Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  nVidia SLI® topik

(#101) csery válasza _AnTi_ (#100) üzenetére

csery
(tag)

még nem, de feltétlen megnézem

(#102) csery válasza _AnTi_ (#100) üzenetére

csery
(tag)

ha olvastad, biztos láttad ezt is: [kép]
ebben a tesztben 2 6600 GT (sli) alulmarad egy 6600GT-vel szemben
:Y :Y :Y :Y :Y :Y :Y :Y :Y

(#103) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

Én ha SLI-s lapot vennék akkor az MSI lenne két MSI karival! (Asus is nagyon jó)

http://www.msi.com.tw/html/newsrelease/media_news/20050301003.htm

http://www.msi.com.tw/html/newsrelease/media_news/20050302.htm

:C

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#104) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

Maga az SLI jó , főleg akkor ha egy két jó driver is lesz mellette!;)

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#105) baresz válasza AMD Power (#104) üzenetére

baresz
(tag)

Bizony igazad van!
De MSI lapba jó Pl chaintech is tapasztalatból mondom!

-no money no problem-

(#106) AMD Power válasza baresz (#105) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Ok én hiszek neked!:) ;)

(#107) baresz

baresz
(tag)

Up!:DD Csak hogy mozgásban legyen az SLI!

-no money no problem-

(#108) AMD Power válasza baresz (#107) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Még egy UP!:);)

(#109) Winner_hun válasza MUŁĐER (#4) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ezt fLeSs is megmondta, hogy nem veszik komolyan, csak ne legyen sok up eggymás után.

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#110) MX 510

MX 510
(újonc)

Érdemes lenne AGP helyett inkább PCI-Express-t vennem? Most akarok új rendszert és nem tudom eldönteni, hogy maradjak-e AGP-nél vagy inkább pcie és mondjuk 6600gt + jövőre még egy ilyen kari hozzá...

Sürgõsen eladó egy teljes konfig: P4 1, 8Ghz; Asus P4S333/c alaplap; 2x256mb RAM; 40+30 Gb Winchester; Geforce 4 Ti 4200 64mb; Soundblaster Live 5. 1; Fire- Wire; 10/100 Ethernet; DVD olvasó, CD író, Floppy.

(#111) baresz válasza MX 510 (#110) üzenetére

baresz
(tag)

A válasz egyértelmű ha új rendszer akkor mindenképpen PCI!

-no money no problem-

(#112) UnConnecteD válasza Avicularia (#19) üzenetére

UnConnecteD
(senior tag)

HOL adnak 2 db ASUS 6600GT-t 80ert ? te tudsz ?

(#113) MX 510

MX 510
(újonc)

Ha veszek egy Asus A8n SLI alaplapot milyen 6600GT-t vegyek hozzá? Csak Asus jó? Mert azt néztem, hogy az Asusnál 2 foglalatnyi távolságra van a 2 pciexpress,míg vannak lapok,ahol nem ilyen ''messze''. És,ha sli-be akaraok rakni 2 kártyát, pl msi-nek sokkal kisseb sli összekötője van. Vagy azt úgyis külön kell venni,vagy ez alapból jár az alaplaphoz?:F

Sürgõsen eladó egy teljes konfig: P4 1, 8Ghz; Asus P4S333/c alaplap; 2x256mb RAM; 40+30 Gb Winchester; Geforce 4 Ti 4200 64mb; Soundblaster Live 5. 1; Fire- Wire; 10/100 Ethernet; DVD olvasó, CD író, Floppy.

(#114) UnConnecteD válasza MX 510 (#113) üzenetére

UnConnecteD
(senior tag)

barmilyen GT jo hozza. A8N SLI Deluxe-hoz jar az osszekoto

(#115) Jim Tonic

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Nekem már van benne egy 6600GT, de most azon gondolkodom, hogy még1 legyen, vagy egy 6800GT. Inkább az utóbbi felé húzok.

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#116) Jim Tonic válasza MX 510 (#113) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Kedves Logitech. Mindenhol írják, hogy az a lapokhoz jár.

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#117) _Volkovy_

_Volkovy_
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az én videokártyám alapból SLI-ben fut,méghozzá a kártyán belül oldották meg.
Nyertem?:D

(#118) MX 510 válasza Jim Tonic (#116) üzenetére

MX 510
(újonc)

Ne haragudj,ha megsértettelek a láma kérdésemmel, de kb tegnap óta kezdtem PCI-E-ben gondolkodni...

(#119) MX 510 válasza UnConnecteD (#114) üzenetére

MX 510
(újonc)

Köszi!

(#120) MX 510 válasza UnConnecteD (#114) üzenetére

MX 510
(újonc)

És te melyiket ajánlanád: MSI,Gigabyte esetleg Asus?

(#121) baresz válasza _Volkovy_ (#117) üzenetére

baresz
(tag)

Hát szerintem nem mert ha nagyobb karit akarsz akkor csak olyannak tudod eladni akinek ugyanilyen lapja van vagy együt a lappal, és ugye miért ragadnánk le 6600gt-nél ha egyszer olcsób lesz a 6800-as széria! Na akkor bajban leszel!

-no money no problem-

(#122) baresz válasza MX 510 (#120) üzenetére

baresz
(tag)

Szerintem vegyél chaintechet nekem bevált tuti jól megy SLI-be nincs bios gond!

-no money no problem-

(#123) MUŁĐER válasza baresz (#121) üzenetére

MUŁĐER
(PH! addikt)

egy kicsit elnézted szerintem:D

Robotika törvényei: 3. A robot megvédi magát halálos fegyverzettel, mert egy robot rohadt drága.

(#124) baresz válasza MUŁĐER (#123) üzenetére

baresz
(tag)

Melyiket is?

-no money no problem-

(#125) MaUser válasza baresz (#124) üzenetére

MaUser
(őstag)

Nézd meg az adatait.;)

''A file-cserélés öli meg a filmipart? Inkább a filmipar öli meg a file-cserélést. 2 hónapja nincsen semmi értelmes film, amit érdemes lenne letölteni...''

(#126) baresz válasza MaUser (#125) üzenetére

baresz
(tag)

Aha! 3dfx de vicces!

-no money no problem-

(#127) MUŁĐER válasza baresz (#126) üzenetére

MUŁĐER
(PH! addikt)

miért,igazat mondott:DDD

Robotika törvényei: 3. A robot megvédi magát halálos fegyverzettel, mert egy robot rohadt drága.

(#128) Avicularia válasza UnConnecteD (#112) üzenetére

Avicularia
(őstag)

itt ,én is tőle vettem 40.220 FT a PCI-E kártya
Bővebben: link

(#129) baresz válasza MUŁĐER (#127) üzenetére

baresz
(tag)

Jogos! Csak elég beugratós.

-no money no problem-

(#130) pschio

pschio
(őstag)

ATI-nal van valami valaszlepes az nvidia-s SLI-re? vagy ati is SLI-s karytakat fog forgalomba hozni nemsokara? vagy ATI-nal nem lesz 2 videokartya egyszerre egy gepben? :F

''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''

(#131) MX 510

MX 510
(újonc)

Mivel tud többet az Asus A8N SLI Delux a simánál?

(#132) _AnTi_ válasza csery (#102) üzenetére

_AnTi_
(tag)

Hát igen... Elég durva...

Szép vagyok és okos, ügyes és aranyos...

(#133) baresz válasza MX 510 (#131) üzenetére

baresz
(tag)

Melyik simánál?

-no money no problem-

(#134) _Volkovy_

_Volkovy_
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

:D

(#135) kiskubai

kiskubai
(tag)

most gondolkodom egy ilyen beszerzésén a közeljövőben(=idén.....talán):
-ASUS A8N-SLI DELUXE .....41175
-GIGABYTE 6600GT.............50188
-GIGABYTE 6600GT.............50188
-AMD A64 2800+..................30731
-1024Mb memória modul........15094
ezek BRUTTÓ árak, és házhozhozzák:D
innen vannak az árak: Bővebben: link

szerintem ez egy elég ütős konfig lenne, és 187k lenne. szerintem ez abszolúte reális ás/érték arány!

[Szerkesztve]

a kör. a film topicban. valaki: de a fő hiba hogy nem akis csaj jön ki hanem az áldozatot huzza be Tv -be.| erre a válasz: Fő a változatosság. Elképzelem, ahogy rémisztő hangon a következőket mondja: ''Benne leszel a TV-ben!'' BY: Vigneau

(#136) Az-X válasza kiskubai (#135) üzenetére

Az-X
(őstag)

Én a helyedben a két 6600GT helyett egy 6800GT-t vennék... Árban kb ugyanott vagy, tejesítményben is... és később ha nem elég az 1 6800GT akkor vehetsz mellé még egyet :)

:)

(#137) Az-X válasza pschio (#130) üzenetére

Az-X
(őstag)

Ha jól tudom akkor az ATI is fog kiadni hamarosan saját chipsetet amiben lesz az SLI-hez hasonló 2 kártyás lehetőség. Sajnos erről én még csak híreket hallottam, kész lapról még nem láttam képet sem :(

:)

(#138) UnConnecteD válasza MX 510 (#120) üzenetére

UnConnecteD
(senior tag)

mind1

de nem csak ezek vannak. PL. most nekem a Leadtek tetszik

(#139) KriszBoy válasza Az-X (#137) üzenetére

KriszBoy
(őstag)

Sőtt én még olyat is halottam, hogy nem kell majd külön összekötni a 2 karit mint az NVidia-nál! Talán két 850XT is majd megy ''SLI''-ben!

(#140) KriszBoy válasza kiskubai (#135) üzenetére

KriszBoy
(őstag)

Én meg lehet az a 15k-s memória helyett inkább vennék valami jobbat! Ki tudja mit hoz a jövő, ha esetleg húzni kéne vmit....!

(#141) UnConnecteD válasza kiskubai (#135) üzenetére

UnConnecteD
(senior tag)

AMD A64 2800+..................30731 -- ezt elegge jelentosen at kell majd alakitanod ahhoz, hogy A8N SLI-be belemenjen :DD

mondjuk ragasztasz meg hozza 185 labat?

tehat: ebbe az alaplapba CSAK s939-es cpu passzol, abbol pedig 3000+ a legkisebb

(#142) LordX válasza KriszBoy (#139) üzenetére

LordX
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem, a kártyának is kell támogatnia. Viszont nem kell ugyanolyan kártya, hanem menni fog pl a XI600 és az XI800 is SLI-ben.

(#143) baresz válasza Az-X (#136) üzenetére

baresz
(tag)

Hi!
Ha jól tudom a későbbi kártya vásárlásnál előfordulhatnak BIOS gondok ha pedig cseréll akkor veszti a garit!

-no money no problem-

(#144) KriszBoy válasza LordX (#142) üzenetére

KriszBoy
(őstag)

És majd szétoszja a 2 kártya között a teljesítményt? Na mindegy kiváncsi leszek...

(#145) KriszBoy válasza baresz (#143) üzenetére

KriszBoy
(őstag)

Miért veszti? Már tuti jó programok vannak kezdő usereknek épp erre! Ha a gyártó ilyen progit ad hozzá, akkor miért vesztenéd el a garit? Nem forrasztgatsz rajta....

(#146) baresz válasza KriszBoy (#145) üzenetére

baresz
(tag)

Ha vannak jó progik akkor ok!

-no money no problem-

(#147) kiskubai válasza UnConnecteD (#141) üzenetére

kiskubai
(tag)

jóvanna, looser vagyok, félrenéztem, de én legalább BEISMEREM!!!:DDD

a kör. a film topicban. valaki: de a fő hiba hogy nem akis csaj jön ki hanem az áldozatot huzza be Tv -be.| erre a válasz: Fő a változatosság. Elképzelem, ahogy rémisztő hangon a következőket mondja: ''Benne leszel a TV-ben!'' BY: Vigneau

(#148) kiskubai válasza KriszBoy (#140) üzenetére

kiskubai
(tag)

én aztán nem fogok húzni semmit!!!

(#149) kiskubai válasza Az-X (#136) üzenetére

kiskubai
(tag)

a 6600/6600GT topicban rengetek teszt és tapasztalat igazolja, hogy KÉT 6600GT az sokkal többet tud, mint egy 6800GT!

(#150) KriszBoy válasza kiskubai (#149) üzenetére

KriszBoy
(őstag)

''sokkal többet tud''?

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  nVidia SLI® topik
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.