Persze, igazad van részben. Én is látom amit látok, sok esetben valóban szebbnek tűnik a Pana képe, teltebb színei vannak, hiába is vettem én Sonyt, és próbálnám súlykolni az igazam. Mondjuk KermanN által említett dolgokat is figyelembe kell venni. Ezért is jók a tesztek, meg vélemények, mindenki tudja mérlegelni, hogy mire használja, arra pedig milyen gép kell.
Jelen esetemben viszont hosszú távra, ha nem egy életre vettem fényképezőgépet, főleg ha ennyi pénzt költök rá! Ha pedig kirakod nagy monitorra mindkét videót képét, vagy ideális esetben egy full HD-s 100cm-es tv-re, akkor azért lehet a Sony videóképe jobban egyben van, és jóval élesebb is lesz, nem pedig mosott. A Pana meg simán szétesik. Mondjuk ez is szempont, ki min akarja nézni.
Viszonylag szerencsés helyzet, hogy én gondolkodom jó nagy tv vásárlásán is. (nem mintha katódcsöves tv-t még nagyon árulnának, meg éppen a HD Ready tv-k is már csökkenő számban vannak). Szóval nekem bizony megéri az 1960x1080 felbontás. De ha más se 2-3 évre vesz fényképezőt, de most akar választani, akkor talán arra is érdemes gondolni, ha egyszer vesz tv-t, akkor lehet már csak full hd-t árulnak, és csak 90 cm fölött. Most se vagyunk nagyon messze ettől...
Ráadásul ettől függetlenül a videó technikai összehasonlítása hibádzik. De végül is a kép magáért beszélt. Mindenki a látottak alapján, szeme alapján dönt. Erre tökéletes a videó, köszönjük szépen!
''A tehetségesekkel szemben fölösleges az udvariasság.'' (Robert Schumann)