Vagy bejön vagy nem. Ha biztosra akarsz menni innen vegyél.
New world...old thinking...IBM T60;)
Vagy bejön vagy nem. Ha biztosra akarsz menni innen vegyél.

Számlára kell vennem
De ha bejön,akkor megtartom,és veszek másikat a cégnek 
1+2 szobás lakás Balatonalmádiban eladó!3 emeleti a gimnáziummal szemben.
Az is egy megoldás
SempronX2 matricát látott-e már valaki? Elvileg voltak gyári 2 magos sempronok még am2-ben, de csak Kínában ha minden igaz.

Volt egx 240-esem, illetve 2, az egyik 1.056V-on tudta a gyári órajelet, a másik 1.065-70 körül...én vonzom az ilyeneket
Az athlon xp-t kb el is lehet felejteni a mai világba,sse2 támogatás mindenhez kell már.
Mennyi memória van a gépedben? Szavazz te is a logout bejegyzésemben.:) Köszönöm.

igen
Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék. fulhádéelcédétévé

Akkor sikeresen lesarkaztam egyet, ami ráadásul nem is az enyém.
Mivel sosem volt AMD-m, nem is igazán figyeltem erre. Persze mikor reccsent egyet, rögtön beugrott, hogy anno sokat lehetett olvasni lesarkazott AMD procikról 
Szerk: Pont erre a postra kell senior tagnak lennem 
[ Szerkesztve ]
256 kesses magonként x2 3600+ az dettó ugyanaz mint a sempron amit azon a piacon kiadtak.
Mennyi memória van a gépedben? Szavazz te is a logout bejegyzésemben.:) Köszönöm.
Az oké. de hivatalosan nem az. X2 és olyan matrica is van hozzá, nekem sempron x2 kellett volna, de már megváltam tőle, már "sima" x2-m van.

Sziasztok!Nem vagyok egy nagy agy tuningba de az lenne a kérdésem,hogy nemrég lekellett cserélnem a procimat egy kis Semron 2800+-ra és csak 1600-on megy.A BIOS-ba nem találtam semmi beállítást ide illően.Szerintetek tudnám valahogy feljebb húzni a procit??A lapom egy Gigabyte M68M-S2P. Köszi

sziasztok
AMD Sempronból keresnék Socket A foglalatosat. A 3000+ és 3300+ procik közül gyártottak ilyet, vagy ezek már mind socket 754-esek, netán mindkét foglalattal gyártották őket?
köszi.
üdv, Péter

Cpu-world
És mért pont Sempront keresel? Barton magos Athlon xp-ket is nézd meg. A 3300+ Sempron 400-as fsb-t kér, tudja a lapod a 400-at?
[ Szerkesztve ]
Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék. fulhádéelcédétévé

Ezt olvasd el [link] Nem pont a te procidról szól, de a logika ugyanaz.

Köszi a segítséget

3000+ ból van socket a-s is barton magos is használtan elég sok helyen eladó ,de nemrég még aranyáron mentek ezek a procik az árából vehetsz egy gyengébb uj lapot+procit
[ Szerkesztve ]
Hello! Valaki meg tudná nekem mondani, hogy az AM3-as Sempron 140-145-150 procikban van-e DDRII-es memóriavezérlő?
ASRock ALiveNF5-eSATA2+ eladó http://hardverapro.hu/apro/asrock_alivenf5-esata2_elado/hsz_1-200.html

van
Köszönöm!
ASRock ALiveNF5-eSATA2+ eladó http://hardverapro.hu/apro/asrock_alivenf5-esata2_elado/hsz_1-200.html

Sziasztok! 
AMD Sempron 140 tulajdonos lettem én is a napokban 
Linux " Live free or die! "

Sziasztok!
Egy két magosított sempron 140-el(X2 4400e) mennyire bír a gyári hűtője?
BF3:[V8]Talaltgyerek

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy van egy Sempron 2600+procim ami egyszer csak úgy gondolta hogy megnő athlonná. 
Vagyis egy újratelepítés után nem a megszokott sempron névvel találom az eszközkezelőben hanem athlon lett és 1100 Mz.
Mitől van ez?
Everest is athlonnak látja és az órajele is 1100Mz lett.Hogyan tudnám elérni hogy rendbe jöjjön a dolog és visszakapjam az 1880 Mz-et?
Előre is köszi!
BIOS default? 
A géped teljesítményét nem a processzorod határozza meg, hanem a pénzed. :-) "Utálom a kétszínűeket! Színvak vagyok!" :) TERMELŐI MÉZet tudsz rajtam keresztül venni nagyon jó áron: http://href.hu/x/fni8
Én is immáron boldog tulajdonosa vagyok egy Sempron 140-nek. Direkt telefonnal fényképeztem le, hogy látszódjon, hogy a gyári htővel értem el ezt a tempót. Amúgy még biztosan bírná tovább, mert 3,7GHz-en kékhalál volt, de inkább egyből ejtettem a frekit 3,5-re. Majd szerzek egy rendes hűtőt, akkor aztán lesz nemulass!
A fura méretarányok a 80cm-es TV-nek köszönhető. 
[ Szerkesztve ]
A géped teljesítményét nem a processzorod határozza meg, hanem a pénzed. :-) "Utálom a kétszínűeket! Színvak vagyok!" :) TERMELŐI MÉZet tudsz rajtam keresztül venni nagyon jó áron: http://href.hu/x/fni8
Nem pörög a topiv, úgyhogy UP-olok!
Biztosan nem csak én vagyok itt Sempron tulaj, annak ellenére, hogy Athlon II X2-t ír az alaplap. 
[ Szerkesztve ]

UP a topicnak 
AMD Sempron 140 van a tulajdonomban
Linux " Live free or die! "

Csatlakoznék az előttem szólóhoz, bár nekem 2db sempron 140-esemvan, de abból csak egy 2 magosítható. Közel 2 éve teljesít a 2magos a gépemben és megjárta már a 3,6 ghz-et is. 
Gábor

Csatlakozom en is, egy sempron 145-el, ami mar ment 4 ghz-en is. Nem rossz kismasina, csak eppen megdoglott az alaplap.
i5-3570K@4.5 ghz / Asrock Z77 extreme 6/gelid gx-7/16 gb ddr III/ sapphire hd 7870 / 128gb crucial + 60 gb vertex 3 / OCZ 600w / 1TB WD green + 320 gb WD blue/ Corsair Carbide 500R / Asus VS247
(#2081) miklosss2012 válasza miklosss2012 (#2080) üzenetére

(#2082) miklosss2012 válasza miklosss2012 (#2081) üzenetére