Ezt tudtam, de azért THX. 
Azt hittem fizikailag is más szerveren van a VeNY TS.
Egyébként van mikrofonom, de a TS3 alatt (de a múltkori, és egyben első alkalomtól eltekintve) egyszerüen nem müködik... nem érzékeli a hangom, pedig msn, skype alatt tökéletesen megy, kalibráció is megvolt, de mikor TS-en beszélnék nem jelzi azt, hogy vinne át hangot....
szóval passz...
Swatim: te meg rakd föl a Win7-et... ha csak 2 GB rammod van elég a 32 bites is, és ha nem érdekelnek az extrák, akkor jó neked a Profesional is...
A géped meg tuningold meg...
Azt montad, hogy E5200-ed van, ami 12,5x200 MHz, azaz 2,5 GHz-et jelent alapból. Azt nem írtad, hogy milyen ramjaid vannak, de én DDR2-800-asra tippelek, ami azt jelenti, hogy 400 MHz-en üzemelnek... Az igazi az lenne, hogyha fel tudnád húzni a cpu fsb-jét 400 MHz-re, és ekkor 1:1-ben járna a memóriával, de lehet ekkora fsb-t már nem visel el az az E5200-es... A cpu szorzója 6-12,5x szabadon állítható, lehet egy próbát megér egy 6x400 beállítás + minimális fesz emelés... (persze a siker az alaplaptól is függ...) Meg célszerű az enegiagazdálkodási funkciókat kilőni tuning esetén, csak bezavarnak... Aztán ha bírja, mehet a szorzó emelése is...
Az viszont általánoságban is elmondható, hogy még azonos órajelen is jobb a magasabb fsb * alacsonyabb szorzó beállítás, mert nagyobb adatmennyiség tud átjutni ugyanannyi idő alatt...
Templar: Montad, hogy DX11-es karid van.. neked nem csinál olyat a BC2, hogy néha lellassul pár másodpercre (fps kb 5 alatt van), majd fut tovább mintha semmi sem történt volna?
Tegnap megkaptam az M16-ost, per pill ez az assault uccsó lockja, de azt kell, hogy mondjam, végre egy fegyver amivel lőni is lehet... nem rángat, olyan mint a BF2-ben (3-as burst) és elég ütős egy darab...
[ Szerkesztve ]
--------- THE TRUTH IS OUT THERE --------- --------- I WANT TO BELIEVE -------- --------------->> 1968-2008 McLaren - 40 Years of Grand Prix Wins <<--------------- ------------------------------->> 1999-2011 R.I.P. ROXY 96.4 <<-----------------------------------