? Már egérben is van valami hasonló, nem tart sokáig semmilyen technológiát megvalósítani PC-n sem. :K

illusiON: Igaz, de nem véletlenül van itt a PH!-n sem odaírva az X360-as topik elejére, hogy "Bárminemű warez, 1 nap ban!" :U Azért az XBOX-on is van kalózkodás. :P

Mellesleg azért azt túlzás lenne állítani, hogy nem venné meg senki sem PC-re. De ha nem adják ki rá, akkor sem jön be nekik több pénz, mintha kiadják és mondjuk minden harmadik embernek warezolt példánya lesz. Attól még lesznek, akik megveszik. Pl. Én megvettem a KOTOR 1-2-őt, úgyhogy tuti hogy ezt is megvenném. Bírom a Sötét Oldalt! ;]

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.