Összességében jók. Igaz hogy eddig 99%-ban csak az iAuto módban használtam, de majdnem mindig eltalálja a szituációnak megfelelő beállításokat. (1x tájkép fotózás közben felismert egy arcot úgy hogy emberek nem is voltak a közelben...de elnézem neki
A HHT abszolút jó képeket produkál, viszont a HDR nekem nem mindig, pedig pont olyan helyzetekben próbáltam amire kitalálták. Az iSweep panoráma szerintem óriási ötlet, és teszi a dolgát ahogy kell. A Hi-speed sorozatfelvételt még nem sikerült normális fényviszonyok között kipróbálnom, szobában lámpafénynél nem volt túl eredményes ami nem is meglepő. A vaku szerintem átlagos, nem rosszabb mint a kategóriatársaknál. A zajszűrés viszont erős, és nem állítható, de ez csak 100%-on nézve lehet zavaró, monitoron vagy akár HDTv-n visszanézve gyönyörűek a képek. A GPS részéhez nem nagyon tudok hozzászólni, egyetlen egyszer kapcsoltam be hogy megnézzem működik-e, kb. 20sec alatt megtalálta a jelet, aztán ki is kapcsoltam.
-
A nappali videói szerintem nagyon szépek, a stabilizátor hatékony, rosszabb fényviszonyoknál viszont a HX5 sem képes csodákra - legalábbis videózás terén. A zoom jóval lassab mint álló képeknél, cserébe egyáltalán nem hangos és legtöbb esetben eltalálja a fókuszt.
-
A gép háza szerintem műanyag és fém is, de kézbe véve mindenképp kellemes és simán "zsebrevágható". Az akksi/kártyatakaró fedelet viszont gyengének találom, könnyedén le lehetne törni véletlenül is. A kijelzőt erős napfényben is eléggé látni annyira, hogy normálisan lehessen fotózni. Az akksi "elég jól" bírja, pontos számokat sajnos nem tudok.
-
Az előző hsz-ben említett negatívumok mellett (vidónál hordótorzítás 1,7x zoom-ig, valamint az idétlen mikrofon elhelyezés) talán még annyi, hogy az állványmenet bár fém, de teljesen a gép szélén van (Sony szokás) így kisebb méretű, mini tripoddal nem biztos hogy sikerül megállítani a gépet.
-
Este felteszek néhány példaképet is.
Dióhéjban ennyi, biztos kihagytam jópár dolgot, de talán a lényeges pontokat nem