Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) asound

asound
(őstag)

Sziasztok!

Nincs véletlenül tudomásotok olyan programról, amivel számítógépről lehet sms-t küldeni anélkül, hogy a telót rádugnám a gépre? Volt már korábban egy ilyen topic, de nekem még nem világos a dolog. Nokia 3220-asom van, Vodafonos. Úgy hallottam a The BAT! nevű progi tudja ezt, fel is telepítettem, de nem igazán jöttem rá, hogy lehet elérni ezt. Ha tudtok segítsetek! Lécci! :R

Az élet négy magnál kezdődik.

(#2) Digital válasza asound (#1) üzenetére

Digital
(PH! addikt)

Volt egy hétig Bőregerem,de nem találkoztam sms funkcióval :F
Amúgy van 1000 topik: [link]

[Szerkesztve]

"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába... Szegeden a Mars tér környékén földszinti 80nm-es lakás eladó!

(#3) asound válasza Digital (#2) üzenetére

asound
(őstag)

Igen, ezeket én is néztem, de nekem nem ingyen sms kell, hanem vmi amivel adatkábel nélkül tudok küldeni sms-t. Nem nagyon bízom ezekben az ingyenes sms oldalakban...

(#4) Digital válasza asound (#3) üzenetére

Digital
(PH! addikt)

Ha nem akarsz kábelt használni,és a telefonod tud bluetooth-t próbáld meg azt!

"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába... Szegeden a Mars tér környékén földszinti 80nm-es lakás eladó!

(#5) Jarod1 válasza asound (#1) üzenetére

Jarod1
(őstag)
LOGOUT blog

Microsoft SMS SENDER, Tud infrát BT-ot is

Nem igérek semmit..... de azt betartom..

(#6) mr.pocok

mr.pocok
(újonc)

Némi értelmet kellene varázsolni a mondandóba - Loretto

(#7) RAM válasza Digital (#4) üzenetére

RAM
(PH! addikt)

és mi a közvetítő program?

Csak tisztán

(#8) föccer

föccer
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

És van valami olyasmi ami neten keresztül küld? Nem ingyen sms-oldalakra gondolok, hanem inkább valami kliens féle szoftra.

Thx.

Egyébként meg milyen program ami... topik: [link]

üdv.: föccer

_________________ Mindent figyelünk.... (-(-_(-_-)_-)-) ____________________ _____ Az alapelvek nem ismerete nem mentesít annak betartása alól. _____

(#9) Zoli bácsi válasza RAM (#7) üzenetére

Zoli bácsi
(őstag)
LOGOUT blog

Pl. az ingyenes Nokia pc suite. Jól előhoztátok szinte 1 év után ezt a topikot a süllyesztőből.

Húsz évvel ezelőtt arra vágytam, hogy keressek 60.000 Ft-ot havonta,és legyen egy 1986-os évjáratú Golfom....mára mindez teljesült.

(#10) asound válasza Zoli bácsi (#9) üzenetére

asound
(őstag)

Üdv!

PC Suite valami miatt nem működik. :( Három darabban küldi el az üzeneteket. Arra gondolni sem merek mennyit számláz ebből. :D Felraktam a Microsoft SMS Sender 1.0-s verzióját, de nem tudom konfigurálni...nem hajlandó felismerni a telefonom. BT-s Nokia 6230-ast használok, BT adapterrel.

(#11) asound

asound
(őstag)

UP!

Hogy kell konfigurálni a Microsoft SMS Sendert hogy felismerje a telefonom (Nokia 6230)? :O

(#12) Zoli bácsi válasza asound (#10) üzenetére

Zoli bácsi
(őstag)
LOGOUT blog

Működik jól a pc suite, nem azzal van a gond. Ne használj ékezetes magyar karaktereket, ilyenforman probald meg begepelni az uzenetet, akkor jo lesz.

Húsz évvel ezelőtt arra vágytam, hogy keressek 60.000 Ft-ot havonta,és legyen egy 1986-os évjáratú Golfom....mára mindez teljesült.

(#14) Gubro

Gubro
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Szia,

remélem valamit mondani is akarsz. Ha nem, akkor nagyon összevontam a szemöldököm. :(((

Ingyen tarhely telefonrol, szamitogeprol! Ajandek 250 MB a 2 gigahoz, ha ezen a linken regisztralsz! http://db.tt/VLwrQAw

(#15) unatkozó válasza asound (#1) üzenetére

unatkozó
(újonc)

én a vodafone e-sms-t használom erre. Korlát: vodás előfizetés kell hozzá (bár neked, asound, az van, úgyhogy ez nem gond), valamint internetkapcsolat, és outlook (az outlookba épül be a progi).
bővebben: [link]
teljesen elégedett vagyok vele :U

(#16) Viktor0610 válasza Gubro (#14) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Az ilyen hsz.-okat törölni szoktam.

...

(#17) kami80

kami80
(újonc)

Sziasztok!

Olyan programra lenne szükségem amellyel számítógépről gsm telefonon keresztül tudnék sms-t küldeni.
A microsoft sms sender és pc suite nem jó nekem mert olyan kellene amelyik hasonló felülettel rendelkezik mint egy levelező (tehát látom a bejövő ill. kimenő smseket). Az Ozeki az jó lenne de 80ezer forint nekem pedig ingyenes kellene.

na macerás vagyok mi? ;]

üdv.:
Kálmán

(#18) PrinczA

PrinczA
(őstag)
LOGOUT blog

Talált vki vmi progit az utolso hozzaszolas ota?

http://www.facebook.com/princzautok

(#19) Sasfészek

Sasfészek
(tag)

Sziasztok!

Nekem egy olyan szoftver kellene ami SMS-t tud küldeni és akár fogadni is. DE!

Van több gép a háztartásban és van egy központi szerver amire ezt a programot fel kellene telepíteni. Na most a szerverhez lenne kapcsolva egy SIM kártya és azon keresztül mennének el az SMS-ek.

ami fontos:

- Lehessen a programban fiókokat létrehozni. Például Y-nak 555-666 a telefonszáma, X-nek pedig 888-999. Mindketten ha küldenek SMS-t akkor a saját telefonszámukkal menjen el az SMS. Tehát ne a szerverhez kapcsolt SIM kártya száma legyen feltüntetve SMS küldőként, hanem a saját mobiltelefon számuk. Természetesen a válasz SMS a telefonszámukra jönne. Ezt meg lehet oldani? Gondolom igen, mert máshol láttam ilyet, igaz a weben.

- A kliens gépekről lehessen begépelni az SMS-t és küldeni amit a szerveren futó SMS küldő program felismer hogy kitől jött az üzenet (Y vagy X) és azt ez alapján végre tud ja hajtani.

- Lehessen beállítani SMS emlékeztetőt, amit a szerveren futó program kiküld részemre ha elérkezik az ideje.

- szükség esetén fogadni is tudjon, természetesen akkor a szerverhez kötött sim kártyára érkezne az sms.

- nem feltétel, de MMS képes is az sem lenne rossz.

Linux alapú program kellene ha van. Nem baj ha több programot is tudtok mondani, lehet profi, ingyenes, nagyon kíváncsi lennék egy ilyenre.

Ha valaki ismer ilyet ne habozzon. Nagyon nagyon nagyon sokat segítene vele. ezer köszönet érte előre is.

[ Szerkesztve ]

(#20) róland válasza kami80 (#17) üzenetére

róland
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

MyPhoneExplorer. Azonban csak SE telefonokkal működik. Bejövő sms-knél látsz mindent, kimenő sms-eknél a sms tartalmán és a címzetten kívüli adatokat csak akkor, ha a programból küldted.

http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!

(#21) Sasfészek válasza róland (#20) üzenetére

Sasfészek
(tag)

Fentebb írtakhoz nincs ötleted?

Mindent szívesen fogadok :d

(#22) róland válasza Sasfészek (#21) üzenetére

róland
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Linux alatt volt anno egy gnokii nevű program. Nokia telefonokat kezelt.

http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!

(#23) Sasfészek válasza róland (#22) üzenetére

Sasfészek
(tag)

Köszönöm szépen!

Ha Windowsra kellene ilyen program ahhoz is tudnál mondani párat, elvileg oda biztos vannak már profi darabok. Ígérem ezután nem kérdezősködöm már tovább. Nem baj ha többet is tudnál mondani.

Előre is köszönöm

(#24) róland válasza Sasfészek (#23) üzenetére

róland
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem tudok Windows alá készített sms-küldőről.

(#25) Thrawn válasza róland (#24) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nokia PCSuite?
Vista-hoz van gadget is (szintén Nokia-hoz).

Different songs for different moods.

(#26) róland válasza Thrawn (#25) üzenetére

róland
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Úgy gondoltam, hogy az itt említetteken kívül nem ismerek.

(#27) anya22

anya22
(újonc)

hali mizu

andi

(#28) Mexildos

Mexildos
(tag)

Hali!

Egy olyan szakmai jellegű kérdésem lenne, hogy szeretnénk megoldani azt, hogy bizonyos emberek egy zárt netes oldalról a netről is tudjanak SMS-t küldeni. A kérdésem az, hogy ehhez mi kell?

Gondolom kell egy számítógép SIM kártya vagy kártyák és ezen kívül még mire van szükség? Gondolom kell egy adapter is amibe a SIM-ek mennek de pontosan még mi szükségeltetik ehhez? Milyen adapter kell hozzá? Szoftveres résznél mi a helyzet?

Hogyan lehet azt kiszámolni hogy egy SIM mennyi SMS-t bír elküldeni 1 perc alatt? Nem szeretném hogyha egy idő után esetleg beragadnának az SMS-ek? Valakinek ötlet?

Esetleg tipp melyik fórum topikban kérdezzek rá? Előre is köszönöm a segítséget.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.