Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1001) mazda626 válasza elfelejtette (#1000) üzenetére

mazda626
(PH! addikt)

Jaja a CPU Score nagyon kevés lenne. Meg a komolyabb játékokban akkora proci limit lenne... :DDD Oda már kell a 2 mag. :) Az AMD tervezi a Sempron X2-t? :F

[Szerkesztve]

(#1002) elfelejtette válasza mazda626 (#1001) üzenetére

elfelejtette
(PH! kedvence)

Már készen is van. Úgy hívják, hogy X2 3600+ mivel ugye 2x256kb l2 cache van benne, tehát olyan, mint egy kétmagos Sempi.

"Mint a leszakított haldokló virág, mint az ötmillió magyar, akit nem hall a nagyvilág" Ismerős Arcok - Nélküled

(#1003) Chaser válasza mazda626 (#1001) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Jah tervezi, valszeg idén nyáron itt is lesz. A 3600-os tényleg érdekes öszvér:) Talán azmiatt nem lehet sempronnak hívni, mert az összes fícsőrt ugyanúgy támogatja, mint az athlonok. Hogy mért lett ennyi az L2-je? Talán mert az AMD tudta, hogy nekem majd kell egy 2 magos proci, viszont a szívem a semikhez húz:D Ezért csináltak nekem egy ilyen +oldást :C Lehet a héten le is cserélem egy ilyenre a 3200-es semimet, ami meg tuningbajnoknak néz ki:D Nem kell vkinek?:)

szerk: #1002) elfelejtette : amiről te beszélsz, az a 90 nanos windsor magos proc, az új, 65 nanos 3600 x2 1900mhz, 512kb L2...csakhogy legyünk teljesek hűek az igazsághoz, amikor 3600-os x2-t emlegetünk :R

[Szerkesztve]

New world...old thinking...IBM T60;)

(#1004) elfelejtette válasza Chaser (#1003) üzenetére

elfelejtette
(PH! kedvence)

Hali!
Köszi a kiegészítést! Így már teljesen tiszta a kép! :C :R De akkor ehhez képest a kétmagos Sempi miben fog különbözni?
Üdv.

"Mint a leszakított haldokló virág, mint az ötmillió magyar, akit nem hall a nagyvilág" Ismerős Arcok - Nélküled

(#1005) Chaser válasza elfelejtette (#1004) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Sztem abban fog különbözni, amiben most is. Lesznek 128kb-os L2-vel rendelkezők, és nyilván lesznek olyanok is, amik nem támogatják a c'n'q-t. Am2-nél jelenleg sem támogatott semi fronton 3200+-ig, mostmár kicsit kiokosodtam:), a c'n'q feltétele a legalább 9x szorzó, ami ugye athlonoknál eleve adott, semiknél nem feltétlenül. Ezenkívül ott van még a HT, amit a semik 1600mhz-en támogatnak az athlonok 2ghz-ével szemben, bár ennek gyakorlati jelentősége nincs. És van még az AMD virtualizációs technológiája, amit jelenleg egyetlen semi sem támogat, csak az a64-ek és x2-k, ez a jövőben is minden bizonnyal így lesz, bár ennek sincs igazából gyakorlati jelentősége:) A Windsor magos 3600-os x2 annak ellenére, hogy ''csak'' 256kb L2-vel rendelkezik, a fentebb említett összes ficsőrt tartalmazza, viszont ő az egyetlen athlon -754, 939, és am2 fronton is-, aminek kevesebb, mint 512kb az L2-je, ezért is emlegetik gúnynéven 2 magos sempronként, ahogy te is tetted:)

(#1006) mazda626 válasza Chaser (#1005) üzenetére

mazda626
(PH! addikt)

Én is szemezgettem vele régebben, de ha az árkülönbözetet nézzük X2 3800+ és X2 3600 között, nem sok. Akkor inkább 3800+-t vennék. Mi az a virtualizációs technológia? Lassan dobbanthatna már az AMD, az Intel nagyon elhúzott. :(

(#1007) Chaser válasza mazda626 (#1006) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Tényleg nem sok van árilag 3600 és 3800 között, viszont a 3600-os windsorból, csak EE-s készült, 62 v 65 W max TDP-vel. 3800-as jó ha 5%-kal gyorsabb a kistesónál:) Viszont tuningolni meg nagyon lehet a kis 3600-osakat, nekem ha lesz x2-m, akkor ilyen lesz:). A virtualizációs tech. nem tudom mi, az am2-s a64-ek és x2-k támogatják, más nem. MNajd kicsit utánaolvasok és publikálok róla :R

(#1008) mazda626 válasza Chaser (#1007) üzenetére

mazda626
(PH! addikt)

Köszi! Tényleg, a tuning számomra is fontos. Azt kell venni, amelyiket jobban lehet húzni. :DD

(#1009) Chaser válasza mazda626 (#1008) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Lehet ott a 3800-ast is, de annyival nem jobb, amennyivel drágább:) A fennmaradó pár k-ból én inkább jobb ramot vennék:)

(#1010) mazda626 válasza Chaser (#1009) üzenetére

mazda626
(PH! addikt)

Most néztem, hogy lehet hogy felesleges kiadnom 23k-t Geil DDR550-re, mikor a Geil Value is megy kis plusz fesszel stabil 500-at CL3-ban. :C És csak 17k. DC kit.

(#1011) HERR Z

HERR Z
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Egy kis kiegészítés 3600+ x2 vs 3800+ x2 témában
Azért kell majd 3600+ -t venni mert az Brisbane magos és az kegyetlenül szalad....3800+-ból nem lesz 65nm-es egyenlőre:(
Igaz mondjuk egy olyan lap is kell majd alá ami tud legalább 300-as FSB-t, de ezt egy 16-17k-s abit kn9 simán kiköhögi

(#1012) Chaser válasza HERR Z (#1011) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Később sem lesz 3800 sztem 65 nanosból. Még nem próbáltam a biostar TF550-et, én olyat tennék alá:)

szerk: (#1010) mazda626 : inged-gatyád s754re költöd:D :R

[Szerkesztve]

(#1013) mazda626 válasza Chaser (#1012) üzenetére

mazda626
(PH! addikt)

Sajnos. :((( :DDD :)) Mivel komolyabbra nincs keretem, ezért abból kell kihozni a maxot, ami van. Így marad karácsonyig az S754. :D

(#1014) Chaser válasza mazda626 (#1013) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Értöm:) Bár ha lecserélnéd a lapod+ramod+procid, nem sokat kellene ráköltened egy am2-s cuccra, lapok hozzá újan is olcsóé vannak, ram ddr2 ára nagyon lement, procit meg ''fillérekért'' kapsz. Ha mást nem veszel egy semit, és majd ha lesz rá keret lecseréled x2-re. Legalábbis én ezt csinálnám:)

(#1015) mazda626 válasza Chaser (#1014) üzenetére

mazda626
(PH! addikt)

:)
Kihúzom karácsonyig, akkora van beígérve a next konfigom. Nyárra meg keresek valamilyen diákmelót, és azzal is beszállok a gépbe. Az akkori keretemnek megfelelően pedig kiválasztom a megfelelő komponenseket.

(#1016) Chaser válasza mazda626 (#1015) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

:R

(#1017) duo válasza mazda626 (#1015) üzenetére

duo
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

csak ismételni tudom magam: a belátó fogyasztó. :) respect.

höhö. nekem meg EZ a konfig lesz még vagy 2-3 évig. és akkor egy újabb 100K ráfordítással 3X gyorsabb rendszert veszek. számomra akkor éri meg a váltás. (esetleg ha megjön az adóvisszaigénylés és én nyerek az asszonykámmal szembeni cipő vs. VGA küzdelemben, akkor 7600Gt-t veszek és ennyi. nem költök rá többet. ma vettem bele egy 350-es FSPt. tök jó halk. és vagy 5 kiló vaze :D

[Szerkesztve]

:) Vírus feltöltése ======>100% done. Köszönjük. B@hatod a cuccaidat. :)

(#1018) Chaser válasza duo (#1017) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Cipő vs vga:D lol
350-es FSP-hez grat, nekem is olyan van:) Az mellett hogy halk, túlfesz, túláram, rövidzárvédelem van benne:) a 12V-os ága 16 és 18A:) Egy c2d-t is simán elvisz, akár 2 db 8800gtx-szel is:D 400W-os folyamatos terhelét zokszó nélkül bírja:) És az ára valami csoda, 1-2k-val a codegen felett :C Az a baj sztem, hogy kevesen ismerik..

(#1019) elfelejtette válasza Chaser (#1018) üzenetére

elfelejtette
(PH! kedvence)

Hali!
Én ismerem! Nekem is ilyen van! A 2db 12V-os ág közös max. terhelhetősége ugye 300W, ami valóban elegendő egy csúcskategóriás konfighoz is, nem csak a miénkhez hasonló költséghatékony gépekhez! :DDD Szóval ajánlott mindenkinek, aki egy VALÓDI táppal akarja megtisztelni a gépét!
Üdv.

(#1020) mazda626 válasza elfelejtette (#1019) üzenetére

mazda626
(PH! addikt)

Jaja fontos a táp! Ma felhívtak, hogy kéne gépet húznom. :) Kérdezem milyen táp van benne? Erre:
- Jó táp!
- De mégis milyen?
- Amit a házhoz adtak.
- ?
- LC Power 400W

Na gondoltam de jó. Megtekerem nekik a gépet, rá másnapra meg lesül, aztán én leszek a szar. :F Ha meg megmondom, hogy húzáshoz jó táp kell, akkor meg azért vagyok szar. :DDD Ha nem húzom, akkor meg azért. Mit csináljak? :O

(#1021) BloodRay válasza Chaser (#1018) üzenetére

BloodRay
(PH! addikt)

Ismerik azért szerintem aránylag sokan FSP-t csak az a gáz leginkább, hogy szinte sehol sem árulják... :O
Én is tápot készülök frissíteni most mert erősen gyanítom, h a mostani Q-tec erőteljesen benne van a furcsa történésekben amiket a gép produkál mostanában... :(((
Pécsen egyetlen egy helyen találtam FSP-t, remélem jöv héten meglesz. :)

Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

(#1022) elfelejtette

elfelejtette
(PH! kedvence)

Egyébként lenne nekem is 1 kérdésem:
Használ vki Sempivel Kingmax Hardcore DDR500-as ramokat? És ha igen, milyen lapban, milyen órajelen milyen fesz mellett milyen időzítést tud belőni? Mert az A64 procikkal sokan írnak 500-as órajel mellett 2.5-3-3-6 1T időzítést, nálam pedig csak az SPD-ben megadott 3-5-5-10 időzítésen hajlandó menni, de még így is néha 'read' hibát dob, pedig DOS alatt a memtest86+ 3-4 óra alatt sem dob hibát! A RAMos topicban azt mondták, hogy valszeg az alaplapommal nem komálják egymást!
Üdv.

(#1023) mazda626 válasza elfelejtette (#1022) üzenetére

mazda626
(PH! addikt)

Szívesen kipróbálnék egy HC modult a gépemben. :) Hagyom az 550-es memókat, Geil Value 400 is megy 500 környékén + fesszel. :D

[Szerkesztve]

(#1024) Chaser válasza BloodRay (#1021) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Hát nálunk azért több boltban lehet venni, meg se mondom, az egyik boltban mennyiért kapom, mert kiutáltok:D De ott a gépbolt, mindenki számára hozzáférhető, rengeteg kiskerrel kapcsolatban állnak, és az általad - nyilván hozzád legközelebb eső- kiskerbe leszállítják, asszem 6.5k volt utoljára, 2 év garral. Nem mintha kellene rá gari:)

szerk: #1019) elfelejtette : így van :R AMD & FSP power 4evR :C

[Szerkesztve]

(#1025) BloodRay válasza Chaser (#1024) üzenetére

BloodRay
(PH! addikt)

Jó neked! :O
Nem utálunk ki ha hozol annyiért! :D
Egyébként ma is próbálgattam tuningot... továbbra is fenntartom véleményemet h ez a ge..i Qtek szar. :(((

Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

(#1026) mazda626 válasza BloodRay (#1025) üzenetére

mazda626
(PH! addikt)

Én is így voltam a Codegen 300W-ommal. :D Nem is bírta a kiképzést 2 hónapnál tovább. :)) Fönnt van a padon, a kondik meghíztak rajta. :DDD De elvitte a VGA-m. :O Így lett Thermaltake tápom és 7600GT-m. :R Mikor emeltem a procinak a feszt, állandóan újraindult, olyan is volt, hogy elindult, de DVD-t írni már nem tudott. :F

(#1027) BloodRay válasza mazda626 (#1026) üzenetére

BloodRay
(PH! addikt)

Nekem Q-tek 400W-os de szerintem ezt a készítők is csak viccnek szánták. :P
Távolról sem ad le annyit szerintem.
Nálam szerencsére eddig még semmit nem nyírt ki(tudtommal :DDD ), viszont olyat játszik a gép, hogy szimpla használat mellett időnként megáll egy időre(!!! :Y ) mintha lefagyna. :B
Persze nem fagy le, kb 5-10 sec múlva megy tovább mint ha mi sem történt volna. :U
Kissé idegesítő. :W És persze nem szeretném megvárni míg nekem is kinyír valamit.
Szerintetek is táp nem? :F

(#1028) mazda626 válasza BloodRay (#1027) üzenetére

mazda626
(PH! addikt)

Nekem is csinál ilyesmit néha 3D alkalmazás közben, de ez a 7600GT-k tulajdonsága. :((( Akkor jön elő, ha húzva van a kari. Szerencsére nekem ritkán csinálja, másnál viszont elég sokszor. :(

(#1029) BloodRay válasza mazda626 (#1028) üzenetére

BloodRay
(PH! addikt)

Nekem 6600GT-m van, nincs húzva és nem 3D alkalmazások közben csinálja. :O
Egyszerűen netezés, excel bármi közben hajlandó megállni pár pillanatra. :O

(#1030) elfelejtette válasza BloodRay (#1027) üzenetére

elfelejtette
(PH! kedvence)

Hali!
Íme egy dúrva tápteszt egy 650W-os Q-tec tápról. Elég jó átfogó képet fest az egész márkáról: [link]
Üdv.

(#1031) mazda626 válasza BloodRay (#1029) üzenetére

mazda626
(PH! addikt)

Akkor tényleg lehet, hogy a táp kérőddzik. :(

elfelejtette: :Y :Y Eszembe juttatta a Codegenes élményem. :DDD

(#1032) BloodRay válasza elfelejtette (#1030) üzenetére

BloodRay
(PH! addikt)

Hmmm igen én is ilyesmit hallottam. :B Szerintem ez sem tud leadni még közel 400W-ot sem. :W
Remélem FSP-vel semmi ilyesmi gond nem lehet majd.
mazda626: Na igen lehet azért árulják most Qtec-et majdnem egy áron Codegennel Trust néven. :((( Trust mi? :DDD
Nah csak jöjjön cash, kap gépecske finom új tápocskát meg házat is akkor már azt hiszem. :D

(#1033) mazda626 válasza BloodRay (#1032) üzenetére

mazda626
(PH! addikt)

:D Mikor elszállt az egy hetes Chieftek 410-esem :((( visszavittem a boltba... másnap megyek vissza a gépért, és látom hogy LC Power virít benne. :Y . Kérdeztem -vagyis gondoltam- hogy WTF? :F 4000Ft-os táp a 11k-s Chifi helyett? :( Erre eladó, igen, tökéletes ez... :C Na akkor balhéztam, visszakaptam pénzecskémet, és egy nagyon rendes embertől megvettem az alig használt TH 480W-ot. :R Ezek után igenis megválogatom milyen táp kerül a gépbe, elvégre a lelke az egésznek. Életreszóló példa volt számomra az a bizonyos érintés...

:DD Két év után tudom pontosan milyen lapom is van. :DD :C Tegnap a kezembe került ismét a lapom doboza, átvizsgáltam és látom a cédulát, melyet az MSI egyik ragacsgépe nyomott rá: MSI K8N Neo FSR V2.0 :DD Így már tudom melyik BIOS kell hozzá. :D

[Szerkesztve]

(#1034) BloodRay válasza mazda626 (#1033) üzenetére

BloodRay
(PH! addikt)

Hehe nem árt dobozokról tudni hol vannak. ;)
Azta... hát azt hiszem kicsit megrugdostam volna azt az eladót. Van bőr a pofájukon... :W
Mondjuk azt sem hittem volna h egy hetes Chieftek ilyet produkál. :Y

(#1035) mazda626 válasza BloodRay (#1034) üzenetére

mazda626
(PH! addikt)

Jaja én sem. Miután beírtam PH!-ra, akkor jött a hideg zuhany, hogy az a széria hibás. :F Nem kívánom leírni megint az egész sztorit, szeritnem annak idején ide is beírtam, meg a tápos topikba is, majd megkeresem ha érdekel benneteket. Retro élmények powaa. :))

(#1036) Chaser válasza mazda626 (#1035) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ez nem tápos totyik..de: A Chieftec nem gyárt, nem is gyártott tápot. Felvásárló. Vagy a Delta belső kerül a tápjaiba, vagy a szutyok Sirtec. A 360 és 410W-os chief táp Sirtec, ha meghal nem kell meglepődni..a Delta belűek ált. mind DT jelzéssel vannak ellátva.
Kódgányról, mercuryról, trustről vagy jót vagy semmit... /me hallgat:D

Az FSP saját belsőt használ, nincs lowcost tápja - magyarul olcsó de x@r-, a legolcsóbb FSP táp is minden védelemmel el van látva, és ha valamikor netán el is halálozik - sztem 2-3 alaplapot simán túlél:) de lehet keveset mondtam..-, a gép többi része akkor is biztonságban marad. Az FSP tápok közzött a hatásfok és designbeli különbségek okozzák az árkülönbséget. Lásd FSP Bluestorm, ami semmivel nem tud többet az én tápomnál, csak kábelharisnyázva van, fekete, kék a tápgombja, jobb hatásfokkal dolgozik...ára 12-14k bruttó körül van.

#1025 BloodRay : nyilván annyiért nem tudom adni, amennyiért kapom :U Nem azért mert haszonleső vagyok, a postaktsg 730ft, el kell menni a tápért, be kell csomagolni, fel kell adni..az meg idő, az idő meg pénz mint tudjuk. Viszont azt meg tudom oldani, hogy 6.5kért postaktsg-gel együtt házhoz juttassak bárkinek egy új FSP-350 PNF-et:) Majd csinálok ennek a dolognak egy saját totyikot, úgy érzem van rá kereslet, mert nem mindenki tud olyan egyszerűen hozzájutni egy ilyen táphoz, mint én.

Sorry az offért :B :R

szerk: ha valamelyik modi szemét szúrja ez a ''reklám'', természetesen törölje :R

[Szerkesztve]

(#1037) mazda626 válasza Chaser (#1036) üzenetére

mazda626
(PH! addikt)

Persze, nem is arra írtam, hogy az FSP szar, igenis nagyon jó tápokat csinál.

ON: Sempront megéri kupaktalanítani? Hogyan is lehet levenni róla? :F

(#1038) BloodRay válasza Chaser (#1036) üzenetére

BloodRay
(PH! addikt)

''Az FSP saját belsőt használ, nincs lowcost tápja - magyarul olcsó de x@r-, a legolcsóbb FSP táp is minden védelemmel el van látva''
<- Erre kiváncsi voltam én is jó, hogy megnyugtattál! THX :R
Kösszi, nem hiszem, hogy durva reklám lett volna és egy topic lehet nem ártana tényleg.
Én valószínű végül meg tudom venni végre egy boltban 6,5-ért, de azért az, hogy Pécsen egy ''normális'' boltban lehet FSP-t kapni bizonyítja, h jól jöhet a segítséged másnak is.

(#1039) Chaser válasza mazda626 (#1037) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Tudom, hogy nem azért írtad:) Csak a 410W-os chief történetére reagáltam :R

Semit kupaktalanítani?:) Szikével lekapod, pár fokot nyersz vele, sztem nem éri meg..

szerk: (#1038) BloodRay :R Már +csináltam..aki akarja +keresi :R

[Szerkesztve]

(#1040) mazda626 válasza Chaser (#1039) üzenetére

mazda626
(PH! addikt)

Akkor hagyom a francba, nem akarom felszántani szentemet. :DDD Jó ez így, ahogy van. Ha minden jól megy húsvét után megkapom a memókat. :) Alig várom, az utóbbi időben olyan tuningszegény életmódot éltem. :))

(#1041) Chaser válasza mazda626 (#1040) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Én meg vettem egy 7300gt-t:D Ha mákom van, ma éjszaka +is tudom nézni mit tud:) Ha nincs, akkor már csak jövhéten :U :D

(#1042) mazda626 válasza Chaser (#1041) üzenetére

mazda626
(PH! addikt)

Jó kis karik! Eleinte én is ilyet szerettem volna, csak a karácsonyi dömpingben hiánycikk volt, bátyám megunta hogy szenvedek :D , ezért belepótolt a kariba, így lett 7600GT-m.

(#1043) elfelejtette válasza Chaser (#1041) üzenetére

elfelejtette
(PH! kedvence)

Hali!
Az a 7300GT egy f.sza kis kari, nekem is az van a sempi mellett, és nem panaszkodok. Az én karim PCIE Galaxy 7300GT 128MB DDR3 gyári hűtővel, amit lecseréltem egy Primecooler alu hűtőre (Zalmi koppintás). Így vmod nélkül megy 680/1680-at, teszeredményeim:
3dmark05 alap 4144 pont
3dmark05 húzva 5280 pont
3dmark06 alap 1897 pont
3dmark06 húzva 2380 pont
Üdv.

(#1044) BloodRay válasza mazda626 (#1042) üzenetére

BloodRay
(PH! addikt)

Jó öreg 6600GT mindent visz! :DD Eztet az ojjektumot kérem Árpád úgy építette, h még a 8800GTX-tet is megveri! Tudom mert a Malvinnak volt a kisöccsének az osztálytársa aki egyidős vele. ;]
Teccikérteni??

[Szerkesztve]

(#1045) mazda626 válasza BloodRay (#1044) üzenetére

mazda626
(PH! addikt)

:R Értem én! Semmi többet nem tudok mondani! A viszbűl veszi ki a zokigént.
elfelejtette: [link] 06os Mark eredményem. 2400MHz-en simán kihajtja a 7600GT-t a Sempron. Úgy olvastam, hogyha az SM2.0 több mint az SM3.0 akkor van jól kihajtva.

(#1046) elfelejtette válasza mazda626 (#1045) üzenetére

elfelejtette
(PH! kedvence)

Hali!
Hát, nálam a 7300GT vmoddolva ment 785/1680MHz-en, mellette a Sempi 2080MHz-en, ramok 520. Így kaptam az alábbi eredményt:

3dmark06 score: 2521
SM2.0 score: 1035
HDR/SM3.0 score: 1072
CPU score: 811

Ez így elég kevéske, ugye? Bár ugyanezen az órajelen a kari (valamint a sempi és a ramok is) 3dmark05-ben 5629 pontot kapott!
Üdv.

(#1047) -=Lord Tom=- válasza elfelejtette (#1046) üzenetére

-=Lord Tom=-
(őstag)
LOGOUT blog

A 3Dmark06 a 128 ram miatt bűntet jópár pontot...

(#1048) mazda626 válasza elfelejtette (#1046) üzenetére

mazda626
(PH! addikt)

Szia!
Nem kevéske az! Próbáld meg a procit 2.4-en ha bírja a lap akkor 2.6-on, a RAMokat meg 3-3-3-6-ban. Ha meglesz a memóm, kitűztem magamnak az 1000 pontos CPU Scoret határnak. :DDD

(#1049) elfelejtette válasza -=Lord Tom=- (#1047) üzenetére

elfelejtette
(PH! kedvence)

Bizony.
Meg azért is, mert a prociban az 512kB v. 1MB v. 2MB v. 4MB cache helyett csak 256kB van. Meg a dual channel memória hiánya miatt is. Vagy ezek miatt nem?

Mazda626: sajna az Asrock deszkám csak 265MHz-es FSB erejéig kompromisszumképes! Ráadásul a ramoknak is csak kb. 2.6V-ot ad maximum a biosban Ultra High VDIMM beállításnál. Emiatt (és lehet, hogy kompatibilitási hibák miatt is) néha hibázik a ram vinfos alatt még 3-5-5-10 2T időzítéseken is, sőt még 400-on is. Pedig a memtest86 3-4 óra futás után sem dob ki hibát 500-on!
Üdv.

(#1050) *Ropi* válasza smd (#904) üzenetére

*Ropi*
(PH! kedvence)

Szia!

Ezekszerint a Te procid is Geode magos, ez szívás... :O Azt tudod csinálni, hogy ha még garis, akkor visszaveteted a nagykerrel, vagy veszel alá egy ABIT NF-7(s v2.0) lapot, abban vissza tudod venni a Vcore-t 1,6V-ra, akkor normálisan fog működni. :C Nekem is A7N8X-E Deluxe lapban volt előtte, de az még moddolt biossal sem engedi lejjebb venni a magfeszültséget, úgyhogy el is adtam a lapot, ABIT van helyette. :R

Üdv.: Ropi

A weboldalam: lélekvezérelt esküvői fotográfiák - http://karpatisandor.hu

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.