Hehehe Meyer!!!
Na tegnap toltam kb 6 órát mint állat... szal azért a kép bonyolultabb mint irtam, ez tegnap lett nekem is világos. Sajnos nem vok én se akkora ász. Pl kiváncsi vagyok mikor a Hortvátországi küldihez értek mennyit fogtok anyázni, egészen eddig a küldetésig hardon toltam, zúztam mint állat, de öregem a 10 restart után miután xarrá alázott a gép, szal vissza kellett vennem a nehézséget normálra. Igaz egyelőre csak ennél az egy pályánál. Na de tegnap megjöttek az alienek..... hátttt öcsém ezek megettek reggelire, igaz késő volt már, nem akartam restartot, majd ma odabaszok nekik. Szal az átlagom ugrott, közepe felé egy pálya átlag 1 órára ment fel, és nehezedik is eléggé. A scrinek meg brutális powák igy első kontaktra, szegény GDI-os fiuk, nyugodjanak békében.....
Viszont ami a hangulatát illeti, legyen ez elég.... tegnap egyhuziba toltam este fél hattól fél éjfélig, úgy hogy közben észre se vettem hogy elszaladt az idő.
Nagyon király a gém, igazi felszabadulás vele játszani. Persze most ha elemezni akarnám akkor azt kell mondjam jelenleg három kibaszott jó stratégia van a piacon :
1. Suprem commander ami a kritika ellenére hardcore stratégia, kb ezért utálja sok ember, a grafja átlagos de jó gém, sajnos miután sokat kell vele pöcsölni én csak akkor nyomom ha van rá időm bőven, ala hétvége.
2. Company of Heroes nos ez a középmezőny, jelentős stratégia elemekkel van dúsítva és elég pörgős is (szerintem ezért szeretik ezt a legtőbben, féluton van az akció strat pl warhammer40k és a suprem között
3. C&C3 nos ez műfaját tekintve WH40K szerű, de több lehetőséggel, a játék annyira pörgős hogy itt nem tartanak a meccsek 30-60 percnél tovább, sztem a profiknál ez 10-15 perc lesz majd, ha valaki nyomta a starcraftot akkor tudja miről beszélek, abszolut a kategóriába való gém a C&C3
Ami a bolti verziót illeti én valszeg nem a kane edition veszem meg hanem a magyar feliratost. Ja és még vmi, sajnos nem láttam pályaszerkesztőt, bár állítólag nem lesz nehéz moddolni a játékot, lehet hogy van benne csak nem vettem észre vagy esetleg külön adják ki hozzá.
Na kb ennyi.
vót góré!!!