''2-3 évet ezzel a konfiggal úgysem húzol ki, max. egyet.''
Háát. azért én mégis megpróbálom. leglább kísérletet teszek rá hogy én uralkodjam a fogyasztási szokásaimon, ne pedig a piac. mégha ez egyre nehezebb is.
meg nem egészen értem én ezt a max egy évet. mi fog történni? hirtelen csupa olyan szoftvert írnak majd ami nem indul el ezen a konfigon? hiszen még egyátalán 64bites alkalmazások is elvétve vannak. nyilván egyre több ilyen lesz, és egyre erősebb gépet igényel de azért majdcsak nem kell kidobni az egész cuccomat mert használhatatlan. Régebbi játékokkal játszom, nwn, morrowind, nfsu2, kotor, Dio2 stb. egyébiránt meg 30-70% ban használok XP-t meg linuxot, az utóbbi javára. ott meg úgy optimalizálok ahogy nem szégyellek. szóval szerintem nem álom az a 2-3 év. persze ez csak akkor igaz ha nem megy tönkre valami a vasban és nem kapok hozzá szart se.
--------------------------------
persze ha abba gondolok bele hogy ez a Sempron dolog már most is elavult, akkor nyilván neked van igazad, de hát itt vannak az egyéni különbségek, meg a felhasználói szokások.
:) Vírus feltöltése ======>100% done. Köszönjük. B@hatod a cuccaidat. :)

Idle hőfok 32-33 fok 2.2GHz-en, load pedig 44-46 max. 

.de addig megx kell tanulnom.
Megkeresed a BIOS-ban a végét, utána Windowsban hangolgatsz egy picit, majd ha kész vagy, és a Windows összesz@rta magát, akkor reinstall.

Ha visszábbolvasol, akkor láthatsz egy táblát, amiben összefoglaltam a feszültségértékeket és a velük kapcsolatos hőmérsékleti adatokat. ![;]](/dl/s/v1.gif)

Nem elijesztésképp, csak figyelmeztetés.
Sürgősen nézd meg a hűtőt.
)